Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Graham is játszott már mindenhol szinte ebben a ligában :S ,ezeket a dolgokat nem értem,akkor már Dawson-t tartom meg inkább..armando83
Dawson menni akart, miért olyan nehéz ezt megérteni. Én örülök, h. végre PO (SB) esélyes csapatban játszhat, megérdemli. Nehéz lesz pótolni, de azért remélem a jövôben nem egy kicker lesz a franchise arca és legjobb játékosa ... 😊Joey Tribbiani
Nem "nehéz" megérteni hogy elment...azt nem értem miért nem fiatalabb rúgót szerződtettünk...armando83
Az is megvolt, ápr. 2-án.

Browns signed K Brandon Bogotay.
A 2011 undrafted free agent out of Georgia, Bogotay spent the majority of his collegiate career blocked by Blair Walsh. He'll be part of a competition to replace Phil Dawson.
Apr 2 - 4:22 PM

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Graham is játszott már mindenhol szinte ebben a ligában :S ,ezeket a dolgokat nem értem,akkor már Dawson-t tartom meg inkább..armando83
Dawson menni akart, miért olyan nehéz ezt megérteni. Én örülök, h. végre PO (SB) esélyes csapatban játszhat, megérdemli. Nehéz lesz pótolni, de azért remélem a jövôben nem egy kicker lesz a franchise arca és legjobb játékosa ... 😊Joey Tribbiani
Nem "nehéz" megérteni hogy elment...azt nem értem miért nem fiatalabb rúgót szerződtettünk...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 11 éve
Dawson menni akart, miért olyan nehéz ezt megérteni. Én örülök, h. végre PO (SB) esélyes csapatban játszhat, megérdemli. Nehéz lesz pótolni, de azért remélem a jövôben nem egy kicker lesz a franchise arca és legjobb játékosa ... 😊

több mint 11 éve
Graham is játszott már mindenhol szinte ebben a ligában :S ,ezeket a dolgokat nem értem,akkor már Dawson-t tartom meg inkább..

több mint 11 éve
Peter King a MMQB-ban azt írja, nagyon szeretne Lombardi letradelni. Ehhez jó helyzetben vagyunk, sok OT needes csapat van, az egyik pont utánunk húz.

6. Cleveland. Another team that wants to trade out badly. The Browns might figure they can trade down a few spots and still get Geno Smith if that's who they want; maybe one of the tackle-loving teams -- Buffalo, San Diego, Miami -- will figure if Joeckel and Fisher are gone here, the only way to get Lane Johnson is to move ahead of Arizona at seven. (That's what I certainly figure.) So the Browns could be in a good spot to pick up the second-rounder they lost last year when picking Josh Gordon in the Supplemental Draft.

több mint 11 éve
Shayne Graham jött kicker posztra, nem rossz, de remélem nem ô a hosszútávú megoldás.

Pinkston felépült, de a héten esedékes voluntary minicampet még kihagyja.

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Újabb Draft list ezúttal bővítve. Vannak azért elég tetszetős nevek
 www.dawgsbynature.com/2013/4/13/4222482/tracking-the-cleveland-browns-2013-draft-interests-3rd-edition

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Dion Lewis jött Acho helyett, sztem jó csere, ha vigyáz a labdára tökéletes kiegészítője lesz Richardsonnak.kristof
Amikor kiderült, hogy trade blokkon van akkor ezt írtam az Eagles topikba:
"Talán kapunk érte vmit vagy vkit.
Amúgy sztem Ő jó kis RB csak nálunk nem jutott sok szerephez. Egy többet futó csapatnál hasznos csere-RB lehet belőle. Nem egyszer volt olyan, hogy azt hittem Shady fut, közben pedig Dion volt. Drukkolok neki, hogy befusson az NFL-ben is."

Az egyetemen megdöntötte Shady minden rekordját. Ez az NFL-ben nálunk nem jött össze. 😀
Simán lehet vele csereRB-ként számolni.Bébé
Meglatjuk mennyi lasztit kap, Trent lesz a workhorse es ugye ott van Hardesty es Ogbonnaya is.

Achorol semmit sem tudok mondani, egy snapet sem jatszott.Joey Tribbiani
ha van egy kis tehetsége sztem simán lehet akár 2. számú is, mert Hardesty porcelánból van, úgyis megsérül, Ogbonnya meg úgy szórja a labdát mint forgószél a vizet.
több mint 11 éve
Dion Lewis jött Acho helyett, sztem jó csere, ha vigyáz a labdára tökéletes kiegészítője lesz Richardsonnak.kristof
Amúgy sztem Ő jó kis RB csak nálunk nem jutott sok szerephez. Egy többet futó csapatnál hasznos csere-RB lehet belőle. Nem egyszer volt olyan, hogy azt hittem Shady fut, közben pedig Dion volt. Drukkolok neki, hogy befusson az NFL-ben is."

Az egyetemen megdöntötte Shady minden rekordját. Ez az NFL-ben nálunk nem jött össze. 😀
Simán lehet vele csereRB-ként számolni.Bébé
Meglatjuk mennyi lasztit kap, Trent lesz a workhorse es ugye ott van Hardesty es Ogbonnaya is.

Achorol semmit sem tudok mondani, egy snapet sem jatszott.

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga

Simán lehet vele csereRB-ként számolni.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Dion Lewis jött Acho helyett, sztem jó csere, ha vigyáz a labdára tökéletes kiegészítője lesz Richardsonnak.
több mint 11 éve
Fantasztikus!!! <3]armando83
Tényleg szép gesztus, de mi köze a Brownshoz ? 😉Joey Tribbiani
Taylor Martinezt lehet lemeozni hogy mennyire lassan fut xDarmando83
Na és Martineznek mi köze a Brownshoz ? 😀Drip
Még semmi,talán jövőre lesz köze hozzánk 😉

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Taylor Martinezt lehet lemeozni hogy mennyire lassan fut xDarmando83
Na és Martineznek mi köze a Brownshoz ? 😀

több mint 11 éve
Taylor Martinezt lehet lemeozni hogy mennyire lassan fut xD

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Hali!

Usama Young utóbbi 2 évi munkásságáról írjon vki pár sort pls!

KösziRolni
Sokat nem tudok írni, egyszerûen gyenge Usama. Elvileg starternek jött, de nem az a szint. Csak azért került vissza a kezdôbe tavaly, mert a 7. körös Hagg még gyengébb volt. Hatalmas need nálunk a FS, mégis kivágtuk, szvsz ez mindent elmond.Joey Tribbiani
Köszi!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Tényleg szép gesztus, de mi köze a Brownshoz ? 😉

több mint 11 éve
Hali!

KösziRolni
Sokat nem tudok írni, egyszerûen gyenge Usama. Elvileg starternek jött, de nem az a szint. Csak azért került vissza a kezdôbe tavaly, mert a 7. körös Hagg még gyengébb volt. Hatalmas need nálunk a FS, mégis kivágtuk, szvsz ez mindent elmond.

több mint 11 éve
Fantasztikus!!! <3

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Hali!

Köszi

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Former Bills WR David Nelson reached agreement on a one-year deal with the Cleveland Browns.empty taxi
mondjuk inkább hogy hoztak depth-re is játékost, egy csúnya térd sérülés után kap egy lehetőséget a srác.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Former Bills WR David Nelson reached agreement on a one-year deal with the Cleveland Browns.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Hát baromi kíváncsi vagyok, tudom, hogy eléggé keverve lesznek a kártyák a védelemben, de a 3-4-ről nincsenek jó emlékeim, mintha nem lenne kompatibilis a Browns-al 😀 A sec.-be akkor nagyon kell az erősítés, főleg, hogy még nem tudhatjuk mennyire fog működni a front7, mert ha úgy mint régen és nem fog menni a nyomás a QB-ra, akkor megfognak izzadni.
Ez így egész pofásan néz ki! Most eléggé elvagyok maradva így történésekben, ennyire megvan minden játékos a def. séma válltáshoz, hogy mondjuk csak egy ember jönne a front7-be?Bad31
Inkább azt mondom van nagyobb need. A DL fasza és depth is van. Az LB-sorban bôven vannak kérdôjelek, de egy esélyt mindenképp megérdemel Sheard és JMJ, fôleg, h. nem 30 éves játékosokról beszélünk. Jövôre is lesz draft 😊

Ezzel szemben a secondaryben van két épkézláb játékos, Haden és Ward. Sheldon Brown nem jön vissza, Usama-t is kirúgtuk, FS-nek így maradt a 7. körös Hagg és az UDFA Gipson. Ütôs felhozatal 😛 Tényleg Drip, hol a safety a mockodban ? 😊Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Ott van az a 4. körben 😀 A franc se tudta még akkor,hogy Young repül.
de pár nappal a draft előtt úgy is dobok még egyet 😀

több mint 11 éve
Ez így egész pofásan néz ki! Most eléggé elvagyok maradva így történésekben, ennyire megvan minden játékos a def. séma válltáshoz, hogy mondjuk csak egy ember jönne a front7-be?Bad31
Inkább azt mondom van nagyobb need. A DL fasza és depth is van. Az LB-sorban bôven vannak kérdôjelek, de egy esélyt mindenképp megérdemel Sheard és JMJ, fôleg, h. nem 30 éves játékosokról beszélünk. Jövôre is lesz draft 😊

Ezzel szemben a secondaryben van két épkézláb játékos, Haden és Ward. Sheldon Brown nem jön vissza, Usama-t is kirúgtuk, FS-nek így maradt a 7. körös Hagg és az UDFA Gipson. Ütôs felhozatal 😛 Tényleg Drip, hol a safety a mockodban ? 😊

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Ez így egész pofásan néz ki! Most eléggé elvagyok maradva így történésekben, ennyire megvan minden játékos a def. séma válltáshoz, hogy mondjuk csak egy ember jönne a front7-be?
és ha már vége a mock draft game-nek gondoltam ide is berakom a végeredményt

Browns
1 6 Cleveland: Dee Milliner, CB (Alabama) - no comment
3 6 Cleveland: Zach Ertz, TE (Stanford) - beszartam,hogy eddig csúszott
4 7 Cleveland: Marquise Goodwin, WR (Texas) - ostoba,hülye pick előttem vagy 3 játékost is elvittek, még a chat is belaggolt aztán beböfögtem valamit. Módosítanám Stills-re ha lehetne,de már az se biztos,hogy Wr-t húznék.
5 6 Cleveland: Omoregie Uzzi, OG (Georgia Tech) - Lehet reach, de még így is azt mondom , hogy jó
6 5 Cleveland (from Philadelphia): Cornelius Washington, DE/OLB, (Georgia) - Mauti lett volna a cél, így maradt a plan B
6 7 Cleveland: Ryan Griffin, QB (Tulane) - No Comment 😀Drip

http://therealbad31.deviantart.com/