Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
A végén ide fogják hozni Fitzpatricket FA-ról, hogy legyen battle...
több mint 11 éve
Ha QB Battle akkor hátsó körökben Ryan Griffin 😊
több mint 11 éve
Persze, nem kizárt a pass rusher, de ugye pont arról beszélgettünk pár napja, h. nincs kihagyhatatlan prospect, mindenkivel van vmi apróbb probléma. Ami gyanús, h. Banner és Chud is 100-szor elmondta, h. versenyhelyzetet akarnak teremteni QB poszton. Node normális szabadügynök nem maradt (a Casseleket, Andersonokat jobb lenne messzirôl elkerülni), 1/6-ra max. Geno, a második körös pick visszaszerzéséhez komoly letrade kéne (esélytelen), marad a 3. kör, már ha tényleg battlet akarnak. Tehát a TE-draft csúszik.The Browns are expected to sign free agent TE Gary Barnidge.
This one makes perfect sense. Barnidge was previously with current Browns head coach Rob Chudzinski in Carolina and is a versatile No. 2/3 tight end. Cleveland won't stop here as they continue to rebuild their offense around the Chud's favorite position.
Source: Joseph Person on Twitter Mar 13 - 10:17 AM
Még nem hallottam róla, de ha Chud ismeri, hajrá 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Az lesz az köszi 😀 Eléggé szét vagyok ma csúszva😀inkább aktivizálódásának 😊
Ha azt vesszük,hogy tavaly Barron is 1/7 volt akkor akár Vaccaro is lehet 1/6 bár szerintem olyan agybajt kapnék,hogy a Draft hátralévő részére nem hiszem , hogy emlékeznék 😀 😀 Szóval akkor marad a letrade.
Bad aktivitásának (van ilyen szó ?) pedig külön örülök 😊Drip
"Letrade"-re egy lehetőséget látok, ha Geno elérhető és a Bills be akar jönni a Cards elé. Ezzel mondjuk legjobb esetben egy 3. körös picket lehetne szerezni, de inkább 4. és egy kis apró (mint amit tavaly a Vikes kapott tőlünk).Joey Tribbiani
Hát nem tom az is jó lenne 😀 Bár olvasgattam és egyesek még most se zárják ki a pass rusher draftot,amit egyébként én is jó ötletnek tartok 😀 Mondjuk azt,hogy Milliner lett az elsődleges célpont,ha esetleg pont előttünk menne ki (Az Eagles bőven behúzhatja) akkor még mindig tudunk válogatni Pass Rusherből. Jordanről jöttek hírek és elvileg a campre 100%os lenne. FA TE meg nem hiszem,hogy kéne 3. körben szintén lehetne találni és én még mindig Escobart mondom 😀 De előszőr pörögjön le az FA aztán lehet ismét találgatni
több mint 11 éve
😀inkább aktivizálódásának 😊
Ha azt vesszük,hogy tavaly Barron is 1/7 volt akkor akár Vaccaro is lehet 1/6 bár szerintem olyan agybajt kapnék,hogy a Draft hátralévő részére nem hiszem , hogy emlékeznék 😀 😀 Szóval akkor marad a letrade.
Bad aktivitásának (van ilyen szó ?) pedig külön örülök 😊Drip
"Letrade"-re egy lehetőséget látok, ha Geno elérhető és a Bills be akar jönni a Cards elé. Ezzel mondjuk legjobb esetben egy 3. körös picket lehetne szerezni, de inkább 4. és egy kis apró (mint amit tavaly a Vikes kapott tőlünk).
több mint 11 éve
😀Ha azt vesszük,hogy tavaly Barron is 1/7 volt akkor akár Vaccaro is lehet 1/6 bár szerintem olyan agybajt kapnék,hogy a Draft hátralévő részére nem hiszem , hogy emlékeznék 😀 😀 Szóval akkor marad a letrade.
Bad aktivitásának (van ilyen szó ?) pedig külön örülök 😊
több mint 11 éve
Browns agreed to terms on a two-year, $2.8 million deal with OLB Quentin Groves, formerly of the Cardinals.Neki is sokat adtunk 😛
LaCanfora szerint Fred Davis lehet a kövi célpont. Jó játékos, Chudnak kell egy ilyen TE, de az az Achilles-sérülés nem piskóta.
több mint 11 éve
Hallo Bad, na Lombardi csak elôcsalogatott a málnásból 😊 Igen, úgy néz ki Haslam komolyan gondolja a dolgot, mondjuk nem csodálom, 1 milliárd dollár nem kis summa. Bár emlékszel amikor jött Big Baby, Corey Williams meg Stallworth akkor is eléggé örültünk, aztán a Dagi összerakott egy 4-12-t 😊 Drip, akkor mi van ha Milliner kimegy és pass rushert nem akarunk ? TE v. S 1/6-ra ? 😂
több mint 11 éve
Nem nagyon szoktam írni, de azért figyelem a folyamatosan a híreket, nálunk úgy is ez az év legizgibb réssze 😀 Végre azt látom, hogy komoly munka folyik Clevelandben, ez talán nem az a rebuilding, amit annak hívtak aztán igazából semmi érdemleges nem történt a draftot kivéve! Az elmúlt évekhez képest végre aktívak vagyunk az FA piacon, azt hiszem a következő idényben én is aktívabb leszek 😊 Joey írjál már pm-et nekem, hogy hol fizettél elő a meccsnézésre, meg, hogy mi a rák van veled, ezer és egy éve nem beszéltünk!!!
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Genotól isten óvjon 😀 Egyébként fasza ez így,bár Jordant szívesen láttam volna a csapatba de így tényleg nincs sok esély már DE/OLB draftra ... szóval tényleg marad Milliner,akinek szintén örülnék .... vagy egy letrade
több mint 11 éve
Groves - ha lehet ilyet mondani - várható volt, Horton rendszerében jól játszott. Kruger, Sheard, Groves, Gocong (?) OLB kvartett, nem rossz. Így viszont egyre kevesebb esélyt látok a pass rusher draftra, lehet Milliner a cél ? Vagy Geno ? :p
több mint 11 éve
Cleveland back at it bright and early: Browns reached agreement with former Cardinals LB Quentin Groves.
több mint 11 éve
Faszányos. Az utolsó LB-posztért meg küzdhet JMJ és Robertson és papíron megvan a front 7. Mindenhol azt olvasom túlfizettük mindkét játékost, fôleg Krugert. Komolyan, ki mit várt ? Hogy majd aláír egy 4M/éves szerzôdést ? A piac diktálja az árakat, ennyit ér egy pass rusher. Fôleg ha épp átállsz 3-4-re. Mindkettô 27 éves, most jöhet karrierjük legjobb idôszaka. Az meg a másik, h. volt 48M cap space, ezt nem lehet csak rookiekra meg szerzôdéshosszabbításokra elverni. Amikor a Skins 100 millát odadobott Albertnek, vagy a Bucs a Lionsnál (és nálunk) is szenvedô Wrightnak 37-et, na az túlfizetés.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Plusz egy top5 DC. Lesznek itt nehéz percek okozva.Rubin-Taylor-BryantPlusz mögöttük Haden.iktriad
Kruger-Jackson-Robertson-Sheard
erős. erősbraxa88
több mint 11 éve
Des sztem nagyon rendben lesz nalatok mint DE...mas kerdes, h sztem kisse tulfizettetek, de ez legyen a GM gondja, ti oruljetek a playanak. Aki amugy remek motorral rendelkezik, jol birja a strapat, pass rush teren is hasznalhato es futas ellen is megallja a helyet...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Rubin-Taylor-BryantPlusz mögöttük Haden.
Kruger-Jackson-Robertson-Sheard
erős. erősbraxa88
több mint 11 éve
szaba
10 547
Desmond Bryant jött. Faja kis DT volt Oaklandben, szerintem Hortonnál simán DE lesz. Kellemetlen lesz a Browns DL ellen játszani, az egyszer biztos.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Cook-ért megy a harc a Browns-Rams-Phins trió között.Alá is írt a Rams-hez.
Na ő még jó lenne. Szintén 10M/év alatt.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Cook-ért megy a harc a Browns-Rams-Phins trió között.Na ő még jó lenne. Szintén 10M/év alatt.
több mint 11 éve
Ennyit arròl hogy nem vásárolunk FA-t.A Jags meg Armandot 😛
Behùzhatnánk Ellerbe-t is,meg Avril-t ,Aso-val egyetemben,azán jöhet az Offense heavy draft 😊armando83
több mint 11 éve
armando83
804
Ennyit arròl hogy nem vásárolunk FA-t.Behùzhatnánk Ellerbe-t is,meg Avril-t ,Aso-val egyetemben,azán jöhet az Offense heavy draft 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 11 éve
Kruger 5 évre 41 millióért érkezik.vassadiPár héttel ezelőtt még tényleg csak álomkép volt számomra 😀 Jól kezdjük az FA-t 😊
több mint 11 éve
www.nfl.com/photos/0ap1000000147634/0ap2000000147568a frászt hozod rám...
Harrison barnában xD ,látom elvannak a srácok 😀armando83
több mint 11 éve
armando83
804
Harrison barnában xD ,látom elvannak a srácok 😀
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"