Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
nem tudom mennyire követted a munkásságomat a fórumon, de most is az Owens mezemben ülök a gép előtt.megszereztétek tőlünk a liga legjobb CB-jét, Chris Owenst. egyrészt nagyon utállak most titeket ezért, másrészt nem tudok nem jönni divatkodni szeptembertől.shawnkaő mennyire szar ? 😊Joey Tribbiani
több mint 11 éve
megszereztétek tőlünk a liga legjobb CB-jét, Chris Owenst. egyrészt nagyon utállak most titeket ezért, másrészt nem tudok nem jönni divatkodni szeptembertől.shawnkaő mennyire szar ? 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 906
megszereztétek tőlünk a liga legjobb CB-jét, Chris Owenst. egyrészt nagyon utállak most titeket ezért, másrészt nem tudok nem jönni divatkodni szeptembertől.shawnkaMindenkinek kell egy Owens.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
megszereztétek tőlünk a liga legjobb CB-jét, Chris Owenst. egyrészt nagyon utállak most titeket ezért, másrészt nem tudok nem jönni divatkodni szeptembertől.
több mint 11 éve
Kellen Davis, ex-Bears TE érkezett. Elkapni nem tud, de egy próbát megér 😛 1 éves szerződést kapott.
több mint 11 éve
apropó DB ! Mindenki mondogatja,hogy kell valaki Haden mellé ... mi lenne inkább ha hoznánk még egyet ! 😀 ugyanis DJ Hayden súlyos sérülése után készül az NFL-be !! Ha esetleg mégse Milliner jön 1/6-ra (vagy ha mégis) akkor szerintem 6. körtől bepróbálhatnánk, mert nagyon állat a csávó 😀Eddig abban a hitben éltem,hogy a VCI miatt nem folytathatja a futballt,de Höri a draft topicba betett egy ismertetőt róla,miszerint egészséges 😊 érdemes elolvasni, és utána nézni
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/cornerback-d-j-hayden-excels-houston-pro-day-150853016--nfl.html
több mint 11 éve
Pont a DB hiány miatt ezekbôl a meetingekbôl (egyelôre) nagy következtetéseket nem szabad levonni. Azért természetesen fasza összefoglaló 😊 Elég sok DLineman van a listán, de ezt a needet Bryant-tel megoldottuk. Meglep, h. ennek ellenére private workoutra jön Daton Jones és Richardson is. Így, h. elment Dawson és Watson, jelenleg a 29 (!) éves DQ a roster legidôsebb játékosa. Az egész ligában a miénk a 2. legfiatalabb keret.
több mint 11 éve
Prospect Meetings:SR - Senior Bowl meeting.EW - East-West Shrine meeting.
COM - Combine meeting.
INT - Interested.
VINT - Very Interested.
PRO - Pro Day meeting.
PRI - Private Workout.
-
Anthony Capasso, WR, Ashland (PRO)
Josh Hill, TE, Idaho State (EW)
Lane Johnson, OT, Oklahoma (COM)
Datone Jones, DL, UCLA (PRI)
Jarvis Jones, OLB, Georgia (COM)
Landry Jones, QB, Oklahoma (PRO)
Dion Jordan, DL, Oregon (PRI)
Nick Kasa, TE, Colorado (SR)
A.J. Klein, LB, Iowa State (EW)
Will Pericak, DL, Colorado (EW)
Sheldon Richardson, DL, Missouri (PRI)
Geno Smith, QB, West Virginia (PRI)
Carson Tinker, LS, Alabama (SR)
Cornelius Washington, DL, Georgia (SR)
Earl Watford, OL, James Madison (EW)
Brian Winters, G, Kent State (COM)
Capasso: 64 elkapás 925 yard és 9 TD ez volt az idei statja. Ennyi amit tudok róla 😀 de Youtube-on van fent Highlights videó 2010-2012ig. UDFA-ként felőlem jöhet
Hill: róla már korábban beszéltem
Johnson:Ő rajta meglepődtem. Alapjában véve LT,namár most Thomas-t csak nem fogjuk lecserélni,Guardnak meg RT-nek átmozgatni sok értelmét nem látom.
Jones:Az első reális ember akit húzhatunk,bár én nem nagyon rajongok érte.OLB-ként nem igazán lehet rá számítani,szóval DE-ként érkezne ha érkezik,és bár felépítése brutális,sok tapasztalata van és igazi hard worker de első kört nem adnék érte,főleg nem 1/6ot ... A 2. kör közepén valószínű már elvitték,szóval az,hogy lecsússzon a 3.ba szintén hülyeség.Letradelni érte meg még nagyobb hülyeség 😀
a másik Jones:Ha őt húznánk annak még talán örülnék is,őt nem nagyon kell bemutatni asszem senkinek. A rizikófaktor benne a betegsége
a 3. Jones: Szóval irányító után is kutatunk.Őt max 3. körben tudnánk behúzni.A baj vele,hogy több negatívumot lehet felsorakoztatni mint pozitívat.Ironikus,hogy ha tavaly kijött volna,akkor lehet,hogy most Weeden helyett ő lenne a kezdőnk ... így vagy úgy nem nem igazán leklesednék érte.
Jordan: Ő róla is sokat beszéltünk,FA előtt őt láttam volna a legszívesebben a csapatban,bár még így is van rá esély ... A sérülésével kapcsolatba minden faszán halad TC-re tuti felépül.
Kasa: De-ből lett TE. Nagy upside-al bír,szimpatikus játékos,bár jelenleg max rövid yardos szituknál lehetne látni.Hátsó körökben jöhet
Klein:már volt
Pericak:A másik Colorado játékos.DT Depth lenne az meg sose árt. Elvileg sok Scoutot lenyűgözött,egyértelműen a Buffaloes legjobb védője volt. A Shrine game-n több olyan falember ellen is remekelt akiknek jobb volt a draft értékük.
Richardson:Nehéz kérdés... Ő is kifejezetten DT. Az is biztos h 1. körös lesz,bár azokat nem értem akik pl top 5be rakják.A D# falunkat nem kéne babrálni szerintem, és ha csak a hülye Lombardi bele nem szeret akkor nem fogjuk elhozni.Én legalábbis reménykedem benne. Nem kérdőjelezem meg Richardson keménységét,de lőhetnénk jobb helyre is az 1/6-ot
Kovács:ajj-ajj ettől féltem. 😀 rövid leszek szvsz Geno-val se mennénk többre mint most Weeden-el ezért ugyanolyan balfaszság lenne draftolni mint Weedent...
Tinker:már volt
Washington:4-5 kör környékén jöhet szóba. Jones mellett eltörpült a szerepe,pedig nem olyan rossz ő.Magas,hosszú kezeit jól használja,a combineon is jól szerepelt a baj ,hogy a benne lakozó potenciált sose sikerült gyakorlatban véghez vinnie,valamint zónázásban és emberezésben sem a legmegbízhatóbb.
Watford: Guardként számítanánk rá és inkább UDFA mint draftolt játékos,bár van aki beteszi 7. körbe. Ennél többet viszont én se tudok róla sorry 😀
Winters:Őt viszont szívesen látnám gyakorlatilag a fal minden részén megfordult RT/RG/LG/LT volt. kb a 4. körre lőném őt be.Mindig befejezi a blokkjait,jól használja a kezeit pass blocknál é futásnál is jó szöget választ,kellő helyet csinálva a futónak.Guardként bőven eltudám képzelni nálunk Pinkston/Lauvao mögött de akár előtt is.
Ami érdekes,hogy egy DB sincs a megfigyeltek közt ...
több mint 11 éve
Dawson el akart menni, már tavaly eladta a clevelandi házát. Végre SB-esélyes csapatban játszhat. Nagyon sajnálom, de érthetô döntés.
több mint 11 éve
nem értem mi a f_szért nem bírtunk neki 1 v 2 évet még ... oké öregedő játékosokkal nem hosszabbítunk felfogtam de azért csak egy top rugóról van szó,aki ráadásul kétlem,hogy sokat kért volna. A draftos megoldást én sem javaslom
több mint 11 éve
armando83
804
Phil Dawson-> 49'ers.Bár nem mai csirke,de rendkívül jò rùgònak tartom,remélem nem draftròl akarjuk megoldani a hiányt.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 11 éve
armando83
804
Ben Watson a Saintsben,3 éves a kontraktus.Kár,őt is csíptem..
több mint 11 éve
armando83
804
Akár Vaccaro is jöhetne,az se lenne rossz húzás.Esetleg valahogy visszaszerezni a 2. kört.
több mint 11 éve
Grimes járt hétvégén Clevelandben, de szerződést (egyelőre) nem kapott. Alapból ő jobb corner mint Sean Smith v. Cason, csak ugye az a sérülés...Nekem se esne ellenemre, hogyha Dee-t hozzuk el, mindent nem muszáj megoldani az FA piacról, inkább okosan kell gazdálkodni.
Egybk. nekem egyre jobban tetszik a Milliner-draft. Ha van egy ilyen CB-duód és Ward, FS-nek bőven jó egy közepes játékos is. Nincs olyan csapat a ligában, ahol minden poszton klasszis játszana.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Egybk. nekem egyre jobban tetszik a Milliner-draft. Ha van egy ilyen CB-duód és Ward, FS-nek bőven jó egy közepes játékos is. Nincs olyan csapat a ligában, ahol minden poszton klasszis játszana.Joey TribbianiÉn ebbe már bele is törődtem 😀
több mint 11 éve
Grimes járt hétvégén Clevelandben, de szerződést (egyelőre) nem kapott. Alapból ő jobb corner mint Sean Smith v. Cason, csak ugye az a sérülés...Egybk. nekem egyre jobban tetszik a Milliner-draft. Ha van egy ilyen CB-duód és Ward, FS-nek bőven jó egy közepes játékos is. Nincs olyan csapat a ligában, ahol minden poszton klasszis játszana.
több mint 11 éve
Kicsit lemaradva,de én is nagyon sajnálom Cribbs-et.Egy arcát veszítette el a Browns,a játékát a csapattól függetlenül is mindig élveztem!!!armando83én inkább azt sajnálom, hogy egyre másra hullanak ki a jó cb-k az FA piacról és senki sem ide jön. Úgy látszik draft lesz belőle...
több mint 11 éve
armando83
804
Kicsit lemaradva,de én is nagyon sajnálom Cribbs-et.Egy arcát veszítette el a Browns,a játékát a csapattól függetlenül is mindig élveztem!!!
több mint 11 éve
Fogynak a CB-k, Keenan Lewist nagyon sajnálom, mondjuk a Saints jobb csapat és nagyon haza akart költözni.Aso elméletileg a ninershez alá fog írni, gondolom pénzben nem tudnak megegyezni, még.
Jelenleg Haden, Skrine, Wade és Bademosi vannak rosteren, nagyon kéne az erôsítés. A safety posztot valszeg a draftról orvosoljuk (mondjuk Kerry Rhodes elférne), jó lenne egy veterán játékos a secondarybe a sok fiatal mellé. Ki maradt ? Talib, de ô valszeg marad a Peccben. Winfield nem lenne rossz, de 36 évesen nem játszik Bannernél. Grimes az egész szezont kihagyta sérülés miatt, necces. Aso-t inkább ne, borzasztó volt a Sasoknál. Casont ismeri Norv, Munnerlynt pedig Chud, de kérdés ôk mennyivel jobbak Skrine-nál. Nem egyszerû.
Backup QB-nak felmerült Jason Campbell, nem is rossz ötlet.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Fogynak a CB-k, Keenan Lewist nagyon sajnálom, mondjuk a Saints jobb csapat és nagyon haza akart költözni. Jelenleg Haden, Skrine, Wade és Bademosi vannak rosteren, nagyon kéne az erôsítés. A safety posztot valszeg a draftról orvosoljuk (mondjuk Kerry Rhodes elférne), jó lenne egy veterán játékos a secondarybe a sok fiatal mellé. Ki maradt ? Talib, de ô valszeg marad a Peccben. Winfield nem lenne rossz, de 36 évesen nem játszik Bannernél. Grimes az egész szezont kihagyta sérülés miatt, necces. Aso-t inkább ne, borzasztó volt a Sasoknál. Casont ismeri Norv, Munnerlynt pedig Chud, de kérdés ôk mennyivel jobbak Skrine-nál. Nem egyszerû.
Backup QB-nak felmerült Jason Campbell, nem is rossz ötlet.
több mint 11 éve
Tony Pauline @TonyPaulineI'm informed the Cleveland Browns took Datone Jones/DL/UCLA out to dinner this week...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Silent G-vel új, két éves szerzôdést kötöttünk, az RB-poszton valszeg nem lesz nagy változás (B. Jackson elment, de ô úgysem volt tényezô). Norwood és Yount (long snapper) pedig aláírták a tendert, így mindketten maradnak még egy évet minimum. Jordannek örülök.Fred Davis vagy hazatér Ohio-ba, vagy marad Washingtonban. A hírek szerint egészséges. A tavalyi sérülésen kívül vele annyi a gond, h. már két drogteszten is megbukott (Gordonnal tuti nagy haverok lesznek ha jön :p ), még egy ilyen és 1 éves eltiltást kap. Nagy pénzt semmiképp sem adnék neki.
több mint 11 éve
Cribbs a Cardinalsnál 😕 Nagyon sajnálom,de legalább szimpatikus csapatba került
több mint 11 éve
Barnidge is megvan. Ilyen is kell 😊