NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Gondolom nem a tight end lesz a draft elsőszámú hiányposztja nálatok, ezért a sztárnevek mellett megjegyezhetitek Nick Kasat. Nem régen lett csak tight end, de nagyon komoly lehetőségek vannak benne elkapóként. Ott van a Senior Bowlon. Érdemes átlapozni a beszámolókat miatta. Esetleg bele is nézni az edzésekbe.
több mint 11 éve
Nyílván nem velük akarnánk megváltani a világot, és eleve azt sem vehetjük biztosra,hogy tényleg beszélt velük a csapat, de gondoltam elfér itt 😀 DripBőven elfér, jöhet még ilyen 😊
Ha már a TE-need szóba került, megvan az edző, ráadásul egy ex-HC, Jon Embree (Colorado). 2006-2008 között a Chiefsnél (Gonzo), utána egy évig a 'Skinsnél (Cooley) volt tight end coach, nem rossz ajánlólevél.
Érkezett egy OLB (!)-edző is, Brian Baker. 17 év NFL-tapasztalat, 5 csapatnál is dolgozott (Panthers, Vikings, Lions, Rams, Chargers).
Tuti a 3-4 váltás. Horton ezt nyilatkozta: It won’t be a hybrid, not unless we’re playing golf,” Horton said in an interview Thursday on XTRA 910 radio in Phoenix. “It’ll be a 3-4. It’ll be the same defense we ran here. It’ll be kind of a stick’um defense … go get’em. That’s what we do.”
Nem lesz egyszerű, de úgy néz ki ez a jövő.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Vizsga utáni levezetésként gondoltam írok egy kicsit. Iktriad tett be a Draft topicba egy listát a Walterfootball-ról azokról a csapatokról akik beszéltek valamelyik játékossal a Senior Bowlon vagy az East-West Shrine Game-n. Mi eddig 3 játékossal beszéltünk mind a 3 az East-West-en játszottak.Cleveland Browns:
Josh Hill, TE, Idaho State (EW)
A.J. Klein, LB, Iowa State (EW)
Will Pericak, DL, Colorado (EW)
Joey ne kapd fel a fejed Hill hallatán nem vele töltenénk be a TE needet. Legjobb esetben is UDFA,bár az Idaho State-n nem játszott rosszul.Ebben az évben 70 elkapás,630 yard és 5 TD fűződött a nevéhez,míg egész karrierje alatt 143 elkapás 1,270 yard és 9 TD. A Shrine Game-n 1 10 yardos elkapása volt.Kis egyetemről jön,nagyobb csapatok ellen nincs tapasztalata,draft cetlit nagyon nem ér szóval ... UDFA 😀
A.J. Klein-t mint ILB-t nem értem max backup lenne. 5. körös lehet. a Cyclones-nál is igazi vezér volt és a Shrine Game-n is jól játszott
Pericak sok scoutot lenyűgözött elvileg. Erős és fizikális,a Coloradon az összes meccsen játszott de nem hinném,hogy draftolnák,szóval ő is csak depht.
Nyílván nem velük akarnánk megváltani a világot, és eleve azt sem vehetjük biztosra,hogy tényleg beszélt velük a csapat, de gondoltam elfér itt 😀
több mint 11 éve
no, faszán alakul a coaching staff, minél előbb kész, annál jobb. Eddig így néz ki a dolog:HC: Chud
OC: Norv
DC: Horton
Spec. T: Tabor
OL: Warhop (maradt)
OL #2: Mike Sullivan (Chargerstől jött, két OL-edző lesz)
WR: Scott Turner (Norv fia, a Panthersnél volt offensive quality control kócs)
QB: ez is Norv lesz
RB: ?
TE: ?
Off. Qual. Ctrl.: Shane Steichen (ex-Chargers ő is)
DL: Cullen (Ik már bemutatta)
LB: ?
DB: Louie Cioffi (a Cardsnál együtt dolgozott Hortonnal két évet, előtte 14 szezont húzott le a Bengalsnál)
Strenght&Conditioning: Brad Roll (5 NFL-csapatnál ügyködött (Bucs, Phins, Bills, Rams, Raiders), Chud-ot még a The U-ról ismeri)
Ma volt Chud&Norv sajttáj, mostmár biztos, h. Turner lesz a playcaller.
Head coach Rob Chudzinski -- a strong offensive mind in his own right -- called it an easy decision. "[Turner] is amazing at it," Chud said.
több mint 11 éve
Joe Cullen lett az új D-line coach. Bár sok sikerélménye nem volt nálunk az elmúlt 3 évben, de ettől függetlenül szerintem jó pozíciós edző, népszerű lesz itt.
több mint 11 éve
Ha egy kis esze van Chudnak akkor azokat húzza akire azt mondja lombardi hogy bust. És akkor lesz egy jó csapatunk 😀. De most komolyan, nem látják, hogy ez az ember egy másik dimenziójú nfl-t néz? Komolyan.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Mondjuk Janika gyanúsan Future HoF, még ha első körben kicsit alternatív is volt a draftolása.Nagyon várom a draftot, hogy kit fogunk tudni megszerezni, mert sztem egy-két év és ha együtt marad a gárda (edzőstől) akkor elég komoly fejtörést okozhatunk a csoportunkban.Csiribahát így, h. Lombardi jött én már annyira nem várom 😊
1998-2007 között ott ült a Raiders war room-ban. Ezen időszak alatt az alábbi játékosokat húzta Al az első körben:
Matt Stinchcomb, T - LT-nek húzták, guard és center lett belőle. Bust.
Sebastian Janikowski, K - első körben kicker, no comment
Derrick Gibson, S - 194 tackle, 3 INT, 2 sack 6 év alatt
Phillip Buchanon, CB - 3 szezon után távozott a Raiderstől
Napoleon Harris, LB - ő is
Nnamdi Asomugha, CB - az egyetlen jó pick
Tyler Brayton, DE - 4 szezont bírt
Robert Gallery, T - 1/2-re gigabust
Fabian Washington, CB - a szokásos 3 szezon
Michael Huff, S - ő annyira nem vészes, de 1/7-re ??
és végül JaMarcus Russell, QB. Hab a tortán.
Nem értem, tényleg nem. NFL "Analyst"-ként is brillírozott. Szerinte Haden nem playmaker. Gordon "wasted pick". JJ Watt 2down lineman, bust lesz. Gabbert a legjobb QB a 2011-es classban. És a sort lehetne folytatni.
Én nagyon optimista vagyok, de Lombardi más szint, ő tényleg szar. Csak abban bízhatunk, h. Chud-é lesz a döntő szó.
Joey Tribbiani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nagyon várom a draftot, hogy kit fogunk tudni megszerezni, mert sztem egy-két év és ha együtt marad a gárda (edzőstől) akkor elég komoly fejtörést okozhatunk a csoportunkban.Csiribahát így, h. Lombardi jött én már annyira nem várom 😊
1998-2007 között ott ült a Raiders war room-ban. Ezen időszak alatt az alábbi játékosokat húzta Al az első körben:
Matt Stinchcomb, T - LT-nek húzták, guard és center lett belőle. Bust.
Sebastian Janikowski, K - első körben kicker, no comment
Derrick Gibson, S - 194 tackle, 3 INT, 2 sack 6 év alatt
Phillip Buchanon, CB - 3 szezon után távozott a Raiderstől
Napoleon Harris, LB - ő is
Nnamdi Asomugha, CB - az egyetlen jó pick
Tyler Brayton, DE - 4 szezont bírt
Robert Gallery, T - 1/2-re gigabust
Fabian Washington, CB - a szokásos 3 szezon
Michael Huff, S - ő annyira nem vészes, de 1/7-re ??
és végül JaMarcus Russell, QB. Hab a tortán.
Nem értem, tényleg nem. NFL "Analyst"-ként is brillírozott. Szerinte Haden nem playmaker. Gordon "wasted pick". JJ Watt 2down lineman, bust lesz. Gabbert a legjobb QB a 2011-es classban. És a sort lehetne folytatni.
Én nagyon optimista vagyok, de Lombardi más szint, ő tényleg szar. Csak abban bízhatunk, h. Chud-é lesz a döntő szó.
több mint 11 éve
Nagyon várom a draftot, hogy kit fogunk tudni megszerezni, mert sztem egy-két év és ha együtt marad a gárda (edzőstől) akkor elég komoly fejtörést okozhatunk a csoportunkban.
több mint 11 éve
Jön az offseason, a legizgibb rész a Browns szurkolóknak 😀 ez az edzői gárda elég figyelemre méltó, nekem is tetszik, de azért a 3-4-re válltástól kicsit parázok, sose működött nálunk!Bad31Horton: "I'm a coach of men, whether it's 3-4, 4-3, 5-5, I don't care. I'm going to coach men."
Az LB-sort egyelőre nem látom 3-4-ben, dehát az évek óta foscsi 😊
Shurmur meg Eagles off koordinátor lett 😂 ez még Lombardinál is durvább 😀
több mint 11 éve
Jön az offseason, a legizgibb rész a Browns szurkolóknak 😀 ez az edzői gárda elég figyelemre méltó, nekem is tetszik, de azért a 3-4-re válltástól kicsit parázok, sose működött nálunk!
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Lombardi rossz választás, ez nem kérdés. De miért nem koncentrálunk arra, h. milyen fasza staffot hozott össze Chud ? OC posztra nem egy bábot nevezett ki, hanem az egyik legjobb offense gurut és playcallert, Norv Turnert. Nekem ebből az jön le, h. nem akarja mikromenedzselni a támadóegységet, a HC feladatokra fog koncentrálni. Az irányvonal adott (power running game, downfield passing), a keret erre tökéletes, tul.képp egy tight end hiányzik.
DC-nek jött Ray Horton. Sosem dolgozott Chuddal, ez nagyon ritka az NFL-ben, ált. mindenki a haverjait nevezi ki... Tapasztalt koordinátor ő is, egy rookie HC-nál ez kva fontos. Agresszív védelem lesz, rengeteg blitzzel.
Spec. team edzőnek megtartotta Chris Tabor-t (két évvel hosszabbítottunk vele). 6 csapat hívta, ő inkább maradt. Tavaly nagyon rossz volt a speciális egység, idén viszont a Football Outsiders szerint a 2. helyen végzett. Ha valaki jól dolgozik, minek új embert hozni a helyére ? Itt is jól döntött Rob.
Csak összehasonlításképp, Shurmur így nyitott: OC-t nem hozott, ő irányított mindent. DC-nek jött Jauron (ez ok), a spec. team-től viszont távozott a kiváló Brad Seely és érkezett az akkor még rookie Tabor. Van különbség, nem is kicsi.
több mint 11 éve
Lombardi sucks 😕viszont ez a Chud-Norv-Horton staff nagyon komoly.
több mint 11 éve
jelöltből hivatalos. Sok sikert Hortonnak Clevelandben. És ne bánjátok a 3-4-re váltást 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Adam Caplan @caplannfltúl szép volt, hogy igaz legyen.
#Browns announced Mike Lombardi joins the team as VP of Player Personnel. Press conference today at 11:30 a.m.Beki
több mint 11 éve
Új DC-jelölt: Ray Horton. 3-4 lenne, de amit idén művelt az Arizonával az azért igen jó pedigré.empty taxiD'Qwell Jackson kivételével nagyot senki sem szív ezzel a váltással, és neki is csak 10 milla a garantált a 40-ből amiért hosszabbított.
Ez persze megint egy olyan váltás, hogy minek? Lombardi varázsló olyan embereket hoz a 34-be villantani, hogy még a liga sem hallott róla.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannfl#Browns announced Mike Lombardi joins the team as VP of Player Personnel. Press conference today at 11:30 a.m.
több mint 11 éve
M. Lombardi sztem egy totál idióta. Remélhetőleg a GM kinevezés egy rossz vicc. De úgy egyébként is legjobb, ha semminek nem nevezik ki.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Új DC-jelölt: Ray Horton. 3-4 lenne, de amit idén művelt az Arizonával az azért igen jó pedigré.empty taxiSteelers octopus
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Új DC-jelölt: Ray Horton. 3-4 lenne, de amit idén művelt az Arizonával az azért igen jó pedigré.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Adam Caplan @caplannflaz komoly. Csapat épül végre Cleveland-ben?
#Browns named Norv Turner as offensive coordinator.Shawn84
több mint 11 éve
Adam Caplan @caplannflalakul a molekula
#Browns named Norv Turner as offensive coordinator.Shawn84
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Adam Caplan @caplannfl#Browns named Norv Turner as offensive coordinator.
több mint 11 éve
Dan Quinn Gátőrz DC is előkerült mint jelölt, ő is 4-3-as ember.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Raheem Morris jön DC-interjúra. Tampa2 guy, tehát nem lenne nagy váltás. Chip Kelly ? Jobb ez így.