NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gondolom nem a tight end lesz a draft elsőszámú hiányposztja nálatok, ezért a sztárnevek mellett megjegyezhetitek Nick Kasat. Nem régen lett csak tight end, de nagyon komoly lehetőségek vannak benne elkapóként. Ott van a Senior Bowlon. Érdemes átlapozni a beszámolókat miatta. Esetleg bele is nézni az edzésekbe.
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Nyílván nem velük akarnánk megváltani a világot, és eleve azt sem vehetjük biztosra,hogy tényleg beszélt velük a csapat, de gondoltam elfér itt 😀 Drip
Bőven elfér, jöhet még ilyen 😊

Ha már a TE-need szóba került, megvan az edző, ráadásul egy ex-HC, Jon Embree (Colorado). 2006-2008 között a Chiefsnél (Gonzo), utána egy évig a 'Skinsnél (Cooley) volt tight end coach, nem rossz ajánlólevél.

Érkezett egy OLB (!)-edző is, Brian Baker. 17 év NFL-tapasztalat, 5 csapatnál is dolgozott (Panthers, Vikings, Lions, Rams, Chargers).

Tuti a 3-4 váltás. Horton ezt nyilatkozta: It won’t be a hybrid, not unless we’re playing golf,” Horton said in an interview Thursday on XTRA 910 radio in Phoenix. “It’ll be a 3-4. It’ll be the same defense we ran here. It’ll be kind of a stick’um defense … go get’em. That’s what we do.”

Nem lesz egyszerű, de úgy néz ki ez a jövő.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Vizsga utáni levezetésként gondoltam írok egy kicsit. Iktriad tett be a Draft topicba egy listát a Walterfootball-ról azokról a csapatokról akik beszéltek valamelyik játékossal a Senior Bowlon vagy az East-West Shrine Game-n. Mi eddig 3 játékossal beszéltünk mind a 3 az East-West-en játszottak.
Cleveland Browns:
Josh Hill, TE, Idaho State (EW)
A.J. Klein, LB, Iowa State (EW)
Will Pericak, DL, Colorado (EW)

Joey ne kapd fel a fejed Hill hallatán nem vele töltenénk be a TE needet. Legjobb esetben is UDFA,bár az Idaho State-n nem játszott rosszul.Ebben az évben 70 elkapás,630 yard és 5 TD fűződött a nevéhez,míg egész karrierje alatt 143 elkapás 1,270 yard és 9 TD. A Shrine Game-n 1 10 yardos elkapása volt.Kis egyetemről jön,nagyobb csapatok ellen nincs tapasztalata,draft cetlit nagyon nem ér szóval ... UDFA 😀
A.J. Klein-t mint ILB-t nem értem max backup lenne. 5. körös lehet. a Cyclones-nál is igazi vezér volt és a Shrine Game-n is jól játszott
Pericak sok scoutot lenyűgözött elvileg. Erős és fizikális,a Coloradon az összes meccsen játszott de nem hinném,hogy draftolnák,szóval ő is csak depht.

Nyílván nem velük akarnánk megváltani a világot, és eleve azt sem vehetjük biztosra,hogy tényleg beszélt velük a csapat, de gondoltam elfér itt 😀

több mint 11 éve
no, faszán alakul a coaching staff, minél előbb kész, annál jobb. Eddig így néz ki a dolog:

HC: Chud
OC: Norv
DC: Horton
Spec. T: Tabor
OL: Warhop (maradt)
OL #2: Mike Sullivan (Chargerstől jött, két OL-edző lesz)
WR: Scott Turner (Norv fia, a Panthersnél volt offensive quality control kócs)
QB: ez is Norv lesz
RB: ?
TE: ?
Off. Qual. Ctrl.: Shane Steichen (ex-Chargers ő is)
DL: Cullen (Ik már bemutatta)
LB: ?
DB: Louie Cioffi (a Cardsnál együtt dolgozott Hortonnal két évet, előtte 14 szezont húzott le a Bengalsnál)
Strenght&Conditioning: Brad Roll (5 NFL-csapatnál ügyködött (Bucs, Phins, Bills, Rams, Raiders), Chud-ot még a The U-ról ismeri)

Ma volt Chud&Norv sajttáj, mostmár biztos, h. Turner lesz a playcaller.
Head coach Rob Chudzinski -- a strong offensive mind in his own right -- called it an easy decision. "[Turner] is amazing at it," Chud said.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Joe Cullen lett az új D-line coach. Bár sok sikerélménye nem volt nálunk az elmúlt 3 évben, de ettől függetlenül szerintem jó pozíciós edző, népszerű lesz itt.
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Ha egy kis esze van Chudnak akkor azokat húzza akire azt mondja lombardi hogy bust. És akkor lesz egy jó csapatunk 😀. De most komolyan, nem látják, hogy ez az ember egy másik dimenziójú nfl-t néz? Komolyan.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Nagyon várom a draftot, hogy kit fogunk tudni megszerezni, mert sztem egy-két év és ha együtt marad a gárda (edzőstől) akkor elég komoly fejtörést okozhatunk a csoportunkban.Csiriba
hát így, h. Lombardi jött én már annyira nem várom 😊

1998-2007 között ott ült a Raiders war room-ban. Ezen időszak alatt az alábbi játékosokat húzta Al az első körben:

Matt Stinchcomb, T - LT-nek húzták, guard és center lett belőle. Bust.
Sebastian Janikowski, K - első körben kicker, no comment
Derrick Gibson, S - 194 tackle, 3 INT, 2 sack 6 év alatt
Phillip Buchanon, CB - 3 szezon után távozott a Raiderstől
Napoleon Harris, LB - ő is
Nnamdi Asomugha, CB - az egyetlen jó pick
Tyler Brayton, DE - 4 szezont bírt
Robert Gallery, T - 1/2-re gigabust
Fabian Washington, CB - a szokásos 3 szezon
Michael Huff, S - ő annyira nem vészes, de 1/7-re ??

és végül JaMarcus Russell, QB. Hab a tortán.

Nem értem, tényleg nem. NFL "Analyst"-ként is brillírozott. Szerinte Haden nem playmaker. Gordon "wasted pick". JJ Watt 2down lineman, bust lesz. Gabbert a legjobb QB a 2011-es classban. És a sort lehetne folytatni.

Én nagyon optimista vagyok, de Lombardi más szint, ő tényleg szar. Csak abban bízhatunk, h. Chud-é lesz a döntő szó.
Joey Tribbiani
Mondjuk Janika gyanúsan Future HoF, még ha első körben kicsit alternatív is volt a draftolása.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nagyon várom a draftot, hogy kit fogunk tudni megszerezni, mert sztem egy-két év és ha együtt marad a gárda (edzőstől) akkor elég komoly fejtörést okozhatunk a csoportunkban.Csiriba
hát így, h. Lombardi jött én már annyira nem várom 😊

1998-2007 között ott ült a Raiders war room-ban. Ezen időszak alatt az alábbi játékosokat húzta Al az első körben:

Matt Stinchcomb, T - LT-nek húzták, guard és center lett belőle. Bust.
Sebastian Janikowski, K - első körben kicker, no comment
Derrick Gibson, S - 194 tackle, 3 INT, 2 sack 6 év alatt
Phillip Buchanon, CB - 3 szezon után távozott a Raiderstől
Napoleon Harris, LB - ő is
Nnamdi Asomugha, CB - az egyetlen jó pick
Tyler Brayton, DE - 4 szezont bírt
Robert Gallery, T - 1/2-re gigabust
Fabian Washington, CB - a szokásos 3 szezon
Michael Huff, S - ő annyira nem vészes, de 1/7-re ??

és végül JaMarcus Russell, QB. Hab a tortán.

Nem értem, tényleg nem. NFL "Analyst"-ként is brillírozott. Szerinte Haden nem playmaker. Gordon "wasted pick". JJ Watt 2down lineman, bust lesz. Gabbert a legjobb QB a 2011-es classban. És a sort lehetne folytatni.

Én nagyon optimista vagyok, de Lombardi más szint, ő tényleg szar. Csak abban bízhatunk, h. Chud-é lesz a döntő szó.

több mint 11 éve
Nagyon várom a draftot, hogy kit fogunk tudni megszerezni, mert sztem egy-két év és ha együtt marad a gárda (edzőstől) akkor elég komoly fejtörést okozhatunk a csoportunkban.
több mint 11 éve
Jön az offseason, a legizgibb rész a Browns szurkolóknak 😀 ez az edzői gárda elég figyelemre méltó, nekem is tetszik, de azért a 3-4-re válltástól kicsit parázok, sose működött nálunk!Bad31
Horton: "I'm a coach of men, whether it's 3-4, 4-3, 5-5, I don't care. I'm going to coach men."

Az LB-sort egyelőre nem látom 3-4-ben, dehát az évek óta foscsi 😊

Shurmur meg Eagles off koordinátor lett 😂 ez még Lombardinál is durvább 😀

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Jön az offseason, a legizgibb rész a Browns szurkolóknak 😀 ez az edzői gárda elég figyelemre méltó, nekem is tetszik, de azért a 3-4-re válltástól kicsit parázok, sose működött nálunk!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Lombardi rossz választás, ez nem kérdés. De miért nem koncentrálunk arra, h. milyen fasza staffot hozott össze Chud ?

OC posztra nem egy bábot nevezett ki, hanem az egyik legjobb offense gurut és playcallert, Norv Turnert. Nekem ebből az jön le, h. nem akarja mikromenedzselni a támadóegységet, a HC feladatokra fog koncentrálni. Az irányvonal adott (power running game, downfield passing), a keret erre tökéletes, tul.képp egy tight end hiányzik.
DC-nek jött Ray Horton. Sosem dolgozott Chuddal, ez nagyon ritka az NFL-ben, ált. mindenki a haverjait nevezi ki... Tapasztalt koordinátor ő is, egy rookie HC-nál ez kva fontos. Agresszív védelem lesz, rengeteg blitzzel.
Spec. team edzőnek megtartotta Chris Tabor-t (két évvel hosszabbítottunk vele). 6 csapat hívta, ő inkább maradt. Tavaly nagyon rossz volt a speciális egység, idén viszont a Football Outsiders szerint a 2. helyen végzett. Ha valaki jól dolgozik, minek új embert hozni a helyére ? Itt is jól döntött Rob.

Csak összehasonlításképp, Shurmur így nyitott: OC-t nem hozott, ő irányított mindent. DC-nek jött Jauron (ez ok), a spec. team-től viszont távozott a kiváló Brad Seely és érkezett az akkor még rookie Tabor. Van különbség, nem is kicsi.

több mint 11 éve
Lombardi sucks 😕

viszont ez a Chud-Norv-Horton staff nagyon komoly.

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
jelöltből hivatalos. Sok sikert Hortonnak Clevelandben. És ne bánjátok a 3-4-re váltást 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Adam Caplan ‏@caplannfl
#Browns announced Mike Lombardi joins the team as VP of Player Personnel. Press conference today at 11:30 a.m.Beki
túl szép volt, hogy igaz legyen.

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Új DC-jelölt: Ray Horton. 3-4 lenne, de amit idén művelt az Arizonával az azért igen jó pedigré.empty taxi
D'Qwell Jackson kivételével nagyot senki sem szív ezzel a váltással, és neki is csak 10 milla a garantált a 40-ből amiért hosszabbított.

Ez persze megint egy olyan váltás, hogy minek? Lombardi varázsló olyan embereket hoz a 34-be villantani, hogy még a liga sem hallott róla.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl
#Browns announced Mike Lombardi joins the team as VP of Player Personnel. Press conference today at 11:30 a.m.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
M. Lombardi sztem egy totál idióta. Remélhetőleg a GM kinevezés egy rossz vicc. De úgy egyébként is legjobb, ha semminek nem nevezik ki.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Új DC-jelölt: Ray Horton. 3-4 lenne, de amit idén művelt az Arizonával az azért igen jó pedigré.empty taxi
Steelers octopus

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Új DC-jelölt: Ray Horton. 3-4 lenne, de amit idén művelt az Arizonával az azért igen jó pedigré.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Adam Caplan ‏@caplannfl
#Browns named Norv Turner as offensive coordinator.Shawn84
az komoly. Csapat épül végre Cleveland-ben?

több mint 11 éve
Adam Caplan ‏@caplannfl
#Browns named Norv Turner as offensive coordinator.Shawn84
alakul a molekula
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Adam Caplan ‏@caplannfl
#Browns named Norv Turner as offensive coordinator.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Dan Quinn Gátőrz DC is előkerült mint jelölt, ő is 4-3-as ember.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Raheem Morris jön DC-interjúra. Tampa2 guy, tehát nem lenne nagy váltás.

Chip Kelly ? Jobb ez így.