NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Mit lehet tudni róla?Pontosan annyit, amennyit Te is írtál. LB-coach volt. Pozíciós edzôrôl mit lehet mondani? Az LB-k fejlôdtek, de ettôl még nem lesz jó def. coord.
The Eagles have hired Browns LB coach Billy Davis as their defensive coordinator.Janek
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
én abból indulok ki, hogy egy fr qbnak legyen marketing értéke. weedenben a legnagyobb érdekesség, hogy hány éves. és akkor a negatívumait nem is soroltam. egy iparos qb, semmi több. ilyet húzni szvsz ökörség olyan helyzetben, mint amiben a browns van évek óta.Jó azért ez így hülyeség. Nem arról volt szó, hogy bepánikoltak és behúztak egy ökörséget. Weedenről azt gondolták, hogy mivel idősebb, érettebb, előbb tud majd jó lenni mint a többi QB (leszámítva nyilván a top2 picket). És nem csak a bepánikolt Browns, hanem ez általános vélemény volt. Egyébként 6. körös prospect sem lett volna ennyi idősen. Abszolút volt benne logika, más kérdés, hogy annyira nem teljesült be (persze ez sem csak rajta múlott, és nagy bust sem lett). fetomyA Weeden Draft-ot magyarázza nekem meg valaki lécci.Hogy hogy 29 évesen került az NFL-ben,ill miért láttak benne ekkora fantáziát?armando83egy bukásra ítélt edzői stáb pánikszerű kapkodása. ennyi.peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mit lehet tudni róla?The Eagles have hired Browns LB coach Billy Davis as their defensive coordinator.
több mint 11 éve
No meg a QB-guru Holmi mindenképp meg akarta oldani a posztot, Weeden után más, azonnal bevethetô játékos nem nagyon volt. (persze utólag kiderült, h. RW és Captain Kirk is jó, de ôket alapból backupnak draftolta a Hawks és a Skins).
több mint 11 éve
Lombardi a 2011-es draft elôtt azt mondta, h. Gabbert a legjobb QB, remélem Armando után nem kapunk még1 exJaguárt :pNem csak ő, Mike Mayock is.... És nem jön ide (még). A GMünk, Dave Caldwell azt mondta, még nem mondanak le róla.
Joey Tribbiani
Ich bin nicht Ik 😊 Joey TribbianiMég szép. Nem szeretném, ha kiderülne, hogy vannak klónjaim. 😊
több mint 11 éve
Jó azért ez így hülyeség. Nem arról volt szó, hogy bepánikoltak és behúztak egy ökörséget. Weedenről azt gondolták, hogy mivel idősebb, érettebb, előbb tud majd jó lenni mint a többi QB (leszámítva nyilván a top2 picket). És nem csak a bepánikolt Browns, hanem ez általános vélemény volt. Egyébként 6. körös prospect sem lett volna ennyi idősen. Abszolút volt benne logika, más kérdés, hogy annyira nem teljesült be (persze ez sem csak rajta múlott, és nagy bust sem lett).A Weeden Draft-ot magyarázza nekem meg valaki lécci.Hogy hogy 29 évesen került az NFL-ben,ill miért láttak benne ekkora fantáziát?armando83egy bukásra ítélt edzői stáb pánikszerű kapkodása. ennyi.peach
több mint 11 éve
Lombardi a 2011-es draft elôtt azt mondta, h. Gabbert a legjobb QB, remélem Armando után nem kapunk még1 exJaguárt :pGrossi FA-listája, espncleveland.com/common/more.php?m=49&action=blog&post_id=12251.
Kruger kva jó lenne, egyrészt ugye hatalmas hiányposzt az OLB, másrészt a Rats is nagyot gyengülne. Legalább egy komoly igazolás kellene, nem tetszik ez a kizárólag draft filozófia.
több mint 11 éve
Annyiban vitatkoznék, hogy Weeden tudott jó számokat is hozni a meccsen, meg hozott jó meccseket is... de valóban nem Ő ide a hosszútávú megoldás.A Weeden Draft-ot magyarázza nekem meg valaki lécci.Hogy hogy 29 évesen került az NFL-ben,ill miért láttak benne ekkora fantáziát?armando83egy bukásra ítélt edzői stáb pánikszerű kapkodása. ennyi.peach
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
A Weeden Draft-ot magyarázza nekem meg valaki lécci.Hogy hogy 29 évesen került az NFL-ben,ill miért láttak benne ekkora fantáziát?armando83egy bukásra ítélt edzői stáb pánikszerű kapkodása. ennyi.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
armando83
804
A Weeden Draft-ot magyarázza nekem meg valaki lécci.Hogy hogy 29 évesen került az NFL-ben,ill miért láttak benne ekkora fantáziát?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 11 éve
Ich bin nicht Ik 😊Sziasztok!kapcs.ford. 😉 semmi fészpalmsutianap
5 év "szenvedés" után,a Iktriad helyett új csapat után néztem,csatlakoznék a közösséghez!!
A JoeyTribbiani lett sok szempont miatt a kiválasztott...
armando83
A Rucker-cuttal 2.5M-t spóroltunk. Mondjuk annyi cap space van, h. sokat nem számít.
több mint 11 éve
Sziasztok!kapcs.ford. 😉 semmi fészpalm
5 év "szenvedés" után,a Iktriad helyett új csapat után néztem,csatlakoznék a közösséghez!!
A JoeyTribbiani lett sok szempont miatt a kiválasztott...
armando83
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Adam Caplan @caplannflBanner-move. Sokat kereső, idősebb veterán, aki sosem játszott 3-4-ben. Meglepő, de logikus lépés.
Browns announced the release of veteran DE Frostee Rucker.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannflBrowns announced the release of veteran DE Frostee Rucker.
több mint 11 éve
Facepalm 😊Bazza +1.
több mint 11 éve
armando83
804
Üdv ! 😊 Előszőr is ne hagyd ott a Jags-t főleg ne 5 év után ! Hidd el szenvedni itt is fogsz 😀 😀 Másodszor Üdv ! 😀 Időm nincs sok perpill később talán írhatok pár dolgot plussz egy 7 körös pre-mock draft is tervben van de lehet más ( pl Joey) szívesen ír majd valamit. Ha mégse a mostani dolgokról pl az előző 1-2 oldalon tuti találsz infókat az oldalon is van csapatismertető !Köszi,de már megtörtént. 😀
ja és jó szurkolást 😀Drip
A szenvedéshez hozzászoktam,azzal nem lesz baj,a hivatalos dolgokat már átrágtam,a többi meg majd jön úgy is,szépen belerázódom a dolgokba 😊
Amúgy sokat várok az új edzőktől,szóval nem lesz ez olyan rossz szerintem,persze várjuk ki a végét!
több mint 11 éve
Üdv ! 😊 Előszőr is ne hagyd ott a Jags-t főleg ne 5 év után ! Hidd el szenvedni itt is fogsz 😀 😀 Másodszor Üdv ! 😀 Időm nincs sok perpill később talán írhatok pár dolgot plussz egy 7 körös pre-mock draft is tervben van de lehet más ( pl Joey) szívesen ír majd valamit. Ha mégse a mostani dolgokról pl az előző 1-2 oldalon tuti találsz infókat az oldalon is van csapatismertető ! ja és jó szurkolást 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Sziasztok!nem mondhatni, hogy divatdrukker lennél. 😀
5 év "szenvedés" után,a Jags helyett új csapat után néztem,csatlakoznék a közösséghez!!
A Browns lett sok szempont miatt a kiválasztott,a tradíciók,a stadion,a mez, a játékosok közül is sok kedvenc van,és maga Cleveland városa is szimpatikus,szal nagyjából minden klaffol.
Szóval,valaki felvállalhatná hogy kicsit bemutatja nekem a csapatot,hogy ne teljesen a nulláról induljak,bár azért nem teljesen így lenne segítség nélkül sem.
Köszi!! 😊armando83
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Kocsit, nőt cserélhetsz. Csapatot soha!(Mondjuk nekem is szimpi nagyon a Browns. 😊 )
több mint 11 éve
armando83
804
Sziasztok!5 év "szenvedés" után,a Jags helyett új csapat után néztem,csatlakoznék a közösséghez!!
A Browns lett sok szempont miatt a kiválasztott,a tradíciók,a stadion,a mez, a játékosok közül is sok kedvenc van,és maga Cleveland városa is szimpatikus,szal nagyjából minden klaffol.
Szóval,valaki felvállalhatná hogy kicsit bemutatja nekem a csapatot,hogy ne teljesen a nulláról induljak,bár azért nem teljesen így lenne segítség nélkül sem.
Köszi!! 😊
több mint 11 éve
Semmi sem történik, úgyh. néhány rövidhír.- Haslam azt mondta, nem lesz nagy FA igazolás, marad a "build through the draft" filozófia. Damn, Lombardi 😊
- Hortonnak is megvolt a nyitó sajtótájékoztatója, azt mondta lesz itt minden, 3-4, 4-3, 5-2, 4-4. Corner blitzek, DLineman-ek coverage-be. Agresszív védelem.
- A PFF szerint ( www.profootballfocus.com/blog/2013/01/28/ranking-the-2012-offensive-lines/4/) a miénk volt az 5. legjobb OL. Passzblokkolásban 3. helyen végzett az egység. A leggyengébb láncszem Lauvao volt, nem meglepő.
Btw, mindkét kezdő Chargers-guard (Tyronne Green, Louis Vasquez) FA lesz, utóbbiról ezt írta a PFF: "He wasn’t perfect, but next to the rest of the guys on the line Louis Vasquez (+12.7) looked like a million bucks. That said, you’d still like to see him doing a better job in the run game." Norv miatt simán elképzelhető, h. rámozdulunk.
- LB és RB coach még mindig nincs, talán a SB után.
Remélem holnap minden Browns-fan a 49ers-nek szurkol 😊
több mint 11 éve
Közben még plussz 2 Senior Bowlos névvel bővült a scout listaCornelius Washington,Georgia,DE/OLB
az SB előtt még 6.7. körös ként emlegették de hála a jó szereplés miat egyre csak kúszik a boardokon felfelé. A Bulldogsnál játszott DE-t és OLB-t is de a SB-n csak End volt. Mivel 3-4re állunk át így pont bele illene a sémánkba.5. körtől még talán jöhetne is.
Carson Tinker,Alabama,LS
Az idei drafton ő a legjobb Long Snapper,bár ettől független kétlem,hogy ténylegesen draftolni is kéne őt 😀 UDFA-ként még lehet esélye.
több mint 11 éve
Gondolom nem a tight end lesz a draft elsőszámú hiányposztja nálatok, ezért a sztárnevek mellett megjegyezhetitek Nick Kasat. Nem régen lett csak tight end, de nagyon komoly lehetőségek vannak benne elkapóként. Ott van a Senior Bowlon. Érdemes átlapozni a beszámolókat miatta. Esetleg bele is nézni az edzésekbe.DoMÉn őszintén Escobart látnám szívesen a csapatba. Nyílván Eifert és Ertz mögött de 1/6ra röhejes lenne a TE pick 😀 Persze Kasa-t is ismerem ő se rossz megoldás
több mint 11 éve
Gondolom nem a tight end lesz a draft elsőszámú hiányposztja nálatok, ezért a sztárnevek mellett megjegyezhetitek Nick Kasat. Nem régen lett csak tight end, de nagyon komoly lehetőségek vannak benne elkapóként. Ott van a Senior Bowlon. Érdemes átlapozni a beszámolókat miatta. Esetleg bele is nézni az edzésekbe.DoMKösz az infót. Hirtelen Noriaki Kasai-t olvastam, felkaptam a fejem 😀