NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
128
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
61
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Bár mennyit is fejlődik szerintem, ő egy olyan offensebe tudna eredményes lenni, ahol van egy liga elit futójáték, és egy brutál védelem, magyarán ahol nem kell sok kockázatot vállalni, hoz egy stabil játékot kevés hibával.Bad31Magyarul game managernek lenne jó.
több mint 12 éve
Bár mennyit is fejlődik szerintem, ő egy olyan offensebe tudna eredményes lenni, ahol van egy liga elit futójáték, és egy brutál védelem, magyarán ahol nem kell sok kockázatot vállalni, hoz egy stabil játékot kevés hibával.Én még adnék egy évet McCoynak. Hozni kell neki egy elit elkapót drafton és mutassa meg mit tud.A fő problémám Colt-tal: idén nem volt kiemelkedő meccse. Sőt, átlag feletti sem nagyon. Az első fordulóban a második negyedben jó volt. A Miami ellen game winning drive, de előtte 0. Titans, Oakland, Seattle, SF, Houston fos. Ezután kicsit változott a playcalling, többet passzolt shotgun-ból, de a Rams ellen 0 TD és 12 pont. Jax úgy-ahogy ok, viszont az a red zone int. nagy hiba volt. Bengals elmegy, a vasárnapit szenvedést hagyjuk.
Én így húznék első 3 választásra: WR, DE, LBSebii
Ahogy Szaba is írta, ez eddig egy backup teljesítmény. Néha összejön, többször nem. Én nagyon drukkoltam McCoy-nak, de nem sokat fejlődött a tavalyi 8 meccshez képest. Persze, lehet statokkal bombázni, h. Manning, Brees, etc. is szar volt az elején, de Colt 3. körös QB, nem fizetünk neki 50+ millió dolcsit. Ha kijön a 3 junior (Barkley, RGIII, Jones), akkor lesz bőven választék, főleg ha top10-ben húzunk.
Egybk. még van 4 meccs, bizonyíthat. Egy Steelers-söprés lehet meggyőzne 😛Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
Én még adnék egy évet McCoynak. Hozni kell neki egy elit elkapót drafton és mutassa meg mit tud.A fő problémám Colt-tal: idén nem volt kiemelkedő meccse. Sőt, átlag feletti sem nagyon. Az első fordulóban a második negyedben jó volt. A Miami ellen game winning drive, de előtte 0. Titans, Oakland, Seattle, SF, Houston fos. Ezután kicsit változott a playcalling, többet passzolt shotgun-ból, de a Rams ellen 0 TD és 12 pont. Jax úgy-ahogy ok, viszont az a red zone int. nagy hiba volt. Bengals elmegy, a vasárnapit szenvedést hagyjuk.
Én így húznék első 3 választásra: WR, DE, LBSebii
Ahogy Szaba is írta, ez eddig egy backup teljesítmény. Néha összejön, többször nem. Én nagyon drukkoltam McCoy-nak, de nem sokat fejlődött a tavalyi 8 meccshez képest. Persze, lehet statokkal bombázni, h. Manning, Brees, etc. is szar volt az elején, de Colt 3. körös QB, nem fizetünk neki 50+ millió dolcsit. Ha kijön a 3 junior (Barkley, RGIII, Jones), akkor lesz bőven választék, főleg ha top10-ben húzunk.
Egybk. még van 4 meccs, bizonyíthat. Egy Steelers-söprés lehet meggyőzne 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Sebii
3 531
Én még adnék egy évet McCoynak. Hozni kell neki egy elit elkapót drafton és mutassa meg mit tud.Én így húznék első 3 választásra: WR, DE, LB
több mint 12 éve
McCoy nem franchise QB. Egy jó backup és nem több sztem. Igazából kéne egy normális OC, sztem az itt a baj. Vagy HC. Shurmur....szabaShurmur marad még min. 2 évet, erről felesleges beszélni. 3rd&long-nál a 4 yardos route-ok engem is zavarnak, de alapvetően sztem ok a playcalling, azért nem volt egyszerű ez a szezon úgy, h. B. Jackson az egész évre, Hillis 7, Hardesty pedig 6 meccsre kidőlt.
McCoy minden dobást meg tud csinálni, a 10 yardnál hosszabb passzoknál azonban nagyon lassan és rossz ívben szállnak a labdái, tegnap 5-6 interception-t is dobhatott volna, szerencsénk volt. Ld. Moore TD: a passz pillanatában a környékén nem volt védő, mégis majdnem odaért Jimmy Smith. http://www.nfl.com/videos/cleveland-browns/09000d5d824be716/QB-McCoy-to-TE-Moore-22-yd-pass-TD-4th-down-conversion
Az a baj (?), h. annyira azért nem fos, h. egyértelmű legyen a QB-draft, lehet egy jobb fallal, elkapósorral, futójátékkal minden más lenne. Szinte biztos, h. megint a top10-ben választunk, ha Blackmon-t elviszik és RGIII v. Barkley bent van, akkor lépni kell szvsz.
több mint 12 éve
szaba
10 545
McCoy nem franchise QB. Egy jó backup és nem több sztem. Igazából kéne egy normális OC, sztem az itt a baj. Vagy HC. Shurmur....
több mint 12 éve
ez a realitás, nagyon messze van a ligaelit :/ Colt-tal nemtom mi legyen. Valszeg Holmgren, Heckert és Shurmur sem...
több mint 12 éve
Player A: 56% completion rate, 2737 yards, 13 TD, 8 INTPlayer B: 58% completion rate, 2332 yards, 13 TD, 8 INT
😊 http://www.dawgsbynature.com/2011/12/3/2609080/baltimore-ravens-vs-cleveland-browns-positional-breakdown
egyetértek Pokorny-val, minden csapategységben erősebb a Ratbirds... de minden évben van egy meccsünk, ahol felborítva a papírformát legyőzünk egy sokkal jobb csapatot. Ha hibátlanul játszunk (nincs rossz snap, fumble visszahordásnál, red zone int...), akkor talán.
Egy cikk a coin toss-ról 😂 http://fifthdown.blogs.nytimes.com/2011/12/02/the-strategy-and-consequences-of-the-n-f-l-coin-toss/
The team is 0-11 in coin tosses, making Cleveland the only team in the National Football League that has yet to win a toss this season.
This is monumentally bad luck. The chances of losing 11 consecutive coin tosses is one in 2,048.
több mint 12 éve
Hardesty is játszhat, így hosszú idő után minden RB egészséges. Persze Hillis lesz a kezdő, Montario 8-10, Silent G 4-5 snapet kaphat. RDE poszton komoly rotáció várható Mitchell, English és Schaefering között. "Down at the other end of things you get an understanding of just why the Browns benched Jayme Mitchell. Only Dave Tollefson has a lower rating for a defensive end." http://www.profootballfocus.com/blog/2011/11/30/pass-rushing-productivity-the-story-so-far/
out: Spears, Ward
questionable: Adams, Hardesty, Mitchell, Pashos, Patterson
probable: Hillis, Maiava, Marecic, McCoy, Paxson
több mint 12 éve
Fujita IR, Stephens IR, Pontbriand waived.Yount (LS), Ben Jacobs, Brian Sanford signed.
több mint 12 éve
Megnéztem, másodszorra is tetszett. Vállalható vereség, sajna a 'momentum' ellenünk volt (Dawson 54 yardos FG-ja után 2p alatt TD-drive, aztán McCoy int, majd 20-20-nál a szar snap), lesz ez még így se. Amitől a meccs előtt nagyon féltem az megtörtént, a Browns OL vs. Bengals DL csatát simán az utóbbi nyerte. A guard-helyzetünket mindenki ismeri, vasárnap viszont Mack és Pashos is átlagos volt, ez így együtt már túl sok. Az egyik korai (1./2. kör) picket mindenképp egy O-falemberre kell ellőni...
...a másikat pedig egy WR-re. Ld. Cincy: Green, Gresham, Simpson, Caldwell 30+ elkapásnál jár, ennyi célponttal már lehet zúzni. Little jó lesz, Delonso-val egyetértek, 1 év kihagyás után simán ok az idei teljesítménye. Norwood slotban fasza, de pont az a bizonyos nr. 1 WR hiányzik, akit duplázni kell és néha a semmiből is megcsinálja az elkapást. Cribbs és Massa ? :rolleyes:
Hillis hiányzott, nem szabad elengedni. Ami eddig no gain volt, az most min. 3 yard.
A védelem. Ez a DL - ha igazolunk egy jó RDE-t - top 5 lehet jövőre. Az LB-sor Jackson-t leszámítva gyenge, Sheldon lassú és open field tackle-t nem nagyon tud már csinálni, az, h. a 7. körös rookie Hagg védekezik Gresham ellen konkrétan vicc, de! még egy fasza end sokkal nagyobb hatással lenne a D#-re, mint egy WLB v. #2 CB, esetleg FS. Életveszélyes lenne a 4-man-rush, nekem nagyon tetszett amit a Bengals csinált, pedig Dunlap nem is játszott !
több mint 13 éve
Én nézegettem tegnap Littlet, könnyen játssza magát tisztára, nagyon erőszakos és kemény elkapás után, csak rengeteg dropja van, de...Rookie és egy évet egyetemen sem játszott. Szerintem elég jó játékos már most is.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Én egyébként Rubint emelném ki. Úgy futás mint passz ellen nagyot alakított.
több mint 13 éve
Sajna csak az összefoglalót láttam, McCoy kicsit pontatlan volt, vagy sok volt a drop, ez ugye nem derül ki a statból 😊 örülök, hogy Norwood is egyre több szerephez jut. Azért rózsásabbnak látom a helyzetünket mint pár fordulóval ezelőtt, a végén még tényleg lesz itt valami focicsapat féle 😀Bad31a második félidőben 3 pont... holnap megnézem mégegyszer a meccset, de így elsőre: a fal gyenge volt (nem csak Lauvao és Pinkston, hanem Mack is). Little dropgyár, de még így is a legjobb WR, Massa 3 év alatt nem csinált ennyi jó dolgot (Robiskie-ről nem is beszélve). A DL gecijó (Paxson !), a secondaryben viszont komoly gondok vannak, Sheldon-t jövőre nem akarom a kezdőben látni. Hagg is játszott, sajnos Gresham simán megcsinálta az elkapást (TD).
több mint 13 éve
ja, minden évben egy játékosra vagyunk a super bowl-tól 😛szép volt.1 (2-3) elkapóra vagytok attól, hogy meghatározó csapat legyetek az AFC-ben... respect, nagy meccs volt a mai.Amadeus91
egy field goal, de sztem még ennyi sincs a két csapat között.Joey Tribbiani
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Sajna csak az összefoglalót láttam, McCoy kicsit pontatlan volt, vagy sok volt a drop, ez ugye nem derül ki a statból 😊 örülök, hogy Norwood is egyre több szerephez jut. Azért rózsásabbnak látom a helyzetünket mint pár fordulóval ezelőtt, a végén még tényleg lesz itt valami focicsapat féle 😀Bad31Konkrétan drop gyár volt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Sajna csak az összefoglalót láttam, McCoy kicsit pontatlan volt, vagy sok volt a drop, ez ugye nem derül ki a statból 😊 örülök, hogy Norwood is egyre több szerephez jut. Azért rózsásabbnak látom a helyzetünket mint pár fordulóval ezelőtt, a végén még tényleg lesz itt valami focicsapat féle 😀
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 13 éve
Massaqui és Fujita hogy van? Mennyire lesztek 100%-osak (értsd: lehető legjobb keret) a hétvégi derbire?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
szép volt.1 (2-3) elkapóra vagytok attól, hogy meghatározó csapat legyetek az AFC-ben... respect, nagy meccs volt a mai.
egy field goal, de sztem még ennyi sincs a két csapat között.Joey Tribbiani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
szép volt.egy field goal, de sztem még ennyi sincs a két csapat között.
több mint 13 éve
a kjúbik úgyis mindig gyengébbek a második szezonjukban mint az elsőben. mccoy tavaly bíztatóan játszott, sztem van benne potenciál. arról nem ő tehet h nincs elkapója, nincs futójáték és túl sokat passzoltatják... nekem rohadt szimpi a srác, jó lesz ő... arról nem is beszélve, hogy tökös gyerek, nem lehet kiütni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Ilyen szinten elbizakodottság (főleg, h. viszonylag hamar (Tennessee, Oakland) jött két pofon) szvsz nem valószínű. Talán jobb az összhang, több play-t hívunk shotgunból, Pashos egészséges, elég sok oka lehet. Vagy csak a Rams és Jags DL gyengébb, mint a Texans/49ers/Seahawks/etc... 3 hét és kiderül, de félek már a Bengals D-Line is túl nagy feladat lesz.A 3. vidin ami feltűnő, h. mennyire magabiztosan áll a zsebben. Idén első pár meccsen nagyon nem érezte, a Jags és a Rams ellen sokat javult a dolog. Kiváncsi leszek a Cincy, Ravens és Steelers front7 mennyire zúzza össze az OL-t.Joey TribbianiAzért lehet, hogy a Jagz és a ramz előtti meccseken mutatott teljesítményt a szakmai stáb jó nagy lebaszással honorálta és az OL összekapta magát. Kérdés, hogy ezeket a jó tanácsokat mennyire tudják megvalósítani az idény folyamán. Lehet, hogy a túl jó kezdés miatt elbízták magukat és ez az ami miatt gyengébb volt a teljesítményük, ami magával rántotta a csapatot is.Ferron
több mint 13 éve
Ferron
72
A 3. vidin ami feltűnő, h. mennyire magabiztosan áll a zsebben. Idén első pár meccsen nagyon nem érezte, a Jags és a Rams ellen sokat javult a dolog. Kiváncsi leszek a Cincy, Ravens és Steelers front7 mennyire zúzza össze az OL-t.Joey TribbianiAzért lehet, hogy a Jagz és a ramz előtti meccseken mutatott teljesítményt a szakmai stáb jó nagy lebaszással honorálta és az OL összekapta magát. Kérdés, hogy ezeket a jó tanácsokat mennyire tudják megvalósítani az idény folyamán. Lehet, hogy a túl jó kezdés miatt elbízták magukat és ez az ami miatt gyengébb volt a teljesítményük, ami magával rántotta a csapatot is.
több mint 13 éve
Hardesty edz, ha nem sérül le megint akkor ő lesz a kezdő. Marecic viszont agyrázkódás miatt kihagyja a mai gyakorlást (elég sok concussion van idén...).
több mint 13 éve
Még 2009 nyarán írta Chris Smart Coltról:A második videón a slant nagyon hasonlít a Norwood passzhoz: http://www.nfl.com/videos/cleveland-browns/09000d5d8244a48c/QB-McCoy-to-WR-Norwood-51-yd-pass.
But, in watching Colt, I see a lot of parrallels with another guy known for his accuracy: Drew Brees. Both have underrated athleticism, both are smart, and both can stick the ball on the receiver, exactly where they want to. That is something that cannot be taught, and it should continue to serve Colt well.A cikk, amelyben a Texas passzjátékát veszi górcső alá, hogy miben is volt annyira McCoy:
http://smartfootball.com/passing/colt-mccoys-texas-passing-game
Hátha visszaköszön belőle valami vasárnaponként a Browns meccseken. (Kár, hogy nem tudok annyi meccset nézni mostanában mint szeretnék.)DoM
A 3. vidin ami feltűnő, h. mennyire magabiztosan áll a zsebben. Idén első pár meccsen nagyon nem érezte, a Jags és a Rams ellen sokat javult a dolog. Kiváncsi leszek a Cincy, Ravens és Steelers front7 mennyire zúzza össze az OL-t.