NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
147
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
39
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 13 éve
Sőt, hanyatlik :SJövő7en minket ad a sport tv!Bad31nem leszek MO-n 😊
egybk. tényleg aggasztó az offense. 80+ play volt, labdabirtoklás több mint 40 !! perc, ebből sikerült 6 pontot összeszedni. Rossz volt nézni Hardesty 1-2 yardos futásait. A passzjáték meg teljesen halott, meccsről-meccsre szarabb. 6 game lement a szezonból, oké, rövid volt az offseason, de szinte semmiben sem fejlődött az O.Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 13 éve
Jövő7en minket ad a sport tv!Bad31nem leszek MO-n 😊
egybk. tényleg aggasztó az offense. 80+ play volt, labdabirtoklás több mint 40 !! perc, ebből sikerült 6 pontot összeszedni. Rossz volt nézni Hardesty 1-2 yardos futásait. A passzjáték meg teljesen halott, meccsről-meccsre szarabb. 6 game lement a szezonból, oké, rövid volt az offseason, de szinte semmiben sem fejlődött az O.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Jó meccs lehetett. Tisztelegtetek Puskás Öcsiék előtt! 6:3 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Jövő7en minket ad a sport tv!
több mint 13 éve
W, de ez szánalmas volt az offense-től és a spec. teams-től.Ez ilyen socceres eredmény 😊 aggasztó az offense.
A védelem viszont BRUTÁLIS ! 137 total yard 😊
Jövő héten ha így játszunk nagyon csúnya lesz :/Joey Tribbiani
több mint 13 éve
Grat!3-3.
Az azért durva, hogy 3-2-vel utolsók vagytok a csoportban, ha jól látom...
Kemény.Vrijbloed
több mint 13 éve
Grat!Az azért durva, hogy 3-2-vel utolsók vagytok a csoportban, ha jól látom...
Kemény.
több mint 13 éve
W, de ez szánalmas volt az offense-től és a spec. teams-től.A védelem viszont BRUTÁLIS ! 137 total yard 😊
Jövő héten ha így játszunk nagyon csúnya lesz :/
több mint 13 éve
nyerünk 😊Azért az a 18.hely a passz O#-nál szintúgy nem olyan fényes 😊 Jobb ez a secondary mint a statisztikák mutatják.
kedvezőek a matchup-ok, különösen a Browns DL vs. Seahawks OL tetszik, ezen belül is a Sheard vs. Carpenter párharc. Futás ellen jók, de az nekünk úgysem megy (Hillis out), passz ellen viszont 23. a csapat és a legjobb CB IR-re került. Most vagy soha, Colt.
Go Browns !Joey Tribbiani
több mint 13 éve
nyerünk 😊kedvezőek a matchup-ok, különösen a Browns DL vs. Seahawks OL tetszik, ezen belül is a Sheard vs. Carpenter párharc. Futás ellen jók, de az nekünk úgysem megy (Hillis out), passz ellen viszont 23. a csapat és a legjobb CB IR-re került. Most vagy soha, Colt.
Go Browns !
több mint 13 éve
Jaja. Will lesz.out: FujitaIgen, ez nekem is megfordult a fejemben, egy ilyen kényszer csere még jól is elsülhet, a sebesség különbség mindenképp Maiava mellett szól!Bad31
questionable: Haden, Hicks, Hillis, Pashos, Skrine, Ventrone
probable: T. Brown, Cribbs, Mack, Moore
Kicsit örülök is, h. Fuji nem játszhat, nagyon kiváncsi vok Maiava-ra. Az még kérdéses, h. WLB v. SLB lesz, remélem az előbbi és Gocong átmegy az erős oldalra. Hillis pénteken sem edzett, Haden viszont igen, ő valszeg ott is lesz a kezdőben.Joey Tribbiani
Kaluka Maiava will step in on the weak side and Chris Gocong will shift to Fujita's spot on the strong side. He complimented Gocong for his ability to move to the other side.
"He's real smart," said Maiava. "Only a few guys can actually be a Will [weak side linebacker] and at moment's change he goes to the Sam [strong side] and does the same things for us. His versatility really helps the team.
több mint 13 éve
out: FujitaIgen, ez nekem is megfordult a fejemben, egy ilyen kényszer csere még jól is elsülhet, a sebesség különbség mindenképp Maiava mellett szól!
questionable: Haden, Hicks, Hillis, Pashos, Skrine, Ventrone
Kicsit örülök is, h. Fuji nem játszhat, nagyon kiváncsi vok Maiava-ra. Az még kérdéses, h. WLB v. SLB lesz, remélem az előbbi és Gocong átmegy az erős oldalra. Hillis pénteken sem edzett, Haden viszont igen, ő valszeg ott is lesz a kezdőben.Joey Tribbiani
több mint 13 éve
out: Fujitaquestionable: Haden, Hicks, Hillis, Pashos, Skrine, Ventrone
Kicsit örülök is, h. Fuji nem játszhat, nagyon kiváncsi vok Maiava-ra. Az még kérdéses, h. WLB v. SLB lesz, remélem az előbbi és Gocong átmegy az erős oldalra. Hillis pénteken sem edzett, Haden viszont igen, ő valszeg ott is lesz a kezdőben.
több mint 13 éve
Ogbonnaya és McCoy jól ismerik egymást college-ból, lehet, hogy előszednek néhány közös playt a texasi múltból.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
DNP: Fujita, Haden, Hicks, Hillis, Skrine, VentroneLP: Mack, Pashos
Fuji agyrázkódást szenvedett az Oakland ellen, valszeg nem játszhat. Maiava helyettesítheti. Haden és Hillis szereplésére sincs sok esély, így, h. Skrine is sérült necces lesz a CB-sor.
Leigazoltuk Chris Ogbonnaya-t a Houston practice squad-ból, Armond Smith lett cutolva (és közben visszahoztuk a PS-be). Még a Rams draftolta 2009-ben a 7. körben, 6'0/ 220 lb, ha Hillis kihagyja a hétvégi meccset akkor ő lesz a backup Hardesty mögött.
Tegnap Holmi sajtót tájékoztatott.
1. Hillis: There’s no way I’m trading Peyton Hillis. There’s just no way that was ever going to happen. Why would I do that? Why would I trade one of our best players? I wouldn’t do it.
2. McCoy: Are we committed to Colt? Absolutely. Will we be committed to him after the season is over? I will always be committed to our players on this team. Does it guarantee him the starting quarterback position for the next however many years? Well seeing how I’m leaving Monday who cares (joking), but we’ll see.
3. Shurmur: Well my first seven games I was 2-5 in Green Bay, that I do remember. One of those wins was just a miracle so it could’ve been 1-6. I think if you’re in this business and you become a head coach it shouldn’t surprise you or shock you that you’re going to be scrutinized and every little thing is going to be looked at. I think Pat’s doing a great job, I really do.
4. Off. Coord: What I think he is learning, again we did not hire an offensive coordinator because we didn’t think the right person was there or the fit was right. But, I think now as he goes through this season, I don’t expect him to change calling the game, but in all likelihood we’ll hire an offensive coordinator next year because that frees the head coach up and his preparation and how he can prepare for the game during the week.
több mint 13 éve
ami pozitívum: a lábmunkán és a dobástechnikán lehet fejleszteni, lehet kicsit sokat vár(t)unk Colt-tól. Tavaly 3./4. QB volt a TC-ben, idén nem volt normális TC.Erről van szó.Bad31Úgy látom nem esett le mire gondolok, ha van ideje akkor is pontatlan, alacsony, RB magasságú, sokat fut hátra, hogy kilásson a fal mögül, ez tisztán látszik, mint ahogy az is, hogy nem az ideális ponton engedi el a labdát emiatt, és ez még rátesz a fal gyenge teljesítményére, Quinn-el is fent állt ez a probléma!Bad31ezzel kapcsolatban Brees-ről egy régi cikk: http://www.nytimes.com/2009/11/30/sports/football/30brees.html
"To compensate for not being as tall as Peyton Manning or Ben Roethlisberger, each 6-5, Brees has an instinctive ability to slide a few feet in the pocket to better see his throwing lanes. "
“His release is so quick, it makes it so tough to judge when he’s letting the ball go, so you don’t know when to jump,” Tuck said.
Brees calls his quick release one of his survival skills. He has concentrated on releasing the ball with his hand high in the air, not down near his shoulder.Joey Tribbiani
Egyet viszont tud, amit nem lehet tanítani: győztes típus, amikor nagyon kell, akkor megcsinálja. Ld. Jets, Phins.
Bradford a 21 meccsén egyszer sem vezetett game-winning drive-ot, nem csinált igazi comeback meccset semDiamondsHead
több mint 13 éve
Erről van szó.ezzel kapcsolatban Brees-ről egy régi cikk: http://www.nytimes.com/2009/11/30/sports/football/30brees.htmlhát ha 3 LB a nyakában van, akkor édes mind1, hogy milyen felépítése van. A lehetőség megvan benne, idő kell neki meg egy normális támadófal. (Elkapók...)Amadeus91Úgy látom nem esett le mire gondolok, ha van ideje akkor is pontatlan, alacsony, RB magasságú, sokat fut hátra, hogy kilásson a fal mögül, ez tisztán látszik, mint ahogy az is, hogy nem az ideális ponton engedi el a labdát emiatt, és ez még rátesz a fal gyenge teljesítményére, Quinn-el is fent állt ez a probléma!Bad31
"To compensate for not being as tall as Peyton Manning or Ben Roethlisberger, each 6-5, Brees has an instinctive ability to slide a few feet in the pocket to better see his throwing lanes. "
“His release is so quick, it makes it so tough to judge when he’s letting the ball go, so you don’t know when to jump,” Tuck said.
Brees calls his quick release one of his survival skills. He has concentrated on releasing the ball with his hand high in the air, not down near his shoulder.Joey Tribbiani
több mint 13 éve
ezzel kapcsolatban Brees-ről egy régi cikk: http://www.nytimes.com/2009/11/30/sports/football/30brees.htmlÚgy látom nem esett le mire gondolok, ha van ideje akkor is pontatlan, alacsony, RB magasságú, sokat fut hátra, hogy kilásson a fal mögül, ez tisztán látszik, mint ahogy az is, hogy nem az ideális ponton engedi el a labdát emiatt, és ez még rátesz a fal gyenge teljesítményére, Quinn-el is fent állt ez a probléma!Bad31Nem voltam otthon sajna vasárnap este, így nem láttam a meccset, a passzjáték gyér futó teljesítmény mellett sajna nálunk nem fog működni 😕 Eszméletlen megint mennyi passzkísérlete volt McCoy-nak, de én az egész offense teljesítmény hibáját főleg a falban látom, mind a futás mind a passzjáték egyik fő kulcsa az OL, bár megjegyezném, hogy McCoy-t sokszor akkor is pontatlannak érzem, ha van ideje, sajnos alacsony, nem egy pro felépítésű irányító!Bad31hát ha 3 LB a nyakában van, akkor édes mind1, hogy milyen felépítése van. A lehetőség megvan benne, idő kell neki meg egy normális támadófal. (Elkapók...)Amadeus91
Brees calls his quick release one of his survival skills. He has concentrated on releasing the ball with his hand high in the air, not down near his shoulder.
több mint 13 éve
Úgy látom nem esett le mire gondolok, ha van ideje akkor is pontatlan, alacsony, RB magasságú, sokat fut hátra, hogy kilásson a fal mögül, ez tisztán látszik, mint ahogy az is, hogy nem az ideális ponton engedi el a labdát emiatt, és ez még rátesz a fal gyenge teljesítményére, Quinn-el is fent állt ez a probléma!Nem voltam otthon sajna vasárnap este, így nem láttam a meccset, a passzjáték gyér futó teljesítmény mellett sajna nálunk nem fog működni 😕 Eszméletlen megint mennyi passzkísérlete volt McCoy-nak, de én az egész offense teljesítmény hibáját főleg a falban látom, mind a futás mind a passzjáték egyik fő kulcsa az OL, bár megjegyezném, hogy McCoy-t sokszor akkor is pontatlannak érzem, ha van ideje, sajnos alacsony, nem egy pro felépítésű irányító!Bad31hát ha 3 LB a nyakában van, akkor édes mind1, hogy milyen felépítése van. A lehetőség megvan benne, idő kell neki meg egy normális támadófal. (Elkapók...)Amadeus91
több mint 13 éve
Lemaradt a mosoly jel. A D elég jó, bár nem tudom backup szinten hogy álltok a védelemben.szarul, de büszkén 😊 Konkrétan nincs depth 😕
Hardesty meg sajnos még nem olyan jó.Delonso_
több mint 13 éve
Nem voltam otthon sajna vasárnap este, így nem láttam a meccset, a passzjáték gyér futó teljesítmény mellett sajna nálunk nem fog működni 😕 Eszméletlen megint mennyi passzkísérlete volt McCoy-nak, de én az egész offense teljesítmény hibáját főleg a falban látom, mind a futás mind a passzjáték egyik fő kulcsa az OL, bár megjegyezném, hogy McCoy-t sokszor akkor is pontatlannak érzem, ha van ideje, sajnos alacsony, nem egy pro felépítésű irányító!Bad31így van, a fő probléma az OL. De igazából nem meglepő a visszaesés. Tavaly Thomas-Steinbach-Mack-Womack-St. Clair ( :rolleyes😊, idén Thomas-Pinkston-Mack-Lauvao-Pashos. 3 új ember, Pinki rookie, Lauvao sophomore, Tony pedig az elmúlt 3 évben 6 meccsen kezdett. Ezen a poszton kell leginkább az összeszokottság, OTA-k nélkül + rövidített TC-vel ez esélytelen volt. A front office is hibázott, Womack-et újra kellett volna igazolni. Ez van, ami pozitív, h. nagyon fiatal ez a sor, csak Pashos idősebb 26 (!) évnél.
McCoy: én is így látom, akkor is pontatlan, amikor megvédi a fal. Nézegettem a statokat, ami durva az a YDS/attempt. 5.53!! Collins után a legalacsonyabb az egész ligában. És emellett a comp. % csak 55.8. Mondjuk a Shurmur-féle O nem a hosszú passzokról híres (tavaly Bradford is 6 yard alatt volt (5.96)), de itt jönne képbe a yd after catch, ami elvileg a rendszer lényege. Ennyire pontatlan labdákkal viszont reménytelen a dolog.
több mint 13 éve
Lemaradt a mosoly jel. A D elég jó, bár nem tudom backup szinten hogy álltok a védelemben.Hardesty meg sajnos még nem olyan jó.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Nem voltam otthon sajna vasárnap este, így nem láttam a meccset, a passzjáték gyér futó teljesítmény mellett sajna nálunk nem fog működni 😕 Eszméletlen megint mennyi passzkísérlete volt McCoy-nak, de én az egész offense teljesítmény hibáját főleg a falban látom, mind a futás mind a passzjáték egyik fő kulcsa az OL, bár megjegyezném, hogy McCoy-t sokszor akkor is pontatlannak érzem, ha van ideje, sajnos alacsony, nem egy pro felépítésű irányító!Bad31hát ha 3 LB a nyakában van, akkor édes mind1, hogy milyen felépítése van. A lehetőség megvan benne, idő kell neki meg egy normális támadófal. (Elkapók...)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Nem voltam otthon sajna vasárnap este, így nem láttam a meccset, a passzjáték gyér futó teljesítmény mellett sajna nálunk nem fog működni 😕 Eszméletlen megint mennyi passzkísérlete volt McCoy-nak, de én az egész offense teljesítmény hibáját főleg a falban látom, mind a futás mind a passzjáték egyik fő kulcsa az OL, bár megjegyezném, hogy McCoy-t sokszor akkor is pontatlannak érzem, ha van ideje, sajnos alacsony, nem egy pro felépítésű irányító!
több mint 13 éve
De Little legalább jó és Hardesty sem rossz, bár nem egy előző évi Trakesz még.A D miért gáz?
A falban is van két jó ember, a D viszont tényleg gáz.
Nem lepődnék meg én sem egy QB drafton de tegyük azért hozzá hogy McCoynak nem sok ideje van, állandóan a földről áll fel.Delonso_
QB-draftra egyelőre nem gondolok, még mindig csak a 13. meccse volt McCoy-nak, mint kezdő. A gond, h. absz. nem látom a fejlődést. A dawgs-on volt egy cikk a pass protection-ről, ezen belül a "hot throw"-ról (http://www.dawgsbynature.com/2011/10/10/2468017/beating-the-blitz-throwing-hot). Colt ebben pl. nagyon gyenge.