Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Idén sok Browns meccset láttam és szerintem jól jártatok Ryannel nagyon jó szakember. Egy eléggé gyenge emberanyagból egy egész jó kis D-t rakott össze idén Clevelandben. Itt a jó anyag adott neki, nem fog csalódást okozni.
több mint 14 éve
Crayton okoskodik:http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2011/01/ex-cowboys-wr-patrick-crayton.html
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Na most ezzel az emberanyaggal megmutathatja, h valójában milyen DC...RolniA Radiers szerint jó, megpróbálták volna visszavinni. 😊
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
Na most ezzel az emberanyaggal megmutathatja, h valójában milyen DC...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Schefter írta twitteren onnan tudomFucuigen meg a liga honlapján is fent van,de a csapat site-on még mindig aza pár nappal ezelőtti cikk van fenn amibe latolgatják hogy nagyon valószínű hogy Ryan lesz a DC
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Schefter írta twitteren onnan tudom
több mint 14 éve
Legtöbbször naprakész azért,én általában onnan informálódok.dc.com-on mi van fent, de komolyan?slowmotionmár tudtak valamit 😊Hmm,érdekes hogy a dc.com-on viszont nincs semmi.Mind1.Én egy kicsit szkeptikus vagyok vele de ha jönnek majd az eredmények a védelemtől én leszek az első aki mellé áll.Go Cowboys!Cowboykarcsi
Hivatalos hogy Ryan lett a DCFucu
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
dc.com-on mi van fent, de komolyan?Hmm,érdekes hogy a dc.com-on viszont nincs semmi.Mind1.Én egy kicsit szkeptikus vagyok vele de ha jönnek majd az eredmények a védelemtől én leszek az első aki mellé áll.Go Cowboys!Cowboykarcsia vicc az, hogy a wikipedián már úgy van fenn, mint DC of the DC 😊slowmotionmár tudtak valamit 😊
több mint 14 éve
Hmm,érdekes hogy a dc.com-on viszont nincs semmi.Mind1.Én egy kicsit szkeptikus vagyok vele de ha jönnek majd az eredmények a védelemtől én leszek az első aki mellé áll.Go Cowboys!a vicc az, hogy a wikipedián már úgy van fenn, mint DC of the DC 😊slowmotionmár tudtak valamit 😊
több mint 14 éve
a vicc az, hogy a wikipedián már úgy van fenn, mint DC of the DC 😊slowmotionmár tudtak valamit 😊
Hivatalos hogy Ryan lett a DC
több mint 14 éve
na szeresük Buhlert? 😊egyébként gondoltam érdekességképpen megjegyzem, hogy az AFC-ben most megy a Kohászok-Hollók meccs, ahol a két rúgó Billy 'The Meadowlands Killer' Cundiff és Shaun 'Understudy' Suisham.Suisham ki is hagyta a félidei FGtCowboykarcsi
és a nyertes esetleg még akár Nick 'Hero to Zero' Folk ellen is bizonyíthat jövő héten.
kis ex-tehenész osztálytalálkozó 😊slowmotion

több mint 14 éve
egyébként gondoltam érdekességképpen megjegyzem, hogy az AFC-ben most megy a Kohászok-Hollók meccs, ahol a két rúgó Billy 'The Meadowlands Killer' Cundiff és Shaun 'Understudy' Suisham.Suisham ki is hagyta a félidei FGt
és a nyertes esetleg még akár Nick 'Hero to Zero' Folk ellen is bizonyíthat jövő héten.
kis ex-tehenész osztálytalálkozó 😊slowmotion
több mint 14 éve
egyébként gondoltam érdekességképpen megjegyzem, hogy az AFC-ben most megy a Kohászok-Hollók meccs, ahol a két rúgó Billy 'The Meadowlands Killer' Cundiff és Shaun 'Understudy' Suisham.és a nyertes esetleg még akár Nick 'Hero to Zero' Folk ellen is bizonyíthat jövő héten.
kis ex-tehenész osztálytalálkozó 😊
több mint 14 éve
Teintve, hogy a támadásuk erősen hagyatkozott a futójátékra és ennek ellenére is általában az ellenfelek birtokolták többet a labdát, a Browns védelme gondolom egész szezon alatt terhelés alatt volt. A játékos állomány jobb mindkét oldalon Dallasban, adott, hogy megint top10es védelem álljon össze Ryannel.Hát én meg ezt találtamIgen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.Cowboykarcsiidén még ő volt a clevland def koordinátora?
ha igen nem lehet annyira rossz... a 13. legkevesebb pontot kapták és a védő statok nem rosszak....beltazor
The Browns finished 15th in offensive points allowed with 19.4 per game and 22nd in yards allowed with 350.1 per game during the 2010 season.
Azért ez nem valami nagy szám,az utolsó 4-5 meccsen kb mi is hoztuk ezt idén...Cowboykarcsi
több mint 14 éve
a vicc az, hogy a wikipedián már úgy van fenn, mint DC of the DC 😊
több mint 14 éve
Vsz a mi front7-ünk jobb nevekből áll meg úgy az egész védelem is. Vsz Ő nem rossz szakember. majd a Browns topicban érdemes érdeklődni.Hát én meg ezt találtamIgen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.Cowboykarcsiidén még ő volt a clevland def koordinátora?
ha igen nem lehet annyira rossz... a 13. legkevesebb pontot kapták és a védő statok nem rosszak....beltazor
The Browns finished 15th in offensive points allowed with 19.4 per game and 22nd in yards allowed with 350.1 per game during the 2010 season.
Azért ez nem valami nagy szám,az utolsó 4-5 meccsen kb mi is hoztuk ezt idén...Cowboykarcsi
több mint 14 éve
Hát én meg ezt találtamidén még ő volt a clevland def koordinátora?Ryan vér, kell Dallasba minimum for the hell of it! Wade Phillipsnek nagy neve van, mégis egy bokánfosott bagázs volt a D idén. Amúgy a Brownsban sosem a védelemmel voltak gondok amíg ő regnált az élén. Jelen állás szerint mindjárt kész a szerződése.Igen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.Cowboykarcsi
Itt meg egy összefoglaló cikk Spagnolától:
http://www.dallascowboys.com/news/editorial.cfm?id=86D90BEF-DFC2-3C76-5299BCD77C241B07
Kulcs mondata: "What the &%$# happened?" Kalandos szezon volt az biztos. De remélem több ilyen nem lesz. 😊gyeek
Azért ez nem valami nagy szám,az utolsó 4-5 meccsen kb mi is hoztuk ezt idén...
több mint 14 éve
idén még ő volt a clevland def koordinátora?Igen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.CowboykarcsiDe a jó nevet leszámítva szakemberként is megállja a helyét?Nem ismerem a Browns körüli dolgokat de amennyire én tudom azért nem volt valami világverő a D a barnáknál,csak azért mert a jó családból jön ne kapja meg az állást.CowboykarcsiRyan vér, kell Dallasba minimum for the hell of it! Wade Phillipsnek nagy neve van, mégis egy bokánfosott bagázs volt a D idén. Amúgy a Brownsban sosem a védelemmel voltak gondok amíg ő regnált az élén. Jelen állás szerint mindjárt kész a szerződése.
http://www.dallascowboys.com/news/editorial.cfm?id=86D90BEF-DFC2-3C76-5299BCD77C241B07
Kulcs mondata: "What the &%$# happened?" Kalandos szezon volt az biztos. De remélem több ilyen nem lesz. 😊gyeek
ha igen nem lehet annyira rossz... a 13. legkevesebb pontot kapták és a védő statok nem rosszak....

több mint 14 éve
Igen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.Ryan vér, kell Dallasba minimum for the hell of it! Wade Phillipsnek nagy neve van, mégis egy bokánfosott bagázs volt a D idén. Amúgy a Brownsban sosem a védelemmel voltak gondok amíg ő regnált az élén. Jelen állás szerint mindjárt kész a szerződése.Manusky meg a Chargersé lett. Remélem Rob Ryant be tuja húzni JJ, már csak az apja miatt is. 😛gyeekDe a jó nevet leszámítva szakemberként is megállja a helyét?Nem ismerem a Browns körüli dolgokat de amennyire én tudom azért nem volt valami világverő a D a barnáknál,csak azért mert a jó családból jön ne kapja meg az állást.Cowboykarcsi
több mint 14 éve
Én örülmék ha jönne Ryan, nem volt rossz az Browns D.
több mint 14 éve
Ryan vér, kell Dallasba minimum for the hell of it! Wade Phillipsnek nagy neve van, mégis egy bokánfosott bagázs volt a D idén. Amúgy a Brownsban sosem a védelemmel voltak gondok amíg ő regnált az élén. Jelen állás szerint mindjárt kész a szerződése.Manusky meg a Chargersé lett. Remélem Rob Ryant be tuja húzni JJ, már csak az apja miatt is. 😛gyeekDe a jó nevet leszámítva szakemberként is megállja a helyét?Nem ismerem a Browns körüli dolgokat de amennyire én tudom azért nem volt valami világverő a D a barnáknál,csak azért mert a jó családból jön ne kapja meg az állást.Cowboykarcsi
Kulcs mondata: "What the &%$# happened?" Kalandos szezon volt az biztos. De remélem több ilyen nem lesz. 😊
több mint 14 éve
Manusky meg a Chargersé lett. Remélem Rob Ryant be tuja húzni JJ, már csak az apja miatt is. 😛gyeekDe a jó nevet leszámítva szakemberként is megállja a helyét?Nem ismerem a Browns körüli dolgokat de amennyire én tudom azért nem volt valami világverő a D a barnáknál,csak azért mert a jó családból jön ne kapja meg az állást.
több mint 14 éve
Manusky meg a Chargersé lett. Remélem Rob Ryant be tuja húzni JJ, már csak az apja miatt is. 😛
több mint 14 éve
Pasqualoni meg megy a Uconnra HCnek
több mint 14 éve
Nagyon sok idő + FA időszak van a draftig. Bármi lehet valamit megoldhatunk FA piacon is, félek hogy JJ elszáll és bekínál Asomuaghanak valami kövéret, draft előtt egy héttel ráérünk gondolkozni, ezen addig lesz egy combine meg egy senior bowl is. Messze még a draft.Ja és Rob Ryan jön interjúra.