Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Jerry Jones (nem tudom, melyik csapaté) - college OL, NCAA-bajnok
slowmotion
Arkanszaa Réjzörbekk

Az Eagles alatt mintha koncepciózusan vágnák a fát, ha jól számolom a 3. defkord jelöltjüket vitte el egy másik csapat. 😀gyeek
És tegyük hozzá hogy ezt teszik úgy hogy már idén sem volt egy beton védelmük(persze mi a miénkkel kussoljunk)

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
slowmotion
Arkanszaa Réjzörbekk

Az Eagles alatt mintha koncepciózusan vágnák a fát, ha jól számolom a 3. defkord jelöltjüket vitte el egy másik csapat. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
egyébként az jutott a minap az eszembe, hogy még mindig csomóan savazzák JJ-t, hogy adja le a GM feladatkört. tulajdonképpen meg tudom érteni, hogy nem teszi.
megnéztem a tulajdonosokat, hogy kinek volt számottevő focimúltja. a hosszú lista:
Mike Brown (CIN) - college QB
Jerry Richardson (CAR) - college, NFL RB

az összes többi tulaj szinte csak tévében látott focimeccset, naná hogy szerződtettek GM-et. de Jerry belefeccölte a pénzét a csapatba, meg úgy tartja, hogy ért is valamit a focihoz, nem csodálom, hogy nincs szüksége GM-re.
(amúgy meg ha GM-et kinevezne, az tutira a fia lenne. azzal meg nem vagyunk beljebb.)slowmotion
Alapjában véve az a "baj" JJvel hogy szerencsétlen a 'boyst vette meg annak idején,ez amerika kirakat csapata itt minden kétszer akkora figyelmet kap,ha a stadion portása elfingja magát arról is három napot csámcsognak a sport firkászok.Voltak rossz döntései(melyik GMnek nem?)és vannak nála jobb GMek de közel sem annyira rossz mint aminek sokszor beállítják,ő egy üzletember aki minden megtenne azért hogy a csapata ismét nyerjen és erre a pénzt sem sajnálja,ezért sokszor meggondolatlan és hoz rossz döntéseket,de szerintem ha mondjuk a Jags tulajdonosa lenne fele ennyi savazást nem kapna.Cowboykarcsi
erre a legjobb példa a Cowboys meccsei. Egy-egy szerzett vagy kapott TD után, mindig bevágják JJ örömét-bánatát. Más csapatoknál képernyőre sem kerül a GM.

érdekes Dallasban a GM-ek sorsa 😊 am Cuban és JJ-t is szidják de hogy rengeteg pénzt nyomatnak bele az is biztos.beltazor
Jó Cuban tényleg más szint 😀 Hozzá képest JJ semmi,gyakorlatilag minden évben televásárolja a csapatot (új)szátrokkal az már tényleg nem egészséges de valóban imádja a csapatát ez kétségtelen,az máskérdés hogy a szurkolók őt már kevésbé.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 868 — Pfizer & Moderna fan
egyébként az jutott a minap az eszembe, hogy még mindig csomóan savazzák JJ-t, hogy adja le a GM feladatkört. tulajdonképpen meg tudom érteni, hogy nem teszi.
megnéztem a tulajdonosokat, hogy kinek volt számottevő focimúltja. a hosszú lista:

az összes többi tulaj szinte csak tévében látott focimeccset, naná hogy szerződtettek GM-et. de Jerry belefeccölte a pénzét a csapatba, meg úgy tartja, hogy ért is valamit a focihoz, nem csodálom, hogy nincs szüksége GM-re.
(amúgy meg ha GM-et kinevezne, az tutira a fia lenne. azzal meg nem vagyunk beljebb.)slowmotion
Alapjában véve az a "baj" JJvel hogy szerencsétlen a 'boyst vette meg annak idején,ez amerika kirakat csapata itt minden kétszer akkora figyelmet kap,ha a stadion portása elfingja magát arról is három napot csámcsognak a sport firkászok.Voltak rossz döntései(melyik GMnek nem?)és vannak nála jobb GMek de közel sem annyira rossz mint aminek sokszor beállítják,ő egy üzletember aki minden megtenne azért hogy a csapata ismét nyerjen és erre a pénzt sem sajnálja,ezért sokszor meggondolatlan és hoz rossz döntéseket,de szerintem ha mondjuk a Jags tulajdonosa lenne fele ennyi savazást nem kapna.Cowboykarcsi
erre a legjobb példa a Cowboys meccsei. Egy-egy szerzett vagy kapott TD után, mindig bevágják JJ örömét-bánatát. Más csapatoknál képernyőre sem kerül a GM.

érdekes Dallasban a GM-ek sorsa 😊 am Cuban és JJ-t is szidják de hogy rengeteg pénzt nyomatnak bele az is biztos.

több mint 14 éve

Alapjában véve az a "baj" JJvel hogy szerencsétlen a 'boyst vette meg annak idején,ez amerika kirakat csapata itt minden kétszer akkora figyelmet kap,ha a stadion portása elfingja magát arról is három napot csámcsognak a sport firkászok.Voltak rossz döntései(melyik GMnek nem?)és vannak nála jobb GMek de közel sem annyira rossz mint aminek sokszor beállítják,ő egy üzletember aki minden megtenne azért hogy a csapata ismét nyerjen és erre a pénzt sem sajnálja,ezért sokszor meggondolatlan és hoz rossz döntéseket,de szerintem ha mondjuk a Jags tulajdonosa lenne fele ennyi savazást nem kapna.

Egyébként megint vissza kanyarodva Garretthez,ugye JJ most azt mondta hogy ő teljes körű hatalmat kap,azokból rajka össze a stábját akiből akarja és ugye azt is mondta szó szerint hogy nem lesz olyan játékos a rosteren akin nem JG akar a csapatban látni.Na most ez is olyan lépés lesz ami ha bejön akkor mindenki csak Garrettről fog beszélni,ha meg nem akkor meg JJ lesz a hülye hogy miért a vörösterrort hozta ide miért nem Grudent.

több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan

(amúgy meg ha GM-et kinevezne, az tutira a fia lenne. azzal meg nem vagyunk beljebb.)
több mint 14 éve
For the second time in his career, tight end Jason Witten was named a first-team All-Pro by the Associated Press on Monday.

Witten led the Cowboys in receptions and touchdowns in 2010, catching 94 passes for 1,002 yards and a career-high nine touchdowns, all despite working with backup quarterbacks for the majority of the season.

He was the only Cowboys player on the AP first-team

Bryant mellett asszem egyértelmű hogy ő volt az egyetlen pozitívum a szezonban.(Meg talán higy találtunk egy hosszú távú HCt de ezt nem akarom elkiabálni szal ezt én igazából le se írtam srácok,szót se szóltam azt is halkan,nem én voltam)Cowboykarcsi
jaja
egyébként Ware és McBriar 2nd team All-Pro lett, mondjuk utóbbi szerintem inkább másfeledik kellett volna, hogy legyen 😊
több mint 14 éve
For the second time in his career, tight end Jason Witten was named a first-team All-Pro by the Associated Press on Monday.

Witten led the Cowboys in receptions and touchdowns in 2010, catching 94 passes for 1,002 yards and a career-high nine touchdowns, all despite working with backup quarterbacks for the majority of the season.

He was the only Cowboys player on the AP first-team

Bryant mellett asszem egyértelmű hogy ő volt az egyetlen pozitívum a szezonban.(Meg talán higy találtunk egy hosszú távú HCt de ezt nem akarom elkiabálni szal ezt én igazából le se írtam srácok,szót se szóltam azt is halkan,nem én voltam)

több mint 14 éve
sajnos a jets kiesett 😕 így én is a packersnek fogok drukkolni.beltazor
aha
hát akkor nézzük, hogy kik voltak a négy között:
- Steelers: már unom, hogy állandóan győznek, nehogymá' meglegyen a hetedik
- Jets: már unom, hogy mindenkit leigazolnak, nehogymá' megvehessék a Lombardit
- Pacskerz: nemszeretem a Lambeau Field-i népséget. a legnyilvánvalóbb szabálytalanságon is úgy hörögnek, mintha fingjuk se lenne a szabályokról. plusz mi se nyerni járunk oda. meg nehogymá' meglegyen a hatodik
- Bears: Örlákkör biztos megérdemelné, meg Dzsúliusz is tutira,... de nehogymá' Kátlernek SB-győzelem, az a pussy kisírta magát Denverből, vazze

szóval ez volt a felhozatal. melyik kezembe harapjak? 😊slowmotion
A Packerst elszámoltad,"csak" három SBt nyertek('66,'67,'96) plusz 9 bajnoki cím még ez előttről de ezzel nem is nagyon versenyezhetünk ugye,vagyis ha a superbowl érát nézzük(márpedig számunkra ez a mérvadó lévén hogy 1960ban alakult a klub és '66tól van ez) akkor ők nem veszélyesek ránk,még nyerhetnek kettőt simánmert akárhogy is nézzük ez semmiképpen nem a hatodik lesz nekik,a Steelers viszont ugye már most 6nál tart ha nyernek már kettővel mennek előttünk.Ráérnek még én azt mondom.Ha van igazság most a Packers nyer.Cowboykarcsi
avagy az is megtörténhet, hogy összekevertem őket a Niners-szel. mindegy. nem csillag van a sisakjukon 😉
több mint 14 éve
hát ha már mindenáron kell választani, akkor legyen a Pacskerz, mert akkor 6-6 Lombardival állna mindkét csapat, tehát egy éven belül hozható lenne a különbségslowmotion
aha
- Pacskerz: nemszeretem a Lambeau Field-i népséget. a legnyilvánvalóbb szabálytalanságon is úgy hörögnek, mintha fingjuk se lenne a szabályokról. plusz mi se nyerni járunk oda. meg nehogymá' meglegyen a hatodik
- Bears: Örlákkör biztos megérdemelné, meg Dzsúliusz is tutira,... de nehogymá' Kátlernek SB-győzelem, az a pussy kisírta magát Denverből, vazze

szóval ez volt a felhozatal. melyik kezembe harapjak? 😊slowmotion
A Packerst elszámoltad,"csak" három SBt nyertek('66,'67,'96) plusz 9 bajnoki cím még ez előttről de ezzel nem is nagyon versenyezhetünk ugye,vagyis ha a superbowl érát nézzük(márpedig számunkra ez a mérvadó lévén hogy 1960ban alakult a klub és '66tól van ez) akkor ők nem veszélyesek ránk,még nyerhetnek kettőt simánmert akárhogy is nézzük ez semmiképpen nem a hatodik lesz nekik,a Steelers viszont ugye már most 6nál tart ha nyernek már kettővel mennek előttünk.Ráérnek még én azt mondom.Ha van igazság most a Packers nyer.

több mint 14 éve
Go Packers! A Cowboys után a No.2 csapatom. Mondjuk a Super Bowlban mindig az NFC-csapatnak drukkolok, három jelentős kivétellel 😛Dzsokijuing
Nálam csak egy az a három,szégyelem is magam de annak idején én még a Giantsnek is drukkoltam,és szerintem a Washingtonnak is tudnék.Az Eaglesnek nem,semmilyen körülmények között.Cowboykarcsi
1szer a Giantsnek úgy öt perc erejéig én is drukkoltam, attól a ponttól, hogy Eli kiszabadult és indította az SB-győztes drive-ot 😊Dzsokijuing
Last minute bandwagoner. 😂

Amúgy én is úgy vagyok vele ahogy Karcsi, NFCben mindegy ki, de Philadelphia városa még nem érett meg egy Lombardira. Képzeljétek csak mi lett VOLNA itt a fórumon is ha pont a Cowboys Stadiumban nyerték VOLNA meg az elsőt. 😛

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
jelenleg mely posztok szorulnak leginkább erősítésre?
hova kell új ember?
sztem:
OT OG CB FS DTbeltazor
Az G talán (szerintem) nem akkora,én mindenképpen elé helyezném a CB és a S pozíciót is.Davis is szar volt magához képest de a fő probléma meglátásom szerint Colombo,egyfolytában megverték és run blockingban is nagyon gyenge volt,ha az ő helyére valahogy érkezik egy normális RT Davissel sem lesz gond szvsz.Cowboykarcsi
sajnos az idei drafton nem olyan jó az T felhozatal. nincs domináns játékos :/beltazor
egyébként tegnap azon gondolkodtam, hogy mi lett volna, ha Flo-t tartjuk meg, áttesszük RT-be (úgyis a bal fülére süket, hátha nem lett volna annyi false start-ja), LT-be meg mehet Free. mondjuk komoly lett volna a fal jobb oldala, Leo 360+, Flo 350+, kicsit az utolsó bajnokcsapat falára hajazott volna (Erik Williams-szel, Nate Newtonnal be Big LA-vel)
több mint 14 éve
Na nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.Cowboykarcsi
hát ha már mindenáron kell választani, akkor legyen a Pacskerz, mert akkor 6-6 Lombardival állna mindkét csapat, tehát egy éven belül hozható lenne a különbségslowmotion
aha

szóval ez volt a felhozatal. melyik kezembe harapjak? 😊
több mint 14 éve
hova kell új ember?
sztem:
OT OG CB FS DTbeltazor
Az G talán (szerintem) nem akkora,én mindenképpen elé helyezném a CB és a S pozíciót is.Davis is szar volt magához képest de a fő probléma meglátásom szerint Colombo,egyfolytában megverték és run blockingban is nagyon gyenge volt,ha az ő helyére valahogy érkezik egy normális RT Davissel sem lesz gond szvsz.Cowboykarcsi
sajnos az idei drafton nem olyan jó az T felhozatal. nincs domináns játékos :/

több mint 14 éve
Na nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.Cowboykarcsi
sajnos a jets kiesett 😕 így én is a packersnek fogok drukkolni.

több mint 14 éve
hát ha már mindenáron kell választani, akkor legyen a Pacskerz, mert akkor 6-6 Lombardival állna mindkét csapat, tehát egy éven belül hozható lenne a különbség
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
Go Packers! A Cowboys után a No.2 csapatom. Mondjuk a Super Bowlban mindig az NFC-csapatnak drukkolok, három jelentős kivétellel 😛Dzsokijuing
Nálam csak egy az a három,szégyelem is magam de annak idején én még a Giantsnek is drukkoltam,és szerintem a Washingtonnak is tudnék.Az Eaglesnek nem,semmilyen körülmények között.Cowboykarcsi
1szer a Giantsnek úgy öt perc erejéig én is drukkoltam, attól a ponttól, hogy Eli kiszabadult és indította az SB-győztes drive-ot 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Nálam csak egy az a három,szégyelem is magam de annak idején én még a Giantsnek is drukkoltam,és szerintem a Washingtonnak is tudnék.Az Eaglesnek nem,semmilyen körülmények között.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
Go Packers! A Cowboys után a No.2 csapatom. Mondjuk a Super Bowlban mindig az NFC-csapatnak drukkolok, három jelentős kivétellel 😛

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Na nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.

több mint 14 éve
hova kell új ember?
sztem:
OT OG CB FS DTbeltazor
Az G talán (szerintem) nem akkora,én mindenképpen elé helyezném a CB és a S pozíciót is.Davis is szar volt magához képest de a fő probléma meglátásom szerint Colombo,egyfolytában megverték és run blockingban is nagyon gyenge volt,ha az ő helyére valahogy érkezik egy normális RT Davissel sem lesz gond szvsz.

több mint 14 éve
hova kell új ember?
sztem:
OT OG CB FS DT

több mint 14 éve
LB edző Reggie Herring követi Wadet Houstonba.

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81dcb36e/article/ryan-officially-joins-cowboys-staff-as-defensive-coordinator?module=HP_headlines

több mint 14 éve
Last week, The Sporting News named Cowboys TE Jason Witten and WR Dez Bryant to their All-Pro and All-Rookie team, respectively.

This week, Pro Football Weekly and the Professional Football Writers of America (PFWA) made the same picks.

Witten became the fastest tight end to 600 career catches and topped 90 for the third time in his eight-year career.

Bryant missed the final four games with a fractured fibula, but still had 45 catches (one shy of Bob Hayes' rookie record) for 561 yards and 8 total touchdowns (two punt returns).

Grat mindkettőnek