Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Ma nyerni kell, da ha nem nyerünk sincs gáz mert akkor legalább nem kell tovább görcsölni 😊 meg izgulni minden hétvégén. 😛Viccet félretéve nagy a tét ami jól és rosszul is elsülhet. Vagy nagyon odatesszük magunkat vagy megint picsán rúgjuk 😀
Nem tudom nézni ma a meccset mert holnap meló. Szurkolok a fiúknak.
Remélem lesz okunk örülni.
több mint 15 éve
na, az Iggles kikapott, ez kellett.mivel a csoport eleje továbbra is csak 2 vereséggel gyűjtött kevesebbet, mint mi (és ez pont a Giants), ezért még mindig áll a lehetőség a playoffra😊
viszont a mai meccs (és innentől az összes csoportmeccs) élet-halál kérdése. névleg: ha ma vesztünk, akkor inkább jöjjenek a fiatalok.
nem tudom, hogy nézem-e, tavaly nem jött be(:/), meg persze idén is már négyszer.
több mint 15 éve
Craytonnak hány labdát kell elkapni ahhoz, hogy 6körös legyen a pick? 40?beltazor7. kör lesz az.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
Craytonnak hány labdát kell elkapni ahhoz, hogy 6körös legyen a pick? 40?

több mint 15 éve
Azon gondolkodom hogy a MNFet szándékosan nem nézem meg élőben,eddig csak azon a meccsen nyertünk amit élőben nem néztem meg,a Giants ellen meg amúgy is nagyon szarul megy mostanában ugye tavaly is O-2,és tőlük nyaltuk be a legtöbb pontot egy meccsen(33),és a két meccs alatt engedett pont/yard mennyiség is naygon szar volt(64 pont meg valami 700 offense yard).Vereség lesz ez szerintem,nagyon nem érzem most a csapaton hogy nyerjenek.Szóval el kell a jó karma szerintem kedden az ismétlést fogom megnézni,úgyse megyek be az egyetemre.CowboykarcsiSzóval mindenki láthatja, hogy a szurkolók megtesznek mindent a győzelemért. 😊
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 15 éve
Azon gondolkodom hogy a MNFet szándékosan nem nézem meg élőben,eddig csak azon a meccsen nyertünk amit élőben nem néztem meg,a Giants ellen meg amúgy is nagyon szarul megy mostanában ugye tavaly is O-2,és tőlük nyaltuk be a legtöbb pontot egy meccsen(33),és a két meccs alatt engedett pont/yard mennyiség is naygon szar volt(64 pont meg valami 700 offense yard).Vereség lesz ez szerintem,nagyon nem érzem most a csapaton hogy nyerjenek.Szóval el kell a jó karma szerintem kedden az ismétlést fogom megnézni,úgyse megyek be az egyetemre.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Emmitt Smith - # 28 from Top 100 Greatest PlayersKöszönjük!Az külön tetszett hogy Smithről Johnston beszélt.
http://www.youtube.com/watch?v=wLiC3wYr0fA
Bob Lilly - # 26 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=2QK0OGVgV98Szabler
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Emmitt Smith - # 28 from Top 100 Greatest Playershttp://www.youtube.com/watch?v=wLiC3wYr0fA
Bob Lilly - # 26 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=2QK0OGVgV98
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
Stephen Hodge, LB ment IR-re. http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2010/10/stephen-hodge-has-knee-surgery.htmldeny79hát ez nem jó hír. szerintem ezzel vége is a Tehenész-pályafutásának.
kicsit Petermanre emlékeztet, akit jó magasan draftoltunk, aztán nem volt egy hét, ahol végig egészséges tudott volna maradni.
meg volt az a safety gyerek is pár éve a Ball State-ről (valami franciás neve volt), aki egész jól mozgott, de aztán mf knee surgery, és végül el is tanácsolták a versenysporttól a térde miatt.
több mint 15 éve
Stephen Hodge, LB ment IR-re. http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2010/10/stephen-hodge-has-knee-surgery.html
több mint 15 éve
Nekem Dez. LEsz 😀 nyilatkozatait én sem bírom: őőőőőő u nóóvvNoda10Azért a Yes Sir / No Sir nem hallható a mai méretes egojú játékosoktól valami gyakran... gondolom a yardon fordul elő néha. 😀
Egy-két játékos kb annyit tud a ligáról mint én a krikett vbről. Hiába kérdeztek úgyond bennfenteseket, attól azok még majdnem ugyanolyan síkok mint a szurkerek. Arról nem is beszélve, hogy ez inkább provokáció.http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639mondjuk sokat elmond a listáról, hogy Owens 14%-al tudott első, míg Romo 9-el második lenni. Szóval meglehetősen megoszlottak azok a szavazatok. Elég nevetséges lista.Noda10
Romo második hely...beltazor
több mint 15 éve
ezt nem tudom elhinni...nem néztem (még) utána, de könnyen el tudom képzelni. mint ahogy támadásban is top 5 vagyunk szerintem.
jól láttam hogy 4. vagyunk a passz elleni védekezésben??????beltazor
a probléma a turnover margin környékén lehet, majd szervezünk oda egy expedíciót, hgy megvizsgáljuk.
szerk: megnéztem. holtversenyben a 29. helyen állunk turnover marginban, -5-tel.
több mint 15 éve
ezt nem tudom elhinni...jól láttam hogy 4. vagyunk a passz elleni védekezésben??????

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639mondjuk sokat elmond a listáról, hogy Owens 14%-al tudott első, míg Romo 9-el második lenni. Szóval meglehetősen megoszlottak azok a szavazatok. Elég nevetséges lista.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nekem Dez. LEsz 😀 nyilatkozatait én sem bírom: őőőőőő u nóóvv
több mint 15 éve
Váu, Antal Imre riborn. 😐kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból.Egyértelműen Barron 😀tenorx
Tehát a kérdésem: Ki a kedvenc játékosotok a csapatból? 😊
Nekem Ware 😊beltazor
több mint 15 éve
Dez buta szegény 😀 majd megtanul nyilatkozni. 😊Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.BleviNa Dezt én valamiért nem birom,teljesen meg vagyok vele elégedve mint játékos és igazából nem lehet rá szavam kussol és csinálja a dolgát,de valamiért egyszerűen nem birom végignézni egy interjúját sem,van egy stílusa.Tudom a mi kutyánk kölyke ő is de valamiért akkor is irritál.Bennettel dettó ugyan ez a helyzet.Cowboykarcsi
Bennett meg .... Aggie 😀 ennyi
több mint 15 éve
Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.BleviNa Dezt én valamiért nem birom,teljesen meg vagyok vele elégedve mint játékos és igazából nem lehet rá szavam kussol és csinálja a dolgát,de valamiért egyszerűen nem birom végignézni egy interjúját sem,van egy stílusa.Tudom a mi kutyánk kölyke ő is de valamiért akkor is irritál.Bennettel dettó ugyan ez a helyzet.
több mint 15 éve
Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.
több mint 15 éve
kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból.Na az én választottam Witten,számomra ő A DALLAS COWBOY.A liga legjobbja a posztján,kiváló csapatember,vezér a pályán és azon kívül is,igazi kemény melós,meghal a pályán a csapatért,félholtan is megcsinálja az elkapásit,ráadásul ezeket általában a legkiélezettebb helyzetekben húzza be.Ja és szerető férj és apa,semmi off the field baromság.
Nekem Ware 😊beltazor
több mint 15 éve
a cowboys betiltotta a játékosoknak a TDék utáni ünneplést...ezzel együt nekem kimondottan tetszett amikor Austin és Bryant kezetráztak,nagyon elegáns és ritka megoldás,lehetne ez a védjegyünk 😀 (a "150 yard büntetés/meccs"-en kívül)
több mint 15 éve
kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból.Egyértelműen Barron 😀
Nekem Ware 😊beltazor
több mint 15 éve
kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból. Tehát a kérdésem: Ki a kedvenc játékosotok a csapatból? 😊
Nekem Ware 😊

több mint 15 éve
AMúgy rájöttem mi a gáz. gyeek a hibás mindenért egy meccset nyertünk amikor volt tippjáték 😀, nincs tippjáték=zakó 😉
több mint 15 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639Olvastam más topicban ott is irtam, ez annak szól h Ő a Cowboys irányítója kb 20 rosszabb kezdő irányító van nála.
Nálam asszonyt nem érdekli annyira, (eddig egyiket sem igazán hatotta meg) néha megkérdi mizu hogy állunk azt ennyi. Ő is laikus. 😊😉