Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 15 éve
AMúgy rájöttem mi a gáz. gyeek a hibás mindenért egy meccset nyertünk amikor volt tippjáték 😀, nincs tippjáték=zakó 😉
több mint 15 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639Olvastam más topicban ott is irtam, ez annak szól h Ő a Cowboys irányítója kb 20 rosszabb kezdő irányító van nála.
Romo második hely...beltazor
Nálam asszonyt nem érdekli annyira, (eddig egyiket sem igazán hatotta meg) néha megkérdi mizu hogy állunk azt ennyi. Ő is laikus. 😊😉
több mint 15 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639 Romo második hely...

több mint 15 éve
A dilettánst a bennem lakó hímsoviniszta mondatta velem és általánosságban értendő (házimunka most nem érdekel). 😛szerintem használd inkább a "laikus" kifejezést.egyébként baszki lassan olyan lesz ez a topic, mint egy nők lapja café párkapcsolati tanácsadó 😀slowmotionEzek szerint azt is jól ismered. 😀 Amúgy rekreációs csevelynek megfelel két kínzó vasárnap között. Eddig két barátnőnek kellett elszenvednie a focirajongásomat, egyiknek sem lett kedvenc sportja azóta (mondjuk alapvetően nem néztek sportot). Mindenesetre meg sem fordult a fejükben, hogy a Cowboyson kívül másnak drukkoljanak a maguk csendes módján. Egy dilettáns asszony szorkoljon csak az ura csapatának. 😛gyeek
a dilettáns olyan hülye érzetet kelt, én speciel eleve csak olyanokra használom, akik meg vannak győződva róla, hogy értenek valamihez, aztán meg teljesen sötétek valójában.
nl cafét nem ismerem, csak hallomásból (asszony is csak kéthavonta egyszer téved oda, az átnevelő tábor valamennyire mégis sikeres volt 😉)slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
szerintem használd inkább a "laikus" kifejezést.egyébként baszki lassan olyan lesz ez a topic, mint egy nők lapja café párkapcsolati tanácsadó 😀slowmotionEzek szerint azt is jól ismered. 😀 Amúgy rekreációs csevelynek megfelel két kínzó vasárnap között. Eddig két barátnőnek kellett elszenvednie a focirajongásomat, egyiknek sem lett kedvenc sportja azóta (mondjuk alapvetően nem néztek sportot). Mindenesetre meg sem fordult a fejükben, hogy a Cowboyson kívül másnak drukkoljanak a maguk csendes módján. Egy dilettáns asszony szorkoljon csak az ura csapatának. 😛gyeek
a dilettáns olyan hülye érzetet kelt, én speciel eleve csak olyanokra használom, akik meg vannak győződva róla, hogy értenek valamihez, aztán meg teljesen sötétek valójában.
nl cafét nem ismerem, csak hallomásból (asszony is csak kéthavonta egyszer téved oda, az átnevelő tábor valamennyire mégis sikeres volt 😉)
több mint 15 éve
egyébként baszki lassan olyan lesz ez a topic, mint egy nők lapja café párkapcsolati tanácsadó 😀slowmotionEzek szerint azt is jól ismered. 😀 Amúgy rekreációs csevelynek megfelel két kínzó vasárnap között. Eddig két barátnőnek kellett elszenvednie a focirajongásomat, egyiknek sem lett kedvenc sportja azóta (mondjuk alapvetően nem néztek sportot). Mindenesetre meg sem fordult a fejükben, hogy a Cowboyson kívül másnak drukkoljanak a maguk csendes módján. Egy dilettáns asszony szorkoljon csak az ura csapatának. 😛
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 15 éve
egyébként baszki lassan olyan lesz ez a topic, mint egy nők lapja café párkapcsolati tanácsadó 😀
több mint 15 éve
Sajnos nálunk Becks legalább annyira érti a játékot, mint én, (Maddenben 47-42 ide) csak annyira szereti a Broncost, amennyire mondjuk Tibi.. . Az első dolog, amit kitett a kecóban a falra, az egy bekeretezett Elway mez volt. Baromi szórakoztató volt az első közös meccsnézésünk, Seahawks simán lezakózott az Invescon... De így legalább kaptam vacsorát. 😊 Talán a Ravens meccs volt, ami után mehettem vendéglőbe!Helmut Zimmerna most felfedted a kilétedet, Victoria 😀 😀 😀
több mint 15 éve
Engem meg vasárnap hagyott el az asszony és együttlétünk alatt egy meccs megnézésére sem tudtam rávenni,én nyertem 😛 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Sajnos nálunk Becks legalább annyira érti a játékot, mint én, (Maddenben 47-42 ide) csak annyira szereti a Broncost, amennyire mondjuk Tibi.. . Az első dolog, amit kitett a kecóban a falra, az egy bekeretezett Elway mez volt. Baromi szórakoztató volt az első közös meccsnézésünk, Seahawks simán lezakózott az Invescon... De így legalább kaptam vacsorát. 😊 Talán a Ravens meccs volt, ami után mehettem vendéglőbe!Csak mint kívülálló mondom, nálam nem volt sansza az asszonynak, ha kell vasalok, mosok, de ő Seahawks fan és kész! Ráadásul nem is kellett győzködnöm. Van már Seahawks pólója, zoknija, és még előttünk a Karácsony.nálunk valami majdnem hasonló, azzal a megkötéssel, hogy szegény még nem érti teljesen a játékot meg szerintem nem is nagyon akarja, a zúzás meg nem nagyon jön be neki.
Egyébként sajnáltam a Cowboyst, vasárnap nekik szurkoltam, mondjuk az is igaz, hogy ki nem állhatom a Vikingeket. A sok büntetésnek nagy ára volt, és már nem először.garrett27
szóval odáig eljutottunk, hogy ha bejön meccs közben, akkor megkérdezi, hogy hogy állUNK (nyilván mert tudja, hogy ha nem jól, akkor nem örülök, és ez valamilyen szinten rá is kihat), de ennyi.
pár éve igykeztem neki elmagyarázni a dolgokat egy, mind a kívülállók, mind a bennfentesek számára érdekes és szórakoztató mérkőzés segítségével (Boyz-Eagles 41-37, MNF talán a 2008-as második fordulóból), nem teljesen sikerült.
van ez így.slowmotion
több mint 15 éve
az még mindig odabasz, ahogy TO lefutja a védőket JJ touchdown-jánálhttp://www.youtube.com/watch?v=WF2VB_sCjN4tudu28imádtam ezt a videót. megvolt aviban, egy ideig gyűjtöttem a dallas vidiket, ez az elsők közt voltNoda10
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=WF2VB_sCjN4tudu28imádtam ezt a videót. megvolt aviban, egy ideig gyűjtöttem a dallas vidiket, ez az elsők közt volt
több mint 15 éve
Ez még annyiban fog változni, h míg ebben a stádiumban képesek akár némi érdeklődést is szimulálni, később (elsősorban a gyerekek születése tekinthető vízválasztónak) már csak azt fogja megkérdezni, h ugye nem 7-kor lesz a meccs? 😊Csak mint kívülálló mondom, nálam nem volt sansza az asszonynak, ha kell vasalok, mosok, de ő Seahawks fan és kész! Ráadásul nem is kellett győzködnöm. Van már Seahawks pólója, zoknija, és még előttünk a Karácsony.nálunk valami majdnem hasonló, azzal a megkötéssel, hogy szegény még nem érti teljesen a játékot meg szerintem nem is nagyon akarja, a zúzás meg nem nagyon jön be neki.
Egyébként sajnáltam a Cowboyst, vasárnap nekik szurkoltam, mondjuk az is igaz, hogy ki nem állhatom a Vikingeket. A sok büntetésnek nagy ára volt, és már nem először.garrett27
szóval odáig eljutottunk, hogy ha bejön meccs közben, akkor megkérdezi, hogy hogy állUNK (nyilván mert tudja, hogy ha nem jól, akkor nem örülök, és ez valamilyen szinten rá is kihat), de ennyi.
pár éve igykeztem neki elmagyarázni a dolgokat egy, mind a kívülállók, mind a bennfentesek számára érdekes és szórakoztató mérkőzés segítségével (Boyz-Eagles 41-37, MNF talán a 2008-as második fordulóból), nem teljesen sikerült.
van ez így.slowmotion
szerk: ez a visszaesés természetesen nem csak az amerikaifoci kapcsán érhető tetten 😊
több mint 15 éve
Csak mint kívülálló mondom, nálam nem volt sansza az asszonynak, ha kell vasalok, mosok, de ő Seahawks fan és kész! Ráadásul nem is kellett győzködnöm. Van már Seahawks pólója, zoknija, és még előttünk a Karácsony.nálunk valami majdnem hasonló, azzal a megkötéssel, hogy szegény még nem érti teljesen a játékot meg szerintem nem is nagyon akarja, a zúzás meg nem nagyon jön be neki.
van ez így.
több mint 15 éve
Van már Seahawks pólója, zoknija, és még előttünk a Karácsony.garrett27😂
több mint 15 éve
Pontosan.Csak mint kívülálló mondom, nálam nem volt sansza az asszonynak, ha kell vasalok, mosok, de ő Seahawks fan és kész! Ráadásul nem is kellett győzködnöm. Van már Seahawks pólója, zoknija, és még előttünk a Karácsony.VIZILÓ!A Drága hatalmas TAMPA BAY BUCS-fan!
Én csak azt nem értem, hogyan lehet az asszony Giants-szurkoló?vadibandi
Csak arrafelé télen is gatyában lehet rohangálni, ezért nem csinálnak valamire való télikabátot, amit még meg is lehet rendelni a neten itthonra... Évek óta nem talál magának a csapata kabátjából - minden más van, de meleg cucc semmi.
Így vészmegoldásnak lett Giants-es kabát - mert az jól néz ki, szép kék a színe, stb... 😊 És ennek a csapatnak a cuccát még hajlandó is felvenni, mert hát azért van olyan, amelyiket akkor sem, ha megfagyna télen... 😉 😉 😛
És nagyon édes, mert megértően tűri és együttérez/vígasztal, amikor (mostanában) szétb.... az ideg egy-egy dallasi balfaszoskodás idején és csak akkor fog vissza kissé, amikor éppen készülődök kivágni a TVt/számítógépet az ötödikről hirtelen felindulásomban... :rolleyes:VIZILÓ
Olyan és akkora öngólokat lövöldözünk magunknak sorozatban eddig minden meccsen, hogy azokból egy egész estét betöltő összefoglalót tudnának csinálni az Eurosport WATTS című szilveszteri különkiadásába.... :rolleyes:
több mint 15 éve
Csak mint kívülálló mondom, nálam nem volt sansza az asszonynak, ha kell vasalok, mosok, de ő Seahawks fan és kész! Ráadásul nem is kellett győzködnöm. Van már Seahawks pólója, zoknija, és még előttünk a Karácsony.VIZILÓ!A Drága hatalmas TAMPA BAY BUCS-fan!
Csak arrafelé télen is gatyában lehet rohangálni, ezért nem csinálnak valamire való télikabátot, amit még meg is lehet rendelni a neten itthonra... Évek óta nem talál magának a csapata kabátjából - minden más van, de meleg cucc semmi.
Így vészmegoldásnak lett Giants-es kabát - mert az jól néz ki, szép kék a színe, stb... 😊 És ennek a csapatnak a cuccát még hajlandó is felvenni, mert hát azért van olyan, amelyiket akkor sem, ha megfagyna télen... 😉 😉 😛
És nagyon édes, mert megértően tűri és együttérez/vígasztal, amikor (mostanában) szétb.... az ideg egy-egy dallasi balfaszoskodás idején és csak akkor fog vissza kissé, amikor éppen készülődök kivágni a TVt/számítógépet az ötödikről hirtelen felindulásomban... :rolleyes:VIZILÓ
Egyébként sajnáltam a Cowboyst, vasárnap nekik szurkoltam, mondjuk az is igaz, hogy ki nem állhatom a Vikingeket. A sok büntetésnek nagy ára volt, és már nem először.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
akkor a tavalyi szezon elején egy hétig nem beszéltetek egymással? 😀VIZILÓ!A Drága hatalmas TAMPA BAY BUCS-fan!
több mint 15 éve
VIZILÓ!A Drága hatalmas TAMPA BAY BUCS-fan!
És nagyon édes, mert megértően tűri és együttérez/vígasztal, amikor (mostanában) szétb.... az ideg egy-egy dallasi balfaszoskodás idején és csak akkor fog vissza kissé, amikor éppen készülődök kivágni a TVt/számítógépet az ötödikről hirtelen felindulásomban... :rolleyes:
több mint 15 éve
Kurva nagy csillag van rajta, tételesen felsorolva az eddig megnyert 5 SB, a gyűrűk képeivel együtt - tehát nem nagyon tudnám egyik packers-fan haveromat sem lehúzni vele...csapatspecifikus, vagy csak szöveg van rajta?marketing kommunikáció tanulása közben volt egy olyan megérzésem hogy SB-t fog nyerni a csapat! nem tudom honnan jött, de kíváncsian várom 😊beltazorAzt is megálmodtad, hogy MELYIK SB-T fogja megnyerni a csapat??? 😀 😀 😀
Van egy pólóm a klasszikus Want six? - We do! fordulattal.
Nagyon remélem, hogy nem kell még rozzant nagypapa koromban is hordani, mert még mindig aktuális... 😊 😊 😊VIZILÓ
egyébként ha az utóbbi, akkor nyugodtan eladhatnád mondjuk egy sajtfejűnek, hátha emiatt nincs szerencsénk... 😉slowmotion
Viszont kiválóan alkalmas arra, hogy Rocccsó barátomat maceráléjam, amikor az ellenük megnyert gyűráket mutogatom a hátamon neki...:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
több mint 15 éve
néha a tehén ellen pirosban játszik a Giants, bár az utóbbi 2 szezonban ezt hanyagoltákVIZILÓ!figyi, a férfiak inkább racionálisak, a nők inkább emocionálisak.
ez a konkrét esetre lefordítva annyit tesz, hogy a kolléga a Tehenészeket választotta, mert mégiscsak ők a legjobb csapat, az asszony meg az Órásokat, mert milyen szép kék színe van a mezüknek 😀 😀 😀
mellesleg ez az egyetlen, amit esetleg lehet szeretni bennük 😉slowmotion
több mint 15 éve
A Hook 'Em volt a gond. A sporinak nem tetszett a texasi futball népszerűsítése 😊Buehler bevallotta, hogy nem érzni olyan erősnek a lábát mint tavaly. Ez már mi? Remélem azért nem lepődött meg, hogy idén is neki kell kirúgni?! ... ... ... Itt minden elbaszódik már.gyeekÓ bazdmeg hihetetlen itt tényleg minden szar lesz.
Amúgy visszatérve a "sportszerűtlenségre". A DC.com-on van egy kép hogy Hurd is bemutatja Roy mellett a "HOOK EM" -et. Na most erre repült akkor a zászló??? ez még nagyobb vicc,
Amúgy a 3. TD után volt h Austin ment gratulálni, megállt a zebra előtt mutatta a két kezével hogy no-no meghajolt és kezet nyújtott Dez-nek. 😊 Ez kis piszka volt a sporinak. Hatalmas jelenet volt.Blevi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Buehler bevallotta, hogy nem érzni olyan erősnek a lábát mint tavaly. Ez már mi? Remélem azért nem lepődött meg, hogy idén is neki kell kirúgni?! ... ... ... Itt minden elbaszódik már.gyeekÓ bazdmeg hihetetlen itt tényleg minden szar lesz.
Amúgy visszatérve a "sportszerűtlenségre". A DC.com-on van egy kép hogy Hurd is bemutatja Roy mellett a "HOOK EM" -et. Na most erre repült akkor a zászló??? ez még nagyobb vicc,
Amúgy a 3. TD után volt h Austin ment gratulálni, megállt a zebra előtt mutatta a két kezével hogy no-no meghajolt és kezet nyújtott Dez-nek. 😊 Ez kis piszka volt a sporinak. Hatalmas jelenet volt.
több mint 15 éve
Micsoda ócska hazugság Hurdre kenni most a dolgot! Bizony, Austinra mondták és szánalmas amit most közvetítenek. Igazságtalanok és balfaszok egyben.gyeekkíváncsi lennék, mit mond erre Pereira, mert az utóda rohamtempóban veszíti el a hitelességét