Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
rva 4 605 — Me for President!
nézve a tradeket ez az első kör nagyon sok volt... 😕
beltazor
egy) az Egales egy második kört ajánlott, rá kellett liciálni
kettő) csipkebokor vessző 😊
három) sem a Thomas sem a Tate csere nem mérhető össze a Cooper cserével, Thomas 31 éves, Tate 30 éves, Cooper meg 24 éves.
 twitter.com/Implied_Alpha/status/1057466487814918145
több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
beltazor
A cikkekkel meg a szakértőkkel meg folyamatosan sulykoják, hogy jól jártunk. Még ma is olvastam, hogy mindenki szerint wr lett volna
jövőre az első körünk, akkor már inkább egy kipróbált. Az, hogy mit ér, meg csak a pályán látszik majd.
De még csak 24 éves, lehet egy jó 5 év a pályafutásában.( Meg baromi sok fizuigény, már most félek tőle.)

Én azért egy biztonsági DT trade láttán nem szomorodtam volna el.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 920 — Pfizer & Moderna fan

több mint 7 éve
olvastam twitteren, hogy kettőn áll a vásár: nem csak az volt a baj, hogy Alexander egy egészen új (high-low) technikát akart megtaníttatni a játékosokkal, plusz ugye átálltunk ismét a McFadden éra beli power blocking sémára a zone blocking-ról, hanem az is, hogy egyes játékosok nem igazán akarták Alexandert edzőnek látni, és nem azért nem ment a játék, mert nehéz volt megtanulni, hanem mert lesz@rták..
most a játékosok között népszerű Colombo megkapta a lehetőséget, de azért nyilván félnek tőle (és eleve azért nem lett o-line coach idénre, mert azt akarták, hogy tanuljon még) így jött Houck aki már kétszer is volt a csapatnál, Garrett az egész karrierjét vele dolgozta végig pl.
az optimizmus azt mondatja velem, hogy innen már nincs lentebb, szóval akár jól is elsülhet a dolog.
rva
Én azért rákérdeznék, hogy ki volt az, aki ezt az egész vásárt kigondolta, azaz ki hozta ide Szandert az új technikájával?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Kicsit off, de Golden Tate az Eaglesben. Úgy kellett, mint szar a zsebbe. Ő is az a elkapó, akinek tradicionálisan megy a ‘Boys ellen mindegy, hogy milyen csapatban játszik.
Cowboykarcsi90
Nem off.
Meg még Ha-Ha is begyütt a képbe, bónusznak.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Kicsit off, de Golden Tate az Eaglesben. Úgy kellett, mint szar a zsebbe. Ő is az a elkapó, akinek tradicionálisan megy a ‘Boys ellen mindegy, hogy milyen csapatban játszik.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
rva 4 605 — Me for President!
olvastam twitteren, hogy kettőn áll a vásár: nem csak az volt a baj, hogy Alexander egy egészen új (high-low) technikát akart megtaníttatni a játékosokkal, plusz ugye átálltunk ismét a McFadden éra beli power blocking sémára a zone blocking-ról, hanem az is, hogy egyes játékosok nem igazán akarták Alexandert edzőnek látni, és nem azért nem ment a játék, mert nehéz volt megtanulni, hanem mert lesz@rták..
most a játékosok között népszerű Colombo megkapta a lehetőséget, de azért nyilván félnek tőle (és eleve azért nem lett o-line coach idénre, mert azt akarták, hogy tanuljon még) így jött Houck aki már kétszer is volt a csapatnál, Garrett az egész karrierjét vele dolgozta végig pl.
az optimizmus azt mondatja velem, hogy innen már nincs lentebb, szóval akár jól is elsülhet a dolog.
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
BTB-n olvastam még a nyáron egy tagtól aki összefutott egy belföldi repjáraton DJ Flukerrel, hogy mi lett volna ha a Cowboysba jött volna. Nem tudom hirtelen ki volt a spanja az egyetemről (talán Martin), de azt felelte, hogy a Cowboys játékosok mondták neki, hogy ne akarjon jönni, mert Alexander kb. egy gyökér. Úgy látszik volt a sztorinak valami alapja.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
Paul Alexander - kirúgva.
Asszem nem minden alap nélkül.
Érdekes lesz, hogy Colombo meg tud-e küzdeni a felelősséggel, mert igen hamar változást kellene elérnie (tanácsadó: Hudson Houck, ami nem hangzik rosszul).
Charlie Firpo
Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
slowmotion
Biztos, hogy az volt.
Charlie Firpo
Felkészül Linehan.
100yard
Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?
Charlie Firpo
Vagy a TE-edző Nussmeier, college-ból 10 szezonnyi OC tapasztalata van, vele döntött anno iskolarekordokat McCarron a Bamán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Érdekes lesz, hogy Colombo meg tud-e küzdeni a felelősséggel, mert igen hamar változást kellene elérnie (tanácsadó: Hudson Houck, ami nem hangzik rosszul).
Charlie Firpo
Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
slowmotion
Biztos, hogy az volt.
Charlie Firpo
Felkészül Linehan.
100yard
Charlie Firpo
Akár. Nem volt Ő rossz offense edző.
100yard
A 2007es szezonra emlékszem egyedül kiugróként, mint playcaller. A többi évben semmi extra.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Charlie Firpo
slowmotion
Biztos, hogy az volt.
Charlie Firpo
Felkészül Linehan.
100yard
Charlie Firpo
Akár. Nem volt Ő rossz offense edző.
több mint 7 éve
Charlie Firpo
slowmotion
Biztos, hogy az volt.
Charlie Firpo
Felkészül Linehan.
100yard

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
Charlie Firpo
slowmotion
Biztos, hogy az volt.
Charlie Firpo
Felkészül Linehan.
100yard
Remėljük, ha nem Titans, mi majd segítünk. 😉 bár Garett vszínű marad.
több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Charlie Firpo
slowmotion
Biztos, hogy az volt.
Charlie Firpo
Felkészül Linehan.
több mint 7 éve
Charlie Firpo
slowmotion
Biztos, hogy az volt.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 315 — Cowboys fan
Charlie Firpo
több mint 7 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
 twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154
Tony Adams
Jerry ba azt mondta hogy mi offensunk a Rams-hez hasonlithato. Minek a gyengus Raiders playbookbol lesni 😂
Blevi
no igen. nálunk is 11-en mennek fel a pályára.
több mint 7 éve
Tony Adams
Jerry ba azt mondta hogy mi offensunk a Rams-hez hasonlithato. Minek a gyengus Raiders playbookbol lesni 😂
Blevi
Lehet nem a McVay féle Rams offensere gondolt. A Fischer féle támadógépezet hasonóan megállíthatatlan volt, mint most a mienk.

több mint 7 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
Tony Adams
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 190 — Chiefs GM
Tony Adams
sztem csak kivancsiak voltak, hatha emlekszik 1-2 olyan playre, ahol a WR-ek 5 yardnal hosszabb utvonalat futottak. jol jonne a Boysnal 😊
Borbinho
Oszt minek, csak elfáradnak feleslegesen... 😀

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tony Adams
sztem csak kivancsiak voltak, hatha emlekszik 1-2 olyan playre, ahol a WR-ek 5 yardnal hosszabb utvonalat futottak. jol jonne a Boysnal 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
gyurczi New York Giants 2 597 — Giants fan
Mara már biztos gépeli a levelet tudjukkinek...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Tony Adams
ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
rva
Emlekszem, amikor Rex Ryan meg a Jets-nel volt, allandoan leigazoltak a kidobott Pats playakat, hogy a playbookrol legyen infojuk. Persze a Pats is ezt csinalta, es a ket csapaton kivul az osszes tobbi 30 is, vagy legalabbis azok, akik contenderek voltak. Pont ennek kivedese okan nem kapja meg egyik pozicios jatekos sem a full playbookot.
undisputedly
sőt, hát nálunk volt olyan, hogy a Skins meccs előtt kitett játékos hogy-hogynem a Skins rosterére került egy-másfél hét erejéig
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Tony Adams
ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
rva
Emlekszem, amikor Rex Ryan meg a Jets-nel volt, allandoan leigazoltak a kidobott Pats playakat, hogy a playbookrol legyen infojuk. Persze a Pats is ezt csinalta, es a ket csapaton kivul az osszes tobbi 30 is, vagy legalabbis azok, akik contenderek voltak. Pont ennek kivedese okan nem kapja meg egyik pozicios jatekos sem a full playbookot.