Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Csak az összefoglalót láttam eddig, de pl. így szemre tegnap is úgy tűnt, hogy általában ragadt az emberére, csak rendre tűpontosságú volt a ball placemant Staffordtól. Meg Gallaway és Jones Jr. is bravúr elkapásokat csinált rajta.Chido-nak még hagyjunk egy kis kifutást. Elég jó a cover általában, de nem sok szerencséje volt eddig. A tavalyi évet gyakorlatilag kihagyta, ez az első éve kezdőként. Nincs kizárva, hogy tud jelentősen javulni.Érdekes:érdekes: hiába a 14 sack, ha mellé 0 (NULLA) interception van
Zeke vezeti a futó listát.
Dlaw a sack listát
3. legjobb futó csapat vagyunk.
5 legjobb védelem (yard)
Még mindig kell fejlődni, remélem elindulunk fölfelé.
Ha PO-t akarunk kövi 3 meccsből kell 2 win
Jags ellen sztem esélytelen, Texans Redskinst kéne elverni.
beltazor
a Cowboys az egyetlen a ligában, akinek még nincs idén, és ezzel tökutolsó
az elit védelemhez Chido-nak sokat (nagyon sokat) kellene javulnia, mert eljutottunk 4 meccsen oda, hogy Byron Jones-ra már lassan nem is nagyon dobálnak, de Awuzie-t mindennel meg lehet etetni.
a Texans - Redskins - Jags trióból szerintem a Redskins lesz a legnehezebb
rva
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Chido-nak még hagyjunk egy kis kifutást. Elég jó a cover általában, de nem sok szerencséje volt eddig. A tavalyi évet gyakorlatilag kihagyta, ez az első éve kezdőként. Nincs kizárva, hogy tud jelentősen javulni.Érdekes:érdekes: hiába a 14 sack, ha mellé 0 (NULLA) interception van
Dlaw a sack listát
5 legjobb védelem (yard)
beltazor
az elit védelemhez Chido-nak sokat (nagyon sokat) kellene javulnia, mert eljutottunk 4 meccsen oda, hogy Byron Jones-ra már lassan nem is nagyon dobálnak, de Awuzie-t mindennel meg lehet etetni.
rva
több mint 7 éve
Érdekes:érdekes: hiába a 14 sack, ha mellé 0 (NULLA) interception van
Dlaw a sack listát
5 legjobb védelem (yard)
beltazor
több mint 7 éve
A talent megvan. Szerintem egy jobb edzoi gardaval...Ha Dak ilyesmit tudna hozni mint tegnap akkor jol is lehetnenk, de meglatjuk mit kezd a texans ellen.
több mint 7 éve
Érdekes:Zeke vezeti a futó listát.
Dlaw a sack listát
5 legjobb védelem (yard)

több mint 7 éve
pont annyit tett le a csapat az asztalra, hogy ne legyen 1-3 és azonnali edző elküldésettől még 7-9 lesz a szezon.
több mint 7 éve
Úgy látom Linehannak megmondták vagy lesznek hosszabb játékok vagy megy rövid úton.Az O fel jelentősen feljavult, ennek meg is lett az eredménye, Zeke is jó napot zárt és DAK is tudott passzolni mert nem voltak az arcában rögtön a snap után.
A Zeke hosszú passz meg kimondottan tetszett, mert váratlan megoldás votl. Ott gondolom a Lions is úgy volt vele hogy 2 yardot Zeke megoldja izomból.
több mint 7 éve
na tessék, Seahawks nem akarta elcserélni ET-t, most meg IR-re kerül.utsó szezon a szerződésben, addig tudtak volna értéket kimenteni, amíg lehetett.
ettől eltekintve természetesen jobbulást neki.
több mint 7 éve
Úgy láttam először fordult elő idén, hogy ugyanazon a meccsen, egyszerre játszott jol Elliott és Prescott is. Daknek konkrétan ez volt a legjobb meccse tavaly oktober vége óta.Elliott futásait rohadt felvillanyozó nézni, és tegnap végre volt hasznáva a passzjátékban is. Szóval vissza lesz nézve a meccs. De basszus, rohadt kétarcú ez a csapat. Jovőhéten meg simán kikapunk a Texanstól...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Kellett hozzá Chidobe, de végül is igen, ő is.Nehéz szülés volt. Zeke em-ber-fe-letti. Meg Prescott is végre megrázta magát.ő is emberfeletti, és ma leginkább Stafford volt az az ember
TANK meg...
Charlie Firpo
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Nehéz szülés volt. Zeke em-ber-fe-letti. Meg Prescott is végre megrázta magát.ő is emberfeletti, és ma leginkább Stafford volt az az ember
TANK meg...
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Nehéz szülés volt. Zeke em-ber-fe-letti. Meg Prescott is végre megrázta magát.TANK meg...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
jó szórakozást a bátraknak, én majd valamikor megérkezem a real time univerzumba talán a negyedik negyed környékén
több mint 7 éve
Igaza van. Olyan az offense mint a Ramse... volt McVay előtttwitter.com/jonmachota/status/1045699310883491840Nem tudom mit iszik az öreg mostanában, de nekem is adhatna belőle.
Tony Adams
Antonius
több mint 7 éve
twitter.com/jonmachota/status/1045699310883491840Nem tudom mit iszik az öreg mostanában, de nekem is adhatna belőle.
Tony Adams
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
twitter.com/jonmachota/status/1045699310883491840ha nem tudnám, hogy a whiskey nem tud megromlani, akkor azt hinném, valami romlott cuccot ivott
Tony Adams
több mint 7 éve
több mint 7 éve
naon jó lett ez a rész, csak kár, hogy az egy órás bruttó időbe négy reklámblokkot sikerült beleépíteni.és: it was a catch!
több mint 7 éve
Lee nem fog játszani hétvégén. Azt hiszem neki is ennyi lesz lassan Dallasban. LVE time
több mint 7 éve
www.nfl.com/network/shows/a-football-life?icampaign=network_afootballlife_hpthirdS8 Ep3 - Tony Romo
September 28 8PMET
The story of how a perfectionist with a love for sports went from small-town Wisconsin to become the face of America's Team for nearly a decade.
szombat hajnali kettőkor
több mint 7 éve
Rishard Matthews-t elküldte a Titans. Nem lennék szomorú, ha nálunk landolna, a félelmetes elkapószekciónk felturbózására. Bár aki itt van, azt se használjuk...160 passzolt yardból mennyi jutna vajon neki?
Antonius
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Rishard Matthews-t elküldte a Titans. Nem lennék szomorú, ha nálunk landolna, a félelmetes elkapószekciónk felturbózására. Bár aki itt van, azt se használjuk...
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Tettekben. Gyönyörű pillanat volt... 😀most itt arra gondolsz, ahogy legyalázta a védőt, vagy verbálisan is utalt valahogy a leendő aranyzakósra?411 yarddal második legtöbb egyéni passzolt yard, idén még nem passzol 400 alatt, most is volt 3 td-je a 3 int mellé, aki itt tragicet kiált, az simán egy barom. Fitzpatrick jól játszik idén, nem rajta múlik. #Romotwitter.com/kroqkom/status/1044399826786385920szvsz elobb is "kernem" mint FitzmagicetWeek 4 után Fitzpatrick-ért bekell tolni pár első kört és jók is vagyunk.Előbb adnák Winstont...
beltazor
gyeek
| trollkodast megelozve nem azert mert off field ugyei vannak 😀... |
Borbinho
rva
Amúgy Vance McDonald igen szép tributeot tolt a szakkommentátor Jason Wittennek a 75 yardos td-jénél. 😀
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Köszi a válaszokat tán még összekapja magát (kivéve ellenünk 😉)
több mint 7 éve
most itt arra gondolsz, ahogy legyalázta a védőt, vagy verbálisan is utalt valahogy a leendő aranyzakósra?411 yarddal második legtöbb egyéni passzolt yard, idén még nem passzol 400 alatt, most is volt 3 td-je a 3 int mellé, aki itt tragicet kiált, az simán egy barom. Fitzpatrick jól játszik idén, nem rajta múlik. #Romotwitter.com/kroqkom/status/1044399826786385920szvsz elobb is "kernem" mint FitzmagicetWeek 4 után Fitzpatrick-ért bekell tolni pár első kört és jók is vagyunk.Előbb adnák Winstont...
beltazor
gyeek
| trollkodast megelozve nem azert mert off field ugyei vannak 😀... |
Borbinho
rva
Amúgy Vance McDonald igen szép tributeot tolt a szakkommentátor Jason Wittennek a 75 yardos td-jénél. 😀
gyeek