Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
ezt nekem? én nem Bailey-re írtam, hanem van TTN a BtB-nhahaha, TTN alertGyűrüt szeretne. Jó helyre ment. 😊
slowmotion
100yard
www.bloggingtheboys.com/2018/9/17/17871278/trolling-the-nation-for-giants-cowboys-i-think-i-saw-elis-soul-leave-his-body-on-that-sack
több mint 7 éve
Gregoryval mi van most?
több mint 7 éve
hahaha, TTN alert
több mint 7 éve
Bailey a Vikingsben. Sok sikert neki az északiaknál!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
hát... it is what it is. nem volt szörnyű meccs, de csak mert condensed mode-ban néztem, harmincöt percet pont ki lehetett bírni.voltak hibák, Heath ma K.E.C.S.K.E. helyett kecske volt, mondjuk szerintem Barkley-n egyetlenszer sem sikerült megcsinálni az első szerelési kísérletet, biztos bekenték tapétaragasztóval.
az a lényeg,hogy sikerült nem elrontani.
több mint 7 éve
Ami a tegnapi meccset illeti, én úgy vagyok vele, hogy akárhogy is, Giant-et verni jó dolog 😀 Viszont amit nem értek, lement már két meccs, mi a fenéért kap ennyire kevés labdát az egyetlen épkézláb elkapónk, Hurns? Két meccsen 5x vették célba (mondjuk abból 2 elkapás nem fényes stat). Ugyanezt csinálta Linehan Bryant-el is, a legjobb elkapónk nem kap labdát.
Egyébként mit szóltok hozzá, hogy visszahozzuk Butlert?
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Emlékszem,de azért az egy sokkal nehezebb labda volt. Dak futásból dobta, és a coverage is elég szoros volt Rico-n meg ki is volt sodródva eléggé. Az bravúr lett volna szerintem ha azt megfogja.volt ott egy másik is, amivel ha Rico leszedi szépen haladtuk volna továbbkét gyenge csapat közül a kevésbbé gyenge győzöttSzerintem ahogy a 10 pont kulonbseg megvolt visszaaltak kockazatmentes jatekra. Csak arra figyeltek nehogy INT legyen. Akkor mar a play hivasban se volt benn a hosszu szerintem. Azert az end zoneban Riconak szant passz sajnalom hogy nem jott ossze. Azt Dak csunyan tuldobta.
Heath 3-4 missed tackle Barkley-n ami nagyon feltűnt, meg hogy a passzolt TD-n kívül szinte alig volt jó passza Dak-nek. (igen, pár checkdown)
rva
100yard
rva
több mint 7 éve
volt ott egy másik is, amivel ha Rico leszedi szépen haladtuk volna továbbkét gyenge csapat közül a kevésbbé gyenge győzöttSzerintem ahogy a 10 pont kulonbseg megvolt visszaaltak kockazatmentes jatekra. Csak arra figyeltek nehogy INT legyen. Akkor mar a play hivasban se volt benn a hosszu szerintem. Azert az end zoneban Riconak szant passz sajnalom hogy nem jott ossze. Azt Dak csunyan tuldobta.
Heath 3-4 missed tackle Barkley-n ami nagyon feltűnt, meg hogy a passzolt TD-n kívül szinte alig volt jó passza Dak-nek. (igen, pár checkdown)
rva
100yard
több mint 7 éve
2 meccs 9 sackakkor a támadóoldal rendben lenne (talán), viszont kicsivel kevesebb hely lenne a sapka alatt, mondjuk úgy egy Lawrence-nyivel
4. legjobb D#
Ez nagyon szép eddig.
Ha most Romo lenne a QB..... 😕
beltazor
több mint 7 éve
2 meccs 9 sack4. legjobb D#
Ez nagyon szép eddig.
Ha most Romo lenne a QB..... 😕

több mint 7 éve
Azert a vegen mikor Lee nem volt a palyan LVE szepen apritott. Szerintem mimd a het szereleset a negyedik negyed masodik feleben szedte ossze.
több mint 7 éve
két gyenge csapat közül a kevésbbé gyenge győzöttSzerintem ahogy a 10 pont kulonbseg megvolt visszaaltak kockazatmentes jatekra. Csak arra figyeltek nehogy INT legyen. Akkor mar a play hivasban se volt benn a hosszu szerintem. Azert az end zoneban Riconak szant passz sajnalom hogy nem jott ossze. Azt Dak csunyan tuldobta.
rva
több mint 7 éve
Nincs itt semmi látni való. A védelem most is jó volt(gyenge Giants támadófal ide vagy oda) a támadók meg hozták a minimumot ami várható lenne. Csak még bosszantóbb, hogy látszik, ennyi kellett volna a mult héten is. Akár egy viszonylag sima győzelem is össze jöhetett volna.Idén a védelem vállain lesz a teher, ha a csapat bármire is akarja vinni, mert Dak sajnos nem úgy fejlődik ahogy kellene. Megjegyzem, múlt héten a szétsztárolt Jax védelem ellen OBJ elszabadult, Awuzie most elég jól kontroll alatt tartotta.
Cowboykarcsi90
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
két gyenge csapat közül a kevésbbé gyenge győzöttHeath 3-4 missed tackle Barkley-n ami nagyon feltűnt, meg hogy a passzolt TD-n kívül szinte alig volt jó passza Dak-nek. (igen, pár checkdown)
több mint 7 éve
Nincs itt semmi látni való. A védelem most is jó volt(gyenge Giants támadófal ide vagy oda) a támadók meg hozták a minimumot ami várható lenne. Csak még bosszantóbb, hogy látszik, ennyi kellett volna a mult héten is. Akár egy viszonylag sima győzelem is össze jöhetett volna.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
W 😊Két észrevétel:
Tök jó lenne hosszútávon, ha Looney Dak kezébe dobná a snapet.
Elég sokszor vot olyan, hogy a boxban 8 Giants védő is volt

több mint 7 éve
twitter.com/thecheckdown/status/1041502285669572609
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Már csak az éjszakai meccset kell hozni és rögtön a csoport élére ugrunk. 😊Hogy változik a világ egy kör alatt is. Na de nyerni kell.
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Már csak az éjszakai meccset kell hozni és rögtön a csoport élére ugrunk. 😊
több mint 7 éve
Két napos hír, hogy lekerült a sérült listáról és játszik. Szerintem összekevertek valamit.www.nfl.com/inactivesDLaw-rol van vmi hir h pihentetnek ma? nem talaltam semmit, de fantasyban inaktivnak jelzi, es csak 7 oras meccses cserem van helyere. 😀Játszani fog, szinte biztos. Ráadásul Flowersszel fog szemben állni, sanszos hogy szétszedi Elishát mint hülyegyerek a mesekönyvet.
Borbinho
gyeek
kb 15 perce lett az, korabban nem jeleztek nala semmit (mmint fantasyban). ez meg a hivatalos report.
A Brownsban van vmi Devaroe Lawrence, lehet azzal kevertek ossze. mindegy, bent hagyom ,hatha tenyleg csak ennyi tortent 😀
Borbinho
több mint 7 éve
www.nfl.com/inactivesDLaw-rol van vmi hir h pihentetnek ma? nem talaltam semmit, de fantasyban inaktivnak jelzi, es csak 7 oras meccses cserem van helyere. 😀Játszani fog, szinte biztos. Ráadásul Flowersszel fog szemben állni, sanszos hogy szétszedi Elishát mint hülyegyerek a mesekönyvet.
Borbinho
gyeek
kb 15 perce lett az, korabban nem jeleztek nala semmit (mmint fantasyban). ez meg a hivatalos report.
A Brownsban van vmi Devaroe Lawrence, lehet azzal kevertek ossze. mindegy, bent hagyom ,hatha tenyleg csak ennyi tortent 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
DLaw-rol van vmi hir h pihentetnek ma? nem talaltam semmit, de fantasyban inaktivnak jelzi, es csak 7 oras meccses cserem van helyere. 😀Játszani fog, szinte biztos. Ráadásul Flowersszel fog szemben állni, sanszos hogy szétszedi Elishát mint hülyegyerek a mesekönyvet.
Borbinho
több mint 7 éve
DLaw-rol van vmi hir h pihentetnek ma? nem talaltam semmit, de fantasyban inaktivnak jelzi, es csak 7 oras meccses cserem van helyere. 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
+1Josh Gordon dallasi irányba is kacsintgat. T-Will csapattársa volt egyetemen.nem, nem és nem.
gyeek
ha már Gregory ügyeiből is elegünk van, akkor mit szólnánk Gordonhoz?
amúgy T-Will is már csak idén van nálunk.
slowmotion
Saját magunkat köpnénk szemen, ha most idehoznánk Josh-t.
Cowboys 4ever.