Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 319 — Cowboys fan
hahaha, TTN alert
slowmotion
Gyűrüt szeretne. Jó helyre ment. 😊
100yard
ezt nekem? én nem Bailey-re írtam, hanem van TTN a BtB-n

www.bloggingtheboys.com/2018/9/17/17871278/trolling-the-nation-for-giants-cowboys-i-think-i-saw-elis-soul-leave-his-body-on-that-sack
több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
hahaha, TTN alert
slowmotion
Gyűrüt szeretne. Jó helyre ment. 😊
több mint 7 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Gregoryval mi van most?
több mint 7 éve
hahaha, TTN alert
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Bailey a Vikingsben. Sok sikert neki az északiaknál!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
hát... it is what it is. nem volt szörnyű meccs, de csak mert condensed mode-ban néztem, harmincöt percet pont ki lehetett bírni.
voltak hibák, Heath ma K.E.C.S.K.E. helyett kecske volt, mondjuk szerintem Barkley-n egyetlenszer sem sikerült megcsinálni az első szerelési kísérletet, biztos bekenték tapétaragasztóval.
az a lényeg,hogy sikerült nem elrontani.
több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Ami a tegnapi meccset illeti, én úgy vagyok vele, hogy akárhogy is, Giant-et verni jó dolog 😀
Viszont amit nem értek, lement már két meccs, mi a fenéért kap ennyire kevés labdát az egyetlen épkézláb elkapónk, Hurns? Két meccsen 5x vették célba (mondjuk abból 2 elkapás nem fényes stat). Ugyanezt csinálta Linehan Bryant-el is, a legjobb elkapónk nem kap labdát.
Egyébként mit szóltok hozzá, hogy visszahozzuk Butlert?

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
két gyenge csapat közül a kevésbbé gyenge győzött
Heath 3-4 missed tackle Barkley-n ami nagyon feltűnt, meg hogy a passzolt TD-n kívül szinte alig volt jó passza Dak-nek. (igen, pár checkdown)
rva
Szerintem ahogy a 10 pont kulonbseg megvolt visszaaltak kockazatmentes jatekra. Csak arra figyeltek nehogy INT legyen. Akkor mar a play hivasban se volt benn a hosszu szerintem. Azert az end zoneban Riconak szant passz sajnalom hogy nem jott ossze. Azt Dak csunyan tuldobta.
100yard
volt ott egy másik is, amivel ha Rico leszedi szépen haladtuk volna tovább
rva
Emlékszem,de azért az egy sokkal nehezebb labda volt. Dak futásból dobta, és a coverage is elég szoros volt Rico-n meg ki is volt sodródva eléggé. Az bravúr lett volna szerintem ha azt megfogja.
több mint 7 éve
rva 4 606 — Me for President!
Heath 3-4 missed tackle Barkley-n ami nagyon feltűnt, meg hogy a passzolt TD-n kívül szinte alig volt jó passza Dak-nek. (igen, pár checkdown)
rva
Szerintem ahogy a 10 pont kulonbseg megvolt visszaaltak kockazatmentes jatekra. Csak arra figyeltek nehogy INT legyen. Akkor mar a play hivasban se volt benn a hosszu szerintem. Azert az end zoneban Riconak szant passz sajnalom hogy nem jott ossze. Azt Dak csunyan tuldobta.
100yard
volt ott egy másik is, amivel ha Rico leszedi szépen haladtuk volna tovább
több mint 7 éve
2 meccs 9 sack
4. legjobb D#
Ez nagyon szép eddig.

Ha most Romo lenne a QB..... 😕
beltazor
akkor a támadóoldal rendben lenne (talán), viszont kicsivel kevesebb hely lenne a sapka alatt, mondjuk úgy egy Lawrence-nyivel
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 921 — Pfizer & Moderna fan
2 meccs 9 sack
4. legjobb D#
Ez nagyon szép eddig.

Ha most Romo lenne a QB..... 😕

több mint 7 éve
Azert a vegen mikor Lee nem volt a palyan LVE szepen apritott. Szerintem mimd a het szereleset a negyedik negyed masodik feleben szedte ossze.
több mint 7 éve
rva
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
Nincs itt semmi látni való. A védelem most is jó volt(gyenge Giants támadófal ide vagy oda) a támadók meg hozták a minimumot ami várható lenne. Csak még bosszantóbb, hogy látszik, ennyi kellett volna a mult héten is. Akár egy viszonylag sima győzelem is össze jöhetett volna.
Cowboykarcsi90
Idén a védelem vállain lesz a teher, ha a csapat bármire is akarja vinni, mert Dak sajnos nem úgy fejlődik ahogy kellene. Megjegyzem, múlt héten a szétsztárolt Jax védelem ellen OBJ elszabadult, Awuzie most elég jól kontroll alatt tartotta.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
rva 4 606 — Me for President!
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Nincs itt semmi látni való. A védelem most is jó volt(gyenge Giants támadófal ide vagy oda) a támadók meg hozták a minimumot ami várható lenne. Csak még bosszantóbb, hogy látszik, ennyi kellett volna a mult héten is. Akár egy viszonylag sima győzelem is össze jöhetett volna.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 921 — Pfizer & Moderna fan
W 😊
Két észrevétel:
Tök jó lenne hosszútávon, ha Looney Dak kezébe dobná a snapet.
Elég sokszor vot olyan, hogy a boxban 8 Giants védő is volt

több mint 7 éve
 twitter.com/thecheckdown/status/1041502285669572609

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Már csak az éjszakai meccset kell hozni és rögtön a csoport élére ugrunk. 😊
100yard
Hogy változik a világ egy kör alatt is. Na de nyerni kell.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Már csak az éjszakai meccset kell hozni és rögtön a csoport élére ugrunk. 😊
több mint 7 éve
DLaw-rol van vmi hir h pihentetnek ma? nem talaltam semmit, de fantasyban inaktivnak jelzi, es csak 7 oras meccses cserem van helyere. 😀
Borbinho
Játszani fog, szinte biztos. Ráadásul Flowersszel fog szemben állni, sanszos hogy szétszedi Elishát mint hülyegyerek a mesekönyvet.
gyeek
 www.nfl.com/inactives

kb 15 perce lett az, korabban nem jeleztek nala semmit (mmint fantasyban). ez meg a hivatalos report.

A Brownsban van vmi Devaroe Lawrence, lehet azzal kevertek ossze. mindegy, bent hagyom ,hatha tenyleg csak ennyi tortent 😀
Borbinho
Két napos hír, hogy lekerült a sérült listáról és játszik. Szerintem összekevertek valamit.

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
DLaw-rol van vmi hir h pihentetnek ma? nem talaltam semmit, de fantasyban inaktivnak jelzi, es csak 7 oras meccses cserem van helyere. 😀
Borbinho
Játszani fog, szinte biztos. Ráadásul Flowersszel fog szemben állni, sanszos hogy szétszedi Elishát mint hülyegyerek a mesekönyvet.
gyeek
 www.nfl.com/inactives

kb 15 perce lett az, korabban nem jeleztek nala semmit (mmint fantasyban). ez meg a hivatalos report.

A Brownsban van vmi Devaroe Lawrence, lehet azzal kevertek ossze. mindegy, bent hagyom ,hatha tenyleg csak ennyi tortent 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Borbinho

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Josh Gordon dallasi irányba is kacsintgat. T-Will csapattársa volt egyetemen.
gyeek
nem, nem és nem.
ha már Gregory ügyeiből is elegünk van, akkor mit szólnánk Gordonhoz?

amúgy T-Will is már csak idén van nálunk.
slowmotion
+1
Saját magunkat köpnénk szemen, ha most idehoznánk Josh-t.

Cowboys 4ever.