Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.
Blevi
Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
peterk2005
Így nem lehet rájátszásba jutni, a védelem minden posztja úgy hullámzik, hogy tengeribeteg, aki nézi. Fiatalok, miazmás.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 329 — Cowboys fan
Marinellinek lassan de biztosan lefő a kávé.
Charlie Firpo
Nagyon nem szeretném,de ha ez kell legyen..
sztaking
az a baj, hogy a védőfalt még csak-csak összerakja, de a secondary az picsafüst, és hát Lee igencsak hiányzik ebből a védelemből. a Kiffin/Marinelli sémában a WLB a playmaker.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.
Blevi
Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.

Talán ott lehetett volna megfogni, ha Dak TD előtt picit jobban sikerül lejáratni az órát. De csinálj úgy TD-t, hogy 1 percnél még inkább nem, pedig lehetne, és a következőre sikerül. Nincs rá garancia, sőt.

Jó meccs volt, gratulálok. Jó csapat a Packers, de a Dallas is. Inkább a múlt heti zakót lehet sajnálni, azt nyerni kellett/lehetett volna.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 368
Az edzői stábon kívül szerintem mindenki tudta, hogy ez lesz, ha ennyit hagysz nekik. De egyébként, ha már ezt a taktikát választották, akkor meg tényleg mondják meg a játékosoknak, hogy az 1 yardoson le lehet térdelni és akkor tényleg le lett volna futtatva az óra. Ez így csak saját magunk szivatása volt. Na mindegy megint lehetünk a nagyot küzdő vesztes csapat.

Ja Williams ügyes volt, Switzert meg többet nem szeretném returnerként látni.
több mint 8 éve
semmi csak Rogers megint
sztaking
Ennél azért már többről van szó, a védelem kompletten gyenge és idén sajnos szinte minden meccsen.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Charlie Firpo
Nagyon nem szeretném,de ha ez kell legyen..

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
semmi csak Rogers megint

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Blevi
Siralom. 1 perc 1 időkéréssel végig mennek. Arról ne is beszéljünk, hogy szétfutottak minket. LB sor kurva szar. Jaylon lassú ennyi. Secondary kurva szar. Sztem a PO-t most el is felejthetjük.
több mint 8 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 329 — Cowboys fan
Ez az RJ Ochoa relatíve friss BTB-s arc csak engem irritál?
gyeek
én mondjuk sok cikket nem olvasok el már az oldalon, és ez a faszi is közéjük tartozik
de hát aki értelmes arc volt és szakmázott, az elment pénzért írni máshova

kivéve a statgurut, mert ő maradt.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Dawn Macellinél, vagy hogy hívják, jobb.
Nem lehet a BTB se tökéletes, de pl szerintem még mindig jobb hely - sajna - mint a hivatalos oldal. Rob Phillips és Broaddus kivételével, felejtős az egész banda. Mickey Spagnolanál nincs rosszabb.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 653 — Grady Judd fan
Ez az RJ Ochoa relatíve friss BTB-s arc csak engem irritál?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
 dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873
Úgy tűnik megvan kinek a helyére jön Irving.
100yard
kamu szagú törés (pont a megfelelő pillanatban történt, ugye)
rva
Meg egy kamu műtétet is eszközöltek, hogy tuti legyen az álca... 😛

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
"Tyron Smith is dealing with back tightness, could miss Sunday’s game against the Packers"
Egyszerűen zseniális. Matthewst meg majd fogja...ki is?
Meg, hogy még tovább fokozzam a hangulatot, ugye Lee se edz továbbra sem. Szóval az Ő játéka is kérdéses még bőven.
Hát szóval, nem sok jóra számítok vasárnap estére.
Cowboykarcsi90
Tyronnak kb 2 eve folyamatosan baja van a hátával...
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
"Tyron Smith is dealing with back tightness, could miss Sunday’s game against the Packers"
Egyszerűen zseniális. Matthewst meg majd fogja...ki is?
Meg, hogy még tovább fokozzam a hangulatot, ugye Lee se edz továbbra sem. Szóval az Ő játéka is kérdéses még bőven.
Hát szóval, nem sok jóra számítok vasárnap estére.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
rva 4 606 — Me for President!
 dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873
100yard
kamu szagú törés (pont a megfelelő pillanatban történt, ugye)
több mint 8 éve
100yard
Pedig pont ma lehetett olvasni, hogy jöhet Taco (Bust?) Charlton helyére.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
több mint 8 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ítéljetek el, de KC-Was meccs egy jó mérkőzés volt. | A végén még sajnáltam is Washingtont | . Az ő védelmük sem a legjobb, de meglepően sokat fejlődtek. | |
több mint 8 éve
rva 4 606 — Me for President!
Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.
vajthod
Nekem most kedvezőbb matchup-nak tűnik mint a Rams elleni volt. Két győzelmünk a két futásban ligautolsó csapat ellen jött össze. A Green Bay futása sem tűnik túl acélosnak, persze sok függ attól hogy Rogres mennyire ihletett napot fog ki.
A W-kel megáldott időszakot viszont nem nagyon látom. Elég erős a schedule meg a csoport se tűnik túl gyengének. Most nekem úgy tűnik hogy egy küzdelmes szezon elé nézünk.
100yard
jogos, ráadásul mostanában meglepikből sincs hiány..
vajthod
Igazán jó napot idén még nem fogott ki a Cowboys. Lee nem lesz 100%, nélküle Rodgers szét fogja cincálni a védelmet. A Wunderwaffe a visszatérő David Irving lenne a falban, de az eltiltásból visszatérő játékosok tipikusan rozsdásak, a GB támadó fala meg elég erős, szóval egy gyenge védelem mellé baljósan illik egy hullámzó teljesítményű támadó sor.
gyeek
Hagyományosan erős szokott lenni a Packers fala valóban, de mostanában leginkább a szertárosok játszanak OT-t szal azért most annyira nem jó a helyzet, pláne h 2 év alatt 2 elit guardot eresztettek szélnek. Egy szerencséjük h A-Rod viszont egy igazi szabadulóművész.
empty taxi
nincsenek jó emlékem a munkásságáról (lásd tavaly) 😊
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
 www.dallascowboys.com/news/2017/10/03/sullivan-despite-another-bad-loss-sky-not-falling-these-cowboys?sf118416956=1
Egy jó cikk. Kicsit helyreteszi a vasárnapi vereséget.
több mint 8 éve
Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.
vajthod
Nekem most kedvezőbb matchup-nak tűnik mint a Rams elleni volt. Két győzelmünk a két futásban ligautolsó csapat ellen jött össze. A Green Bay futása sem tűnik túl acélosnak, persze sok függ attól hogy Rogres mennyire ihletett napot fog ki.
A W-kel megáldott időszakot viszont nem nagyon látom. Elég erős a schedule meg a csoport se tűnik túl gyengének. Most nekem úgy tűnik hogy egy küzdelmes szezon elé nézünk.
100yard
vajthod
Igazán jó napot idén még nem fogott ki a Cowboys. Lee nem lesz 100%, nélküle Rodgers szét fogja cincálni a védelmet. A Wunderwaffe a visszatérő David Irving lenne a falban, de az eltiltásból visszatérő játékosok tipikusan rozsdásak, a GB támadó fala meg elég erős, szóval egy gyenge védelem mellé baljósan illik egy hullámzó teljesítményű támadó sor.
gyeek
Hagyományosan erős szokott lenni a Packers fala valóban, de mostanában leginkább a szertárosok játszanak OT-t szal azért most annyira nem jó a helyzet, pláne h 2 év alatt 2 elit guardot eresztettek szélnek. Egy szerencséjük h A-Rod viszont egy igazi szabadulóművész.
empty taxi
Packers falának a sérüléshulláma felett teljesen átsiklottam, de most meg a védőfalhoz fűződő nagy elvárásaim miatt, azaz az ehhez kapcsolódó kalkulált csalódás miatt vagy pesszimista. | Kötsög | Rodgers megoldja. 😛

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
vajthod
100yard
vajthod
gyeek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
vajthod
100yard
vajthod