Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Így nem lehet rájátszásba jutni, a védelem minden posztja úgy hullámzik, hogy tengeribeteg, aki nézi. Fiatalok, miazmás.Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
Blevi
peterk2005
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
az a baj, hogy a védőfalt még csak-csak összerakja, de a secondary az picsafüst, és hát Lee igencsak hiányzik ebből a védelemből. a Kiffin/Marinelli sémában a WLB a playmaker.Marinellinek lassan de biztosan lefő a kávé.Nagyon nem szeretném,de ha ez kell legyen..
Charlie Firpo
sztaking
több mint 8 éve
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Pedig nem lenne messze az igazságtól. Rodgers kb. tökéletesen játszott. Ebben az offense barát NFL-ben egy ennyire tökéletesen játszó QB-t szinte lehetetlen megállítani. Talán az NFL legjobb formájában játszó 1-2 védelemnek van esélye, a többinek nem. A cowboy védelem ennyire nem volt jó, de nem gondolom, hogy ettől még le kéne mondani a playoffról. Sok van még hátra nagyon, a defense is javulhat, és azért Rodgers sem játszik mindig így.
Blevi
Talán ott lehetett volna megfogni, ha Dak TD előtt picit jobban sikerül lejáratni az órát. De csinálj úgy TD-t, hogy 1 percnél még inkább nem, pedig lehetne, és a következőre sikerül. Nincs rá garancia, sőt.
Jó meccs volt, gratulálok. Jó csapat a Packers, de a Dallas is. Inkább a múlt heti zakót lehet sajnálni, azt nyerni kellett/lehetett volna.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Az edzői stábon kívül szerintem mindenki tudta, hogy ez lesz, ha ennyit hagysz nekik. De egyébként, ha már ezt a taktikát választották, akkor meg tényleg mondják meg a játékosoknak, hogy az 1 yardoson le lehet térdelni és akkor tényleg le lett volna futtatva az óra. Ez így csak saját magunk szivatása volt. Na mindegy megint lehetünk a nagyot küzdő vesztes csapat.Ja Williams ügyes volt, Switzert meg többet nem szeretném returnerként látni.
több mint 8 éve
semmi csak Rogers megintEnnél azért már többről van szó, a védelem kompletten gyenge és idén sajnos szinte minden meccsen.
sztaking
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Marinellinek lassan de biztosan lefő a kávé.Nagyon nem szeretném,de ha ez kell legyen..
Charlie Firpo
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
semmi csak Rogers megint
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Marinellinek lassan de biztosan lefő a kávé.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.Siralom. 1 perc 1 időkéréssel végig mennek. Arról ne is beszéljünk, hogy szétfutottak minket. LB sor kurva szar. Jaylon lassú ennyi. Secondary kurva szar. Sztem a PO-t most el is felejthetjük.
Blevi
több mint 8 éve
Ezzel a védelemmel felejtsük el PO-t kurva gyorsan. Nekem senki ne jöjjön a Gb-től ki lehet kapni szöveggel.
több mint 8 éve
Ez az RJ Ochoa relatíve friss BTB-s arc csak engem irritál?én mondjuk sok cikket nem olvasok el már az oldalon, és ez a faszi is közéjük tartozik
gyeek
de hát aki értelmes arc volt és szakmázott, az elment pénzért írni máshova
kivéve a statgurut, mert ő maradt.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Dawn Macellinél, vagy hogy hívják, jobb. Nem lehet a BTB se tökéletes, de pl szerintem még mindig jobb hely - sajna - mint a hivatalos oldal. Rob Phillips és Broaddus kivételével, felejtős az egész banda. Mickey Spagnolanál nincs rosszabb.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Ez az RJ Ochoa relatíve friss BTB-s arc csak engem irritál?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Meg egy kamu műtétet is eszközöltek, hogy tuti legyen az álca... 😛dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873kamu szagú törés (pont a megfelelő pillanatban történt, ugye)
Úgy tűnik megvan kinek a helyére jön Irving.
100yard
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
"Tyron Smith is dealing with back tightness, could miss Sunday’s game against the Packers"Tyronnak kb 2 eve folyamatosan baja van a hátával...
Egyszerűen zseniális. Matthewst meg majd fogja...ki is?
Meg, hogy még tovább fokozzam a hangulatot, ugye Lee se edz továbbra sem. Szóval az Ő játéka is kérdéses még bőven.
Hát szóval, nem sok jóra számítok vasárnap estére.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
"Tyron Smith is dealing with back tightness, could miss Sunday’s game against the Packers"Egyszerűen zseniális. Matthewst meg majd fogja...ki is?
Meg, hogy még tovább fokozzam a hangulatot, ugye Lee se edz továbbra sem. Szóval az Ő játéka is kérdéses még bőven.
Hát szóval, nem sok jóra számítok vasárnap estére.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873kamu szagú törés (pont a megfelelő pillanatban történt, ugye)
100yard
több mint 8 éve
dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873Pedig pont ma lehetett olvasni, hogy jöhet Taco (Bust?) Charlton helyére.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
dal.247sports.com/Bolt/Report-Dallas-Cowboys-DE-Charles-Tapper-has-broken-foot-to-miss--108423873Úgy tűnik megvan kinek a helyére jön Irving.
több mint 8 éve
Ítéljetek el, de KC-Was meccs egy jó mérkőzés volt. | A végén még sajnáltam is Washingtont | . Az ő védelmük sem a legjobb, de meglepően sokat fejlődtek. | |
több mint 8 éve
nincsenek jó emlékem a munkásságáról (lásd tavaly) 😊Hagyományosan erős szokott lenni a Packers fala valóban, de mostanában leginkább a szertárosok játszanak OT-t szal azért most annyira nem jó a helyzet, pláne h 2 év alatt 2 elit guardot eresztettek szélnek. Egy szerencséjük h A-Rod viszont egy igazi szabadulóművész.Igazán jó napot idén még nem fogott ki a Cowboys. Lee nem lesz 100%, nélküle Rodgers szét fogja cincálni a védelmet. A Wunderwaffe a visszatérő David Irving lenne a falban, de az eltiltásból visszatérő játékosok tipikusan rozsdásak, a GB támadó fala meg elég erős, szóval egy gyenge védelem mellé baljósan illik egy hullámzó teljesítményű támadó sor.jogos, ráadásul mostanában meglepikből sincs hiány..Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.Nekem most kedvezőbb matchup-nak tűnik mint a Rams elleni volt. Két győzelmünk a két futásban ligautolsó csapat ellen jött össze. A Green Bay futása sem tűnik túl acélosnak, persze sok függ attól hogy Rogres mennyire ihletett napot fog ki.
vajthod
A W-kel megáldott időszakot viszont nem nagyon látom. Elég erős a schedule meg a csoport se tűnik túl gyengének. Most nekem úgy tűnik hogy egy küzdelmes szezon elé nézünk.
100yard
vajthod
gyeek
empty taxi
több mint 8 éve
www.dallascowboys.com/news/2017/10/03/sullivan-despite-another-bad-loss-sky-not-falling-these-cowboys?sf118416956=1Egy jó cikk. Kicsit helyreteszi a vasárnapi vereséget.
több mint 8 éve
Packers falának a sérüléshulláma felett teljesen átsiklottam, de most meg a védőfalhoz fűződő nagy elvárásaim miatt, azaz az ehhez kapcsolódó kalkulált csalódás miatt vagy pesszimista. | Kötsög | Rodgers megoldja. 😛Hagyományosan erős szokott lenni a Packers fala valóban, de mostanában leginkább a szertárosok játszanak OT-t szal azért most annyira nem jó a helyzet, pláne h 2 év alatt 2 elit guardot eresztettek szélnek. Egy szerencséjük h A-Rod viszont egy igazi szabadulóművész.Igazán jó napot idén még nem fogott ki a Cowboys. Lee nem lesz 100%, nélküle Rodgers szét fogja cincálni a védelmet. A Wunderwaffe a visszatérő David Irving lenne a falban, de az eltiltásból visszatérő játékosok tipikusan rozsdásak, a GB támadó fala meg elég erős, szóval egy gyenge védelem mellé baljósan illik egy hullámzó teljesítményű támadó sor.jogos, ráadásul mostanában meglepikből sincs hiány..Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.Nekem most kedvezőbb matchup-nak tűnik mint a Rams elleni volt. Két győzelmünk a két futásban ligautolsó csapat ellen jött össze. A Green Bay futása sem tűnik túl acélosnak, persze sok függ attól hogy Rogres mennyire ihletett napot fog ki.
vajthod
A W-kel megáldott időszakot viszont nem nagyon látom. Elég erős a schedule meg a csoport se tűnik túl gyengének. Most nekem úgy tűnik hogy egy küzdelmes szezon elé nézünk.
100yard
vajthod
gyeek
empty taxi
több mint 8 éve
Hagyományosan erős szokott lenni a Packers fala valóban, de mostanában leginkább a szertárosok játszanak OT-t szal azért most annyira nem jó a helyzet, pláne h 2 év alatt 2 elit guardot eresztettek szélnek. Egy szerencséjük h A-Rod viszont egy igazi szabadulóművész.Igazán jó napot idén még nem fogott ki a Cowboys. Lee nem lesz 100%, nélküle Rodgers szét fogja cincálni a védelmet. A Wunderwaffe a visszatérő David Irving lenne a falban, de az eltiltásból visszatérő játékosok tipikusan rozsdásak, a GB támadó fala meg elég erős, szóval egy gyenge védelem mellé baljósan illik egy hullámzó teljesítményű támadó sor.jogos, ráadásul mostanában meglepikből sincs hiány..Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.Nekem most kedvezőbb matchup-nak tűnik mint a Rams elleni volt. Két győzelmünk a két futásban ligautolsó csapat ellen jött össze. A Green Bay futása sem tűnik túl acélosnak, persze sok függ attól hogy Rogres mennyire ihletett napot fog ki.
vajthod
100yard
vajthod
gyeek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Igazán jó napot idén még nem fogott ki a Cowboys. Lee nem lesz 100%, nélküle Rodgers szét fogja cincálni a védelmet. A Wunderwaffe a visszatérő David Irving lenne a falban, de az eltiltásból visszatérő játékosok tipikusan rozsdásak, a GB támadó fala meg elég erős, szóval egy gyenge védelem mellé baljósan illik egy hullámzó teljesítményű támadó sor.jogos, ráadásul mostanában meglepikből sincs hiány..Packers ellen hogy látjátok az esélyeket? Talán ha behúzna a cowboys utána jöhetne egy kiegyensúlyozottabb időszak W-ekkel.Nekem most kedvezőbb matchup-nak tűnik mint a Rams elleni volt. Két győzelmünk a két futásban ligautolsó csapat ellen jött össze. A Green Bay futása sem tűnik túl acélosnak, persze sok függ attól hogy Rogres mennyire ihletett napot fog ki.
vajthod
100yard
vajthod