Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Brandon Weeden zsinórban 20 sikeres passzt adott, ami Cowboys franchise-rekord.
több mint 10 éve
nem láttam, mert éppen jöttünk hazafelé Németorságbólfélidő magasságában ránéztem az eredményre, megnyugtatónak tűnt, mondom ha Weedennel eddig ez ment, akkor a második félidőt már kihúzzuk futással.
erre hazaérve az várt, hogy további 0 (NULLA) pontot sikerült felrajzolni, és a véleményeket olvasva gyakorlatilag megvertük magunkat? elkeserítő helyzet...
több mint 10 éve
Nagyon fontos mérkőzés következik. Vlahogy szenvedve de be kéne húzni!

több mint 10 éve
Igazság szerint az első félidőben hatalmas mázlink volt azzal, hogy a Falcons D stábja hagyta Weedent underneath route-okat dobálni, nem is értem, mitől féltek. Egyetlen normális elkapónkat Trufant leradírozta, Street és Butler nem volt tényező, de amúgy is mindegy, mert Weeden 15 yardnál messzebb nem tud eldobni. Ezért idegesítő ez a vereség, mert kaptunk egy lehetőséget, amivel nem tudtunk élni. Egy közepes védekezéssel le lehetett volna csorgatni ezt a második félidőt, de ez a front seven a dicső 2013-ast idézte. Lee és Hayden nyújtott elfogadhatót, mindkettő meg is sérült meccs közben.Az a baj, hogy a jövőbeli ellenfeleink már ezt az egy félidőnyi előnyt sem fogják megadni nekünk, most a Saints jön idegenben, ahol még talán lehet valami keresnivalónk, de utána viszont húzós periódus jön, bár addigra a D-line kicsit fel lesz tuningolva a visszatérőkkel, úgyhogy annyira előre még ne szaladjunk.
több mint 10 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de a weeden int ide v oda a 2. félidőben kemény 0 pontot sikerült feltenni a pályára. Szóval arra célzok, hogy a halftime adjustmentből finoman sem jöttek ki jól garették. A sérülteknek jobbulást!persze. csak nem mindegy, hogy 24-10 a félidei állás, vagy 28-17.
peach
azér' sokkal izgisebb lett volna, ha az utolsó drive-unk az egyenlítésért megy, nem?
több mint 10 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de a weeden int ide v oda a 2. félidőben kemény 0 pontot sikerült feltenni a pályára. Szóval arra célzok, hogy a halftime adjustmentből finoman sem jöttek ki jól garették. A sérülteknek jobbulást!Nem akarok ünneprontó lenni de Weeden feltett nektek 28 pontot. 😊 Azért nem volt túl nehéz kitalálni hogy 20 yardnál hosszabban passzolni pontosan nem tud. Mekkora adjusment menne nektek Ryan és Julio nélkül?. Grat a győzelemhez.
peach
Amúgy nem para épp bontom a pezsgőt.
Szerkesztette: Blevi
több mint 10 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de a weeden int ide v oda a 2. félidőben kemény 0 pontot sikerült feltenni a pályára. Szóval arra célzok, hogy a halftime adjustmentből finoman sem jöttek ki jól garették. A sérülteknek jobbulást!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
na, még a végén Cassell vs Brady lesz két hét múlva.nem lett volna ez szar, ha ott és akkor Weeden nem adja el a labdát. addig a Falcons D-nek köze se volt hozzánk, mondjuk akkor sem, csak hirtelen megdobták őket egy labdával. onnan viszont teljes homály.
Mincey kell vissza, mert kb akkor kezdett el elmenni a meccs, amikor Freeman elkezdett oldalra rohangászni 10-15 yardokat. kell ember a szélekre, és nem a PS-ből.
több mint 10 éve
POban Dezzel és Romoval nem lesz gond ez a Falcons 😊

több mint 10 éve
Ha minden tippem így bejön jók is lehetünk 😀
több mint 10 éve
Számomra csak a RunD teljes szétesése ami abszolut érthetetlen... kb ezen is bukjuk a meccset.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
na innentől esélytelen.. :/ pedig teljes csapattal simán meglehetett volna 😕 nagyon jó a keret, simán SB esélyesnek tartottam magunka, de a sérülések gyorsan átírták ezt. 😕

több mint 10 éve
Már az elején dobatni kéne Weedent ilyen 10 yard alatti slant passzokkal / Twill+Beasley tökéletes erre/ + futók kaphatnák üres területre a lasztikat aztán oldják meg,mert 8 emberes boxok ellen tényleg nehéz lesz futni látva tavalyi cards meccset,és az meg nem fér bele,hogy a falcons elhúzzon,inkább az elején kellene meglepni őket.az lenne az "optimális" ha ebből a 3 meccsből ( Falcons, Saints, Pats ) 2-1 kitudnánk jönni. Mivel a Pats megverése kb esélytelen, nagyon jó lenne ma nyerni.
beltazoraz lenne az "optimális" ha ebből a 3 meccsből ( Falcons, Saints, Pats ) 2-1 kitudnánk jönni. Mivel a Pats megverése kb esélytelen, nagyon jó lenne ma nyerni.Pontosan! Ugyanígy gondolom én is ; )
beltazor
Szerintem a védelmen nem fog múlni a dolog. Mondhatni szinte minden Weedenen és a futó játékon múlik. Azt viszont nem tudom, hogy Randle-ék miért pont most indulnának be nagyon amikor innentől mindenkinek adott milyen védelmet kell játszani ellenünk... 8 ember a boxban és nyerjen Weeden ha tud!
speeedy1
csak sérülés ne legyen pls.. ha a sor mintát nézzük akkor most Lee következik......Több sérülést már nem nagyon fog elbírni a csapat.
beltazor
Szerkesztette: Tehenész
több mint 10 éve
az lenne az "optimális" ha ebből a 3 meccsből ( Falcons, Saints, Pats ) 2-1 kitudnánk jönni. Mivel a Pats megverése kb esélytelen, nagyon jó lenne ma nyerni.
beltazor
az lenne az "optimális" ha ebből a 3 meccsből ( Falcons, Saints, Pats ) 2-1 kitudnánk jönni. Mivel a Pats megverése kb esélytelen, nagyon jó lenne ma nyerni.Pontosan! Ugyanígy gondolom én is ; )
beltazor
Szerintem a védelmen nem fog múlni a dolog. Mondhatni szinte minden Weedenen és a futó játékon múlik. Azt viszont nem tudom, hogy Randle-ék miért pont most indulnának be nagyon amikor innentől mindenkinek adott milyen védelmet kell játszani ellenünk... 8 ember a boxban és nyerjen Weeden ha tud!
több mint 10 éve
az lenne az "optimális" ha ebből a 3 meccsből ( Falcons, Saints, Pats ) 2-1 kitudnánk jönni. Mivel a Pats megverése kb esélytelen, nagyon jó lenne ma nyerni.

több mint 10 éve
Romo visszatéréséig minden győzelem egy ajándék : )
több mint 10 éve
csak sérülés ne legyen pls.. ha a sor mintát nézzük akkor most Lee következik......ha már jinx, akkor a Tyron-Zack-Travis trió is bőven veszélyben van.
beltazor
én most emiatt remegek
több mint 10 éve
csak sérülés ne legyen pls.. ha a sor mintát nézzük akkor most Lee következik......

több mint 10 éve
Mindenesetre érdekes lesz:1. Otthon bizonytalanabbak vagyunk.
2. Weeden-nel bizonytalanabbak vagyunk.
3. Futójátékunk bizonytalan.
4. Visszahordásban még bizonytalanok vagyunk.
Ennek ellenére mi fogunk nyerni! : ))
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Annyi minden szol most a Falcons mellett hogy engem meglepne ha nyernenk. Talan alabecsulnek...
több mint 10 éve
Győzelem szagot érzek 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Igen, sérült, limitált munkát végzett. Előszezonban, felkészülés alatt is jó dolgokat mutatott, úgy emlékszem.Bár most hasznát vennénk Wilsonnak is de mi Ryan Russelről beszélünk. 😊Melyik Russell? Wilson? 😊Mincey nem játszik a Falcons ellen agyrázkodás miatt.Russell lép fel?
Amare
Charlie
ThundersNFL
Annyi a gáz ezzel,amellett hogy RR még rookie is,hogy én ugy tudom hogy Russel is sérült,legalábbis közel sem százszázalékos.
Amare
Vagy akkor jön a marinellis keresztbe-rotálás,
mindenki máshol játszik! 😊
Még Wilber is feljöhet a falba.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Bár most hasznát vennénk Wilsonnak is de mi Ryan Russelről beszélünk. 😊Melyik Russell? Wilson? 😊Mincey nem játszik a Falcons ellen agyrázkodás miatt.Russell lép fel?
Amare
Charlie
ThundersNFL
Annyi a gáz ezzel,amellett hogy RR még rookie is,hogy én ugy tudom hogy Russel is sérült,legalábbis közel sem százszázalékos.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Elvileg igen,Jack Crawford kaphat még nagyobb szerepet,Wilber is felléphet falhoz többször,Rod úgy is szereti a lapokat kevergetni.Mincey nem játszik a Falcons ellen agyrázkodás miatt.Russell lép fel?
Amare
Charlie
Nagyon vegyesek az érzéseim a holnapi meccsel kapcsolatban,az előjelek egyáltalán nem jók,de még is optimistán állok a hétvégéhez. /I'd rather be an optimist and a fool than a pessimist and right.”/
több mint 10 éve
Melyik Russell? Wilson? 😊Mincey nem játszik a Falcons ellen agyrázkodás miatt.Russell lép fel?
Amare
Charlie
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018