Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Jeff Legwold, Denver Post:

...

Saturday made $2.4 million last season, the last year of a three-year contract worth $13.3 million. He likely would be open to considering Denver but would not play for the veteran minimum.

Homegrown center J.D. Walton has started every game over the past two seasons, and Broncos officials have lauded Walton's improvement. Signing Saturday would push Walton down the depth chart.

...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igyekszem higgadt maradni, radai hóhér... Jaj, várj, most akkor mégis érvelni kell, nem minden fehér vagy fekete?

Én gondolkodom, de amíg csak annyit kapok, hogy "PM-től jobb lesz a fal, mindegy ki van előtte", aztán meg azt, hogy "le kell cserélni ezt-meg-azt a falunkból, mert gyengék", addig csak az agygörcs jön rám, hogy egyesek szerint én vagyok az értetlen. Meg ha azt kapom, hogy PM milyen gyorsan dobja el és mennyire jó presnap, aztán meg azt, hogy Tebow lassan dob és nem olvas jól, de le kell cserélni a C-t, mert hiába jön mögé az ideális QB, ő mégis esélytelen, hogy jó legyen, mert Tebow előtt rossz volt...

Azt meg szép dolog elképzelni, hogy se Clark, se Saturday nem a kasszát kifosztani jön, csak ebben a ligában nem nagyon szokott senki ingyen dolgozni. PM-re is azt mondták, hogy sérülés esetén nem lesz vele gond, erre hopp, 18 misi sérülés elleni garancia nélkül 2012-re. Persze, lehet, hogy olcsón jönnek majd, PM két szép szeméért, de én ebben is elég pesszimista vagyok az első ellen utaló jelig, márpedig eddig Clark olcsóságáról is csak a szurkolók tudnak...StormST
miert kell osszemosni az en velemenyemet/erveimet maseival ? a tobbire inkabb nem mondok semmit mert te meggyozodesbol mondod a magadet. majd ha kesz tenyek birtokaban vagyunk akkor el lehet donteni h a te pesszimizmusodnak volt-e a tobb alapja v az en velemenyemnek addig ez teljesen folosleges.
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 482 — no es importante
erveljen neked a radai hoher ha tenyleg csak a sajat velemenyedet vagy kepes meghallani. igerem ez az utolso ...
tim hanyszor tartogatta a bort addig forgolodva a zsebben 2 kezevel a labdan ameddig telibe nem csaptak ? hanyszor ? peyton mirol hires leginkabb ? h kivalo a presnap readje h gyilkos a release es kivalo pocket presenceben. hanyszor irtak le ezt neked 2 oldalon keresztul ? hanyszor ? es ezek utan neked ebbol az a logikus h ha tim neha elront akkor az sokkal jobb elfedni az ol gyengesegeit mint 1 mp alatt eldobni a labdat emberhez ? looool ...Fake
Te agyszegény!!!! Pont ez a lényeg!!!! Ha PM megoldja azokat a helyzeteket, amiket Tebow nem, akkor az pont azt jelenti, hogy nem kell elé annyival jobb C, nem????????????? Pont ezzel jöttök itt, hogy szar OL-t is jóvá tesz PM, akkor mi a fasznak kell pénzt költeni egy 37 éves C-re??? MIÉRT????????????????????????????????????????StormST
Szerintem nem fog belehalni, ha nem jön Saturday. PM nemcsak megoldja azokat a helyzeteket, amit Tebow nem, hanem kicsit többet is tesz annál. Nem kell az egész támadóosztag produktumát limitálni amiatt, mert a csapat QB-jére kell szabni az egész játékot, sőt, PM-et ismerve inkább az ellenkező oldalra csap át a dolog, amikor ő hoz ki annál többet a csapat támadóiból, mint amire egyenként képesek lennének.gsn
"I texted John Elway yesterday, and I said, 'John, you better tell those receivers to get ready to go to work. They have no idea what they're in for.'" - David Cutcliffe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ugyan nem nagyon óhajtok belefolyni az itteni hosszú beszélgetésbe, de röviden leírom a véleményemet.
Meglátásom szerint hatalmas butaság volt TT-t eldobni és PM-et idehozni. Ugyan vmilyen draft cédulát kaptok valszeg Timért, de az offensetek több helyből vérzik.
Ahogy az előttem kifejtettétek, az OL több helyen foltozásra szorul, a TE-tek blokkolásban jeleskedik inkább, WR corpotok gyenge, egyedül futóban álltok jól.

Azonban, bízom benne, hogy PM ismét magára talál és a drafton tudjátok majd segíteni megfelelő offense játékosok húzásával. Sok sikert nektek! 😊
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
A PFF statjai szerint tavaly ki rohangált mögötte?

Vagy most akkor jobb lesz PM-től a fal, vagy rosszabb? 😛

Én tudom, hogy jó C Saturday, de ha PM szerződése a cap-be számít, akkor jelenleg kb. 12-15 milliónk van 1 CB-re, 2 kezdő DT-re, 1 WR-re, 1 OG-re és 1 TE-re + egy valag backup-ra, messze nem az a hatalmas összeg.............StormST
Sztem az a 18M a cap ellen is 18 idénre...de majd gsn inofmál minket 😊Rolni
Attól függ, hogy van-e aláírási bónusz a szerződésben, ha van, lehet mondjuk az is, hogy 10 millió az alapbér, és 8 millió az aláírási pénz, ebben az esetben a cap number pl. csak 11,6 millió.gsn
Igen igen, de ehhez ugye tudni kell a részleteket, amit gondoltam Te szerzel meg először 😊 ezért írtam, h majd tőled megkapjuk a tuti infót!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
gsn 3 548
a PFF statjai szerint Walton volt a leggyengébb center tavaly, Saturday meg az 5. legjobb.

Colt invázió lesz, tessék beletörődni 😀Höri

Én tudom, hogy jó C Saturday, de ha PM szerződése a cap-be számít, akkor jelenleg kb. 12-15 milliónk van 1 CB-re, 2 kezdő DT-re, 1 WR-re, 1 OG-re és 1 TE-re + egy valag backup-ra, messze nem az a hatalmas összeg.............StormST
Sztem az a 18M a cap ellen is 18 idénre...de majd gsn inofmál minket 😊Rolni
Attól függ, hogy van-e aláírási bónusz a szerződésben, ha van, lehet mondjuk az is, hogy 10 millió az alapbér, és 8 millió az aláírási pénz, ebben az esetben a cap number pl. csak 11,6 millió.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
erveljen neked a radai hoher ha tenyleg csak a sajat velemenyedet vagy kepes meghallani. igerem ez az utolso ...
tim hanyszor tartogatta a bort addig forgolodva a zsebben 2 kezevel a labdan ameddig telibe nem csaptak ? hanyszor ? peyton mirol hires leginkabb ? h kivalo a presnap readje h gyilkos a release es kivalo pocket presenceben. hanyszor irtak le ezt neked 2 oldalon keresztul ? hanyszor ? es ezek utan neked ebbol az a logikus h ha tim neha elront akkor az sokkal jobb elfedni az ol gyengesegeit mint 1 mp alatt eldobni a labdat emberhez ? looool ...Fake
Te agyszegény!!!! Pont ez a lényeg!!!! Ha PM megoldja azokat a helyzeteket, amiket Tebow nem, akkor az pont azt jelenti, hogy nem kell elé annyival jobb C, nem????????????? Pont ezzel jöttök itt, hogy szar OL-t is jóvá tesz PM, akkor mi a fasznak kell pénzt költeni egy 37 éves C-re??? MIÉRT????????????????????????????????????????StormST
aranyos h olyan higgadt tudsz maradni barmilyen beszelgetesben mintha federer adogatna wimbledonert 😊
azert "kell" vszinu mert egesz eleteben tole kapta a snapet es presnap nem akadaly ha a cenya legalabb ugyanolyan gyorsan ujratudja osztani a blokkokat mint ahogy a play elhangzik. ebben szombat mar elegge bizonyitott asszem es szinten gyanus h o sem a kasszat kifosztani jonne mint ahogy clark sem. de biztos a 40 kerdojel is teged igazol a gondolkodas helyett.
gbFake
Igyekszem higgadt maradni, radai hóhér... Jaj, várj, most akkor mégis érvelni kell, nem minden fehér vagy fekete?

Én gondolkodom, de amíg csak annyit kapok, hogy "PM-től jobb lesz a fal, mindegy ki van előtte", aztán meg azt, hogy "le kell cserélni ezt-meg-azt a falunkból, mert gyengék", addig csak az agygörcs jön rám, hogy egyesek szerint én vagyok az értetlen. Meg ha azt kapom, hogy PM milyen gyorsan dobja el és mennyire jó presnap, aztán meg azt, hogy Tebow lassan dob és nem olvas jól, de le kell cserélni a C-t, mert hiába jön mögé az ideális QB, ő mégis esélytelen, hogy jó legyen, mert Tebow előtt rossz volt...

Azt meg szép dolog elképzelni, hogy se Clark, se Saturday nem a kasszát kifosztani jön, csak ebben a ligában nem nagyon szokott senki ingyen dolgozni. PM-re is azt mondták, hogy sérülés esetén nem lesz vele gond, erre hopp, 18 misi sérülés elleni garancia nélkül 2012-re. Persze, lehet, hogy olcsón jönnek majd, PM két szép szeméért, de én ebben is elég pesszimista vagyok az első ellen utaló jelig, márpedig eddig Clark olcsóságáról is csak a szurkolók tudnak...

több mint 12 éve
gsn 3 548
Szerintem nem fog belehalni, ha nem jön Saturday. PM nemcsak megoldja azokat a helyzeteket, amit Tebow nem, hanem kicsit többet is tesz annál. Nem kell az egész támadóosztag produktumát limitálni amiatt, mert a csapat QB-jére kell szabni az egész játékot, sőt, PM-et ismerve inkább az ellenkező oldalra csap át a dolog, amikor ő hoz ki annál többet a csapat támadóiból, mint amire egyenként képesek lennének.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
a PFF statjai szerint Walton volt a leggyengébb center tavaly, Saturday meg az 5. legjobb.

Sztem az a 18M a cap ellen is 18 idénre...de majd gsn inofmál minket 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
aranyos h olyan higgadt tudsz maradni barmilyen beszelgetesben mintha federer adogatna wimbledonert 😊
azert "kell" vszinu mert egesz eleteben tole kapta a snapet es presnap nem akadaly ha a cenya legalabb ugyanolyan gyorsan ujratudja osztani a blokkokat mint ahogy a play elhangzik. ebben szombat mar elegge bizonyitott asszem es szinten gyanus h o sem a kasszat kifosztani jonne mint ahogy clark sem. de biztos a 40 kerdojel is teged igazol a gondolkodas helyett.
gb
több mint 12 éve
Te agyszegény!!!! Pont ez a lényeg!!!! Ha PM megoldja azokat a helyzeteket, amiket Tebow nem, akkor az pont azt jelenti, hogy nem kell elé annyival jobb C, nem????????????? Pont ezzel jöttök itt, hogy szar OL-t is jóvá tesz PM, akkor mi a fasznak kell pénzt költeni egy 37 éves C-re??? MIÉRT????????????????????????????????????????

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tim hanyszor tartogatta a bort addig forgolodva a zsebben 2 kezevel a labdan ameddig telibe nem csaptak ? hanyszor ? peyton mirol hires leginkabb ? h kivalo a presnap readje h gyilkos a release es kivalo pocket presenceben. hanyszor irtak le ezt neked 2 oldalon keresztul ? hanyszor ? es ezek utan neked ebbol az a logikus h ha tim neha elront akkor az sokkal jobb elfedni az ol gyengesegeit mint 1 mp alatt eldobni a labdat emberhez ? looool ...
több mint 12 éve

Én tudom, hogy jó C Saturday, de ha PM szerződése a cap-be számít, akkor jelenleg kb. 12-15 milliónk van 1 CB-re, 2 kezdő DT-re, 1 WR-re, 1 OG-re és 1 TE-re + egy valag backup-ra, messze nem az a hatalmas összeg.............

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Colt invázió lesz, tessék beletörődni 😀

több mint 12 éve
Tebow akkor 49-esekhez jósoljátok.....
Érdekes lenne GreenBay-ban Rodgers-el felállna egyszerre ő is....és találd ki mi lesz. Mondjuk lehet több yardot tudna futni mint Grant.

Egy buta kérdést hagy tegyek már fel....PM nálatok kinek fog passzolni...Decker még rendben van...bár ő is inkább 2. számú WR szerintem.....Thomas? egy igazán jó meccse volt az is ellnünk a PO ba.
Ez azért nem lesz kicsit kevés főleg, hogy a TE brigád sem az a rettegett?Darth
Gracon vagy Collie elég noname elkapó volt azelőtt, h PM elkezdett nekik dobálni...
Thomas kurva veszélyes lehet a sebességével PM "alatt" sztem...Rolni
Decker jó, Bay-Bay viszont még jobb, jelen pillanatban kb. azonos szinten vannak, de Bay-Bay-ben sokkal több a potenciál...

Bay-Bay a szezon végén, mire teljesen meggyógyult és felvette a ritmust elég jó volt, szerintem 2012-ben, hacsak nem jön valaki föléje, ő lesz az első számú elkapónk...

több mint 12 éve
Sztem az OL sokkal nagyobb kérdés mint az elkapók...

Clady mondjuk lehet visszatalál a top szintre amit Cutler mellett hozott...

Clady-??-Saturday-Kuper-??

Harris, Beadles nem meggyőző, de mondjuk draft is van még 😊Rolni
Én nem örülnék annyira, ha Saturday jönne, Walton annyira nem rossz, hogy még C-re is költsünk, főleg nem egy lassan 37 évesre, hacsak nem jön kb. ingyen... (egyébként meg elvileg PM bármilyen hígfos fallal megoldja... 😛)

több mint 12 éve
Peyton will make $18M in 2012 without injury protection to Broncos. Passing March 2013 physical will activate $40M gtee w/a waiver.

5 év 96 misi, ha az a 18 cap ellen számít, akkor nem sok mozgástér maradt... 😛

több mint 12 éve
Sztem az OL sokkal nagyobb kérdés mint az elkapók...

Clady mondjuk lehet visszatalál a top szintre amit Cutler mellett hozott...

Clady-??-Saturday-Kuper-??

Harris, Beadles nem meggyőző, de mondjuk draft is van még 😊

több mint 12 éve
Érdekes lenne GreenBay-ban Rodgers-el felállna egyszerre ő is....és találd ki mi lesz. Mondjuk lehet több yardot tudna futni mint Grant.

Egy buta kérdést hagy tegyek már fel....PM nálatok kinek fog passzolni...Decker még rendben van...bár ő is inkább 2. számú WR szerintem.....Thomas? egy igazán jó meccse volt az is ellnünk a PO ba.
Ez azért nem lesz kicsit kevés főleg, hogy a TE brigád sem az a rettegett?Darth
Gracon vagy Collie elég noname elkapó volt azelőtt, h PM elkezdett nekik dobálni...
Thomas kurva veszélyes lehet a sebességével PM "alatt" sztem...

több mint 12 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan

Ez azért nem lesz kicsit kevés főleg, hogy a TE brigád sem az a rettegett?

több mint 12 éve
Schefter szerint 3 csapatra kell figyelni Tebow-trade ügyben: Jaguars, Packers, 49ers...

Az elsőt és az utolsót még csak-csak értem, de a Packers-t nem nagyon...StormST
RB poszton ott most gyengülés van 😊

Én a 49ers-t sem érteném amúgy...Rolni
Annyiban érteném, hogy ott Smith alatt mindig remeg a léc, már ha egyáltalán marad, lehet, hogy elfér náluk backup-nak, de ez csak az én értelmezésem...StormST
Értem, bár sztem náluk ott van Kaepernick aki megütheti a Tebow szintet...

Eagles olvastam most twitteren...

Bal kezes futó QB mögé ideális lehet egy bal kezes futó QB...

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A Packers híres arról, hogy futós QB-t alkalmaz és a futójátékra épít nem a passzokra 😛

Niners azért, mert Alex lehet dolfin lesz és akkor kell nekik új kjúbí. És náluk amúgyis góré a főnök, futnak ezerrel, Alex se tudott passzolni, nem lenne új a nap alatt, van néhány elég jó WR már, ott is meg lenne támogatva elit védelemmel, satöbbi 😊
több mint 12 éve
Wow, megtartottuk Manny Ramirez-t, egy fontos építőelem a helyére került ismét... 😂

több mint 12 éve
Schefter szerint 3 csapatra kell figyelni Tebow-trade ügyben: Jaguars, Packers, 49ers...

RB poszton ott most gyengülés van 😊

Én a 49ers-t sem érteném amúgy...Rolni
Annyiban érteném, hogy ott Smith alatt mindig remeg a léc, már ha egyáltalán marad, lehet, hogy elfér náluk backup-nak, de ez csak az én értelmezésem...

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician

flynn gone, nincs backup náluk, és akár futóként is használni fogják sztem 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!