NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
😊 Ha a vezetők is így gondolnák, akkor nem a padon ücsörögne.Minek nektek még1 QB ott van isten másik fia Stanzi.FViktor93ChiefsHöriIsten hozott. Remélem hozol magaddal egy QB-t 😉ender1112
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Minek nektek még1 QB ott van isten másik fia Stanzi.Isten hozott. Remélem hozol magaddal egy QB-t 😉ender1112Höri, ezek szerint Broncos fan leszel? 😀JC6ChiefsHöri
több mint 12 éve
Isten hozott. Remélem hozol magaddal egy QB-t 😉Höri, ezek szerint Broncos fan leszel? 😀JC6ChiefsHöri
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem egyáltalán nem mondtam ellent magamnak: azért nem kellett eddig WR, mert egy option támadójátékhoz nem kell annyi és olyan jó WR, mint egy pass-heavy támadójátékhoz...jo akkor nem mondtal ellent magadnak. bay-bay, decker, willis. 3 elkapoval senki sem megy a szezonnak neki ha read option ha nem. ehhez meg jon 2 wr amibol nyilvan lesz ujonc de gyanus h nem feltetlen a draft elejerol es megvagytok.
TE eddig nem kellett, mert akik vannak, azok blokkolni tudnak (ismét ott tartunk, hogy option <-> pass-heavy O), most viszont még egy adag pénzt kell költenünk TE-re, pedig másra is kéne...
Az OL-hoz: szépen hangzik, amit Escalade írt, de ha 5 év 90 misit ráteszünk PM műtött nyakára, akkor inkább meg kéne védeni, mint bízni abban, hogy majd kibújik/gyorsan eldobálja...StormST
miert kene nagy adag penzt koltenetek te-re ? te tudsz vmit arrol h clarknak melyik a fontosabb ? mert nekem nem ugy tunik h a penzt tartja szem elott hanem h pmtol kaphassa a labdakat es akkor meg mindig itt van green es thomas. draftolnotok se kell mert projekt minek bar ha clark nincs akkor az elejen rarepulhettek egy instakezdo materiara. ez mondjuk szvsz nem feltetlen lenne olyan szempontbol sem hulyeseg h hiaba akarnad az osszes lyukad a vedelemben egy drafton megoldani az annyira nem hatekony dolog sztem h pakoljuk tele az amugyis fiatalos vedelmunket meg egy halom tejfelesszajuval ...
az ol-es eszmefuttatasodra pedig : hidd el nem szarok akarmennyire is mantrazod. ha azok lennenek akkor nem jon ossze sehogysem ilyen rohanojatek. colts szurkolokent asszem az utobbi eveket szar oline nezessel toltottem el es a ket egysegnek szinvonalban koze nincs egymashoz ... az meg h mennyire eri meg bizni abban h kibujik/gyorsan eldobalja arra meg az a velemenyem h egesz eleteben ezzel alazta szarra az ellenfelet, ezt tudja olyan szinten hozni ami miatt tatva fog maradni a szatok a presnap read mellett. ebben a ligaban tok mindegy, akar betonfalat is emelhetsz a qbd kore ha nem dobja el megfelelo idoben ugyis odaernek hozza.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Höri, ezek szerint Broncos fan leszel? 😀
több mint 12 éve
várom a Peyton Manninges South Park utalástkonquerorLitton is igen lassan dolgozik ma
több mint 12 éve
várom a Peyton Manninges South Park utalást
több mint 12 éve
Szerintem egyáltalán nem mondtam ellent magamnak: azért nem kellett eddig WR, mert egy option támadójátékhoz nem kell annyi és olyan jó WR, mint egy pass-heavy támadójátékhoz...Melyik részét?kell wr ? eddig nem kellett csak pm miatt ? magadnak mondasz ellent ...
Kell WR: leírtam, kevés van, sérülékenyek, plusz terhelés esetén kell még WR...
Kell TE: nincs elkapó TE-nk, főleg nem olyan, aki már bizonyított...
Kell OG, C: Tebow-nak elég védelmet tudtak adni, de ha pocket passer jön, akkor Walton és Beadles is gondban lehet, talán még Kuper is. Mellesleg még OT is kellhet Franklin helyén, bár ott Ryan Harris klasszikus QB-hez jó lehet...StormST
kell te ? kelleni kell. jon clark vizitre plusz itt van meg green es thomas is projektnek.
a harmadikra pedig ennyi ha eddig elkerulte vna a figyelmed :
FakeFal? Hetek óta azt kapjuk, hogy nincs falunk. Most akkor hogy is van? 😀Pedig pont az ilyen lyukakat tudja Manning nagyon szépen befedni. Meg lehet nézni, milyen volt a 2012es Colts (az amúgy jobb) fala, illetve a korábbiak.Escalade
Szerintem egyébként messze nem lesz jó a falunk egy PM stílusú pocket QB-hez, pont ezért is félek, hogy hamar el fogják törni...StormST
TE eddig nem kellett, mert akik vannak, azok blokkolni tudnak (ismét ott tartunk, hogy option <-> pass-heavy O), most viszont még egy adag pénzt kell költenünk TE-re, pedig másra is kéne...
Az OL-hoz: szépen hangzik, amit Escalade írt, de ha 5 év 90 misit ráteszünk PM műtött nyakára, akkor inkább meg kéne védeni, mint bízni abban, hogy majd kibújik/gyorsan eldobálja...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
kár hogy a 18-as vissza lett vonultatva nálatokNyomja 16-osban, a narancshoz úgy is az megy... tisztára mint Knoxville-ben 😊
Höri
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Clark oké, Saturday hol van már? 😀 ő biciklivel jön?Tebowt beváltják a Browns Falcons cédulájára és ott is van egy újabb WR 😛
A happy endből csak haromt hiányzik
több mint 12 éve
Jövőre azért elég bitang sorsolása lesz a Broncosnak közte néhány egészen kemény védelemmel. Lesz munka az offszezonban...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az lenne a nem semmi forgatókönyv, ha Tebowt nem sikerül eltradelni, marad backupnak, Manninget meg valamelyik AFC Northos csapat hitmanje agyoncsapja, mert a fal nem fogja megvédeni, és jön újra a Tebow magic meg a 4. negyedes comebackek. Elway agyfaszt kapna szerintem. 😊deyellte vagy packer_nation az NSO-ról? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Melyik részét?kell wr ? eddig nem kellett csak pm miatt ? magadnak mondasz ellent ...
Kell WR: leírtam, kevés van, sérülékenyek, plusz terhelés esetén kell még WR...
Kell TE: nincs elkapó TE-nk, főleg nem olyan, aki már bizonyított...
Kell OG, C: Tebow-nak elég védelmet tudtak adni, de ha pocket passer jön, akkor Walton és Beadles is gondban lehet, talán még Kuper is. Mellesleg még OT is kellhet Franklin helyén, bár ott Ryan Harris klasszikus QB-hez jó lehet...StormST
kell te ? kelleni kell. jon clark vizitre plusz itt van meg green es thomas is projektnek.
a harmadikra pedig ennyi ha eddig elkerulte vna a figyelmed :
Pedig pont az ilyen lyukakat tudja Manning nagyon szépen befedni. Meg lehet nézni, milyen volt a 2012es Colts (az amúgy jobb) fala, illetve a korábbiak.Escalademeg van fal meg futojatek meg ugy egyaltalan nem egyedul kene a meccs megnyereset megoldani.Fal? Hetek óta azt kapjuk, hogy nincs falunk. Most akkor hogy is van? 😀
mindegy ha szabanak ez nem szamit csak az h mi volt 5 evvel ezelott akkor lelke rajta 😀Fake
Szerintem egyébként messze nem lesz jó a falunk egy PM stílusú pocket QB-hez, pont ezért is félek, hogy hamar el fogják törni...StormST
több mint 12 éve
én se leszek népszerű, de kigyűjtöttem pár közmondást, bölcsességet:Ki nyakában bizik, akasztófán hizik.
A nyakasnak nyaka törik.
Attól tarthat a jó vezér, hogy nem győzi nyakkal az ellenséget.
A ki barom, nyakán járom.
A nyak felett győzelmet arat a kard, az ember szívét azonban csak egy másik szív tudja legyőzni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
deyell
11 702
az lenne a nem semmi forgatókönyv, ha Tebowt nem sikerül eltradelni, marad backupnak, Manninget meg valamelyik AFC Northos csapat hitmanje agyoncsapja, mert a fal nem fogja megvédeni, és jön újra a Tebow magic meg a 4. negyedes comebackek. Elway agyfaszt kapna szerintem. 😊
choose life
több mint 12 éve
Így van.Utálni fogtok.Én nem utállak, teljesen egyetértek veled...
Én csak egy dolgot remélek az általam picit sem tisztelt Elwaytől, hogy hagyják Timet normálisan elmenni nem 1+3-at kérve érte stb. Ennyit minimum megérdemel azért a rengeteg negatív húzásért amit ettől az FO-tól kapott.Delonso_
Meg kell várni mit adnak érte és gyorsan elfogadni a legmagasabbat, ez lenne vele szemben leginkább fair, meg a leendő csapatával szemben is, hogy tudjanak ők is készülni a vele közös munkára......StormST
több mint 12 éve
Ha DJ eltiltása megmarad, az a liga és Gooden szégyene lesz, nekem ez a véleményem...Nem,nem! Átfogalmazva: a salakot, akiknek nagy a fizuja és nem dolgozik meg érte. (DJ-t meg amúgy is 6 meccses eltiltással nehéz lenne elpasszolni - de ebbe bele se mennyünk, mert tényleg nem lenne fasza)akikeSajnálom Tim-et nem ezt érdemli, de ha menni kell neki, akkor postázni kell vele mondjuk Goodman-t is vagy valakit, akinek elég nagy fizuja van, hogy szabadítson fel valamennyi cap space-t még. Természetesen pick kellene cserébe, mert ugye ennek csak úgy lenne értelme.akikeÓvatosan ezekkel, nehogy a végén DJ, Champ vagy Doom legyen az áldozat, mert akkor a kardomba dőlök........StormST
több mint 12 éve
Utálni fogtok.Én nem utállak, teljesen egyetértek veled...
Én csak egy dolgot remélek az általam picit sem tisztelt Elwaytől, hogy hagyják Timet normálisan elmenni nem 1+3-at kérve érte stb. Ennyit minimum megérdemel azért a rengeteg negatív húzásért amit ettől az FO-tól kapott.Delonso_
Meg kell várni mit adnak érte és gyorsan elfogadni a legmagasabbat, ez lenne vele szemben leginkább fair, meg a leendő csapatával szemben is, hogy tudjanak ők is készülni a vele közös munkára......
több mint 12 éve
Nem,nem! Átfogalmazva: a salakot, akiknek nagy a fizuja és nem dolgozik meg érte. (DJ-t meg amúgy is 6 meccses eltiltással nehéz lenne elpasszolni - de ebbe bele se mennyünk, mert tényleg nem lenne fasza)Sajnálom Tim-et nem ezt érdemli, de ha menni kell neki, akkor postázni kell vele mondjuk Goodman-t is vagy valakit, akinek elég nagy fizuja van, hogy szabadítson fel valamennyi cap space-t még. Természetesen pick kellene cserébe, mert ugye ennek csak úgy lenne értelme.akikeÓvatosan ezekkel, nehogy a végén DJ, Champ vagy Doom legyen az áldozat, mert akkor a kardomba dőlök........StormST
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Utálni fogtok.Én csak egy dolgot remélek az általam picit sem tisztelt Elwaytől, hogy hagyják Timet normálisan elmenni nem 1+3-at kérve érte stb. Ennyit minimum megérdemel azért a rengeteg negatív húzásért amit ettől az FO-tól kapott.
több mint 12 éve
Sajnálom Tim-et nem ezt érdemli, de ha menni kell neki, akkor postázni kell vele mondjuk Goodman-t is vagy valakit, akinek elég nagy fizuja van, hogy szabadítson fel valamennyi cap space-t még. Természetesen pick kellene cserébe, mert ugye ennek csak úgy lenne értelme.akikeÓvatosan ezekkel, nehogy a végén DJ, Champ vagy Doom legyen az áldozat, mert akkor a kardomba dőlök........