NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
A Redskins a legjobb. Oda-vissza verte a bajnokot. Egyéb kérdés? 😀Ha már jött PM, akkor kellene egy elit elkapó is neki.Talán van hely még Wallace-nak.aztecDecker és Bey Bey nem olyan rosszak, és azért PM tényleg jobb, mint Tim. De állítólag Clark már viziten van, szóval elkapó TE lesz, Wallace pedig draftjogba is fájna, nem csak pénzbe, amiket nem kellene elszórni, mert a Broncos nincs olyan jó, mint a Redskins, akik csak egy irányítónyira voltak a SB-tól. 😀lotus86
több mint 12 éve
Sajnálom Tim-et nem ezt érdemli, de ha menni kell neki, akkor postázni kell vele mondjuk Goodman-t is vagy valakit, akinek elég nagy fizuja van, hogy szabadítson fel valamennyi cap space-t még. Természetesen pick kellene cserébe, mert ugye ennek csak úgy lenne értelme.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mióta van nyitva a piac, 2 hete? Mi végig tököltük, PM döntésére várva. Ha tudtuk, hogy 90% esélye az ideigazolásának, legalább elkezdtük volna erősíteni a falat - tavaly látható volt milyen lyukak vannak - vagy toldoztuk, foldoztuk volna a védelmet. De nem, ültünk és vertük! Most, hogy jön PM, át kell állni az O-nak, stb, stb, stb.Tegnap még nem kellett senki az O-be a piacról és miénk volt a 3. legnagyobb cap space (minusz Mays és Adams kb. apróért), most jön PM valszeg egy valag pénzért, hirtelen kell WR, TE, OG, C és még mindig nincs komoly MLB, kell CB és DT is...ezt hogy sikerult kiokomulalnod megkerdezhetem ?Fake
Most vagy nem adunk PM-nek védelmet és célpontokat, vagy nem állunk neki a D javításának...
Csodás.....StormST
Elhiszem, hogy itt többen örülnek ennek, mint sem, főleg Tebow megosztó személyisége miatt, de ez nekem akkor is magas...
több mint 12 éve
Melyik részét?Tegnap még nem kellett senki az O-be a piacról és miénk volt a 3. legnagyobb cap space (minusz Mays és Adams kb. apróért), most jön PM valszeg egy valag pénzért, hirtelen kell WR, TE, OG, C és még mindig nincs komoly MLB, kell CB és DT is...ezt hogy sikerult kiokomulalnod megkerdezhetem ?Fake
Most vagy nem adunk PM-nek védelmet és célpontokat, vagy nem állunk neki a D javításának...
Csodás.....StormST
Kell WR: leírtam, kevés van, sérülékenyek, plusz terhelés esetén kell még WR...
Kell TE: nincs elkapó TE-nk, főleg nem olyan, aki már bizonyított...
Kell OG, C: Tebow-nak elég védelmet tudtak adni, de ha pocket passer jön, akkor Walton és Beadles is gondban lehet, talán még Kuper is. Mellesleg még OT is kellhet Franklin helyén, bár ott Ryan Harris klasszikus QB-hez jó lehet...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Én ezt az elit WR kéne dolgot nem értem igazából. Ott van Thomas meg Decker plusz ha jön Clark akkor az elég Manningnek. Ha Garconból és Collieből ezt hozta ki amit ki hozott, akkor belőlük is.FViktor93Az a baj, hogy jelen pillanatban 3 WR van a keretben, Decker, Bay-Bay és Willis. No, egy option támadójátékhoz ez elég nagyjából, egy pass-heavy O-hez kevés, ráadásul a több passzal több terhelés is jár majd, ami növeli az egyébként is sérülékeny Decker és Bay-Bay kiesésének valószínűségét. Meg az is kérdés, hogy mennyire volt a sok drop a WR-ek és mennyire Tebow hibája...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tegnap még nem kellett senki az O-be a piacról és miénk volt a 3. legnagyobb cap space (minusz Mays és Adams kb. apróért), most jön PM valszeg egy valag pénzért, hirtelen kell WR, TE, OG, C és még mindig nincs komoly MLB, kell CB és DT is...ezt hogy sikerult kiokomulalnod megkerdezhetem ?
Csodás.....StormST
több mint 12 éve
Tegnap még nem kellett senki az O-be a piacról és miénk volt a 3. legnagyobb cap space (minusz Mays és Adams kb. apróért), most jön PM valszeg egy valag pénzért, hirtelen kell WR, TE, OG, C és még mindig nincs komoly MLB, kell CB és DT is...Most vagy nem adunk PM-nek védelmet és célpontokat, vagy nem állunk neki a D javításának...
Csodás.....
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Én ezt az elit WR kéne dolgot nem értem igazából. Ott van Thomas meg Decker plusz ha jön Clark akkor az elég Manningnek. Ha Garconból és Collieből ezt hozta ki amit ki hozott, akkor belőlük is.
több mint 12 éve
Ha már jött PM, akkor kellene egy elit elkapó is neki.aztecSteve Smith? Bár nem elit, de nagyon jó elkapó
több mint 12 éve
Ha már jött PM, akkor kellene egy elit elkapó is neki.Talán van hely még Wallace-nak.aztecDecker és Bey Bey nem olyan rosszak, és azért PM tényleg jobb, mint Tim. De állítólag Clark már viziten van, szóval elkapó TE lesz, Wallace pedig draftjogba is fájna, nem csak pénzbe, amiket nem kellene elszórni, mert a Broncos nincs olyan jó, mint a Redskins, akik csak egy irányítónyira voltak a SB-tól. 😀
több mint 12 éve
Wallace-ért picket is kell adni.Közben a Jags és a Dolphins a fő érdeklődő Tebow-ért (állítólag).
több mint 12 éve
aztec
1 360
Ha már jött PM, akkor kellene egy elit elkapó is neki.Talán van hely még Wallace-nak.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Na vajon Cutler nyakára is leigazolták volna PM-et? 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Career #'s for Peyton, minus 40 degrees: 6-5, 62.9%, 243.8ypg, 15 TDs, 12 INTs, 83.9 passer rating... #milehighmanning
több mint 12 éve
Én sajnálom TT-t mert üde színfoltja a ligának, de legalábbis eléggé megosztó, viszont végre vége a hova megy vajon PM hisztériának, még egy hétig tuti minden róla fog szólni csak most már a Denverre és Tebow jövőjére fókuszálva aztán talán megnyugszanak a kedélyek és végre más feje is ott fog virítani ha felmegyek az nfl.com-raAmi meg a Manningesített Denvert illeti lehet, rosszul látom, de eddig a futunk 5x passzolunk 1x játékot o lineostúl mindenestül át kell alakítani. A satyekkal nem tudom, hogyan áll a Broncos, de a célpont csapat elég soványkának tűnik nekem és oké, hogy sok jó wr van a drafton, de ez így akkor sem valami acél.
Ennyit kockáztatni egy olyan irányítóért aki egy ütés után megint kidőlhet akár... (Biztosan jobban informáltak ott Denverben az állapotáról mint én). Hát lelkük rajta, de szerintem ez akkor is rizikós
több mint 12 éve
A "CSAK ő nyeri meg" és a "győzelemre tudja vezetni a csapatát magas százalékban a végén" között óriási a különbség...Hát nem is tudom, de kb. hetek óta állandóan ez az egy ismérvet tudtad felhozni amellett, h miért tartod őt jó QB-nak....OFF: Azért ez kicsit erős volt.vandeminekEzt kapja tőlem, aki ki akarja forgatni a szavaimat...
"Tebow nincs velük egy szinten, ez igaz, de 13 meccsből 8-at megnyert"
"csak Tebow nyerte meg azt a 8meccset"
Én nem mondtam, hogy CSAK ő nyerte meg. Viszont ebben a ligában a QB-nak írják be a győzelmet, a vereséget meg főleg, X év múlva a statisztikák mellett (fölött, helyett) csak ezt hozzák fel egy QB-nál, amikor elemzik...StormST
Na jó, én befejeztem, látom, h a tebowistákkal nem lehet mit kezdeni... elfogultak vagytok vele, de nagyon...soma80
Meg tudja oldani a végén, jobb százalékban, mint a legtöbb QB kb. Elway óta, ezt szerintem elég nehéz elvitatni. Hogy ehhez kell a csapata is? Persze, magának nem dobhat passzokat és nem is blokkolhat maga előtt, de azért elvenni tőle az érdemeket szerintem elég igazságtalan dolog...
több mint 12 éve
Pedig pont az ilyen lyukakat tudja Manning nagyon szépen befedni. Meg lehet nézni, milyen volt a 2012es Colts (az amúgy jobb) fala, illetve a korábbiak.Fal? Hetek óta azt kapjuk, hogy nincs falunk. Most akkor hogy is van? 😀jó de most lesz egy D# is mögötte.Farkymeg van fal meg futojatek meg ugy egyaltalan nem egyedul kene a meccs megnyereset megoldani.
mindegy ha szabanak ez nem szamit csak az h mi volt 5 evvel ezelott akkor lelke rajta 😀Fake
Szerintem egyébként messze nem lesz jó a falunk egy PM stílusú pocket QB-hez, pont ezért is félek, hogy hamar el fogják törni...StormST
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tebowisták, csak szurkolók. Kedvelnek egy játékost, és amikor a sokadik Megmondó Kapitány megmondja (akiknek megadatott az utólagos okoskodás hatalma), akkor bizony betelik a pohár.....különösen úgy, hogy nagyjából minden ellene felhozott vádat elismertek, csak ők nem lőnék az árokba rögtön, mert látnak benne potenciált. Mondom mindezt úgy, hogy Giants fan vagyok.lotus86Atyaég, mekkora hsz, köszönöm!
több mint 12 éve
nem kell félni, Manning mindig "duck and cover" típus volt 😛Fal? Hetek óta azt kapjuk, hogy nincs falunk. Most akkor hogy is van? 😀jó de most lesz egy D# is mögötte.Farkymeg van fal meg futojatek meg ugy egyaltalan nem egyedul kene a meccs megnyereset megoldani.
mindegy ha szabanak ez nem szamit csak az h mi volt 5 evvel ezelott akkor lelke rajta 😀Fake
Szerintem egyébként messze nem lesz jó a falunk egy PM stílusú pocket QB-hez, pont ezért is félek, hogy hamar el fogják törni...StormST
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem tebowisták, csak szurkolók. Kedvelnek egy játékost, és amikor a sokadik Megmondó Kapitány megmondja (akiknek megadatott az utólagos okoskodás hatalma), akkor bizony betelik a pohár.....különösen úgy, hogy nagyjából minden ellene felhozott vádat elismertek, csak ők nem lőnék az árokba rögtön, mert látnak benne potenciált. Mondom mindezt úgy, hogy Giants fan vagyok.Hát nem is tudom, de kb. hetek óta állandóan ez az egy ismérvet tudtad felhozni amellett, h miért tartod őt jó QB-nak....OFF: Azért ez kicsit erős volt.vandeminekEzt kapja tőlem, aki ki akarja forgatni a szavaimat...
Én nem mondtam, hogy CSAK ő nyerte meg. Viszont ebben a ligában a QB-nak írják be a győzelmet, a vereséget meg főleg, X év múlva a statisztikák mellett (fölött, helyett) csak ezt hozzák fel egy QB-nál, amikor elemzik...StormST
Na jó, én befejeztem, látom, h a tebowistákkal nem lehet mit kezdeni... elfogultak vagytok vele, de nagyon...soma80
több mint 12 éve
Figyelj én megértem, hogy most ez neked egy nagyon sz**r helyzet. Tebow-nak tényleg nem adták meg a minimális tiszteletet, megbecsülést sem. Hogy ez miért volt, nem tudhatjuk.Ezt kapja tőlem, aki ki akarja forgatni a szavaimat...Hát ezen csak kacagni tudok...OFF: Azért ez kicsit erős volt.vandeminek
Te egyébként hol láttad a "CSAK" szócskát? Olvasás, 1. osztály, szövegértelmezés, kb. 3. osztály........StormST
PM még ha csak 90%-os, akkor is bőven jobb képességű irányító mint Tebow. Ez van.
Somának pedig ugyanúgy igaza volt a győzelmekben, mert a denveri védelemnek legalább akkora szerepe volt mint TT-nek, mégis csak TT van emlegetve.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Fal? Hetek óta azt kapjuk, hogy nincs falunk. Most akkor hogy is van? 😀meg van fal meg futojatek meg ugy egyaltalan nem egyedul kene a meccs megnyereset megoldani.Peyton utolsó 6 meccse a Chargers ellen asszem 1 W-t hozott neki. Lássuk mit tud. 😀szabajó de most lesz egy D# is mögötte.Farky
Szerintem egyébként messze nem lesz jó a falunk egy PM stílusú pocket QB-hez, pont ezért is félek, hogy hamar el fogják törni...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
meg van fal meg futojatek meg ugy egyaltalan nem egyedul kene a meccs megnyereset megoldani.jó de most lesz egy D# is mögötte.Farkyjaja. szakadni fogunk a rohogestol amikor 2x leszivtok 40 ponttal a broncostol 😀FakePeyton utolsó 6 meccse a Chargers ellen asszem 1 W-t hozott neki. Lássuk mit tud. 😀szaba
mindegy ha szabanak ez nem szamit csak az h mi volt 5 evvel ezelott akkor lelke rajta 😀
több mint 12 éve
jó de most lesz egy D# is mögötte.Peyton utolsó 6 meccse a Chargers ellen asszem 1 W-t hozott neki. Lássuk mit tud. 😀szabaKárörvendeni ér? 😀szabajaja. szakadni fogunk a rohogestol amikor 2x leszivtok 40 ponttal a broncostol 😀Fake
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning