NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Hát ezen csak kacagni tudok...

Te egyébként hol láttad a "CSAK" szócskát? Olvasás, 1. osztály, szövegértelmezés, kb. 3. osztály........StormST
OFF: Azért ez kicsit erős volt.vandeminek
Ezt kapja tőlem, aki ki akarja forgatni a szavaimat...

"Tebow nincs velük egy szinten, ez igaz, de 13 meccsből 8-at megnyert"
"csak Tebow nyerte meg azt a 8meccset"

Én nem mondtam, hogy CSAK ő nyerte meg. Viszont ebben a ligában a QB-nak írják be a győzelmet, a vereséget meg főleg, X év múlva a statisztikák mellett (fölött, helyett) csak ezt hozzák fel egy QB-nál, amikor elemzik...StormST
Hát nem is tudom, de kb. hetek óta állandóan ez az egy ismérvet tudtad felhozni amellett, h miért tartod őt jó QB-nak....

Na jó, én befejeztem, látom, h a tebowistákkal nem lehet mit kezdeni... elfogultak vagytok vele, de nagyon...
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Ahelyett, hogy a hiányposztokat töltenénk be...áh, bele sem megyek.
Csalódtam...JC6
PM mindenhol hiányposzt. 😀szaba
Újabb általánosítás......szóval kell ő a Chargersbe is? 😉lotus86
Ez hülyeség, Saintsbe nem kéne PM, mert akkor verhetnénk a fejünket a falba, hogy minek költünk annyit a fal belsejére. 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kárörvendeni ér? 😀szaba
jaja. szakadni fogunk a rohogestol amikor 2x leszivtok 40 ponttal a broncostol 😀Fake
Peyton utolsó 6 meccse a Chargers ellen asszem 1 W-t hozott neki. Lássuk mit tud. 😀szaba
sirni fogsz.
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Könyörgöm, felejtsük már el ezt a "csak Tebow nyerte meg azt a 8meccset" szöveget. Azért rajta kívül ott volt még a pályán a D is, illetve az Offense sem csak belőle állt....soma80

Te egyébként hol láttad a "CSAK" szócskát? Olvasás, 1. osztály, szövegértelmezés, kb. 3. osztály........StormST
OFF: Azért ez kicsit erős volt.vandeminek
Ezt kapja tőlem, aki ki akarja forgatni a szavaimat...

"Tebow nincs velük egy szinten, ez igaz, de 13 meccsből 8-at megnyert"
"csak Tebow nyerte meg azt a 8meccset"

Én nem mondtam, hogy CSAK ő nyerte meg. Viszont ebben a ligában a QB-nak írják be a győzelmet, a vereséget meg főleg, X év múlva a statisztikák mellett (fölött, helyett) csak ezt hozzák fel egy QB-nál, amikor elemzik...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
Kárörvendeni ér? 😀szaba
jaja. szakadni fogunk a rohogestol amikor 2x leszivtok 40 ponttal a broncostol 😀Fake
Peyton utolsó 6 meccse a Chargers ellen asszem 1 W-t hozott neki. Lássuk mit tud. 😀
több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
Basszák meg:röviden, tömören ennyi.

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Én nem kezelek senkit semmilyen szinten...

Van egy szituáció, amit egyesek kívülről tök könnyen bírálnak, de érdekelne, hogy ha belülről kéne nézniük, akkor mennyire lennének magabiztosak...

Jelen pillanatban 31 olyan csapat van a ligában, akik nem SB címvédők, így mindnek van oka a javításra. Ha pl. BB mondta volna azt, hogy szerinte úgy lesz a Pats-nek a legnagyobb esélye a SB megnyerésére, hogy odaviszi PM-et, akkor mi lett volna? Vagy ha Stafford-ot cseréli le a Lions? Esetleg Brees-t a Saints? Stb. "Ha esélyed van egy ilyen kaliberű QBra akkor be kell vállalni, lényegtelen ki van mögötte."

Tebow nincs velük egy szinten, ez igaz, de 13 meccsből 8-at megnyert a 2011-es szezonban, közte egyet a PO-ban, ahol a Broncos nem járt 6 éve. Ezek után lehet, hogy kívülről könnyűnek tűnhet a döntés, de szerintem meg gecire nem az és egyáltalán nem annyira automatikusan jó, mint azt sokan gondolják...StormST
Könyörgöm, felejtsük már el ezt a "csak Tebow nyerte meg azt a 8meccset" szöveget. Azért rajta kívül ott volt még a pályán a D is, illetve az Offense sem csak belőle állt....soma80

OFF: Azért ez kicsit erős volt.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
a Patriots elleni meccset mégis úgy fogják majd beharangozni, hogy "Brady vs. Manning csata"jjncaa
ez egyértelmű. Médiának ez kell, hangzatos szalagcímek.... 😊soma80
Manning felnőtt!

Csikóból Vadló lett! 😀Bruce
Szuper LOL! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Azért rajta kívül ott volt még a pályán a D is, illetve az Offense sem csak belőle állt....soma80
a Patriots elleni meccset mégis úgy fogják majd beharangozni, hogy "Brady vs. Manning csata"jjncaa
ez egyértelmű. Médiának ez kell, hangzatos szalagcímek.... 😊soma80
Manning felnőtt!

Csikóból Vadló lett! 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kárörvendeni ér? 😀szaba
jaja. szakadni fogunk a rohogestol amikor 2x leszivtok 40 ponttal a broncostol 😀
több mint 12 éve
Azért remélem, hogy még kötözködés szintjén sem gondolod komolyan, hogy Brady-t, Manninget és Tebow-t egyszintű QB-ként kezeled!Tallu

Van egy szituáció, amit egyesek kívülről tök könnyen bírálnak, de érdekelne, hogy ha belülről kéne nézniük, akkor mennyire lennének magabiztosak...

Jelen pillanatban 31 olyan csapat van a ligában, akik nem SB címvédők, így mindnek van oka a javításra. Ha pl. BB mondta volna azt, hogy szerinte úgy lesz a Pats-nek a legnagyobb esélye a SB megnyerésére, hogy odaviszi PM-et, akkor mi lett volna? Vagy ha Stafford-ot cseréli le a Lions? Esetleg Brees-t a Saints? Stb. "Ha esélyed van egy ilyen kaliberű QBra akkor be kell vállalni, lényegtelen ki van mögötte."

Tebow nincs velük egy szinten, ez igaz, de 13 meccsből 8-at megnyert a 2011-es szezonban, közte egyet a PO-ban, ahol a Broncos nem járt 6 éve. Ezek után lehet, hogy kívülről könnyűnek tűnhet a döntés, de szerintem meg gecire nem az és egyáltalán nem annyira automatikusan jó, mint azt sokan gondolják...StormST

Te egyébként hol láttad a "CSAK" szócskát? Olvasás, 1. osztály, szövegértelmezés, kb. 3. osztály........

több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Csalódtam...JC6
PM mindenhol hiányposzt. 😀szaba
Újabb általánosítás......szóval kell ő a Chargersbe is? 😉

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Na muszáj lesz vennem egy Mann inget és felszállni a bandwagonra 😕
több mint 12 éve
Azért rajta kívül ott volt még a pályán a D is, illetve az Offense sem csak belőle állt....soma80
ez egyértelmű. Médiának ez kell, hangzatos szalagcímek.... 😊
több mint 12 éve
Csalódtam...JC6
PM mindenhol hiányposzt. 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Azért remélem, hogy még kötözködés szintjén sem gondolod komolyan, hogy Brady-t, Manninget és Tebow-t egyszintű QB-ként kezeled!Tallu

ennyi erővel akkor Brady hány meccset nyert meg? Hiszen voltak rajta kívül még a pályán... természetesen a csapat nyeri a meccseket.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
a Patriots elleni meccset mégis úgy fogják majd beharangozni, hogy "Brady vs. Manning csata"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csalódtam...
több mint 12 éve
Kötözködő visszakérdés: ha a Pats szerezte volna meg, mit mondanál? Tényleg érdekelne...StormST

Könyörgöm, felejtsük már el ezt a "csak Tebow nyerte meg azt a 8meccset" szöveget. Azért rajta kívül ott volt még a pályán a D is, illetve az Offense sem csak belőle állt....
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
juhéééj gratu hozzá! 😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Kárörvendeni ér? 😀
több mint 12 éve
Szerintem jó húzás volt PM megszerzése. Ha esélyed van egy ilyen kaliberű QBra akkor be kell vállalni, lényegtelen ki van mögötte.FViktor93
Kötözködő visszakérdés: ha a Pats szerezte volna meg, mit mondanál? Tényleg érdekelne...StormST
Látom ez volt a legfontosabb amit kivettél az írásomból. Ha a Pats szerezte volna meg természetesen idegbeteg lennék, de azért az egy teljesen más eset lenne. De, ha neked jobb pontosítok ha a Pats,Packers,Saints,Giants 4esen kívül szerzi meg valaki az jó húzás.FViktor93
Igen, azt a részt vettem ki az írásodból, ami a világ legnagyobb hibáját hordozza magában, az általánosítást...

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 203 — The Mathematician
Szerintem jó húzás volt PM megszerzése. Ha esélyed van egy ilyen kaliberű QBra akkor be kell vállalni, lényegtelen ki van mögötte.FViktor93
Látom ez volt a legfontosabb amit kivettél az írásomból. Ha a Pats szerezte volna meg természetesen idegbeteg lennék, de azért az egy teljesen más eset lenne. De, ha neked jobb pontosítok ha a Pats,Packers,Saints,Giants 4esen kívül szerzi meg valaki az jó húzás.FViktor93
steelers? bengals? 😀, a csapatok bő felénél upgrade lett volna ez tény
csak épp nálunk a QB upgrade nem hoz akkora team upgradet amit a szerződéséből lehetett volna hozni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve

Tebow nincs velük egy szinten, ez igaz, de 13 meccsből 8-at megnyert a 2011-es szezonban, közte egyet a PO-ban, ahol a Broncos nem járt 6 éve. Ezek után lehet, hogy kívülről könnyűnek tűnhet a döntés, de szerintem meg gecire nem az és egyáltalán nem annyira automatikusan jó, mint azt sokan gondolják...

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Látom ez volt a legfontosabb amit kivettél az írásomból. Ha a Pats szerezte volna meg természetesen idegbeteg lennék, de azért az egy teljesen más eset lenne. De, ha neked jobb pontosítok ha a Pats,Packers,Saints,Giants 4esen kívül szerzi meg valaki az jó húzás.