NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Mivel az írták, hogy lényegtelen ki van mögötte, ezért lényegtelen, hogy mit gondol Bradyről és Tebowról...mert lényegtelen. Meg lett mondva. 😀Azért remélem, hogy még kötözködés szintjén sem gondolod komolyan, hogy Brady-t, Manninget és Tebow-t egyszintű QB-ként kezeled!TalluSzerintem jó húzás volt PM megszerzése. Ha esélyed van egy ilyen kaliberű QBra akkor be kell vállalni, lényegtelen ki van mögötte.FViktor93Kötözködő visszakérdés: ha a Pats szerezte volna meg, mit mondanál? Tényleg érdekelne...StormST
több mint 12 éve
Zseniális húzás. Az egyetlen eszköz, amivel Elway anélkül eltávolíthatja Tebowt hogy felkoncolnák. A többi másodlagos.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Tallu
36
Azért remélem, hogy még kötözködés szintjén sem gondolod komolyan, hogy Brady-t, Manninget és Tebow-t egyszintű QB-ként kezeled!Szerintem jó húzás volt PM megszerzése. Ha esélyed van egy ilyen kaliberű QBra akkor be kell vállalni, lényegtelen ki van mögötte.FViktor93Kötözködő visszakérdés: ha a Pats szerezte volna meg, mit mondanál? Tényleg érdekelne...StormST
több mint 12 éve
Tebow is oversaturated and overhyped, sure, but I defy you to name another former 1st-round pick who could have posted a winning record, led his team to a division title and sparked a playoff win as a first-year starter and subsequently found himself on the trading block.jjncaaCapello - Real Madrid eset
a bajnokság (értd PO) kevés mer nem volt szép játék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Szerintem jó húzás volt PM megszerzése. Ha esélyed van egy ilyen kaliberű QBra akkor be kell vállalni, lényegtelen ki van mögötte.FViktor93Kötözködő visszakérdés: ha a Pats szerezte volna meg, mit mondanál? Tényleg érdekelne...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Mike Klis: Broncos will not comment until they agree to terms. It will be 5-year, $90 million range. Key will be first 3 years.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Szerintem jó húzás volt PM megszerzése. Ha esélyed van egy ilyen kaliberű QBra akkor be kell vállalni, lényegtelen ki van mögötte.
több mint 12 éve
Tebow is oversaturated and overhyped, sure, but I defy you to name another former 1st-round pick who could have posted a winning record, led his team to a division title and sparked a playoff win as a first-year starter and subsequently found himself on the trading block.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szerintem anyagilag vagy Miami vagy Jacksonville a logikus. Utóbbi esetében az a kérdés, hogy mennyire akarják feladni érte a Gabbert-projektet?leglogikusabb lenne. (persze egy Tebow-->Browns move-t is megnéznék, főleg McCoy arcát mikor bejelentik.)Amadeus91azért az kemény, hogy ki sem hült még a PM hír, már mindenki azon gondolkodik, hogy hová megy Tebow. 😀 😀 😀 (usákok odaát)Amadeus91Egyértelmű, Welcome to Miami!tenorx
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
leglogikusabb lenne. (persze egy Tebow-->Browns move-t is megnéznék, főleg McCoy arcát mikor bejelentik.)azért az kemény, hogy ki sem hült még a PM hír, már mindenki azon gondolkodik, hogy hová megy Tebow. 😀 😀 😀 (usákok odaát)Amadeus91Egyértelmű, Welcome to Miami!tenorx
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Hát nem tudom a Titans-nél mennyire kapartak a drukkerek, gondolom jobban, mint nálunk, a Dolphins és a Cards esetében meg érthető, mert nem nagyon van QB, főleg Miami-ban...Én nem azt mondom, hogy nincs igazatok ( nem tudom, kinek van igaza ). Csak, hogy olyan fura, hogy máshol a fél karjukat odaadták volna érte, mégis itt kötött ki.BostonFurcsa fintora a sorsnak, hogy pont oda írt alá, ahol a szurkolók nem örülnek neki.Igen, PM jó irányító, már ha tényleg egészséges és az is tud maradni...
Szerintem nézzétek a dolog jó oldalát, a liga (egyik) legjobb irányítója nálatok fog játszani.Boston
Az én gondom az, hogy öreg és hogy lett volna QB-nk...StormST
több mint 12 éve
azért az kemény, hogy ki sem hült még a PM hír, már mindenki azon gondolkodik, hogy hová megy Tebow. 😀 😀 😀 (usákok odaát)Amadeus91Egyértelmű, Welcome to Miami!
több mint 12 éve
Wildcat ultimate? 😀Állítólag 3 csapat már korábban érdeklődött Tebow-ért (saját tippjeim: Jax, Dolphins, talán Seahawks, bár ők már kiestek akkor)...StormSTtuti Colts az egyik, az 1/1-el meg jön RGIII futónak 😛Stez
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
azért az kemény, hogy ki sem hült még a PM hír, már mindenki azon gondolkodik, hogy hová megy Tebow. 😀 😀 😀 (usákok odaát)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Én nem azt mondom, hogy nincs igazatok ( nem tudom, kinek van igaza ). Csak, hogy olyan fura, hogy máshol a fél karjukat odaadták volna érte, mégis itt kötött ki.Furcsa fintora a sorsnak, hogy pont oda írt alá, ahol a szurkolók nem örülnek neki.Igen, PM jó irányító, már ha tényleg egészséges és az is tud maradni...
Szerintem nézzétek a dolog jó oldalát, a liga (egyik) legjobb irányítója nálatok fog játszani.Boston
Az én gondom az, hogy öreg és hogy lett volna QB-nk...StormST
Do your job
több mint 12 éve
Furcsa fintora a sorsnak, hogy pont oda írt alá, ahol a szurkolók nem örülnek neki.Igen, PM jó irányító, már ha tényleg egészséges és az is tud maradni...
Az én gondom az, hogy öreg és hogy lett volna QB-nk...
több mint 12 éve
Állítólag 3 csapat már korábban érdeklődött Tebow-ért (saját tippjeim: Jax, Dolphins, talán Seahawks, bár ők már kiestek akkor)...StormSTtuti Colts az egyik, az 1/1-el meg jön RGIII futónak 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Több gondolatot fogalmaznék meg mielőtt ismét kifejezi szeretetét felém a Broncos topic😊Elsősorban szerintem igen nagy húzás volt elhozni PM-et, szerintem ez jót fog tenni a csapatnak...Elway zseni, ha PM valóban tud dobni...
Tim Tebow oda kerül ahová megérdemli...a kispadra....
Szerintem Miami vagy másik qb need-es csapat secperc alatt elviszi 2-3 körért Tibort és akkor még nem is lesz akkora bukó mint JMD korábbi húzásai...érdekes kérdés, mit fognak tenni a DenverTEbow hívő-fanatikusok, ha kispadra ültetik vagy eladják félistenüket...
Azzal, hogy Tim Tebow és Kyle Orton is kikerült a csapatból így már nem kell tovább "örülnötök" nekem...
További sok sikert a csapatnak!
több mint 12 éve
Sajnálom Timet, sok mindent lehet mondani róla de mint ellentáborba tartozó is elismerem hogy nem kapta meg azt a támogatást és bizalmat felülről, amit az eredményessége alapján megérdemelt volna
több mint 12 éve
Furcsa fintora a sorsnak, hogy pont oda írt alá, ahol a szurkolók nem örülnek neki. Szerintem nézzétek a dolog jó oldalát, a liga (egyik) legjobb irányítója nálatok fog játszani.
Do your job
több mint 12 éve
Legalább nem lesz több Tebowozás.tenorxÓóóó, dehogynem, főleg ha szarok leszünk, vagy ha PM 2-3 év múlva elmegy és nem lesz helyette senki....... 😛
több mint 12 éve
Állítólag 3 csapat már korábban érdeklődött Tebow-ért (saját tippjeim: Jax, Dolphins, talán Seahawks, bár ők már kiestek akkor)...
több mint 12 éve
Legalább nem lesz több Tebowozás.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hip hip hurrá...
több mint 12 éve
de micsoda Tight End-etek lett!😊