Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Flacco 224yrd, T.Jackson 159yrd, Collins 93yrd, Schaub 168yrd, Hasselbeck 262yrd, Gabbert 109yrd, Kolb 272yrd, BRADY 190YRD!!!, Flacco 300yrd, Dalton 170yrd, Palko 167yrd, Dalton 135yrd, McCoy 209yrd, A.Smith 187yrd, Clemens 91yrd, S.Wallace 177yrd...

Tim Tebow: 316/50/3TD.JC6
ez milyen felsorolás?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Flacco 224yrd, T.Jackson 159yrd, Collins 93yrd, Schaub 168yrd, Hasselbeck 262yrd, Gabbert 109yrd, Kolb 272yrd, BRADY 190YRD!!!, Flacco 300yrd, Dalton 170yrd, Palko 167yrd, Dalton 135yrd, McCoy 209yrd, A.Smith 187yrd, Clemens 91yrd, S.Wallace 177yrd...

Tim Tebow: 316/50/3TD.
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
According to Stats Inc., OLB Von Miller is the only rookie and one of just seven NFL players to have more than 55 tackles and zero missed tackles this season. Broncos RapidReportsBlack_Adder
Lehet tudni meddig lesz még gipszben az alkarja?
Remélem SB-re lekerül. 😛sirarcheer
Törtött nagyujj, egy esetről tudok környezetemben, akkor 3 hónapig volt gipszben, aztán utána még 2-re visszatették. Persze profi sportolók más elbánást és jobb kezelést kapnak, de én nem számolok úgy h ebben a szezonban lekerülne... Ha esetleg SB-t játszanánk, akkor egy nagyon kis esélyt látok rá...

Pedig nagyon kéne ő egészségesen...

szerk.: na amit StormST ír, az viszont jobb hír.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
According to Stats Inc., OLB Von Miller is the only rookie and one of just seven NFL players to have more than 55 tackles and zero missed tackles this season. Broncos RapidReportsBlack_Adder
Remélem SB-re lekerül. 😛sirarcheer
Elvileg a Pro Bowl hetében veszik le a gipszet, így emlékszem... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Remélem SB-re lekerül. 😛

I wanna' that ring again!

több mint 12 éve
According to Stats Inc., OLB Von Miller is the only rookie and one of just seven NFL players to have more than 55 tackles and zero missed tackles this season. Broncos RapidReports

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Dennis Allen-t a Rams fogja interview-ztatni.

Basszus kopjanak már le, amíg versenyben vagyunk. Hihetetlen, nem az a szokás, h amíg egy csapat számára nem ért véget a szezon, addig az edzői stábot nem hívogatják mindenféle interviewra, h hagy tudjanak készülni a soron következő ellenfélre? Kurva élet már komolyan mondom.
Másrészt Dennis Allenről egyébként le lehet szállni tényleg offseasonben is. több mint 5 év óta az első érelmes DC-nk, ne vigyék már el rögtön, hagy legyen már ő az első aki végre 2 évet is tud maradni nálunk a pozícióban.Black_Adder
Milyen pozícióba hívják? Ha nem HC-nak, akkor mi a fenének menne el a Rams-be? 😛

Szerk.: látom HC-nak kéne, remélem nem csábító neki annyira, hogy elhagyjon minket, mert akkor mi is állhatunk neki keresgélni... 😕

Azzal meg, amit írtál, hogy békén hagyhatnák az embereinket, 100%-al egyetértek, én már McCoy-nál is leírtam, hogy nem tetszik az eljárás...

több mint 12 éve
Dennis Allen-t a Rams fogja interview-ztatni.

Basszus kopjanak már le, amíg versenyben vagyunk. Hihetetlen, nem az a szokás, h amíg egy csapat számára nem ért véget a szezon, addig az edzői stábot nem hívogatják mindenféle interviewra, h hagy tudjanak készülni a soron következő ellenfélre? Kurva élet már komolyan mondom.
Másrészt Dennis Allenről egyébként le lehet szállni tényleg offseasonben is. több mint 5 év óta az első érelmes DC-nk, ne vigyék már el rögtön, hagy legyen már ő az első aki végre 2 évet is tud maradni nálunk a pozícióban.

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Tebow rekordot döntött tegnap twitteren is: Tweets mentioning Tim Tebow were coming in at a rate of 9420 per second, which shattered the previous record for tweets per second in a sporting event. The old record of 7196 tweets per second occurred during the women’s World Cup final.
több mint 12 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Látom megy itt a szakmázásHurka
Jaj! Klasszikusokat csak pontosan! 😀 Szakmázgatás. (Ha csak felidézem az éjszakai beírásokat, már felröhögök!)tomi-tomi
Már sajnálom, hogy nem eredménykövetőztem este 😀Hurka
Nem akarom elhinni, hogy nem fake account, de akárhogy is a meccshez illő közvetítés volt, a fél fórum sírva röhögött 😂

több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Jaj! Klasszikusokat csak pontosan! 😀 Szakmázgatás. (Ha csak felidézem az éjszakai beírásokat, már felröhögök!)tomi-tomi
Már sajnálom, hogy nem eredménykövetőztem este 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"Ike Taylor gave up 211 yards in first 10 games of this season. Gave up 204 last night."

DT! 😊
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jaj! Klasszikusokat csak pontosan! 😀 Szakmázgatás. (Ha csak felidézem az éjszakai beírásokat, már felröhögök!)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Látom megy itt a szakmázás
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen.
Siettem, de még ezt az információt szerettem volna közzétenni. Látom lejött a lényeg.
Nem baj. Írtam egy fenyegető PM-et, ami névjegyemé vállt, meglátom mi sül ki belőle. No offense 😀

Egyébként pedig, HA nincsenek a bírók, akkor ezt a meccset lerendezzük a qtr 3 közepén, tetszik, nem tetszik... de így izgisebb lett 😊

A playcall-t sokat szidtam, mert valljuk be őszintén, pár meccsen kilátástalan volt és sokszor a szerencsének köszönhettük a dolgokat.

Tebow élete meccsét játszotta. Nem fog mindig így játszani, de maximálisan elégedettek vagyunk vele. Lehet, hogy volt 2-3 rossz passza, de BB-nek is. És azért köztük van különbség...Meg lehet nézni honnan hová jutott. Nekem elég szembetűnő a változás, pozitív irányban. A Steelers ellen pl volt pár gyönyörű passza.
több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Karácsonyra kaptam a denveri rokonoktól egy Broncos baseball sapkát. Idáig fel sem vettem... Mostantól hordani fogom.
Ez ugyanaz a Tebow aki a Kansas City ellen játszott? Vagy lehet hogy van egy ikertesója? Szerintem nagyon-nagyon gyanús. 😉 😀

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
kifogás mindig van. az h hosszabbítás lett még rájuk nézve hízelgő. 2 FG-nk is simán TD lehetett volna, a meg nem adott fumble egészen szánalmas FG távból jöhettünk volna, ehelyett TD, és még hosszan lehetne sorolni. Sportban viszont nincs HA, ezeket se kell felhozni, de azt se, h mi van ha készülnek a hosszú labdákra. Mert nincs HA. Ha lenne, akkor "Ha mindenki egyszerre készül mindenre, és nem vét egy hibát se..."

Aki most is a hibáit keresi az remélem Brees vagy Brady néha-néha elvétett apró hibáit is ilyen szorgosan emlegeti fel...

A play callt én mindig is védtem itt, a meccs előtt is

az meg h 16 vagy 13 irányító játszott-e ellene, nos valóban az volt a mondandó lényege. Gratulálok h ennyire ráhibáztál...

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Mert egyik ellen se voltak ilyen szarok 😀 Deep passzokra nagyon nem készültek.
Persze azért Tebow is jó volt , de azért meg mindig volt 1-2 igen nagy homálya.
Viszont amennyire bírálva volt a play hívás annyira jó volt most.
több mint 12 éve
Első jó hír a hétre: Fox azt mondta nemrég, hogy Decker day-to-day, nincs szakadás, csak egy sprain, lehetséges, hogy tud játszani szombaton... 😊

A csapat kapott 48 óra szabadidőt, megérdemlik! 😊

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Az alapszakaszban 16 csapat irányítója közül egy sem tudott ilyen teljesítményt nyújtani a Pittsburgh Steelers ellen.JC6
Főleg, hogy nem is volt 16 csapat összesen akik játszottak volna a Steelers-el
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az alapszakaszban egyik csapat irányítója sem tudott ilyen teljesítményt nyújtani a Pittsburgh Steelers ellen.
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Denveri repülőtér, búcsúzóul kis kedvesség.

😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
vigyázni kell nagyon a rövid passzokkal, Hernandez, Gronko és Welker, igazából mindet duplázni kéne, és a többieket se lehet üresen hagyni, ez kivitelezhetetlen. Ha meg az LB-k visszalépnek zónázni, akkor nem lesz passrush, 3 men rushsal legalábbis simán elbír ez a Pats OL, amiről az alapszakasz meccs előtt is azt mondtam, jobb mint sokan gondolnák...

Ja és Green-Elis megfutja a rövideket, szóval a goal line stand is nehéz ellenük

Amiben elsősorban javulni kéne, az az, h ne csináljunk annyi misstackle-t. Tudom nehéz levinni egy lendületben lévő TE-et, nem akarom elvenni Hernandez érdemeit, de azért kicsit szánalmas volt, amit a secondary nyújtott ellene...

Az előző meccs után ők is kielemeztek minket. Sőt már a meccs félidejében, nagyon nehéz lesz, na de nem mindegy? Mit veszthetünk? Semmit. Minden meccs egy ajándék, és egy meccsen bármi megtörténhet. Tudok még közhelyeket 😊

Sajnos nem hiszem h Dawk játszhatna, inkább heverje ki rendesen, h maradhasson még 1 szezont. Vagy kettőt. Pedig nagyon fontos lenne ez ellen a Pats ellen. Bruton meglepően tűrhetően játszik, na de azért az öreg mégis csak már puszta jelenlétével is...Black_Adder
Hát azért Hernandez,Gronk vagy Welker ellen nem fog beleférni hogy Mays ennyit vetődjön árnyékra. Mindenképpen a biztos tacklek kellenek, nem úgy mint a 2. félidőben főleg Maytől ,bár Redmanen is volt rengeteg miss. Ennyi hiba Pats ellen nem fog beleférni. Bailey remélem lehúz egy passzt ha már most nem sikerült.
több mint 12 éve
Általában nem vagyok oda a denverpostos cikkekért, de ez most egy jó meglátás szvsz:
http://www.denverpost.com/broncos/ci_19702711

több mint 12 éve
vigyázni kell nagyon a rövid passzokkal, Hernandez, Gronko és Welker, igazából mindet duplázni kéne, és a többieket se lehet üresen hagyni, ez kivitelezhetetlen. Ha meg az LB-k visszalépnek zónázni, akkor nem lesz passrush, 3 men rushsal legalábbis simán elbír ez a Pats OL, amiről az alapszakasz meccs előtt is azt mondtam, jobb mint sokan gondolnák...

Ja és Green-Elis megfutja a rövideket, szóval a goal line stand is nehéz ellenük

Amiben elsősorban javulni kéne, az az, h ne csináljunk annyi misstackle-t. Tudom nehéz levinni egy lendületben lévő TE-et, nem akarom elvenni Hernandez érdemeit, de azért kicsit szánalmas volt, amit a secondary nyújtott ellene...

Az előző meccs után ők is kielemeztek minket. Sőt már a meccs félidejében, nagyon nehéz lesz, na de nem mindegy? Mit veszthetünk? Semmit. Minden meccs egy ajándék, és egy meccsen bármi megtörténhet. Tudok még közhelyeket 😊

Sajnos nem hiszem h Dawk játszhatna, inkább heverje ki rendesen, h maradhasson még 1 szezont. Vagy kettőt. Pedig nagyon fontos lenne ez ellen a Pats ellen. Bruton meglepően tűrhetően játszik, na de azért az öreg mégis csak már puszta jelenlétével is...