Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sobri miért lett bannolva?Fel lesz oldva vasárnap? 😀
több mint 12 éve
Pontosabban erős 4, legfeljebb 5 emberes rushsal, állandó QB hitekkel. Welkerre Bailey-t és/vagy double, Gronk-ot duplázni, Hernadez-re állandó plusz safety figyelem, megnyerni a Branch/Ochocinco elleni 1-1 elleni kűzdelmet, hamar kinyírni a futójátékot, agresszívan jammelni a LOS-nál és nem engedni, hogy beinduljon a no-huddle. Plusz labdát szerezni, és semmi esetre sem eladni. Leírva sem tűnik könnyűnek...Erős pass rushsal 😊TocaMajd meglátom vonogatja e a vállát, ha sokáig nem abba az irányba megy a meccs, amerre szeretné, hogy menjen...JC6Nektek sokkal inkább azt kéne kitalálnotok, hogy hogyan fogjátok meg Bradyt, mintsem azt, hogy mivel törhetitek fel a defünket.FViktor93
Egy-két (sok) nagy játékot a Pats védelme tuti be fog nyelni, de ehhez mi, New England szurkolók már hozzászoktunk. A dolog a TD vagy FG kérdésen, illetve a turnover mutatón fog eldőlni szerintem. Ha a Denver nyeri a TO csatát, akkor esélyesek, ha egyenlő, vagy elveszítik, akkor elég biztos a hazai győzelem lesz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az alapszkaszbéli meccs csakis a hasznukra volt, remélem vagy 10x megnézik és tanulnak a hibáikból, illetve kifigyelnek dolgokat.Nem mondom, hogy nyerni fogunk, mert Boston az Boston, de ugye ez a PO. Kíváncsian várom mit talál ki Fox, illetve Tim melyik arcát mutatja.
Ha kellő nyomás lesz TB-n, akkor jobb meccs kerekedhet, mint a tegnapi. Vagyis mai. Pedig azt nehéz űberelni 😊
több mint 12 éve
Erős pass rushsal 😊Nektek sokkal inkább azt kéne kitalálnotok, hogy hogyan fogjátok meg Bradyt, mintsem azt, hogy mivel törhetitek fel a defünket.FViktor93Miért főne?!Majd meglátom vonogatja e a vállát, ha sokáig nem abba az irányba megy a meccs, amerre szeretné, hogy menjen...JC6
Ha futtok, mint az alapszakaszmeccsen, vállat von és beküldi Julian-t LB-nek vagy SS-nek. Ha passzoltok, mint a Steelers ellen, akkor is vállat von és beküldi Edelman-t CB-nek. Itt mindenre van megoldás, úgy hívják, hogy ...Wyatt tudja. 😛tomi-tomi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
zolika26: a múltkor láttam valamit, igaz, nagyon fújt a szél... 😀
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Nektek sokkal inkább azt kéne kitalálnotok, hogy hogyan fogjátok meg Bradyt, mintsem azt, hogy mivel törhetitek fel a defünket.Majd meglátom vonogatja e a vállát, ha sokáig nem abba az irányba megy a meccs, amerre szeretné, hogy menjen...JC6Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Miért főne?!
Mit fog csinálni a Denver?
Futnak vagy passzolnak? 😀JC6
Ha futtok, mint az alapszakaszmeccsen, vállat von és beküldi Julian-t LB-nek vagy SS-nek. Ha passzoltok, mint a Steelers ellen, akkor is vállat von és beküldi Edelman-t CB-nek. Itt mindenre van megoldás, úgy hívják, hogy ...Wyatt tudja. 😛tomi-tomi
több mint 12 éve
😀 😀Figyusz! Ha odavágsz egy ilyen jelet 😀 , akkor ne csodálkozz, ha ennek megfelelő hangulatú válaszokat kapsz. Ha komolyan szeretnél beszélgetni a Broncos-Pats meccsről, én abban is benne vagyok. De a hangulati menstruációs ciklusodhoz nem kívánok igazodni. (No offense!) tomi-tomiMiért főne?!Majd meglátom vonogatja e a vállát, ha sokáig nem abba az irányba megy a meccs, amerre szeretné, hogy menjen...JC6
JC, amúgy ha te leolvasol bármilyen reakciót BB-ről akkor nálunk a helyed, te lennél az első 😉
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most lemaradt a 😀 smiley, ne haragudj 😀
több mint 12 éve
Figyusz! Ha odavágsz egy ilyen jelet 😀 , akkor ne csodálkozz, ha ennek megfelelő hangulatú válaszokat kapsz. Ha komolyan szeretnél beszélgetni a Broncos-Pats meccsről, én abban is benne vagyok. De a hangulati menstruációs ciklusodhoz nem kívánok igazodni. (No offense!)Majd meglátom vonogatja e a vállát, ha sokáig nem abba az irányba megy a meccs, amerre szeretné, hogy menjen...JC6Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Miért főne?!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Közben lehet szavazni Tebow-ra Never Say Never Moment of the Year-ön:http://www.nfl.com/voting/never-say-never/2011/YEAR/0?module=HP11_content_stream_voting_gmc#playerId:09000d5d824f845d
És Von Millerre Rookie of the Year-ön:
http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/YEAR/0?module=HP11_content_stream_voting_pepsi#playerId:09000d5d8243b48e
És a falunkra is, bár ez szvsz meg LOL:
http://www.nfl.com/voting/protectors/2011/YEAR/0?module=HP11_content_stream_voting_prilosec#playerId:09002be2812c2a44
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Majd meglátom vonogatja e a vállát, ha sokáig nem abba az irányba megy a meccs, amerre szeretné, hogy menjen...Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Miért főne?!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tomi-tomi!Igen, nem egyforma gyors a kezem. 😀 Helyesen GB lett volna és itt nem Nagy-Britanniára gondoltam, hanem igen, a Packersre. Én ezt még nem érzékelem. Majd szétnézek arra felé is. 😀
Stephan!
"A védelmünk mindkettő ellen hasonló teljesítményt fog letenni, szóval közel mindegy. smile"
Hát, ez azért egy picit félre érthető. A hasonló alatt mit értesz? Hasonlóan jó, vagy hasonlóan rossz? Csak azért, mert ugye a Pets-re azt szokták felhozni negatívumnak, hogy gyenge a védelmük.
A Chiefs-es beszólás övön aluli volt. 😂
több mint 12 éve
Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Miért főne?!
Ha futtok, mint az alapszakaszmeccsen, vállat von és beküldi Julian-t LB-nek vagy SS-nek. Ha passzoltok, mint a Steelers ellen, akkor is vállat von és beküldi Edelman-t CB-nek. Itt mindenre van megoldás, úgy hívják, hogy ...Wyatt tudja. 😛
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
BB kb annyira gondol hogy megpróbáljuk jobban túl passzolni őket, mint amennyivel túlfuthatnak. 😀 Szerintem most próbálja felvázolni a deep passok elleni védekezést a CB-knek 😀Nem is a pánikról van szó, hanem arról, hogy volt 6 meccs, amin szét futottuk az ellenfele, illetve 2 meccs, amin passzoltunk összvissz 100 yardot, nagy nehezen. Erre jön az első PO meccs, BB leül megnézni és látja, hogy nem futunk, hanem passzolunk... 😀JC6Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Tényleg no offense, mert nektek szurkoltam tegnap is, de azért nem hiszem, hogy egy edző pánikba esik attól a lehetőségtől, hogy az ellenfél vagy passzol vagy fut 😀zolika26
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem is a pánikról van szó, hanem arról, hogy volt 6 meccs, amin szét futottuk az ellenfele, illetve 2 meccs, amin passzoltunk összvissz 100 yardot, nagy nehezen. Erre jön az első PO meccs, BB leül megnézni és látja, hogy nem futunk, hanem passzolunk... 😀Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Tényleg no offense, mert nektek szurkoltam tegnap is, de azért nem hiszem, hogy egy edző pánikba esik attól a lehetőségtől, hogy az ellenfél vagy passzol vagy fut 😀zolika26
több mint 12 éve
Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Tényleg no offense, mert nektek szurkoltam tegnap is, de azért nem hiszem, hogy egy edző pánikba esik attól a lehetőségtől, hogy az ellenfél vagy passzol vagy fut 😀
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Remélem ezt nem komolyan mondtad.
Ki az a qb aki ellenünk nem csinál 300-400 yardot alsóhangon? 😀
több mint 12 éve
Stephan
49
Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.A védelmünk mindkettő ellen hasonló teljesítményt fog letenni, szóval közel mindegy. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért most egy kicsit főhet BB feje szerintem.Mit fog csinálni a Denver?
Futnak vagy passzolnak? 😀
több mint 12 éve
😀 Gyanús is voltál nekem, túl jól érted a Pats dolgait! Nem tud az ember elég éber lenni!! 😀Nincs miért elnézést kérned ezzel kapcsolatosan. Kérges lelkű lesz itt mindenki előbb-utóbb. Azt nem csípsz, akit csak akarsz. Ha egy picit elmélyülsz a fórum életében, akkor majd rájössz, hogy nagyon kevesen vagytok, akik egyszerre nem kedvelik a Pats-t és a Steelers-t. Külön-külön nem mondom, masszív sokaság (főleg a Pats-é), de az átfedés, az minimális. Nekem eddig úgy tűnt, hogy (szinte) üres halmaz.tomi-tomiNem üres. Tán még többen is vagyunk, mint a Chiefs drukkerek. 😀peterk2005
több mint 12 éve
Adder,ezzel a nick-kel azért alapelvárás a humorérzék! 😊
Csak az utolsó mondatom volt komoly, komolyan. 😉
Viszont nem véletlenül írtam, hogy nekem úgy tűnik. Ez az én személyes érzetem, s döntő részét pozitív megnyilatkozásokból (szeretem/kedvelem még X,Y csapatot), hozzászólások félmondataiból szűrtem le. Nem húztam strigulákat, nem adtam össze, nincs konkrét tény a fejemben erről. Szimpatikus egy csapat, én ezt hívtam másodlagos kedvencnek, pongyolán.
Halmazelméletet mindig is utáltam! 😊 (De amit írtál, még megértettem.)
Na jó, megvolt a felvezetés, beszéljünk a szombat éjszakáról!
TT-ből kicsiholtak egy "Brady egy próféta" félmondatot, mert azt mondta neki a meccs végén (TB TT-nak), hogy újra fogunk találkozni. Tiszta kavarodás van ebben a bibliai történetben, hogy ki kicsoda. 😊
több mint 12 éve
Nincs miért elnézést kérned ezzel kapcsolatosan. Kérges lelkű lesz itt mindenki előbb-utóbb. Azt nem csípsz, akit csak akarsz. Ha egy picit elmélyülsz a fórum életében, akkor majd rájössz, hogy nagyon kevesen vagytok, akik egyszerre nem kedvelik a Pats-t és a Steelers-t. Külön-külön nem mondom, masszív sokaság (főleg a Pats-é), de az átfedés, az minimális. Nekem eddig úgy tűnt, hogy (szinte) üres halmaz.tomi-tomiNem üres. Tán még többen is vagyunk, mint a Chiefs drukkerek. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hox = hogyan oltsunk XéniátTibi = Tálosi ígyis baszottul imádunk
BG = Boy George
szánom.bánom
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
tomi-tomi!Nem hangzik furcsának, szerintem is ez fontos ok lehet.
Lehet, hogy ezért vannak sokan akik nem szeretik a két fent írt csapatot, mert "Valószínűleg a két legnagyobb hazai szurkolótábor". Lehet, hogy így elsőre furcsán hangzik, de komolyan. Lehet, hogy azért szurkolnak másnak mert "mindenki" a Petsnek vagy a Steelersnek szurkol. Viszont szerintem a BG-nek is nagy tábora van, de feléjük mégsem érzem ezt a "nem szeretem" dolgot.Kossuth Lajos
Ha BG alatt a Packers-t gondolod, akkor látogass el hozzájuk. Az idei évben éppen szokják a "sikeres vagyok, ezért gyűlölnek" érzést.
több mint 12 éve
Lajos!Egyetértek.
Hoxot utálhatod nyugodtan, legalább valaki ápolja Tibi emlékét! 😛Helmut Zimmer
csak két kérdésem van.
1. Ki az a Hox?
2. Ki az a Tibi? 😂Kossuth Lajos
😂 😂 Ezt is megértük! 😂 😂