Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
És ami még nagyon fontos ebben a témában, már javában folytak a tárgylások a csapat és JMD között a Wild Card hétvége előtti héten, szóval eme részét a dolognak sem jogos támadni. Ha a Steelers jönne most hozzánk akkor ez a téma fel sem merült volna igaz ? :/
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
1, Mindenki úgy tesz, mintha semmi közünk nem lett volna soha JMD-hez, nem a Ravens vagy a Texans igazolta hanem mi
2, Nem egy 100%-os edzői stábba jön, hanem egy hamarosan megüresedő helyre
Valószínűleg egyikőnk se fogja meggyőzni a másikat 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
De ha csak annyit teszünk, hogy valaki "véletlenül" nekifut/ráesik/kilapítja JMD-t, akkor már jó lesz a napom... 😀StormST
A JMD témához csak annyit, hogy az én véleményem szerint ez ismételten egy gusztustalan húzás BB-től. Ahogy több helyen is írták, azért ez minden, csak nem fairplay. (hasonló helyzetben leszünk mint a KC ellen Orton miatt - mondjuk az a mi f@szságunk volt)akike
Így van! Kár, hogy ilyesmi idény közben (4. hét után) megtörtént már a Raiders HC-ával. Aki történetesen a Broncos-ba került (még egyszer sem játszottak addig, de biztos volt, hogy kétszer fognak), s akit Shanahan-nek hívtak. Az mekkora gusztustalan húzás volt!
Gondolkodj el azon is, hogy ha egy franchise idény közben bármikor ki akarja rúgni bármelyik edzőjét, akkor azt hogyan és honnan pótolja. A kirúgott edzőt pedig korlátoznád, hogy hol vállalhat munkát? Játékosokra is vonatkozzon a gusztustalan húzás tiltása? Vagy azokra miért ne?
Végül JMD szerződtetésének a hivatalos megerősítése történt a Ti meccsetek után. Úgy gondolod, hogy a Broncos győzelme miatt szerződtette a Pats 3-4-5 (mit tudom én mennyi pontosan) évre OC-nak? Ott vártak a kitöltött papírokkal, s ahogy Thomas beért az EZ-ba, írták is alá?
+1 StormST idézett jó kívánsága Nálad belefér az ízléses kategóriába?! Fair play, ugye?tomi-tomi
Természetes tisztában vagyok, hogy Shani is így került hozzánk, és az sem volt fair anno.(Miért is gondoltam, hogy ez szóbajön) Mivel (sajnos) a liga nem tiltja a hasonló megmozdulást, attól még nem fair... Igen Storm kívánsága egy kicsit sem fair, viszont tekintve, hogy milyen rombolást végzett nálunk a kicsi JMD, teljesen érthetô. (Akkor sem csipáztuk, amikor Denverben ténykedett) Részemrôl a téma itt befejezve, csak az én véleményem akartam leírni, nem egy hatalmas flamewart elindítani PONT

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
De ha csak annyit teszünk, hogy valaki "véletlenül" nekifut/ráesik/kilapítja JMD-t, akkor már jó lesz a napom... 😀StormST
A JMD témához csak annyit, hogy az én véleményem szerint ez ismételten egy gusztustalan húzás BB-től. Ahogy több helyen is írták, azért ez minden, csak nem fairplay. (hasonló helyzetben leszünk mint a KC ellen Orton miatt - mondjuk az a mi f@szságunk volt)akike
Így van! Kár, hogy ilyesmi idény közben (4. hét után) megtörtént már a Raiders HC-ával. Aki történetesen a Broncos-ba került (még egyszer sem játszottak addig, de biztos volt, hogy kétszer fognak), s akit Shanahan-nek hívtak. Az mekkora gusztustalan húzás volt!
Gondolkodj el azon is, hogy ha egy franchise idény közben bármikor ki akarja rúgni bármelyik edzőjét, akkor azt hogyan és honnan pótolja. A kirúgott edzőt pedig korlátoznád, hogy hol vállalhat munkát? Játékosokra is vonatkozzon a gusztustalan húzás tiltása? Vagy azokra miért ne?
Végül JMD szerződtetésének a hivatalos megerősítése történt a Ti meccsetek után. Úgy gondolod, hogy a Broncos győzelme miatt szerződtette a Pats 3-4-5 (mit tudom én mennyi pontosan) évre OC-nak? Ott vártak a kitöltött papírokkal, s ahogy Thomas beért az EZ-ba, írták is alá?
+1 StormST idézett jó kívánsága Nálad belefér az ízléses kategóriába?! Fair play, ugye?tomi-tomi
Höhö!!!

Azért az idény közben kirúgott HC egészen más történet, mint az idény lejártával OC-ként kitett (nem hosszabbított) ex-HC visszahozása pont azon a héten, amikor kiderül, hogy a régi csapata ellen fog játszani az új csapata... 😛

Valamiért eddig még senkinek se jutott eszébe (tudomásom szerint), hogy a PO ALATT szerződtessen edzőt, érdekes módon most a Pats-nek pont JMD-vel eszébe jutott. Azért ha akarták volna, akkor elkerülhették volna a kavarást. Ha őt akarják OC-nak, akkor úgyse írna alá senkihez, elment volna pihenni a PO végéig és utána egyből aláírt volna. De persze nekik azonnal kellett, pont a Broncos elleni héten. Persze biztos nem azért, de nem zörög a haraszt...........

Egyébként mindegy, várható volt, hogy ami a közvélemény szerint nem fér bele a fair play-be, az a Pats szerint bele fog...

Ami fontos: ha a Rams ellen játszottunk volna idén, akkor is beírtam volna ugyanezt JMD ellen, ennek csak hozzá van köze, nem a Pats-hez...

Mondjuk sokat nem érnek vele ellenünk, mert ennek a csapatnak (szerencsére) már nem sok köze van ahhoz, amit ő még ismert (és elbaszott). Legyenek boldogok vele... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas +1 😊
több mint 12 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Én örülnék ha Fox húzna megint valami meglepőt, vagy inkább McCoy.
És persze az működne is.

Azt én sem hiszem, hogy ezt a trükköt megint el lehetne így adni+ Brady azért visszahozza a táblára hamar a Patset komoly hátrányban is.
Izgalmas lesz.Delonso_
Pedig ezt kéne megint.
Offense tactics:
- OL: Sün, sün sün!
- WR: Run, run, run!
- Tebow: Throw, pray, win! 😉

I wanna' that ring again!

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
+1 StormST idézett jó kívánsága Nálad belefér az ízléses kategóriába?! Fair play, ugye?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
HA volt elnézést, de nem láttam.

Hatalmas: http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/tebow-mogyorokent-is-jol-passzol-video-2112265
több mint 12 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
A JMD témához csak annyit, hogy az én véleményem szerint ez ismételten egy gusztustalan húzás BB-től. Ahogy több helyen is írták, azért ez minden, csak nem fairplay. (hasonló helyzetben leszünk mint a KC ellen Orton miatt - mondjuk az a mi f@szságunk volt)

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
JMD mit keresne ott? Vagy megint a Patsben van?

Más: tényleg rossz (számok alapján) a RZ-offenseünk, vagy ez is csak egy olyan dolog, melyet a legtöbb szurkoló szurkoló a saját csapatában gyenge pontnak érez (mint pl. playhívás)? Én azt hinném, hogy amióta Tebow játszik, átlagon felüliek vagyunk ott (1. kevés ott eladott labda, ezért szinte mindig pontokat szerzünk; 2. a futó irányító miatt nehezebb levédekezni minket, mint a legtöbb csapatot - persze lehet, h tévedek).burzum4ever
1/4 volt a Steelers ellen a RZ-ban. Ez a végén majdnem megbosszulta magát, ennél a Pats ellen több kell, ez biztos...

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
JMD mit keresne ott? Vagy megint a Patsben van?burzum4ever
Igen idén off assistant jövőre már Pats OC.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
burzum4ever 66
JMD mit keresne ott? Vagy megint a Patsben van?

Más: tényleg rossz (számok alapján) a RZ-offenseünk, vagy ez is csak egy olyan dolog, melyet a legtöbb szurkoló szurkoló a saját csapatában gyenge pontnak érez (mint pl. playhívás)? Én azt hinném, hogy amióta Tebow játszik, átlagon felüliek vagyunk ott (1. kevés ott eladott labda, ezért szinte mindig pontokat szerzünk; 2. a futó irányító miatt nehezebb levédekezni minket, mint a legtöbb csapatot - persze lehet, h tévedek).
több mint 12 éve
Szerintem ez a meccs teljesen azon fog múlni, hogy a S-k és a LB sor mit tud kezdeni a TE-kkel. Ha ugyanannyit, mint legutóbb, akkor nagyon nehéz dolga lesz Tebow-éknak, viszont ha meg tudjuk fogni 30 alatt a Pats-et, akkor esély már lehet...

Nem azt mondom, hogy akkor nyerünk, de ha 30 fölé engedjük őket, akkor szerintem esélytelen. Meg a RZ hatékonyság lesz még a kulcskérdés, nem szabad kihagyni a lehetőségeket, mert az megbosszulja magát a Pats ellen nagyon gyorsan...

De ha csak annyit teszünk, hogy valaki "véletlenül" nekifut/ráesik/kilapítja JMD-t, akkor már jó lesz a napom... 😀

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én örülnék ha Fox húzna megint valami meglepőt, vagy inkább McCoy.
És persze az működne is.

Azt én sem hiszem, hogy ezt a trükköt megint el lehetne így adni+ Brady azért visszahozza a táblára hamar a Patset komoly hátrányban is.
Izgalmas lesz.
több mint 12 éve
Annak azért örülök, hogy Toone kap egy ilyen pici esélyt. Ritka szimpatikus figura.
Decker nélkül meg... Ehh...
Talán több TE playt kéne így hívni, de mély bombákra elkapó is kell.Delonso_
A Steelers ellen se volt Decker... 😊

Persze hiányozni fog, de most a futójátékon kell lennie a nagyobb hangsúlynak...

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Annak azért örülök, hogy Toone kap egy ilyen pici esélyt. Ritka szimpatikus figura.
Decker nélkül meg... Ehh...
Talán több TE playt kéne így hívni, de mély bombákra elkapó is kell.
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825e105c/article/knee-injury-will-sideline-broncos-wr-decker-vs-patriots?module=HP11_headline_stack

eh 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
mivan Soldi megtértél? 😀

amúgy azért azt is tegyük hozzá hogy tényleg megleptük a Steelerst, mert nem számítottak rá hogy TT konzisztensen megdobja a dolgokat (ha azt nézzük megint menyni drop is volt mellé már monster stat) viszont Tomlin nyilatkozata meglepő és szimpatikus voltNegritis
Miért, mit nyilatkozott?bcsarli
asszem NFL.com on olvastam hogy nem változtatna a védelmi stratégián, mert ez volt a terv és ennél jobban nem lehet védekezni, viszont sajnos így jött ki a lépés, de a fiúk mindent megtettek amit lehetett

szóval elmondta hogy a taktika jó volt, meg a srácok se hibásak
az ellenfél jobb volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Once again ladies and gentlemen we are the underdogs. NFL.com has come out with their Playoff Power Rankings once again and the Broncos sit at the very bottom. Do we have something to prove? YEAH WE DO! LETS BELIEVE BABY!

--------

It was most-watched game of season, most-watched Wild Card game ever w/42.4 million viewers, & most-watched TV program since Super Bowl XLV.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bízok azért abban, hogy végre Dawk-ot összedrótozzák.
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Figyelem kritikus ON veszély!!!

ON{
Larsen -> IR
Nagy kár érte.

D'Andre Goodwin WR jött a helyére a PS-ből.

A felszabadult PS helyet pedig Tim Toone-nal töltöttük fel, former Mr. Irrelevant 2010-ből.
}

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
mivan Soldi megtértél? 😀

amúgy azért azt is tegyük hozzá hogy tényleg megleptük a Steelerst, mert nem számítottak rá hogy TT konzisztensen megdobja a dolgokat (ha azt nézzük megint menyni drop is volt mellé már monster stat) viszont Tomlin nyilatkozata meglepő és szimpatikus voltNegritis
Miért, mit nyilatkozott?

több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=35&id=148511 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-tim-tebow-mar-negy-negyeden-keresztul-tud-hinni-2112188
LOL 😀Toca
ez degáz 😀
Srorm, jó a kép 😀