Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem Fox most hagyja addig Ortont, míg így megy neki... ehhHm... kíváncsi leszek erre a nagy hókuszpókuszra Ortonnal.Én most 2 opcióval számolok.
A végén mégsem Tebow lesz a starter.
(ha neg altatás, akkor már alszom)Delonso_
1.) Orton a kezdő, de Tebow is lehetőségeket kap, főleg redzoneban és goalline szituációknál, majd szép lassan szezon közben veszi át véglegesen a hatalmat és...
2.) Orton kezd, de pár hét alatt jó pár csapat rájön, h igazából nincs kezdő irányítója, és mégis inkább megpróbálja szerezni Ortont. Persze mivel addigra nagy bajban lesznek, bőven áron fölül adjuk, Tebow meg megváltja a világot és..
😊Black_Adder
több mint 13 éve
Hm... kíváncsi leszek erre a nagy hókuszpókuszra Ortonnal.Én most 2 opcióval számolok.
A végén mégsem Tebow lesz a starter.
(ha neg altatás, akkor már alszom)Delonso_
1.) Orton a kezdő, de Tebow is lehetőségeket kap, főleg redzoneban és goalline szituációknál, majd szép lassan szezon közben veszi át véglegesen a hatalmat és...
2.) Orton kezd, de pár hét alatt jó pár csapat rájön, h igazából nincs kezdő irányítója, és mégis inkább megpróbálja szerezni Ortont. Persze mivel addigra nagy bajban lesznek, bőven áron fölül adjuk, Tebow meg megváltja a világot és..
😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
off{Köszi a linket, bár már nálatok felidegesítettem magam ezeken a gyökér ratingosztókon 😀
Madden 12 ratingek
A legjobb Bailey 97,
Tebow 77 míg Orton 82. Toughnessben viszont ő a legjobb.
}Black_Adder
több mint 13 éve
Bunkley megjött, felvette a 77-es mezt és már edzésbe is állt. Neki lehet, mert szerződésváltoztatás nélkül került hozzánk... 😊Von meg közben a DL-al nyomja a drill-eket... 😊
DJ viszont még mindig sérült, most már ideje lenne, hogy rendbe jöjjön...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Első heti TC-összefoglaló StormST tollából 😉http://denversports.blog.hu/2011/08/03/broncos_tc_part_1_a_munka_megkezdodott_bar_nem_mindenkinek
több mint 13 éve
off{Madden 12 ratingek
A legjobb Bailey 97,
Tebow 77 míg Orton 82. Toughnessben viszont ő a legjobb.
}
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Na most már jött 2 DT. Mindkettő former 1st rounder, és mindkettő megbukott már valahol az orvosi vizsgálatokon. /*Tyról is ezt olvastam valhol*/Nálunk, azért kellett mennie. Mert innentől kezdve a „Pats átáll 4–3-ra, azért kell távoznia” történet elég vicces, annak a fényében, hogy ide tényleg 4–3-ba jött 😀
Osiért viszont nem nagyon tudnánk mit adni. Nem biztos, h most el kéne szórni érte egy jövőévi 1. körös, esetleg top5ös draftpicket, Orton meg nem hinném h kell nekik. //Nem mintha nem lenne sokkal jobb mint Eli... 😛Black_Adder
több mint 13 éve
Na most már jött 2 DT. Mindkettő former 1st rounder, és mindkettő megbukott már valahol az orvosi vizsgálatokon. /*Tyról is ezt olvastam valhol*/Osiért viszont nem nagyon tudnánk mit adni. Nem biztos, h most el kéne szórni érte egy jövőévi 1. körös, esetleg top5ös draftpicket, Orton meg nem hinném h kell nekik. //Nem mintha nem lenne sokkal jobb mint Eli... 😛
több mint 13 éve
Narancssárga mezt 2 alkalommal viseli a csapat, első héten a Raiders, nyolcadik héten a Lions ellen. Kár, hogy csak 2szer, de jövőre valószínű, hogy ez lesz az elsőszámú mez. Orange Crush! 😊xrace77Csak 2× lehet asszem /*de lehet h 3×*/
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Narancssárga mezt 2 alkalommal viseli a csapat, első héten a Raiders, nyolcadik héten a Lions ellen. Kár, hogy csak 2szer, de jövőre valószínű, hogy ez lesz az elsőszámú mez. Orange Crush! 😊
több mint 13 éve
Hm... kíváncsi leszek erre a nagy hókuszpókuszra Ortonnal.A végén mégsem Tebow lesz a starter.
(ha neg altatás, akkor már alszom)
több mint 13 éve
aztec
1 360
Nagyon örülök 😊de ti valamiért elküldtétek, pedig ereje teljében lenne, ráadásul a csapat egy ikonja, a bajnok csapat tagja, csak ugye a tavalyi sérülése. elég neccesen mehetett át a vizsgálatokon nálunk, vagy pár nap alatt javult annyit...mindenesetre nagyon szurkolok neki/nekünk
Most már Tebow mellett még egy okom van titeket jobban követni, remélem hasonló pályát fut majd itt, mint Seymour a Raidersben 😊
Amúgy ez a D-line már elég pofásan hangzik 😊 Aztec: szerintem, ha probléma lenne vele, nem igazoltátok volna le 😊Wyatt
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Nagyon örülök 😊Gondolom azért volt valamilyen orvosi vizsgálat, vagy lesz... Én ikább attól félek,hogy ő inkább 3-4be való...
Most már Tebow mellett még egy okom van titeket jobban követni, remélem hasonló pályát fut majd itt, mint Seymour a Raidersben 😊
Amúgy ez a D-line már elég pofásan hangzik 😊 Aztec: szerintem, ha probléma lenne vele, nem igazoltátok volna le 😊Wyatt
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Nagyon örülök 😊Most már Tebow mellett még egy okom van titeket jobban követni, remélem hasonló pályát fut majd itt, mint Seymour a Raidersben 😊
Amúgy ez a D-line már elég pofásan hangzik 😊 Aztec: szerintem, ha probléma lenne vele, nem igazoltátok volna le 😊
több mint 13 éve
aztec
1 360
Kicsit szkeptikus vagyok Warrennel, ha egészséges, akkor juhéé, de ha nem, akkor csak elszórtunk 2.5 millát
több mint 13 éve
No, ha Bunkley is megjön, akkor már nem olyan rossz, szerintem, Ayers-Warren-Bunkley-Doom, sokkal jobban hangzik, mint amivel indultunk. Ha meg még Osi is jön (kétlem), akkor még jobb... 😊
több mint 13 éve
Ty-t?empty taxiNem letöltötték a meccseket. Igazoltak a védőfalba DT posztra valóban. 😛
Jó fogás. Még Osit hozzácsapják, miután lealkudták az első kört harmadikra és kész is. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
igen
több mint 13 éve
Ty-t?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Warren-t behúztuk, 2 év 10 misi, 2,5 garantált. Alakul a DL szép lassan... 😊
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Matt Willis szerepelt az American Ninja Warrior című TV showban http://www.g4tv.com/videos/54507/denver-bronco-matt-willis-runs-the-american-ninja-warrior-course/ 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Na ez ám a meglepetés...Broncos offensive tackle Ryan Harris likely to re-sign todayNem jött össze, ment az Eaglesbe 1 évre.xrace77
Na ez ám a meglepetés...Black_Adder
😂
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Broncos offensive tackle Ryan Harris likely to re-sign todayNem jött össze, ment az Eaglesbe 1 évre.
Na ez ám a meglepetés...Black_Adder
több mint 13 éve
aztec
1 360
😀hogy értékelnétek az eddig ténykedését a vezetőségnek a szerződésekkel, igazolásokkal kapcsolatban?aztecÉLJENEK ÖRÖKKÉ! Csoportgyőztes lesz a Chiefs! 😀ulpianus