Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem Elway nem fog akkora hibát véteni az első hetén, hogy Fox-ot meg se hallgatja (nem szakmai hiba lenne, hanem inkább presztízs), így én holnap estére teszem az új HC kinevezését... :ÖMikorra lesz HC-je Tebow-nak?ma van itt Dennison. Az a gyanúm, hogy holnap reggelre már lesz HC-nkharomt
Van valami kötelező határidő, hogy meddig lehet keresgélni?
Azért HC nélkül draftolni nem szoktak, ha jól sejtem.Sobri Jóska
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Ahh egy két hét alatt eldől általában a regular után.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mikorra lesz HC-je Tebow-nak?ma van itt Dennison. Az a gyanúm, hogy holnap reggelre már lesz HC-nk
Van valami kötelező határidő, hogy meddig lehet keresgélni?
Azért HC nélkül draftolni nem szoktak, ha jól sejtem.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Mikorra lesz HC-je Tebow-nak?Van valami kötelező határidő, hogy meddig lehet keresgélni?
Azért HC nélkül draftolni nem szoktak, ha jól sejtem.
több mint 13 éve
le vagyok kötelezve 😉Williams-ről leszállhatnátok :/atapapaKérésed számunkra parancs.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Williams-ről leszállhatnátok :/atapapaKérésed számunkra parancs. Nem lesz interjú, így HC sem lesz
Viszont ma lesz Dennison.
több mint 13 éve
áh, csak miattatok izgulok, HC-nek nem jó, csak DC-nek 😉Williams-ről leszállhatnátok :/atapapaSzerintem szokj hozzá az érzéshez, állítólag több helyen is bent van ez esélyesek között... 😛StormST
több mint 13 éve
Williams-ről leszállhatnátok :/atapapaSzerintem szokj hozzá az érzéshez, állítólag több helyen is bent van ez esélyesek között... 😛
több mint 13 éve
Közben kiderült, hogy Williams szerdán jön...Tehát innentől a program:
Kedd: Dennison, Koetter
Szerda: Fox, Williams
több mint 13 éve
A rossz idő miatt Fox csak szerdán jön, így ma elvileg nem lesz senki...Holnap érkezik Dennison és Koetter...
Jah, meg közben hivatalosan is engedélyt kértünk a Saint-től, hogy interjúztat-hassuk Gregg Williams-t...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy hosszabb kérdéssorra válaszolva foglalta össze az elmúlt idényt négy szerkesztőtársunk, főméltóságunk. 😀Nagyon jó, nevettem sokat 😀 Vicces is volt, ahogy az egész szezon 😀
http://denversports.blog.hu/2011/01/10/broncos_lezartuk_az_evetTheMileHighCity
több mint 13 éve
Egy hosszabb kérdéssorra válaszolva foglalta össze az elmúlt idényt négy szerkesztőtársunk, főméltóságunk. 😀http://denversports.blog.hu/2011/01/10/broncos_lezartuk_az_evet
több mint 13 éve
Jaj, ne bántsd már őket, egyszer ők is bejutottak már... 😛Inkább nézd ezt 😛A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛StormSTÉn elnéznék még 1-2 hasonló szezont tőletek mint az idei 😛empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=jDWOFYWqG_YBlack_Adder
több mint 13 éve
Inkább nézd ezt 😛A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛StormSTÉn elnéznék még 1-2 hasonló szezont tőletek mint az idei 😛empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=jDWOFYWqG_Y
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A rosszindulatú hergelésnek nem ülünk fel... 😛A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛StormSTÉn elnéznék még 1-2 hasonló szezont tőletek mint az idei 😛empty taxi
Ui.: Neked meg a ***** ****** ******* ****** ******* ******... 😛
több mint 13 éve
A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛StormSTÉn elnéznék még 1-2 hasonló szezont tőletek mint az idei 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ennyi vereségünk soha nem volt. a 60as évek érthető hiszen akkor alakultunk.
82 után meg behúztuk Elwayt 😛
több mint 13 éve
Azért volt már rosszabbra is példa:4-12-es szezonra sem 😛haromtsimán dobhatunk rá taget. Erről senki nem beszélharomtGondolom azért, mert eddig sosem volt rá példa 😊pc_x
1961: 3-11, 0.214
1963: 2-11-1, 0.154
1964: 2-11-1, 0.154
1967: 3-11, 0.214
1982: 2-7, 0.222
2010: 4-12, 0.250
😛
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Never Say Never Moment of the Year Tim Tebow-val a jelöltek között 😊 :http://www.nfl.com/partner?partnerType=never-say-never&module=HP_fanVoice_vote
több mint 13 éve
Dirk Koetterrel kedden találkozik majd a Broncos-al a vezetőedzői állás miatt:http://twitter.com/taniaganguli/status/24311629382418432
több mint 13 éve
Minden Sharpe mellett szól, 2 dolgot kivéve:Keh. Simán ott a helye, már 2 éve be kellett volna kerülni, a mezőny meg minden évben nagyon erős, de ő a posztján visszavonulásakor kb minden statisztikában első volt, +3SB győzelem, ...Black_AdderEsélytelen...Az idei tényleg nagyon erős mezőny és sajna egyet kell értenem Stormmal.akike
Van egy nagyon tuti bejutó (Bettis, csapat miatt is), van még egy elég tuti (Sanders) és egy nagyon valószínű (Faulk), így ő már nem fog beférni idén se... 😛StormST
1. Denver...
2. Nagy a pofája, ezért a sajtó annyira nagyon nem szerette sose..
Kérdés, hogy ezek miatt hány évig van pofájuk egy olyan játékost kihagyni, aki visszavonulásakor posztja összes fontos statisztikájában all-time első volt...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
4-12-es szezonra sem 😛simán dobhatunk rá taget. Erről senki nem beszélharomtGondolom azért, mert eddig sosem volt rá példa 😊pc_x
több mint 13 éve
simán dobhatunk rá taget. Erről senki nem beszélharomtGondolom azért, mert eddig sosem volt rá példa 😊