Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
Komolyan, nem tudom eldönteni, hogy Sobri trollkodik, vagy ezt a "Tebow csak akkor dob sikeres passzt, ha az TD lesz" dumát komolyan gondolja.
És mi a faszt csinál egy erős futás védelem ellen, ahol ténylegesen neki kellene dobálni?tenorx
Nyer.
Mit mást csinálna?Sobri Jóska
Például veszít.tenorx
Akkor ezt körbe is jártuk.

több mint 14 éve
tenorx 14 179 — fő libsi
Komolyan, nem tudom eldönteni, hogy Sobri trollkodik, vagy ezt a "Tebow csak akkor dob sikeres passzt, ha az TD lesz" dumát komolyan gondolja.
És mi a faszt csinál egy erős futás védelem ellen, ahol ténylegesen neki kellene dobálni?tenorx
Nyer.
Mit mást csinálna?Sobri Jóska
Például veszít.
több mint 14 éve
Nyer.
Mit mást csinálna?

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Szerintem piszkosul nehéz úgy megfelelni egy rookie QB-nak, hogy egyáltalán nem rá van építve a PB...JC6
De már rá van. 😉 Szted Ortonnak van read option?

A gond az ,hogy Tebow akkor is fut, ha pass play van.
Oké, volt a meccsen nem egy option is. Ott ő dönthet úgy, hogy nem dobja el, hanem fut. Vannak előre lekottázott szempontok. Ezt Tebow úgy értette: Futhatok mindig. És így is tett. Egyre nem emlékszem, ahol máshogy döntött volna ilyenkor. És nem is jött be.
Tehát ezt nem úgy értette az OC (vagy rendszer kitalálója), hogy mindig futni kell.
Ezért ekézik, nem mert Tebow, vagy mert a read option ilyen. Newton is read optiont játszik. És ő is fut. De passzol is. Mármint nem kettőt.

Ezért is leolthatsz, de ez van. Nem én találtam ki rendszert. Majd belejön Tebow. Most kezdte két meccse volt ebben a systemben. De hogy ez így nem lesz jó, abban is van igazság.

Ja, és Tebow nem rookie.

U.i:
Köszönöm szépen, hogy eltörtétek Casselt!! 😊 😊 😊 Talán most, amint Palko porrá ég, lesz esélye pár meccsen Stanzinek! Előbb Palko, de ő nekem Croyle-i esélyekkel indul. Nem hiszem, hogy beválik. Lehet Cassel idén már out, akkor pediglen Stanzi time is lehet a visszavágón! Az volna nagy QB csata.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 702
Mármint Sobri? 😀
több mint 14 éve
tenorx 14 179 — fő libsi
És mi a faszt csinál egy erős futás védelem ellen, ahol ténylegesen neki kellene dobálni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem piszkosul nehéz úgy megfelelni egy rookie QB-nak, hogy egyáltalán nem rá van építve a PB...
több mint 14 éve
Nem tudom miért ekézik ennyire Tebow-t, ha az OC azt mondja neki, hogy futunk, akkor ő nem állhat neki hajigálni. 😊 Ki tudja lehet dobott volna egy picket az egyikből, viszont lehet dobott volna 2TD-t, ha lett volna lehetősége. 😀aztec
Nem ekézik Tebow-t, csak ritka az ekkora hatékonyság, és ezt még meg kell szokni.
Pont hétvégén láttam pl a Georgia Tech-et, ott komplett rendszer épül a labdabiztos futójátékra.
Tebow akkor dob sikeres psszt, ha az TD is lesz. (Egy kivétellel, de 1 hiba belefér.) Feleslegesen nem hajigál, nem dobálózik. Az eredmény őt igazolja.
Lesz majd olyan meccse is, amikor 5 vagy 7 sikeres passz is lesz, de csak ha szükséges.
Amit Tebow mutat, az már a jövő.

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 474
Jött is Jeremiah Johnson a PS-ből, a rövid hét miatt logikus döntés volt...StormST
A PS-be pedig Xavier Omon RB.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 833 — SB 50 Champion @ Grund
Jött is Jeremiah Johnson a PS-ből, a rövid hét miatt logikus döntés volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Nem tudom miért ekézik ennyire Tebow-t, ha az OC azt mondja neki, hogy futunk, akkor ő nem állhat neki hajigálni. 😊 Ki tudja lehet dobott volna egy picket az egyikből, viszont lehet dobott volna 2TD-t, ha lett volna lehetősége. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

😀xrace77
Bakker, ez kiütött. 😂
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida

😀xrace77
Ez kurva nagy 😊
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Moreno-nak ACL szakadása lett, műteni kell, IR-re tesszük... 😕

Pedig épp kezdett volna belejönni. Remélem vissza tud térni, én még látok benne fantáziát, csak tudni kéne használni, meg jó fal kell elé...

McGahee day-to-day, azért nem dobták be, hogy csütörtökön bevethető legyen...StormST
Faszom! Van valami értelmes elérhető RB a FA picon? (gondolom most már nem húzzuk elő Tatum Bell-t valamelyik kukából 😀 )

szerk: Johnson a PS-ből nem tudom mekkora upgrade lenne...

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Aki látta hajnalban a Jets-t, az bátran kijelentheti: ők is verhetőek.
Sanchez balfasz, futásuk fogható, a védelmük hektikus, képesek sokat hibázni.
De ez mindegy is, hátha lesz Tebow-nak 4 sikeres passza, ebből 3 TD, csak elég lesz. Ha meg nem, hát majd megoldja valahogy, ehhez ért.

több mint 14 éve
Moreno-nak ACL szakadása lett, műteni kell, IR-re tesszük... 😕

Pedig épp kezdett volna belejönni. Remélem vissza tud térni, én még látok benne fantáziát, csak tudni kéne használni, meg jó fal kell elé...

McGahee day-to-day, azért nem dobták be, hogy csütörtökön bevethető legyen...

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 714

😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/gamecenter/2011111310/2011/REG10/rams@browns#menu=highlights&tab=recap

Lloyd elkapása mindent visz...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mint mondtam, tojok rá, milyen statisztikái lesznek Tim-nek, amíg szállítja a győzelmeket. Benne megvan az X!

Viszont a Jets benyelte hazai pályán az NE elleni meccset, így kettőzött erővel jönnek majd ellenünk, gondolom én. Nincs min csámcsogni többet, a tegnapi meccsel kapcsolatban, előre kell nézni. A kansas és a miami gyengébb védelmek, a lions jófajta volt, kaptunk is a "pofánkra". A jets is az utóbbi kategóriába tartozik. Az, hogy meg tudjuk-e verni őket, elsősorban a védelmen fog múlni...Nagyon kell egy jól összerakott D#!!! A jets-nek piszkosul kell a W, parázs kis meccs lesz, az tuti, reményeim szerint meg tudom nézni, de akkor egész nap használhatatlan leszek 😊
több mint 14 éve
Von nem lesz DRoY, mivel Kerrigan jobb helyen van Washington-ban, meg neki 5 sack mellé van még egy pick-six-e és 4 FF-e (Von-nak 2 van).........

Nem mondom, hogy biztos Kerrigan nyeri, de valahogy az az érzésem, hogy második helynél Von nem jut előrébb... 😛

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A rookie sacks record első 3(4) helyezettjét megtaláltam:

14.5 Jevon Kearse Tennesse, 1990
13.0 Dwight Freeney Indianapolis, 2002
12.5 Leslie O’Neal, San Diego, 1986 + Simeon Rice, Arizona, 1996

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 474
No!
Amíg nem tudják megfogni a futásainkat addig nem is fogunk passzolni. Pörög az óra szeljük a yardokat és szerezzük a pontokat vagy missed FG-ket. Mégha puntolni is kell, legalább a field position harcból jól jövünk ki. Kár h nem fog mindenki ellen így működni, főleg nem Ballal, és kell hozzá a védelem remeklése is, amihez meg egy Cassel szintű QB. De ha ezek fenn állnak akkor nem is kell passzolni. Általában majd azért valószínűleg mégis kell. Én továbbra is a fejlődés jeleit látom, de lehet h csak magamnak beszélem be, mert annyira szeretném. 8 passzból sokat következtetni nem lehet, de csak 1 tragikus passza volt, a többi 5 incomplete, azokból 1 közeli drop, a másik 4 meg nehéz hosszú átadás, 1-1-be, azok nem törvényszerűen sikerülnek, főleg jó CB-k ellen, mint amilyen a KC-nek van.

+ Von Miller 8 azaz nyolc sascknél jár. Mennyi a rookie rekord? Tuti veszélyezteti. Egyetlen meccse volt amikor nem volt neki egy se. Szvsz egyértelmű DRoY, persze úgy se kapja meg. Túl magasan játszik, idáig nem látnak fel. /*A rosszmájúak mondhatnák, h ez Tebownál előny, és ennek köszönheti NFL-es elismeréseit (Hejj amikor kb 8 yarddal lett rookie of the week 😊)*/
+ Király a védelmünk. Ebben a felállásban azt mondták, h biztos miénk az 1/1, ez innen hatalmas bravúr lenne, és pont a védelem miatt állunk ilyen jól. Persze Tebow és McGahee is, de azért ahhoz kell védelem is, pl h a Miami csak 15-tel vezessen. 17 már sok lett volna.
+ OL run blokk. Gondoltam h majd javulnak, de erre csak StormST számított.
+ Kezdjük kijászani magunkat a topQB prospectet érő draftpozíciókból. Tebow, ha marad, vehet ajándékot Dannis Allennek is, aki 1000 év után az első DC lehet aki marad.

- sérülések
- nem a feltétlen bizalom jele az összesen 8 passz kísérlet

szerk: Ja király hely ez az AFC West 😀 Sokan cserélnének velünk 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Istenem, de jó érzés 2 héten belül megverni a gayderst meg a földművelőket (jobb nem jutott most eszembe 😀)!

Faragó Ricsitől kérdezném, hogy miért nem olvasta be az üzenetem? Nem volt hosszú 😀
több mint 14 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Erről van szó kérem! Innen már lehet eső lehet hó! Erről beszéltem 1 hete. Imádom ezt a csapatot. Mindig is bírtam őket de ez a brigád nem semmi. D-ben Champ Dawk Von Miller Elvis.... áhhh... Szerintem igen sok csapat elfogadná őket.

És hát Tebow. Még akkor is király mikor nem. 😀

Hihetetlen 1 figura. Ahogy bebújt a futott TD-nél, mintha nem is lenne védelem, a passzolt TD meg a legjobbkor a legjobb helyre. Ennyi kell. Lehet nem 1 kiforrott irányító lehet nem tökéletes a dobása de hogy hülye szlogent mondjak benne megvan az X-faktor. Egyszerűen bele van kódolva a győzelem a gyerekbe. Kár tényleg az első 5 meccsért. Vele nem mondom hogy 5-0 lett volna de 3-2 simán. És akkor most 6-3-al egész jól állnánk. De sebaj. 8-8-al már elégedett lennék de 9-7 lenne az igazi persze az meleg azért.
több mint 14 éve
Moreno injury: mild knee sprain. A Jets meccset valszeg kihagyja, de az MRI után derül ki pontosan...

Fox McGahee-re azt mondta, hogy vészhelyzet esetén a második félidőben be tudott volna jönni, csak nem kellett, ez bíztató! 😊