Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Fumbli, igen volt neki. De melyik futónak nem volt a ligában? Még a sztárfutóknak is volt. Persze szívesebben néztem a mi kutyánk kölykét de kiebrudaltuk.
dreadman
A Chiefsbe mikor jott Kareem Hunt, egyetemen gyakorlatilag nem volt fumblija. Aztan elso meccs, elso play -> fumbli. Aztan egesz evben egy se. Kovetkezo evben sem. Egesz karrierjeben (most megneztem) volt 4. Szal nem kotelezo.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Nálam Massie, Reed, Kareem J és A.J. maradhatna megfelelő pénzért persze.
Gordon.....ha enged a fizujából egy látható mennyiséget akkor ő is. Sokan utálják, én nem, a hibái ellenére sem. Fumbli, igen volt neki. De melyik futónak nem volt a ligában? Még a sztárfutóknak is volt. Persze szívesebben néztem a mi kutyánk kölykét de kiebrudaltuk.
dreadman
Uh-uh, én tudom, én tudom: Phillip Lindsay!

Gordon kétszer futott ki out of boundsra amikor az órát kellett volna lepörgetni divíziórangadón, meccs ment el rajta.
Ekkora faszságot csak Marion Barbertől láttam, de tőle is csak egyszer, hogy egy driveon belül kétszer is...
Az első után ki kellett volna baszni meccs közben, nonszensz hogy a második után maradhatott az amúgy is nem néha hanem gyakran eladott labdái mellett.
Ha csak egy játékostól szabadulunk meg a sok szemét közül, az ő legyen!

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
von Miller temara:

Chiefstol azt varjak, hogy az offseason/FA/Draft szentharomsagban iden a vedofalat fogja felturbozni. Ingramot megprobaljuk megtartani, viszont Clark ha nem megy bele a fizetescsokkentesbe, akkor kasza. Ebben az esetben viszont minosegi potlast varnak a FA-tol defensive end pozicioba es itt mar eleg erossen felmerult Miller is, mint lehetoseg. Erdekes lenne mindenesetre, en komalnam 😀
ligur
Azt elhiszem, hogy te komálnád, de ha a Chiefshez menne, az azt jelentené, hogy iszonyatosan meg van ránk sértődve, ezt meg nem tartom túl valószínűnek.
több mint 4 éve
dreadman Denver Broncos 171
Nálam Massie, Reed, Kareem J és A.J. maradhatna megfelelő pénzért persze.
Gordon.....ha enged a fizujából egy látható mennyiséget akkor ő is. Sokan utálják, én nem, a hibái ellenére sem. Fumbli, igen volt neki. De melyik futónak nem volt a ligában? Még a sztárfutóknak is volt. Persze szívesebben néztem a mi kutyánk kölykét de kiebrudaltuk.
Fant-ot és Chubb-ot nem tudom hová tenni. Vagy csak rohadtul nem tudtuk használni őket vagy ennyi van bennük. Pedig nagyon szeretném ha mindkettő ligaelit , meghatározó lenne.
Fuller kritikán aluli teljesítményt hozott de még emlékszem, mikor kivétel nélkül mindenki ovációval várta. Senki nem gondolta, hogy bust lesz. Ez benne van a pakliban bárkinél.
QB kérdést kell megoldani mindenekelőtt. És add uram, nehogy JimmyG és társaiban gondolkodjunk. Akkor már inkább a draftról amelyikben lát potenciált a vezetés.

Positive Vibration
több mint 4 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
von Miller temara:

Chiefstol azt varjak, hogy az offseason/FA/Draft szentharomsagban iden a vedofalat fogja felturbozni. Ingramot megprobaljuk megtartani, viszont Clark ha nem megy bele a fizetescsokkentesbe, akkor kasza. Ebben az esetben viszont minosegi potlast varnak a FA-tol defensive end pozicioba es itt mar eleg erossen felmerult Miller is, mint lehetoseg. Erdekes lenne mindenesetre, en komalnam 😀
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Alapvetően egyetértek, és is várok Packersös arcokat, már csak azért is mert Paton is hatalmas NFC North rajongó. A fal szerintem komplex dolog. Eddig sem volt jó a fal belseje, de a mostani szezonig tényleg RT nélkül játszottunk, volt kifogása nekik is, Munchaknak is. Idén volt egy ligaszinten közepesnél jobb, elitnél gyengébb RT. A fal belseje beégett. Nekik továbbra is van kifogásuk Munchak személyében, de ez már egy gyengébb lap mint tavaly, így Paton ha komoly változasok mellett döntene belül is, teljesen indokolható lenne. Sem pass protectionben, sem futásblokkolásban nem voltak jók, ami ennyi beletett értékkel elfogadhatatlan. Nekem az a benyomásom hogy edzőprobléma volt, mert egyesével nem rossz játékosok akik a falat alkotják, de annyira nem vagyok róla meggyőzödve, hogy ragaszkodjak is hozzájuk. Gordonban nem értünk csak egyet, de őt nem erőltetem, tudom hogy nem szeretitek. 😀
több mint 4 éve
Nézd veterán minimumért mindenki maradhat keretszűkítésig, de új rezsim jön, kezdőbe egyiküket se tenném most szívesen (nagyonesetleg Jewellt) a cseresorokat meg saját emberekkel tölti fel mindenki. Jön majd 5-6 packerses arc, akikről talán nem is hallottunk, talán jön majd egy helyi packers fan, aki elmondja milyen jó játékost szereztünk, aztán november-decemberben a sok sérülés után talán pályán is látjuk, csak addigra elfelejtjük hogy kicsoda.
Érted, megtarthattuk volna Freemant is ingyen, de inkább költöttünk arra, hogy Boone legyen az aki nem kerül pályára (tudom hogy volt 5db labdaérintése, de tényleg számított az, mégcsak annak a pontosan 1db vesztes meccsnek a végeredménye se változott volna, ha Freeman van a helyén), idén miért lenne másképp?

Jewellben bíznék még valamennyire, ha lenne 1 év a szerződéséből, és mivel nem csak nekünk sérült meg, hanem mindenkinek, lehet nem kell sehova és visszatalál hozzánk és még akár bizonyíthat is, mint pl Shelby Harris akit minden törekvésellenére nem sikerült elkótyavetyélni. De szerintem max lepattanóként számolnak majd vele, és inkább olyan hasonló képességű ILB jöjjön, akiben Hackett bízik. rookie HC-ként nagyon sok dolog fogja elszívni az energiáját, főleg hogy OCként gondolkozik és ragaszkodik a playcallinghoz is, komolyan úgy gondolom az is számít valamit, ha eggyel kevesebb embernek kell bemutatkoznia... Ezt a Boone storyt se véletlenül nem hánytorgattam annyit, mint amennyire szar move volt szárazon vizsgálva... Valahogy más a súlya bénázni egy 3. számú RB-vel vagy egy 2-3 számú ILB-vel, mint mondjuk azzal kezdeni az első napod, hogy elkezded kitrúni a meglévő pro bowler QB-t valami középszarért mert az ismerem. Az előbbit lehet szárazon elemezni, hogy nem jó, de nincs akkor súlya, hogy egy egész offseasont tönkre tegyen, el tudom fogadni, illetve a mostani kontextusban nem fog váratlanul érinteni. Utóbbi kategóriába a Von MIller trade tartozik, csak lehet palástolni a helyzetet azzal, hogy lejárt volna a szerződése, más kérdés hogy maradni akart... De ha Jewell is maradni akar, még megteheti. Nála még az 1 éves szerződést is megérteném...

Hairston ugyanaz mint Bassey, Bausby vagy Davontae Harris volt. Persze jó-jó, csak más is ugyanolyan jó a helyén és mégse elég elegek egy jó secondaryhez. Miért ne maradhatna olcsón 4-5. CB-nek, csak miért ne jöhetne egy hátsó körös rookie 4-5. CB-nek vagy valami noname az NFC Northból, hogy legyen akit ismer Hackett. Nem fogok lázadni, ha marad a random NFC north CBnél tán még jobb opció is, a csere sor meg minden egyes poszton erősítésre szorul, szóval lehet máshova is értelmesen húzni a 3. napon is, de nagyon kevés esélyt látok a maradására, a 4 névből nála a legkevesebbet...
Tipikusan azok közé a játékosok közé tartozik, akiket először helyettesít saját ismeretlen játékosokkal egy új edzői kar...

Gordon miatt viszont lázadnék. Ő nem jó. Középső futások 1 yardért lesznek jövőre is. Minden csapatnál vannak. Minden csapat szurkolói utálják, de vannak. Nem értékelhetsz úgy játékost, hogy óóó ha levesszük az összes labdavesztését - ami nem kevés - meg az összes rossz futását, és csak a jókat nézzük, akkor máris felveszi a versenyt, ha a többi futónak meg a jó futásait nem nézzük csak a szarokat. Az 1 yardos futások is részei voltak a játékának, bele tartoznak az elemzésébe, de nem ez a fő probléma vele. Leginkább amúgy az hogy kvára nincs szükség rá, ahogy nem volt 2 éve sem, amikor jött, úgy most se. Amúgy is hülyeség a 2 első számú RB, nem jobbb mint 1, csak 2× annyiba kerül. De inkább jöjjön valaki, aki feleannyit hoz ki a lehetőségekből, de megbízható, nem egy el rajta évi 4 meccs...

Massie teljesen jó. Meg Bolles is. Meg Risner is. Meg Graham is. Meg Meinerz is. Meg a legjobb ezdő ezdi őket. Aztán mégis szar a fal.. A megoldás az ellentmondásra, hogy nem jók. + új blokkolási séma jön, ami mondjuk Risnernek jó hír, a többieket nem tudom de nem ér gordont felmenteni a fal miatt, majd a falat felmenteni más miatt, mert megint bekerülünk egy körhivatkozásba, ahol bárkit nézünk a hiba msáhol volt egyénileg mindenki csúcsszurper MVP volt, aztán valahogy mégis 7-10-zel zártunk.
+ februárban mindenki maradni akar a jelenlegi csapatánál, aki nem számít nagy piacra FA-n, de felőlem aztán maradhat csere pénzért swing tackle-nek ő is, bár Calvin Anderesonba inkább belelátom a fejlődési szakaszt mint Massibe, de amíg a kezdővel vannak komoly problémák kevésbé érdekel ki a csere, csak nehogy az legyen a megoldás, hogy Massie a kezdő, mert annak nem volt jó.

Ez a 7-10 legyen az első stat amit nézünk, amikor arról beszélünk milyen jó valójában a keretünk...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Unpopular opinion: Én néhány játékost közel sem tartok annyira szarnak mint a többség.

Massie-nak teljesen jó értékelései vannak ahhoz képest, hogy 2.5 millió euróba került egy évre. Ráadásul maradni akarnak a családjával Denverben, így piaci ár alatt lehetne megtartani. Cserének ajándék ilyen teljesítménnyel. PFF szerint második legjobb kezdő falemberünk volt Bolles után, ezzel én eye test alapján sem tudnék vitatkozni... 2 év 4-4.5 millió körül kéne nyélbe ütni és van egy kimagasló cserénk, ilyet harmadik napon vagy UDFA-ról nagyon kis eséllyel lehet fogni OT poszton. Pláne ha draftról jön QB, azonnali impact falemberek kellenek.

Gordon expected yards modell szerint RB-k között csontra ugyanazt a túlteljesítést hozza amit Javonte, azaz top10 széle teljesítményt a ligában. Ez azt jelenti, hogy a liga RB1-ek jelentős többségénél részénél többet hoz ki a lehetőségeiből. Ő már többször belengette, hogy adna kedvezményt. Évi 2.5-3 millióért jó üzlet lenne, Hackett rendszeréhez kellenek a minőségi futók, és Susmus kamu 1 yardos középső futásai nélkül Gordon baromi hatékony amit a statok is alátámasztanak, fumblik ide vagy oda. Mindezt ligaátlaghoz képest nem túl jól blokkoló fallal.

Jewellt azért kellene megfontolni, mert fokozatosan fejlődött évről évre, és idén a liga egyik legjobb ILB-je volt a sérüléséig, szemre is, PFF szerint is. A kis minta szól ellene, a tavalyi szezon mellette, amikor AJ-vel a legjobb ILB páros voltak. A torn pec pedig egy olyan sérülés, amiből teljesítményvesztés nélkül fel lehet épülni. Nyilván a kérdés itt is a mennyi, én érte 3 év/24 millióig is elmennék. Egyszerűen teljesen más vele a D, kell ez a mentalitás és energia.

Hairston elég jó volt szerintem, nagyon sok clutch védekezése volt meccsek végén, és arra sem emlékszem hogy égették volna. Massiehoz hasonló a helyzete, habár szerintem Hairstonnak be fognak ajánlani egy nagyobb csekket sajnos. Alapvetően ha ő lenne a kezdő CB3 Callahan helyén a szezon kezdetén, én nyugodt lennék. Ha esetleg BPA miatt megint magasan húzunk CB-t előbb raknám padra Darby-t, mint őt.

Többiek (a viszlát fülből) tényleg langyosak vagy használhatatlanok, de ez a 4 játékos sztem nem az, és kellene azért értéket beletenni a pótlásukba, így a legegyszerűbb az lenne, ha el sem engednénk őket, így lehetne koncentrálni a többi lyukra.
több mint 4 éve
de akkor még Paton, nézzük most hogy állunk, offseason előtt

Mindenkép megtartandók
DeShawn Williams: Nem arról van szó, hogy pótolhatatlan, de RFA, egy eredeti körös tendert simán megér. Mivel 30 éves többet nem, ha viszik, vigyék...
ERFA-k Griffith, Locke, Rypien, Killins, egyikben sem látom a future startert, nem főleg nem Rypienben, de nem látom értelmét nem visszahozni egy ERFA-t, aztán majd keretszűkítéskor kideról befének-e vagy sem...

Talán, attól függ mennyiért
Kareem Jackson: Maradhatna, de nem látom a szándékot a megtartására. Ha nagyon nem kell sehova, talán...
Alexander Johnson: Igazából 1 jó éve volt. Nincs nagyon más mögötte, főleg hogy csói Jewell is összetörte magát, nem hinném hogy nagy piaca lesz, olcsón maradhat, de simán látom hogy nem lesz benne az új stáb elképzeléseiben
Calvin Anderson: eredeti körös RFA tender talán megéri. mondanám, hogy az új stáb hoz magával 20 hasonló embert, akikből 2 marad, de annyira szarok vagyunk RT és swing tacke poszton, hogy a tendert én megadnám neki...

viszlát
Fuller: Good riddance. Hatalmas értelme volt idehozni és fizetni őt egy 7-10-es szezonért, gratulálok minden érintettnek.
Bobby Massie: Mehet a többi chicagoi hulladékkal...
Melvin Gordon: ezt a fumble-t szedje össze valamelyik másik csapat, ne mi...
Bryce Callahan: Elég leterheltek a denveri kórházak a koronavírussal, segítsünk nekik Callahan elengedésével...
Teddy Bridgewater: good riddance.
Shamar Stephen: rotációban fiatalokat akarok látni, akikből esetleg kezdő is lehet, nem öregeket, akik kezdőhöz már nem elég jók...
Cameron Fleming: Nem ezt a droidot kerestük...
Malik Reed: Kezdőnek kevés, cserének csere pénzért maradhatna, de a inkább jöjjön valaki rookie szerződéssel...
Josey Jewell: Neki szerintem a szerződésébe került a sérülése, új ezdő majd draftol új ékszert a középső körökben...
Stephen Weatherly: Ezt a trade-et sem értem, hozzuk őt mert nem engedjük el a szezont, majd eltrade-eljük Von Millert, a mindkettő A+ azt jelenti, hogy ő jó, Miller meg szar?
Én is mehetnék 7 körért Denverbe LB-nek, attól még nem lennék A+ a 60 kilómmal...
Kenny Young: Ezt a trade-et sem értem, hozzuk őt mert nem engedjük el a szezont, majd eltrade-eljük Von Millert, a mindkettő A+ azt jelenti, hogy ő jó, Miller meg szar?
Én is mehetnék 6 körért Denverbe LB-nek, attól még nem lennék A+ a 60 kilómmal...
Nate Hairston: Az ő hiánya sem fog feltűnni
Brett Jones: Ilyen nevű játékosunk is volt
Micah Kiser: túl sok töltelék játékos megy el, nem tudok mindegyikhez egyedit írni...
Eric Saubert: Kell egy journeyman TE, Miller nélkül ez a csapat identitása, de megtartani csak a végtaghiányosokat szabad, ha az identitás a kérdés, őket pótolni meg lehetőleg minden évben más madden-generált TE-del...
Justin Hamilton helyében nem égetnék fel minden hidat a mercédesszel, hátha mégse kap tőlünk új szerződést...
Austin Schlottmann: RFA, de szerintem nem éri meg a tendert sem...
Mike Ford: ST only CB, erre van egy extra 2. és 3. körös pickünk is...
Andrew Beck: A régi-új séma talán jobban fekszik neki, csak új stáb úgyis új TE-et generáltat majd magának a maddennel...
Diontae Spencer: Tavaly még bíztam benne, most mondanám hogy ha kiszabdul az ST McMahon kezei közül várjuk meg mire képesek, de ne, ne várjunk senkire és semmire, jöjjön egy kifejezetten visszahordó ember, ne az 5. WR-rel vagy CB-vel próbálkozzunk kijönni az end zoneból hogy saját 20on belülről induljunk...
Natrez Patrick: RFA, 0mp játékra nem hiszem hogy kap tendert...

Döntések
Dönteni kell majd Fant 5. éves opciójáról is azt hiszem még a szezon előtt. Mivel visszavonható én lehívnám, de 6-700 yard meg 3-4 TD, az csak a korábbi hikomat TE-ekhez képest előrelépés, valójában ha végleg leteszünk Lockról és az új sémában sem sikerül kivirágoznia Fantnek, akkor egy újabb top 10 pick, amivel nem mentünk semmire, de majd a 2/32 + 3/32...

És akkor mit is kéne építeni:
1.) QB
5 éve ezzel kezdődik a lista. Azért nem írtam már tavaly meg nem tudom mióta, mert mindig ezzel kezdődik, és amíg ez nincs meg, semminek sincs értelme. Nincs értelme OTA utáni rosteráttekintőnek, mert nincs QB, nem megy semmire sem a csapat.

Kellett volna tavaly draftolni egy QB-t elmulasztottuk, így idén kell. Nem érdekel, hogy gyenge a class, máris látok vagy 4 első körös QB-t idén is. Az hogy gyengébb abban mutatkozik be, hogy minden prospekt mellett van kérdőjel pontosabban több kérdőjel van, mint tavaly, emiatt idén nehezebb választani, de a nem jön senki, az annál is rosszabb, mintha nem a megfelelő személy jön.
Felőlem kezdhet Lock 2022-ben és ül mögötte az utódja. Ugye azt látjuk, hogy akármiylen is lesz Lock, ez még értelmetlenebbé teszi a tavalyi TBW story-t, aki helyett ha Lock kezd tavaly, akkor mit vesztünk? Lecsúszunk a PO-ról? Ja az TBW-vel sem lett meg...

Edzőváltással és QB váltással is késtünk 1 évet, mindenesetre Hackett van, szóval úgy alakult hogy edzőhöz választhatunk QB-t. Ugye a QB-hoz választunk OC-t finoman szólva sem jött be. Csak elkapó jöjjön drafton meg 10 milliós RB a pro bowl RB mellé, de legyen mellé egy séma, amiben vergődik majd a QB, brávó...
Hackett Shanny-tree edző hajátsa, Klint Kubiak Shanny-tree, Embree szintén... Lock Scangarello-val jó volt. És én másokkal ellentétben nem dobálózok minden szarra A+, és minden nézhetőre "jó"-val. Sajnos túl vagyunk azon a ponton, hogy feltegyük a csapat jövőjét Lockra, ezért muszáj úgy gondolkodni hogy a következő évek kezdő QB-ját kell megszerezni és ha elérhető egy oltásellenes homeopátiában hívő a legkisebb szél által felborított rinyagép irányítónak, akkor nem nagyon szabad gondolkozni... De ilyen másodvonalas Bridgewater, Dalton, Jimmy G, jóisten sem tudja kikkel dobálóznak majd QB-kkal semmivel sem vagyunk beljebb. 2016-ban talán jól jött volna egy olyan, bár Kubiak Siemianből azért kihozta azt amit azóta az ilyen Flaccokból Keenumokból nem sikerült az aktuális OC-knak...

Magukat a rookie QB-kat nem rangsorolom egyelőre. Talán később sem. Messze van még április és áprilisban sem lesz biztos választás, trade meg vagy lesz vagy nem.

2.) RT
5 éve ezzel folytatódik a lista. Azért nem írtam már tavaly meg nem tudom mióta, mert mindig ezzel folytatódik...

Mondanám, hogy 1. körös pick, de kéne 1. körös pick még EDGE-re, QB-ra, tényleg kva jó állapotban van ez a contender csapat...

3.) EDGE
Hála az A+ trade-nek évek óta először ez a poszt is romokban. Chubb szerintem sacket sem szerzett tavaly, egy szituációs pass rusher, ebben a fangio sémában abszolút súlytalan. Márpedig úgy tűnik a séma marad, szóval fel kell készülni a könnyes búcsúra. Utolsó éve jön... Reedből nem lett Barrett, szóval ahhoz képest amikor utoljára jó volt a védelmünk hiányzik egy HOF EDGE meg egy 1. körös prémium EDGE.
Lehetne egyet draftról, egyet FAról, eggyel könnyebb lenne, ha Millerrel folyhatnának most tárgyalások, dehát ugye A+, nem baj, majd hozunk egyet-egyet a 2/32-ből és 3/32-ből, azok biztos megoldják 10 évre a posztot...

4.) CB sor
A világtörténelem legerősebb CB sora... Fuller FA mondjuk nagyon szar volt, Callahan FA, nem lehet rá számítani max a kórházaknak, Darby sóval elment, Surtain (túl)sok hibával játszott de az egyik playmaker a védelemben. Egyedül kevés lesz, dobnak majd a másik elkapónak, amikor meg hibázik, mert azért bőven előfordul vele, akkor meg lehet égetni, kéne mellé egy fénykorában lévő CHJ és akkor lehetne belőle Talib, anélkül azért óvatosan figyelem hogyan fejlődik, de az biztos, hogy 1 kezdő CB hiányzik és Darby sem játszik majd PO meccset orange&blue-ban, szóval inkább 2 az az 1, és ugyanaz az álláspontom mint tavaly, egy 1/9 + 2 szar CB az sokkal rosszabb, mint 3 db 1/20-as CB...
De cserébe legalább Kareem Jackson is FA, őt már tavaly se akartuk megtartani, idén nem is fogjuk.

Szóval hiányzik
QB
RT
2 EDGE
2-3 DB
ahhoz hogy bármiről beszéljünk. Végül is tavaly jött egy CB, amibe bele lehet látni az építkezést. Édeskevés.
Ha MVP kaliber QB jön, akkor minden más, lehet 1 éves szerződésekkel foltozni a többit, ha sikerül - ha nem, contenderek vagyunk. Ha rookie QB jön, vagy rosszabb esetben színtelen-szagtalan-hídvíz QB jön, akkor ez a projekt nem fog 1 holtszezon alatt felépülni.

Igazából nem is 1 év alatt kéne megpróbálni felépíteni, csak ugye 1 évet most kidobtunk a kukába. Hivatalosan is. Felőlem jöhet BPA center is, csak akkor ne jöjjenek 10+ milliós veteránok 1 éves szerződéssel, mert az nettó pénzkidobás...

Azért ez a Fuller, Massie, Gordon, Callahan, Bridgewater sor brutál főleg, hogy olyan UFA akit mindenképp meg kéne tartani gyakrolataliag nincs Kareem Jackson és AJ akik megfontolandóak vs a ez a tonna szemét... btw a fele Patoné csak hogy vakon bízzak minden döntésében...

több mint 4 éve
Nyilván valahol a bilibe lóg a kezem (főleg h állítólag a Rams is megtartaná), de azért az elég gizda lenne, ha visszaigazolnánk. | Ha ez megtörténne, akkor sztem Black is jóváhagyná az A+ trade értékelést (2 gyűrűs Von + 2. + 3. kör + új edzői stáb) | [/i]
Általános Doktor
SOHA, Von Miller karrier Bronco akart lenni, ez örökre el lett véve, ahogy az a franchise sem vehető komolyan ami aprópénzért eladja a saját arcát, ez egy jóvátehetetlen hiba...

A hosszú kirohanásomat, hogy mit érdemelne Paton és a csapat Von MIller helyett illetve hogy mivel kéne foglalkoznia Patonnak és a csapatnak a Super Bowl előtti héten a szeptemberi igéretek alapján, inkább harmadszorra is töröltem...
Black_Adder
Ezt elég máshogy látjuk, vitázni meg akkor is szeretek, ha végül nem nekem van igazam, szal én is kivi lennék.
Általános Doktor
ez nem olyan vita, ahol valakinek igaza van valakinek meg nem.

Én Millernek elhiszem, hogy itt akart maradni, ha nem nyilatkozta volna le, is ezt feltételezem.

Paton viszont ha akarná Millert, akkor nem tradeeli el és most arról szólnának a hírek, hogy megegyeztünk a hosszabbításról. Az hogy Millert krédezik, és akkor pozitívat mond róla, nos ő szemilyéségéből eredendően mindenkiről pozitívat fog mondani. Talán van is annyira naív, hogy el is hiszi, magának lényegtelen is. Paton kapott egy dicséretet, udvariasan felelt rá, ahány játékossal szóba hoznák, annyinak szurkolna hogy legyen ő a Super Bowl MVP.
Az A+ trade szopóágán meg Miller jól játszik a PO-ban, nekünk meg van egy 2/31 + 3/31 vagy 2/32 + 3/32. Spoiler, nem fogjuk tudni ezekből pótolni Millert, nem fogunk ezekből a pickekből új arcot draftolni a csapatba, jobb esetben jön 2 jómunkás hasznos játékos, valószínűbb esetben senki, ai 5 év múlva itt lesz...

Örülnék nagyon ha mégis visszajönne Von, de a Broncos vagy Paton, nézőpont kérdése, hogy ki nagyon nem érdemelné meg. Nem kölcsön adtuk, eladtuk. Mindegy kinek. Ha visszajön, az nem a terv része, hanem szerencse.
Mellesleg kétlem hogy miután egyszer semmibe lett véve a játéka a hagyatéka, pár hónappal később számítana ez Patonnál. Vagy ha most jött rá, hogy Miller még jó játékos, akkor nagyon komoly problémák vannak.
Ezt az örülök szurkolok neki, meg tisztelem dumát meg felejtsük el, senki se olyan hülye, hogy ne nyilatkozzon róla pozitívan a sajtóban...

Amúgy meg arról volt szó, hogy mi leszünk a Super Bowlon, mert miénk a messze legerősebb keret, erősebb mint a másik 31 csapaté összesen, csak 20ban csak és kizárólag nálunk voltak sérültek, de 21ben ugyanez nem fordulhat elő, és tremendous job nagyszerű edző, 3. évére legyőzhetetlen, etc, etc, etc... Erről beszéljen, hogy miért nem így lett. Arról beszéljen, hogy miért nem javult semmit a keret 21-ben 20-hoz képest, arról beszéljen, hogy ki lesz a QB 22-ben, ha 21-ben úgy gondolta nem kell neki Mac Jones, aki PO-ba ment a csapatával.
Vagy ha hosszabb építkezésre volt szükség, akkor miért maradt TremendousJob, ha hosszabb építkezés kell, akkor miért jöttek 1 éves szerződéssel emberek? Miért jött kva drágán Fuller, ha nem volt esélyünk a PO-ra. Miért trade-eltünk szerződsée utolsó évébe lépő TBW-ért, ha nem volt esélyünk PO-ra.
Tavaly offseasonben arról volt szó, hogy ez egy PO csapat, amit csak én vagy néhányan voltunk hitetlenek, de szó nem esik arról, hogy milyen hibákat vétettünk, továbbra is a 20. kanyar után is teljes gőzzel a megfelelő irányba haladunk.

Bárhova nézek továbbra is azt látom, hogy 5. éve mindent mi csinálunk a legokosabban, 5 hibátlan offseason, és 7-10. És mot lehet mutogatni tremendousjobra, de ő tavaly ilyenkor még "nagyszerű munkát" végzett.

Mi örülhetünk Von Miller sikerének, ő szabadkozzon, hogy valakit akitől most azt várja hogy Super Bowl MVP legyen aprópénzért elcserélt..
Ha meg visszajön az legyen a narratíva, hogy mekkora hibát követett el, amit csak és kizárólag Von Millernek köszönhetően megúszott. HA visszajön...
Amíg meg nem jön vissza azzal foglalkozzon, hogy szar a kezdő sor és szarok a cserék mögötte, azzal tegyen valamit.

Kidobott 1 évet, azzal hogy foltozni kezdte a 2020as szar csapatot és nem építeni kezdett egy újat, ez az ő hibája, úgyhogy nem kap tőlem +1 év türelmet azért mert óriásit hibázott amikor elhitte hogy egy tbw-re és egy fullerre van a csapat a super bowltól, óirásit hibázott hogy tbw-vel és lockkal mentünk neki a szezonnak, óriásit hibázott hogy azt hitte tremendousjob bármilyen csapattal 7nél több győzelmet érne el. Gyakrolatilag nincs semmink 2020-hoz képest amire építhetnénk, de szurkolhatunk Von Millernek hogy legyen 3 sackje, és nyerjen még egy Super Bowlt...

Jaaaaa most megértettem, contender csapatot nem tudsz építeni, de a közönség kedvencét aprópénzért contender csapatba tudod cserélni úgy hogy továbbra is a Broncos fizeti a fizetése nagy részét, és akkor az majd elég lesz a Broncos szurkolóknak, mert szurkolhatnak a kedvencüknek egy másik csapat színeiben a Super Bowlon.
Én kérek elnézést hogy ez nekem nem elég...

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nyilván valahol a bilibe lóg a kezem (főleg h állítólag a Rams is megtartaná), de azért az elég gizda lenne, ha visszaigazolnánk. | Ha ez megtörténne, akkor sztem Black is jóváhagyná az A+ trade értékelést (2 gyűrűs Von + 2. + 3. kör + új edzői stáb) | [/i]
Általános Doktor
SOHA, Von Miller karrier Bronco akart lenni, ez örökre el lett véve, ahogy az a franchise sem vehető komolyan ami aprópénzért eladja a saját arcát, ez egy jóvátehetetlen hiba...

A hosszú kirohanásomat, hogy mit érdemelne Paton és a csapat Von MIller helyett illetve hogy mivel kéne foglalkoznia Patonnak és a csapatnak a Super Bowl előtti héten a szeptemberi igéretek alapján, inkább harmadszorra is töröltem...
Black_Adder
Ezt elég máshogy látjuk, vitázni meg akkor is szeretek, ha végül nem nekem van igazam, szal én is kivi lennék.
Általános Doktor
Elsőre úgy olvastam a hsz-t, h kihagytam a "nem"-et 😀
empty taxi
Doki úgy is szeret vitázni.. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Általános Doktor

Black_Adder
Általános Doktor
Elsőre úgy olvastam a hsz-t, h kihagytam a "nem"-et 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Általános Doktor

Black_Adder

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Általános Doktor

Black_Adder
Pedig én nagyon elolvasnám, bármi is legyen az… 😊
Zalán
+1
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Általános Doktor

Black_Adder
Pedig én nagyon elolvasnám, bármi is legyen az… 😊

több mint 4 éve
Általános Doktor

több mint 4 éve
Von Millerben látszólag nincs tüske a trade után, ennél szebbeket akkor sem tudna mondani, ha még itt játszana:
 www.denverbroncos.com/news/i-ll-always-be-a-denver-bronco-forever-von-miller-grateful-for-broncos-fans-supp

Kulcsmondat: "I always wanted to be a Denver Bronco forever, and I'll always be a Denver Bronco forever. I'm just here working in LA right now."

Közben Patonnal is körbenyalták egymást:
VM: "I think George Paton, he was looking out for me," Miller said. "You don't ever want to be traded, but George, he could've sent me anywhere. He could've sent me to any team in the NFL. I'm sure he could've gotten more from other teams. They paid the majority of my salary so I could come to the LA Rams. They sent me to a contender for a Super Bowl. I would tell him, 'Thank you.' I always felt like it was more than just a football relationship with him. It definitely shows the way they treated me. Even on my way out, they were thinking about the best situation for me."

Később erre Paton is reagált:
"I'm so happy for Von, I texted him after the [NFC Championship] game, he texted me back. And he deserves it, to get to another Super Bowl. Couldn't be more happy for him and his family.
I'll be pulling for him, hope he gets three sacks and is the player of the game for the Super Bowl. That's how much I respect and like Von."

Von Miller twitterén egyébként újra denver broncoként hivatkozik magára.

Nyilván valahol a bilibe lóg a kezem (főleg h állítólag a Rams is megtartaná), de azért az elég gizda lenne, ha visszaigazolnánk. | Ha ez megtörténne, akkor sztem Black is jóváhagyná az A+ trade értékelést (2 gyűrűs Von + 2. + 3. kör + új edzői stáb) |

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 4 éve
Az edzői karunk igen komoly söprésen ment keresztül, azok, akik maradtak:
Zach Azzani (Wr coach - őt már második interjúra hívta a Falcons, de végül közbeléptünk), Justin Rascati (O# quality control), Bill Kollar (korábbi DL coach, most D# consultant - Klis szerint örül h maradhat és a pozinak is, ha valaki ő megérdemli), valamint Christian Parker (DB coach).

A távozók közül Curtis Modkins (RB coach), akiért kár lehet, de az RB-k kapcsán én vmiért mindig az OL-t tartom fontosnak, az meg az ismert okok miatt változtatva lesz, kívülről én megtartottam volna még Reggie Herringet (LB coach) is. Távozott továbbá Ed Donatell (seahawksnál kreáltak neki egy asst. D# coach állást), megemlítendő még Chris Beake (D# pass game coordinator), ő 9 éve volt bronco.
Az O#oldalról még Shusmus, Shula, Munchak, Kuper, Wade Harman, a nevesebbek közül, valamint kirúgtuk a teljes ST teamet is.

Az érkezők között meg kell említeni Jon Embreet, aki a 49erst építette eddig (TE coach - még nem hivatalos), Outtenről és a kis Kubiakról már volt szó. A D# coordinátor elég nagy magabiztossággal Ejiro Evero lesz. Általában elmondható h sokkal fiatalabb, így más szemléletű (de talán rutintalanabb?) lesz a stáb.

Kis színes h Tom McMahon, az ST-k ásza ugyanilyen pozícióban folytatja a Raidersnél (valahol vicces h előbb kap állást, mint Vic "másnapra lesz munkám" Fangio).

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 4 éve
Azzanni és Rascati marad

Úgy tűnik Kollar is, viszont sajnos csak más szerepkörben

több mint 4 éve
6 év… kibaszott mély sóhaj…

több mint 4 éve
kb minden draftban Pickett megy ide ...
Janek
PFF:
2022 NFL Mock Draft: Denver Broncos select North Carolina quarterback Sam Howell
Az előzőben Ridder...
Csak a pontosság kedvéért 😀
Klaci79
Akkor már inkább Pickett mint Howell vagy Ridder 😀
Heisman
De hat mar van QB-tek, nem? 😮

😛 (csak gonoszkodok, bocsi, nem hagyhattam ki)
ligur
Ha Bridgewaterre gondolsz, akkor ő sajnos szabadügynök lesz márciusban
Black_Adder
sztem Rypien
Negritis
Teddyre gondoltam, lehet meg vissza fogjatok sirni ot a kovetkezo idenyben. 😉
ligur
én a magam részéről garantálom neked, hogy nem fogom őt visszasírni. Nem azért mert optimista lennék a 2022-es QB helyzet kapcsán, hanem mert szar QB maitt szar QBt nem sírunk vissza, ahogy nem sírtuk vissza Osweilert, Lynchet, Keenumot és Flaccot sem.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician
ligur
sztem én nem, mert egyértelmű hogy semmire nem lehet elindulni vele

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
Janek
PFF:
2022 NFL Mock Draft: Denver Broncos select North Carolina quarterback Sam Howell
Az előzőben Ridder...
Klaci79
Heisman

ligur
Black_Adder
sztem Rypien
Negritis
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician
Janek
PFF:
Az előzőben Ridder...
Klaci79
Heisman

ligur
Black_Adder
sztem Rypien

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Janek
PFF:
Az előzőben Ridder...
Klaci79
Heisman

ligur