Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Vic melletti állásfoglalás -ha már a fórumunkon nemigazán van ilyen hang-
 www.milehighreport.com/2022/1/5/22866990/the-case-for-vic-fangio

A lényeg:

Paton szeret vele dolgozni, értékeli mint D# elme.

A védelmet itt nfl #3-nak hozzák, nincs idegrendszerem végignézni h mi alapján. Egy érdekes statot bedobnak: ez a védelem 2 ponttal kevesebbet kapott 16 meccsen, mint a 15-ös. Most attól az apróságtól tekintsünk el h a 7-ik legkönnyebb sorsolásunk van idén, míg 15-ben ennél jóval erősebb sorsolás (és szoros győzelmek -> kevés garbage time) mellett alakult ez ki, de mind1 is.

Shusmus távozását itt is alapként kezelik, de a HC maradása reális opció jelenleg...
Általános Doktor
Hát ha ez tényleg így akkor nagy baj. Mert úgy látszik semmilyen elvárás nincs se Paton felé, se Fangio felé tulajdonosi részről, ha ez egy döntő érv lehet, hogy szeretnek együtt dolgozni. Azt hittem, ez egy komoly NFL csapat, nem egy haveri sakkszakkör. Plusz ez számomra Paton alkalmasságát is megkérdőjelezi, mert nem tudom mire számít, mi lesz jövőre? Egy nehezebb sorsolással jobban fogunk szerepelni, csak mert jön egy új OC, akire szükség esetén megint lehet majd fogni, ha szarul megy a szekér? Kitörölhetjük a kevés kapott ponttal, ha nem nyerünk meccseket.

Nagyon remélem, hogy hamar lesz új tulajdonos, mert ez a langyos takony, ami itt van évek óta szörnyű. Eddig se volt kedvem nagyon nézni a szombati meccset, de legalább azért lehetett szurkolni, hogy ez a kókler elhúz az anyjába. Ezek után nemhogy a meccstől, de a kövi szezontól is kezd elmenni a kedvem.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
akkor dolgozzanak együtt bárhol máshol!

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Vic melletti állásfoglalás -ha már a fórumunkon nemigazán van ilyen hang-
 www.milehighreport.com/2022/1/5/22866990/the-case-for-vic-fangio

A lényeg:

Paton szeret vele dolgozni, értékeli mint D# elme.

A védelmet itt nfl #3-nak hozzák, nincs idegrendszerem végignézni h mi alapján. Egy érdekes statot bedobnak: ez a védelem 2 ponttal kevesebbet kapott 16 meccsen, mint a 15-ös. Most attól az apróságtól tekintsünk el h a 7-ik legkönnyebb sorsolásunk van idén, míg 15-ben ennél jóval erősebb sorsolás (és szoros győzelmek -> kevés garbage time) mellett alakult ez ki, de mind1 is.

Shusmus távozását itt is alapként kezelik, de a HC maradása reális opció jelenleg...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician
The Manning family has been building capital to form an ownership group potentially in Denver, per Albert Breer.

Fogalmam sincs ki ez az Albert Breer, és hogy mennyire megbízható hírforrás, szóval nem árt fenntartásokkal kezelni, de ez nem lenne egy rossz opció szerintem. 😀
roberto23
Mekkora királyság lenne ez basszus
FLZOLI
mint jordan charlotte-ban?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Shurmurt kivágták | Washingtonból |
több mint 4 éve

több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 12 706 — SB 50 Champion @ Grund
Újabb korábbi (fontos) edzőt veszítettünk el, az első 2 gyűrűt nyerő csapatok DC-a Greg Robinson 70 évesen hunyt el, nyugodjon békében!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
A Gordon, az normális ?? 😳😳
Zalán

most nem azé', de 3 éve a csapból is az folyik, hogy Super Bowl keret van a valaha legjobb HC, aki hogy rendbe szedte a silány védelmet és simán behúztuk volna az ideivel a 3. SB-t, csak Scangarello aztán a sérülések idén meg Lock...
Ha valamit elégszer ismételnek elhiszik az emberek

83tól 16-ig volt 5db losing season, 17-től 21-ig szintén 5 erre úgy beszélnek a keretről, a HCról, a védelemről mikor miről mintha a csapat fénykora lenne, csak Scangarello aztán a sérülések aztán Lock...
Legalább kezdek újra dühöt érezni a kiábrándultság mellett, lehet ez a gyógyulás első lépése...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
The Manning family has been building capital to form an ownership group potentially in Denver, per Albert Breer.

Fogalmam sincs ki ez az Albert Breer, és hogy mennyire megbízható hírforrás, szóval nem árt fenntartásokkal kezelni, de ez nem lenne egy rossz opció szerintem. 😀
roberto23
second tier insider, infók terén nem rossz ha már a saját véleményét irja akkor azért vannak nagy luftok

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

roberto23
Mekkora királyság lenne ez basszus

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A Gordon, az normális ?? 😳😳

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Lehet már írtam ebbe a topikba, de ilyen szar időszakban örülök annak, hogy kedvenc NFL csapatunk már nyert 1 SB-t úgy, hogy ezt élő közvetítésben láthattuk a legtöbben. Csomó emberrel ez sosem történik meg.
Heisman
jó kis közös nézés a grundban 😀
Negritis
 youtu.be/Lqc9wKDiBmw

Akko’ egy linket azért tegyünk ide a hitelesítés jegyében.. Jé… volt olyan, hogy legyőztük a Kansast ??? 😊

több mint 4 éve
Lehet már írtam ebbe a topikba, de ilyen szar időszakban örülök annak, hogy kedvenc NFL csapatunk már nyert 1 SB-t úgy, hogy ezt élő közvetítésben láthattuk a legtöbben. Csomó emberrel ez sosem történik meg.
Heisman
jó kis közös nézés a grundban 😀

több mint 4 éve
Zimmernek mondjuk örülnék, ha végre belátná, hogy sok neki már ez a stressz és jönne ide DC-nek.

De ha továbbra is Vicc Fangio marad is a házikókler jövőre nem idegesítem már magam a csapaton 😊
FLZOLI
Pedig nálad be van ígérve egy közös fórumos brigádos meccsnézés, asszem garázsban !!! 😋 Nahh, mindegy, mi megyünk, te max nem
jössz le, fenn szunyókálsz… 😅
Zalán
sztem én szoktam bedobni hogy tudunk nálam nézni Dunakeszin meccseket
még mindig tartom 😀

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Nem sorrendben: Jim Harbaugh, Brian Daboll, Nathaniel Hackett, Kellen Moore, Byron Leftwich, Jim Caldwell.

Nekik örülnék. DC-nek meg bizonyított veterán, sanszosan valamelyik nemrég kirúgott HC.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Black_Adder
Erre csak annyit h hiányzik Kubes. Benne megvolt minden ami ide kell: alázat, kötődés, tapasztalat, tudás, tekintély.

Szívszaggató h az egészségügyi gondjai így keresztbe húztak mindent...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Úgy válogatunk a HC-k közül az alapján NCAA vagy NFL koordinátor, fiatal vagy öreg, támadó vagy védő oldalról jön, mintha amúgy a teljes halmazból lehetne egynél többet találni majd, aki alkalmas...

1.) Hozzon jó döntéseket meccsen (4. kísérletek, 1 v 2 pontos, timemenedzsment mind időkérések, mind a játék tempója, playeket nem kell hívnie, driveokat kell neki, hasonlók (challengről nem a HCnak kell döntenie, hanem vkinek, akinek az egyetlen feladata ezt figyelni a felvételen))
2.) Legyen egységes és motivált öltöző mögötte (ha egy hullámvölgy, vagy küldős tényezők gyengítenék az egységet vagy motivációt, tudja időben kezelni és visszafordítani azt)
3.) Legyen válasza a kihívásokra (akár tapasztalatból akár újítóként. Lesz probléma krízis, konfliktus, ha volt már olyanban tudja mit kell tenni vagy tegyen valami újat, ha az működik reformálja meg az NFL-t)
+1 Legyen gerince, vállalja fel a saját hibáit, az első lépés ahhoz hogy tanulj belőlük hogy felismerd hogy a te hibád, ha játékost vagy beosztott edzőt dobsz a busz alá még elhiszed, ha te jól csináltad, és akkor a probléma gyökere marad, akár 3. évre is a szurkolók meg izgulnak, hogy 4-re már ne)

Akármelyik oldalról jön, lesz egy DC és egy OC egy-egy playbokkal, rendszerrel, tökmindegy melyikük munkájába szól bele a HC, ami azt illeti még az is működhetne ami VJ volt, hogy egyikbe se tud beleszólni, ha van 2 jó koordinátor alatta. Nem számít hogy pont a HC aki mihez ért.

2 esetben hajlanék OvsD oldalon az egyik felé
- ha van egy olyan koordinátorod, mint mondjuk Son of Bum, akkor érdemes másik oldalról edzőt hozni, hogy ő maradhasson, ez most nem áll fenn.
- ha QB-t draftolsz és félő hogy jó szereplés esetén elvihetik az OC-t HC-nak. Shurmurral ez ugye nem fenyegetne mert bukott már meg HC-ként, de az ő kezeire meg QB-t nem bízol, aztán meg jmd neve is idén is fel fog merülni, szóval biztosabb a kontinuitás ha a HC víziója van könyvbeírva, persze ez meg 2 élű fegyver, lásd Kubiak aki jó HC volt, de a rendszerét nem tudta implementálni, kimondva nem lett de szerintem nem kis szerepet játszott lemondásában az önkritika | a legszomorúbb az, hogy ő lemondott meg azóta visszavonult - szerintem - legalább részben azért mert nem tudta saját elvárásait teljesíteni, viszont nálunk azóta McCoy, Musgrave, Scangarello és Shurmur az önmagát kereső Kubesnak se ért a nyomába, monhatni szignifikáns visszaesés követte, és nem a Manning Offense-hez képest, hanem a Siemian Offense-hez képest... |
Akárhogy is, sokkal fontosabb a HC személye, minthogy kié a playbook, fiatal QB-nk meg most nincs és egyáltalán nem tartom biztosnak, hogy jön egy, szóval valahogy mégse zárnám ki interjú előtt a jelöltek 50%-át.
Személy szerint az NFLt megreformáló újítókban nem nagyon tudok bízni a tapasztalatban inkább, de fontosnak ezt nem tartom, csak azt hogy a fenti 3 dologban legyen jó

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
2022.. Ez sem lesz a legnehezebb.. Bár mi inkább maradjunk csendben…

Home: Texans, Colts, Cardinals, 49ers, Jets, Chiefs, Chargers, Raiders

Away: Jaguars, Titans, Rams, Seahawks, Panthers, Chiefs, Chargers, Raiders, Browns/Ravens
Zalán
Hát nekem ez első blikkre pont nem tűnik egyszerűnek 😀 Colts-Cardinals-49ers-Titans-Rams-Browns/Ravens: ez brutál erős bárhogy nézem, van még a csoportunk ami szintén kemény, maradt a Texans-Jets-Jaguars-Panthers négyes. Texansnál fogalmam sincs mi lesz, de a Jets-Jaguars páros simán lehet, hogy jövőre nem lesz rossz. Fiatal QB mindkét helyen, ha sikerül összehangolni a dolgokat akkor nagy ugrás jöhet ott szerintem, Panthers szintén lutri. Összességében nekem ez egy kifejezetten kemény naptárnak ígérkezik, meglátjuk mennyit változnak a csapatok jövőre

Szerk: A Hawkst kifelejtettem, de Wilson miatt szintén lutri, hogy velük mi lesz

Szerkesztette: Vonster
több mint 4 éve
2022.. Ez sem lesz a legnehezebb.. Bár mi inkább maradjunk csendben…

Home: Texans, Colts, Cardinals, 49ers, Jets, Chiefs, Chargers, Raiders

Away: Jaguars, Titans, Rams, Seahawks, Panthers, Chiefs, Chargers, Raiders, Browns/Ravens

több mint 4 éve
Zimmernek mondjuk örülnék, ha végre belátná, hogy sok neki már ez a stressz és jönne ide DC-nek.

De ha továbbra is Vicc Fangio marad is a házikókler jövőre nem idegesítem már magam a csapaton 😊
FLZOLI
Pedig nálad be van ígérve egy közös fórumos brigádos meccsnézés, asszem garázsban !!! 😋 Nahh, mindegy, mi megyünk, te max nem
jössz le, fenn szunyókálsz… 😅

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 821 — no es importante
Shurmurnak nagyon komoly anyagai lehetnek a liga edzőinek feléről, hogy bármit csinál, mindig kap újabb és újabb állást, nem is rosszat. Fangio nyilatkozatai is erről szólnak, pontosan tudja hogyan kell kapcsolatokat építeni hogy még 10 év múlva is a ligában dolgozhasson.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Én is úgy vagyok vele, hogy legyen meg az újabb front office csere előbb, aztán majd elvitázunk rajta, hogy milyen is az új edző. Ebben a mostaniban is bíztunk az elején, aztán ez lett belőle. Sajnos az, hogy "jó edző, jó koordinátor" láthatóan lófütyit nem jelent, ha HC feladatokról van szó. Nem csak, hogy a közvetlen feladatokban - heti game planningtől az oldalvonal melletti teendőkig time menedzsmenttől kezdve piros zászlón át nekimenjünk-e negyediknek egészen az öltözői motiváció és morál fenntartásáig -, de a közvetett feladatokban (megfelelő koordinátorok megtalálása) is annyira más, mint koordinátorkodni, hogy úgyis fejest fogunk ugrani megint az ismeretlen vízbe.

Én mindenesetre úgy készülök - mert pozitív vagyok 😊 -, hogy támadó felfogású edző jön (megint, végre), és a támadósor felett fog szorosabb kontrollal rendelkezni. Amit több okból is fontosnak tartok, de a kettő legfontosabb az, hogy 1. irányító needünk van és vagy egy veterán fog ide vetődni, vagy egy új fiatallal próbálkozunk, és mindkettőhoz jó, ha a HC támadó felfogású, másrészt - ettől elszoktunk az utóbbi években, ezért keveset is gondolunk rá, de - ha beválna, akkor elkezdenének érdeklődni a koordinátorok iránt ismét. És jobbnak tartom most, ha a támadó oldalon van kontinuitás. Szóval jöjjön támadó edző.

(A védelmet én picit máshogy látom, mint Black. Szerintem itt jó a védelem, és többnyire jó is volt, csak egyrészt hozzászoktunk a jóhoz - csak védelemről beszélek -, ezért az időnkénti középszerűség is már rossznak tűnik, másrészt nehéz értékelni a védelem jó játékát, ha a támadó oldal folyamatosan bottom 5/bottom 10. Szóval én aláírnám azt is, ha a védelem valamennyire visszaesne, csak az offense kerüljön már ki ebből a béklyóból amibe évek óta be van zárva.)
peterk2005
Egyetértek. És szerintem ezekben bukott meg nagyon csúnyán Fangio. Ragaszkodik évek óta Susmushoz és McMahonhoz, pedig ligaszinten bottom szar mindkettő. Emlékszem én kifejezetten örültem, amikor Scangarello ki lett rúgva, pedig lehet őt kellett vna hagyni dolgozni legalább 2 évig. Pláne, hogy alatta azért máshogy nézett ki Lock. De ő bezzeg rögtön ki lett rúgva, a másik 2 jómadár meg azóta rontja itt a levegőt.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én is úgy vagyok vele, hogy legyen meg az újabb front office csere előbb, aztán majd elvitázunk rajta, hogy milyen is az új edző. Ebben a mostaniban is bíztunk az elején, aztán ez lett belőle. Sajnos az, hogy "jó edző, jó koordinátor" láthatóan lófütyit nem jelent, ha HC feladatokról van szó. Nem csak, hogy a közvetlen feladatokban - heti game planningtől az oldalvonal melletti teendőkig time menedzsmenttől kezdve piros zászlón át nekimenjünk-e negyediknek egészen az öltözői motiváció és morál fenntartásáig -, de a közvetett feladatokban (megfelelő koordinátorok megtalálása) is annyira más, mint koordinátorkodni, hogy úgyis fejest fogunk ugrani megint az ismeretlen vízbe.

Én mindenesetre úgy készülök - mert pozitív vagyok 😊 -, hogy támadó felfogású edző jön (megint, végre), és a támadósor felett fog szorosabb kontrollal rendelkezni. Amit több okból is fontosnak tartok, de a kettő legfontosabb az, hogy 1. irányító needünk van és vagy egy veterán fog ide vetődni, vagy egy új fiatallal próbálkozunk, és mindkettőhoz jó, ha a HC támadó felfogású, másrészt - ettől elszoktunk az utóbbi években, ezért keveset is gondolunk rá, de - ha beválna, akkor elkezdenének érdeklődni a koordinátorok iránt ismét. És jobbnak tartom most, ha a támadó oldalon van kontinuitás. Szóval jöjjön támadó edző.

(A védelmet én picit máshogy látom, mint Black. Szerintem itt jó a védelem, és többnyire jó is volt, csak egyrészt hozzászoktunk a jóhoz - csak védelemről beszélek -, ezért az időnkénti középszerűség is már rossznak tűnik, másrészt nehéz értékelni a védelem jó játékát, ha a támadó oldal folyamatosan bottom 5/bottom 10. Szóval én aláírnám azt is, ha a védelem valamennyire visszaesne, csak az offense kerüljön már ki ebből a béklyóból amibe évek óta be van zárva.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)