Denver Broncos
"I love this sport. I hate this sport."
Meglátjuk. Miller-en és Sutton-on kívül egyikük sem season ending, kíváncsi leszek mire megyünk ha visszatérnek.De, garantáltan jobbak lennénk, kérdés h megvertük volna-e velük ezt a Bucst, sztem igen, de ha érzelemmentesen nézem akkor nem biztos.Szerintem ezt már kár a sérülésekre fogni. Ha ők mind a pályán lennének se garancia, hogy jobbak lennénk. Vagy ha mégis az a játékosok egyéni villanásai miatt, nem a coaching miatt.Amúgy nekem meggyőződésem, hogy ez a keret po esélyes lenne, még ha vannak is benne komoly hiányosságok. Szerintem itt főleg coaching gondok vannak.Kéne egy QB, egy WR1, egy ED1, egy CB1, egy RB1, egy RT, két DI - nyugtasson minket a tudat h IR-en ott vannak...
Egy hozzáértő HC-vel és koordinátorokkal teljesen más lenne a csapat képe.
roberto23
Nehéz értékelni ezt a meccset, mert tényleg nagyon meredek a sérült sorunk, tényleg jó ez a Bucs (sajna ellenünk már az O#ük is megérkezett nekik...), de ettől függetlenül pár felvillanást leszámítva full egyértelmű volt...
Általános Doktor
0-4 után most 0-3al kezdtünk. Szerintem erre már semmilyen kifogás nem lehet.
roberto23
Ettől függetlenül ennyi és ilyen minőségű sérülttel nem látom h ugyan milyen edzői brigádnak ment volna (ez a Bucs nem a Giants).
Mind1 is, ha bármit akarunk akkor a Jets kötelező, utána lesz egy hosszú hetünk a Peccre felkészülni, hátha.
Általános Doktor
De én már nem bízom abban, hogy Fangio-val bármire is menni fogunk.
„History is a set of lies agreed upon.”
De, garantáltan jobbak lennénk, kérdés h megvertük volna-e velük ezt a Bucst, sztem igen, de ha érzelemmentesen nézem akkor nem biztos.Szerintem ezt már kár a sérülésekre fogni. Ha ők mind a pályán lennének se garancia, hogy jobbak lennénk. Vagy ha mégis az a játékosok egyéni villanásai miatt, nem a coaching miatt.Amúgy nekem meggyőződésem, hogy ez a keret po esélyes lenne, még ha vannak is benne komoly hiányosságok. Szerintem itt főleg coaching gondok vannak.Kéne egy QB, egy WR1, egy ED1, egy CB1, egy RB1, egy RT, két DI - nyugtasson minket a tudat h IR-en ott vannak...
roberto23
Nehéz értékelni ezt a meccset, mert tényleg nagyon meredek a sérült sorunk, tényleg jó ez a Bucs (sajna ellenünk már az O#ük is megérkezett nekik...), de ettől függetlenül pár felvillanást leszámítva full egyértelmű volt...
Általános Doktor
roberto23
Ettől függetlenül ennyi és ilyen minőségű sérülttel nem látom h ugyan milyen edzői brigádnak ment volna (ez a Bucs nem a Giants).
Mind1 is, ha bármit akarunk akkor a Jets kötelező, utána lesz egy hosszú hetünk a Peccre felkészülni, hátha.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Szerintem ezt már kár a sérülésekre fogni. Ha ők mind a pályán lennének se garancia, hogy jobbak lennénk. Vagy ha mégis az a játékosok egyéni villanásai miatt, nem a coaching miatt.Amúgy nekem meggyőződésem, hogy ez a keret po esélyes lenne, még ha vannak is benne komoly hiányosságok. Szerintem itt főleg coaching gondok vannak.Kéne egy QB, egy WR1, egy ED1, egy CB1, egy RB1, egy RT, két DI - nyugtasson minket a tudat h IR-en ott vannak...
roberto23
Általános Doktor
Amúgy nekem meggyőződésem, hogy ez a keret po esélyes lenne, még ha vannak is benne komoly hiányosságok. Szerintem itt főleg coaching gondok vannak.Kéne egy QB, egy WR1, egy ED1, egy CB1, egy RB1, egy RT, két DI - nyugtasson minket a tudat h IR-en ott vannak...
roberto23
Nehéz értékelni ezt a meccset, mert tényleg nagyon meredek a sérült sorunk, tényleg jó ez a Bucs (sajna ellenünk már az O#ük is megérkezett nekik...), de ettől függetlenül pár felvillanást leszámítva full egyértelmű volt h mi lesz a vége...
A jets ellen kell egy kis önbizalmat szerezni, annak Bortlessel is mennie kellene, utána remélem már Lockkal és Dotsonnal RT-ben vághatunk neki a szezon feltámasztásának.
Szerkesztette: Általános Doktor

Amúg szerintetek mi az igazi baj Denverben? Most nem a mai teljesítményt illetően. Hanem komplexen? A tulajdonosi szerkezet? Elway? A hegy? Karma? Mi az ami ennyire nem működik itt ?A 10 legfontosabb játékosunk közül 6 nem elérhető és most mint kiderülni látszik az OL teljesítményét Lock játékstílusa jelentősen feljavította és nem maguk miatt tűntek jónak néhány alkalommal. Emellett vannak meccsen belüli coaching gondok is.
Zalán
Sáti be is állhatna az O-falba.. És a D-be is.. 😊áhh, leadná a meccset, mint Jézus ellen...
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
A második félidőben még bármi lehet, de függetlenül attól h mi lesz azt már most megállapíthatjuk h qvamenő lett a South Park cameo:Sáti be is állhatna az O-falba.. És a D-be is.. 😊
Let's go @Broncos! pic.twitter.com/NF5NwjK0yO
— South Park (@SouthPark) September 27, 2020
I asked @DBC_Director to find Butters for me ... and as always, she came through. Even better with the @DBC_Erica cameo 🙌 @SouthPark pic.twitter.com/hleZrueZIx
— Romi Bean (@Romi_Bean) September 27, 2020
Stan featuring @DBC_AlexM 🙌@SouthPark #BroncosCountry pic.twitter.com/lMCFN6SnGK
Kenny is alive!!@DBC_DaisyC @SouthPark #BroncosCountry pic.twitter.com/yfYvEcxnEU
OMG Towelie is here keeping my girl @DBC_Breanna company! @SouthPark #BroncosCountry pic.twitter.com/8SMjYoLWYH
What in Satan's name?!@DBC_Brielle @SouthPark #BroncosCountry pic.twitter.com/wmvpPGdHMV
Ladies and Gentleman,
Please give a warm #BroncosCountry welcome to Mr. Hankey, the Christmas Poo 🎄💩@DBC_Dee @SouthPark pic.twitter.com/V71kEnCAOV
.@DBC_Rachael is such a goth 🤪#BroncosCountry @SouthPark pic.twitter.com/YXTRuXyWmJ
Általános Doktor
Let's go @Broncos! pic.twitter.com/NF5NwjK0yO
— South Park (@SouthPark) September 27, 2020
I asked @DBC_Director to find Butters for me ... and as always, she came through. Even better with the @DBC_Erica cameo 🙌 @SouthPark pic.twitter.com/hleZrueZIx
Stan featuring @DBC_AlexM 🙌@SouthPark #BroncosCountry pic.twitter.com/lMCFN6SnGK
Kenny is alive!!@DBC_DaisyC @SouthPark #BroncosCountry pic.twitter.com/yfYvEcxnEU
OMG Towelie is here keeping my girl @DBC_Breanna company! @SouthPark #BroncosCountry pic.twitter.com/8SMjYoLWYH
What in Satan's name?!@DBC_Brielle @SouthPark #BroncosCountry pic.twitter.com/wmvpPGdHMV
Ladies and Gentleman,
Please give a warm #BroncosCountry welcome to Mr. Hankey, the Christmas Poo 🎄💩@DBC_Dee @SouthPark pic.twitter.com/V71kEnCAOV
.@DBC_Rachael is such a goth 🤪#BroncosCountry @SouthPark pic.twitter.com/YXTRuXyWmJ

Szomoru amilyen uton indult el a csapat.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
ha 1-1 lesz akkor Lock sztem megy mind1 mi van lásd Murray-RosenHa 1/1 lesz és Lock jatszik 8-10 meccset akkor bust, jöhet egy QBÉn reálisan legalább 4 1st + 2 a cserélni akaró csapatból választható játékosra lőném be az árát, ha Burrownál tavaly három elsőt pletykáltak értékként. Ha valaki úgy lesz 1/1, hogy van irányítója, az biztosan nem fogja ezt a lehetőséget nem megfontolni.Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.Hááát, ha nem Lawrence jönne, akkor könnyebb lenne a döntés, de mivel ő fog, nem lesz ez olyan egyértelmű szerintem. Illetve, rosszul fogalmaztam, mert éppen, hogy egyértelmű lesz. (Akárkié is lesz az 1/1 eszébe nem fog jutni eltradelni azt.)
Cruyffista
peterk2005
Cruyffista
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Jerry Jeudy is ACTIVE for #TBvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) September 27, 2020
👀 our inactives » https://t.co/PkyZvugzMN pic.twitter.com/WvSol1NvEd
Ha 1/1 lesz és Lock jatszik 8-10 meccset akkor bust, jöhet egy QBÉn reálisan legalább 4 1st + 2 a cserélni akaró csapatból választható játékosra lőném be az árát, ha Burrownál tavaly három elsőt pletykáltak értékként. Ha valaki úgy lesz 1/1, hogy van irányítója, az biztosan nem fogja ezt a lehetőséget nem megfontolni.Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.Hááát, ha nem Lawrence jönne, akkor könnyebb lenne a döntés, de mivel ő fog, nem lesz ez olyan egyértelmű szerintem. Illetve, rosszul fogalmaztam, mert éppen, hogy egyértelmű lesz. (Akárkié is lesz az 1/1 eszébe nem fog jutni eltradelni azt.)
Cruyffista
peterk2005
Cruyffista
Én reálisan legalább 4 1st + 2 a cserélni akaró csapatból választható játékosra lőném be az árát, ha Burrownál tavaly három elsőt pletykáltak értékként. Ha valaki úgy lesz 1/1, hogy van irányítója, az biztosan nem fogja ezt a lehetőséget nem megfontolni.Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.Hááát, ha nem Lawrence jönne, akkor könnyebb lenne a döntés, de mivel ő fog, nem lesz ez olyan egyértelmű szerintem. Illetve, rosszul fogalmaztam, mert éppen, hogy egyértelmű lesz. (Akárkié is lesz az 1/1 eszébe nem fog jutni eltradelni azt.)
Cruyffista
peterk2005
tank for SB 😀Valahogy verjük meg a kurva Brady-t ez a kérésem. Amúgy mehet a Tank for Trevor.Érdekességképpen Bradynek egyedül ellenünk van negatív rekordja (8-9), valamint ebben a stadionban a leggyengébb a recordja (4-7).
Heisman Trophy
Ezt a tank for trevor faszságot meg qvagyorsan felejtsük el, PO a cél, még félkarú kerettel is, nem az 1/1!!!!
Általános Doktor
Valahogy verjük meg a kurva Brady-t ez a kérésem. Amúgy mehet a Tank for Trevor.Érdekességképpen Bradynek egyedül ellenünk van negatív rekordja (8-9), valamint ebben a stadionban a leggyengébb a recordja (4-7).
Heisman Trophy
Ezt a tank for trevor faszságot meg qvagyorsan felejtsük el, PO a cél, még félkarú kerettel is, nem az 1/1!!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Mint ismert ma már lesz párezer valódi néző is a Milehighban, de azt kevésbé verték nagydobra h egy szerencsés település valamennyi lakója is ott lehet a lelátón, GO BRONCOS!!!Miattuk lettem Broncos-szurkoló és nem Steelers még valamikor 2004-ben... 😊
www.instagram.com/p/CFpV04Wh07E/
#BeatTheBucs
Általános Doktor
#BeatTheBucs