Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.
Cruyffista
Hááát, ha nem Lawrence jönne, akkor könnyebb lenne a döntés, de mivel ő fog, nem lesz ez olyan egyértelmű szerintem. Illetve, rosszul fogalmaztam, mert éppen, hogy egyértelmű lesz. (Akárkié is lesz az 1/1 eszébe nem fog jutni eltradelni azt.)
peterk2005
És még magas is!!!
FLZOLI
Bármennyire is álmodozunk. Nem leszünk 1/1, mint ahogy 1/32 sem.
A mázli nem tart örökké. Egyszer az ölébe hullott Elwaynek egy Manning.
De most csapatot kell építeni, edzőstül, játékosokat nevelni és készeket megszerezni...
Az én bizalmam még él erre a szezonra Fangio és a csapat iránt.
De rendesen szenvedjük azt a két év Bambafasz korszakot, amikor sikerült kétszer legalja draftot is lehozni mellette...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nézőkre ma sem lehet panasz, csak Cartman bírjon magával és Gronk vagy Brady ki ne nyírja Kennyt. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.
Cruyffista
Hááát, ha nem Lawrence jönne, akkor könnyebb lenne a döntés, de mivel ő fog, nem lesz ez olyan egyértelmű szerintem. Illetve, rosszul fogalmaztam, mert éppen, hogy egyértelmű lesz. (Akárkié is lesz az 1/1 eszébe nem fog jutni eltradelni azt.)
peterk2005
És még magas is!!!

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Cruyffista

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jeudy-nál törölték a questionable-t, tehát játszani fog. Ez jó hír, playről playre egyre jobban nézett ki, folytathatja a fejlődést.
Cruyffista
És Cleveland is lesz, meg Okweakárki is .. 😊 Butt is talán használva lesz, ha már magic tc-t nyomott. Célpont lesz elég. Driskel nem fogalmatlan. Haladni fogunk. Jó lenne a D elkezdené a szezont, elsősorban a fal.. Tavaly 4 hetet vártunk egy sackra. Idén két hét elég nyomás nélkül.. Brady amúgy is szereti csókolgatni a lószar-magas Mile High fűcsomóit. 😊

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Jeudy-nál törölték a questionable-t, tehát játszani fog. Ez jó hír, playről playre egyre jobban nézett ki, folytathatja a fejlődést.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Negritis
Jól néz ez ki....

Jön majd a 49ers O#. Futás dögivel vagy passz a jó kezű TE-nek. Ha minden kötél szakad hail mary a speedsternek 😊
FLZOLI
Kittle asszem sérült
Negritis
Jordan Reed egész jól pótolta... Shanny tud mit kezdeni a játékosaival.
peterk2005
A jön a 49ers-offense az a Broncosra vonatkozott, ahol a WR-ek kiesésével marad a futás, passz Fantre és hail mary Hamlerre.

Reed jól pótolta, ez persze nem csak Shanny érdeme (nyilván az övé is), hanem Reed képességei miatt is jó. Más kérdés, hogy évente kb 5 meccset bír, de húzza most ki végig, azt kívánom neki.

Írjátok, hogy gyengék a CB-k, nem úgy teljesítenek az LB-k és az edge-ek, ahogyan kellene, szóval akkor tippre Arians belefuttat majd 10-et az első negyedben Fournette-tel az eddig egyedül jól működő falba, harmadikra tuti jön valami értelmes nyomás a szélről és mehet a puntcsata 😀

Amúgy megnéztem, brutális, hogy Brady az első kilenc meccséből hetet is elveszített itt. Az megvolt, hogy nem ment itt, de hogy ennyire nem, az durva. Valószínűleg az utolsó két sima meccs is belejátszhatott az összképbe, papíron azért inkább ez utóbbiakhoz lehet hasonló most a meccs (de ez még mindig csak 5–7 lenne)

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Amúgy értem én, hogy remények meg minden, de kb most a jó öreg Gase mester Jets-e a rivális az 1/1-ért...Ha ez osszejon vagy a TOP3 osszejon, no brainer QB húzás.

Persze szurkolok vagyunk és bízunk, de kiesett 2 meccs alatt a WR1, WR2, RB2, QB, DE1, CB1...
FLZOLI
Egész szezonra "csak" Millert és Suttont vesztettük el. Én nem titkolom itt a fórumon a negativizmusomat, mind a keret mint a játék kapcsán, de azért vannak csapatok amiket erőből úgy kell legyőznünk, hogy esélye ne legyen Chokernek elbénázni a végét. Pl a Jets.
Amúgy nem sokkolna egy Jets elleni vereség se, de ugyanannyi erővel benne van az is, hogy egy PO csapat ellen minden klappol és 9+ pont előnnyel megyünk az utolsó fél percnek.

Nem vagyunk jók. De ha se Kóklerrel, se JMD-vel nem jött össze az 1/1, akkor még kell kaparni ahhoz bőven. Egyelőre egy 6 győzelem simán benne van ebben, aztán még javulhat is romolhat is a helyzet a következő fordulókban.

Aztán ha top3 pick, akkor kuka a teljes jelenlegi csapat, új GM, új HC és akkor kb Locktól függetlenül új QB.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Amúgy értem én, hogy remények meg minden, de kb most a jó öreg Gase mester Jets-e a rivális az 1/1-ért...Ha ez osszejon vagy a TOP3 osszejon, no brainer QB húzás.

Persze szurkolok vagyunk és bízunk, de kiesett 2 meccs alatt a WR1, WR2, RB2, QB, DE1, CB1...
FLZOLI
"Kéne" azért még pár sérülés ahhoz, hogy ez reális lehessen... Megvolt a lehetőségünk így is, hogy két PO-esélyes csapat ellen nyerjünk, rajtunk múlott, ez eddig kottára az mint tavaly. Ebből kifolyólag szinte kizártnak tartom, hogy 2-3 győzelmen vagy az alatt maradjunk egy szinten a Jetsszel, vagy egyáltalán ahhoz a bagázshoz tartozzunk. Egyébként igen, jó lenne a két véglet közül az egyiket megvalósítani, vagy a playoffot, vagy a top picket, egy újabb 10-15. húzásból én már nem kérnék (bár Jeudy és Fant abszolút megvett).

több mint 5 éve

több mint 5 éve
minden cb olyan mércét szeretne magának mint yiadom meg langley...
Black_Adder
nem pláne webster...

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
minden cb olyan mércét szeretne magának mint yiadom meg langley...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Jó lesz ez, töltelék a CB poszton is 😊 Egyedül a safety poszt stabil és egészséges...
FLZOLI
CB poszton csak töltelék volt eddig is szinte... Csóri Ojemudia, még tehetséges is lenne, az első meccsen elveszik a csodaszép intjét, Alexander faszsága miatt, majd be kell állnia kezdőként és szétégeti Ben, most meg jön neki Brady. Pedig szerintem az elmúlt sok év legígéretesebb harmadik körös cb-je. Nagyon drukkolok neki.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
Toliver nem volt rossz mikor Chicagoban pályára került.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Jó lesz ez, töltelék a CB poszton is 😊 Egyedül a safety poszt stabil és egészséges...

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 567 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A hülyének is megéri ennyiért.

iktriad
Nem pláne nekünk. Ha íg folytatjuk és minden idényben három irányítót használunk el, hamar el fogunk jutni a hires Browns-os képig..
Zalán
#TankforTrevor és minden megváltozik. 😊 Vagy Bortles beáll és nagy király lesz.
több mint 5 éve

iktriad
Nem pláne nekünk. Ha íg folytatjuk és minden idényben három irányítót használunk el, hamar el fogunk jutni a hires Browns-os képig..

több mint 5 éve
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline

Negritis
Jól néz ez ki....

Jön majd a 49ers O#. Futás dögivel vagy passz a jó kezű TE-nek. Ha minden kötél szakad hail mary a speedsternek 😊
FLZOLI
Kittle asszem sérült
Negritis
Jordan Reed egész jól pótolta... Shanny tud mit kezdeni a játékosaival.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
De legalább Lindsay már edzett. Mondjuk játszani gondolom így se fog, de talán a Jets ellen már bevethető lesz.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Azért valljuk be, a Pittsburgh D rendesen leamortizált bennünket...

Szerkesztette: Zalán

több mint 5 éve

Negritis
Jól néz ez ki....

FLZOLI
Kittle asszem sérült
Negritis
Igen sérült, de nem is az idei csapatukra gondoltam.
A tavalyi, idén Chargers féle kórházválogatott.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 567 — The Mathematician

Negritis
Jól néz ez ki....

FLZOLI
Kittle asszem sérült

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

Negritis
Jól néz ez ki....