Denver Broncos
Bármennyire is álmodozunk. Nem leszünk 1/1, mint ahogy 1/32 sem.És még magas is!!!Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.Hááát, ha nem Lawrence jönne, akkor könnyebb lenne a döntés, de mivel ő fog, nem lesz ez olyan egyértelmű szerintem. Illetve, rosszul fogalmaztam, mert éppen, hogy egyértelmű lesz. (Akárkié is lesz az 1/1 eszébe nem fog jutni eltradelni azt.)
Cruyffista
peterk2005
FLZOLI
A mázli nem tart örökké. Egyszer az ölébe hullott Elwaynek egy Manning.
De most csapatot kell építeni, edzőstül, játékosokat nevelni és készeket megszerezni...
Az én bizalmam még él erre a szezonra Fangio és a csapat iránt.
De rendesen szenvedjük azt a két év Bambafasz korszakot, amikor sikerült kétszer legalja draftot is lehozni mellette...
"I love this sport. I hate this sport."
Gang’s all here. 😅@SouthPark | @ComedyCentral pic.twitter.com/3OLVXQSK12
— Denver Broncos (@Broncos) September 27, 2020
Szerkesztette: iktriad
És még magas is!!!Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.Hááát, ha nem Lawrence jönne, akkor könnyebb lenne a döntés, de mivel ő fog, nem lesz ez olyan egyértelmű szerintem. Illetve, rosszul fogalmaztam, mert éppen, hogy egyértelmű lesz. (Akárkié is lesz az 1/1 eszébe nem fog jutni eltradelni azt.)
Cruyffista
peterk2005
Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.Hááát, ha nem Lawrence jönne, akkor könnyebb lenne a döntés, de mivel ő fog, nem lesz ez olyan egyértelmű szerintem. Illetve, rosszul fogalmaztam, mert éppen, hogy egyértelmű lesz. (Akárkié is lesz az 1/1 eszébe nem fog jutni eltradelni azt.)
Cruyffista

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Jeudy-nál törölték a questionable-t, tehát játszani fog. Ez jó hír, playről playre egyre jobban nézett ki, folytathatja a fejlődést.És Cleveland is lesz, meg Okweakárki is .. 😊 Butt is talán használva lesz, ha már magic tc-t nyomott. Célpont lesz elég. Driskel nem fogalmatlan. Haladni fogunk. Jó lenne a D elkezdené a szezont, elsősorban a fal.. Tavaly 4 hetet vártunk egy sackra. Idén két hét elég nyomás nélkül.. Brady amúgy is szereti csókolgatni a lószar-magas Mile High fűcsomóit. 😊
Cruyffista
A jön a 49ers-offense az a Broncosra vonatkozott, ahol a WR-ek kiesésével marad a futás, passz Fantre és hail mary Hamlerre.Jordan Reed egész jól pótolta... Shanny tud mit kezdeni a játékosaival.Kittle asszem sérültJól néz ez ki....Broncos' game statuses for #TBvsDEN:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) September 25, 2020
OUT: Drew Lock (shoulder), Davontae Harris (hamstring)
DOUBTFUL: Phillip Lindsay (toe)
QUESTIONABLE: Jerry Jeudy (ribs)
Negritis
Jön majd a 49ers O#. Futás dögivel vagy passz a jó kezű TE-nek. Ha minden kötél szakad hail mary a speedsternek 😊
FLZOLI
Negritis
peterk2005
Reed jól pótolta, ez persze nem csak Shanny érdeme (nyilván az övé is), hanem Reed képességei miatt is jó. Más kérdés, hogy évente kb 5 meccset bír, de húzza most ki végig, azt kívánom neki.
Írjátok, hogy gyengék a CB-k, nem úgy teljesítenek az LB-k és az edge-ek, ahogyan kellene, szóval akkor tippre Arians belefuttat majd 10-et az első negyedben Fournette-tel az eddig egyedül jól működő falba, harmadikra tuti jön valami értelmes nyomás a szélről és mehet a puntcsata 😀
Amúgy megnéztem, brutális, hogy Brady az első kilenc meccséből hetet is elveszített itt. Az megvolt, hogy nem ment itt, de hogy ennyire nem, az durva. Valószínűleg az utolsó két sima meccs is belejátszhatott az összképbe, papíron azért inkább ez utóbbiakhoz lehet hasonló most a meccs (de ez még mindig csak 5–7 lenne)

Amúgy értem én, hogy remények meg minden, de kb most a jó öreg Gase mester Jets-e a rivális az 1/1-ért...Ha ez osszejon vagy a TOP3 osszejon, no brainer QB húzás.Egész szezonra "csak" Millert és Suttont vesztettük el. Én nem titkolom itt a fórumon a negativizmusomat, mind a keret mint a játék kapcsán, de azért vannak csapatok amiket erőből úgy kell legyőznünk, hogy esélye ne legyen Chokernek elbénázni a végét. Pl a Jets.
Persze szurkolok vagyunk és bízunk, de kiesett 2 meccs alatt a WR1, WR2, RB2, QB, DE1, CB1...
FLZOLI
Amúgy nem sokkolna egy Jets elleni vereség se, de ugyanannyi erővel benne van az is, hogy egy PO csapat ellen minden klappol és 9+ pont előnnyel megyünk az utolsó fél percnek.
Nem vagyunk jók. De ha se Kóklerrel, se JMD-vel nem jött össze az 1/1, akkor még kell kaparni ahhoz bőven. Egyelőre egy 6 győzelem simán benne van ebben, aztán még javulhat is romolhat is a helyzet a következő fordulókban.
Aztán ha top3 pick, akkor kuka a teljes jelenlegi csapat, új GM, új HC és akkor kb Locktól függetlenül új QB.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Amúgy értem én, hogy remények meg minden, de kb most a jó öreg Gase mester Jets-e a rivális az 1/1-ért...Ha ez osszejon vagy a TOP3 osszejon, no brainer QB húzás."Kéne" azért még pár sérülés ahhoz, hogy ez reális lehessen... Megvolt a lehetőségünk így is, hogy két PO-esélyes csapat ellen nyerjünk, rajtunk múlott, ez eddig kottára az mint tavaly. Ebből kifolyólag szinte kizártnak tartom, hogy 2-3 győzelmen vagy az alatt maradjunk egy szinten a Jetsszel, vagy egyáltalán ahhoz a bagázshoz tartozzunk. Egyébként igen, jó lenne a két véglet közül az egyiket megvalósítani, vagy a playoffot, vagy a top picket, egy újabb 10-15. húzásból én már nem kérnék (bár Jeudy és Fant abszolút megvett).
Persze szurkolok vagyunk és bízunk, de kiesett 2 meccs alatt a WR1, WR2, RB2, QB, DE1, CB1...
FLZOLI
Ha az 1/1 valósul meg, és úgy, hogy közben Lock bizonyít, én szó nélkül a lehúznám az egyik csapat gatyáját is valami történelmi megatrade-del. Nekem inkább az egyik top LT prospect kéne ebből a classból. Lock még mindig nem töltött el annyi időt a pályán, hogy véleményem legyen a jövőről, így én még pozitívan állok hozzá.
minden cb olyan mércét szeretne magának mint yiadom meg langley...nem pláne webster...
Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Jó lesz ez, töltelék a CB poszton is 😊 Egyedül a safety poszt stabil és egészséges...CB poszton csak töltelék volt eddig is szinte... Csóri Ojemudia, még tehetséges is lenne, az első meccsen elveszik a csodaszép intjét, Alexander faszsága miatt, majd be kell állnia kezdőként és szétégeti Ben, most meg jön neki Brady. Pedig szerintem az elmúlt sok év legígéretesebb harmadik körös cb-je. Nagyon drukkolok neki.
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Broncos are promoting CB Kevin Tolliver to their active roster from their practice squad, per @UniSportsMgmt.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 26, 2020
Broncos’ HC Vic Fangio coached Tolliver in Chicago and helped bring him to Denver.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
#TankforTrevor és minden megváltozik. 😊 Vagy Bortles beáll és nagy király lesz.A hülyének is megéri ennyiért.Nem pláne nekünk. Ha íg folytatjuk és minden idényben három irányítót használunk el, hamar el fogunk jutni a hires Browns-os képig..
I like this. Blake Bortles, a 6-year vet, signed up with Broncos for one-year, minimum of $910,000, per sources. Yes he presumably has a few million stashed. But it proves his motivation is he simply wants to play. #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) September 26, 2020
iktriad
Zalán
A hülyének is megéri ennyiért.Nem pláne nekünk. Ha íg folytatjuk és minden idényben három irányítót használunk el, hamar el fogunk jutni a hires Browns-os képig..
I like this. Blake Bortles, a 6-year vet, signed up with Broncos for one-year, minimum of $910,000, per sources. Yes he presumably has a few million stashed. But it proves his motivation is he simply wants to play. #9sports
iktriad
Jordan Reed egész jól pótolta... Shanny tud mit kezdeni a játékosaival.Kittle asszem sérültJól néz ez ki....Broncos' game statuses for #TBvsDEN:
Negritis
Jön majd a 49ers O#. Futás dögivel vagy passz a jó kezű TE-nek. Ha minden kötél szakad hail mary a speedsternek 😊
FLZOLI
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
„History is a set of lies agreed upon.”
Igen sérült, de nem is az idei csapatukra gondoltam.Kittle asszem sérültJól néz ez ki....Broncos' game statuses for #TBvsDEN:
Negritis
FLZOLI
Negritis
A tavalyi, idén Chargers féle kórházválogatott.
Kittle asszem sérültJól néz ez ki....Broncos' game statuses for #TBvsDEN:
Negritis
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Jól néz ez ki....Broncos' game statuses for #TBvsDEN:
Negritis