Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Egyfelől (és másfelől is) jó lenne, ha Lock 2 meccs után vissza tudna térni, viszont hogy utána lehetőleg minél tovább a pályán maradjon a kövi 2-6 hétben egy kis falat kéne építeni elé.Jelenleg Pass Block Win Rate-ben az előkelő 30. a falunk
Lock egészsége szempontjából kevésbé számít, de FWIW Run Block Win Rate-ben kicsit elmaradva ettől a 31.
| Munchak for prez |
A defenseről én végleg lemondtam, az veszett ügy, az O-line építést pedig ugyanúgy elbasztuk tavasszal, de itt talán van egy workaround. Bár amikor azzal árnyaltam a képet, hogy nem kell falfetisisztának lenni, skill playerekkel is meg lehet oldani, akkor azért gondoltam Suttonra és Lindsayre is.
Nos Lindsay nagyon hiányzik nekem, a személye, de a játéka valójában eygelőre nem annyira. Azt nem gondolom, hogy elit egység csak mert 2 jó RB van, az nem hiszem hogy így összeadódik (tudom thunder and lightning), deettőlmég Gordon feature back, egyedül is képes elvinni a csapatot, ahogy Lindsay is az lenne (tized annyi pénzért). A stílusuk más-más csapat ellen kedvez, szóval ha visszajön Lindsay lehet okosan megosztani a futásokat köztük, de addig sincs probléma.
Sutton helyét nyilván Jeudynak kéne átvennie. Engem nem zavarnak a droppok, DT is droppolt, de kezében a labdával megállíthatatlan volt, az is egy módja a poszton hogy elit közeli legyen valaki. A baj, hogy Jeudy mellett mindenki másnak is előre kell lépnie és leginkább Suttonnal volt meg a kémia Locknak. Meg talán Fant. Nem haszontalan idő Jerrynek és hamlerneka Driskel mellett eltöltött idő, de az offense összeállását hátráltatja.
Ahhoz hogy a fal válláról levegyék a terhet még jobban össze kéne csiszolódni, amíg Lock sérült ez nem történik meg. Ha visszajön és továbbra is ilyen magas százalékban verik meg a falat az ellenfelek, akkor nem nagyon fog játék kibontakozódni. Locknak meg lenne a keze a hosszú passzokhoz, a fal miatt ninncsenek.
És akkor tegyük hozzá, az hogy mindössze 15 offensive holdingot dobtak az első fordulóban, az a filozófia nekünk kedvezett, de ki tudja meddig tart ki.
Ha csak kettőt nyerünk idén, az Brady és Belichick ellen legyen, de a szezon szempontjából fontosabb lenne, hogy az O-line ne bottom3 legyen. Ha lenne olyan, mint 18-ban volt, az ezzel a personnellel és Lockkal elég lehetne egy működő offensehez. A változásnak itt kell kezdődnie. Hogy ez a falban (főleg annak szélein) megy-e végbe, vagy mögöttük, az nekem mindegy, de amíg nincs Lock ez maradt ami javulhat és amire szükség is van, hogy kiderüljön Lock-e az irányítónk.
Shurmurnak még legalább pár meccset adok, ez egy fiatal tapasztalatlan csoport a kezei alatt, de azért nagyon remélem hogy Lock visszatérése után nem kell 0-ról kezdeni az egész implementációt
Ha most 6 hetet ki kell hagynia és utána egy olyan offensebe visszajönnie, ahol rögtön eltörik minden play, és improvizálni kell, akkor nem tudjuk meg, hogy tényleg számolhatunk-e vele.
Jó lenne ha legkésőbb a bye week utáni raiders, chargers egyfajta moment of truth lenne vele kapcsolatban.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Ezért nem rakjuk Lock-ot IR-re.The #Broncos are not going to place Drew Lock on IR. They believe there is a chance he could return sooner than 3 games. But they also understand that he could miss 4-5 games. Denver just doesn’t want to "eliminate the possibility"
— James Palmer (@JamesPalmerTV) September 23, 2020
Egy roster helyet szerintem simán megér, hátha tényleg korábban is vissza tud jönni.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Azért meg kell mondanom Driskel nem volt akkora fos ahhoz képest hogy Backup és egy ilyen OL mögé kellett beállnia pont a Steelers ellen ahol Dupree és T.J. Watt tarolt mindenkit.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Engem kilóra megvettHát ezen kiégtem. 😀
Blake "Taking pisses and ripping cigs" Bortles https://t.co/wyaSGwxsqF
— ThatsGoodSports (@BrandonPerna) September 22, 2020
Maybe Bortles is just what the Broncos need. pic.twitter.com/juWYpr71gF
Általános Doktor
Meg kell hagyni jó arc a csávó, az biztos.
több mint 5 éve
Engem kilóra megvettBlake "Taking pisses and ripping cigs" Bortles https://t.co/wyaSGwxsqF
Maybe Bortles is just what the Broncos need. pic.twitter.com/juWYpr71gF
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Nekem Driskelről ez a dobás maradt meg, ha jól rémlik thanksgiving TNF-en dobta tavaly. Néha kijönnek nála ilyen Mahomesos dolgok. Meg ugyanezen a meccsen fejbedobta az egyik DT-t, ami a sisakról pont az ölébe pattant és megindult vele, így saját magának passzolt x yardot.Prof Dr Iskel
www.youtube.com/watch?v=XSDiVtl9JDE
Cruyffista
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Nekem Driskelről ez a dobás maradt meg, ha jól rémlik thanksgiving TNF-en dobta tavaly. Néha kijönnek nála ilyen Mahomesos dolgok. Meg ugyanezen a meccsen fejbedobta az egyik DT-t, ami a sisakról pont az ölébe pattant és megindult vele, így saját magának passzolt x yardot.www.youtube.com/watch?v=XSDiVtl9JDE
több mint 5 éve
2021 elnyújtott előszezonját látjuk...
több mint 5 éve
😊 😊 😊"I just got outdueled," Mahomes said. "What else can I say?" https://t.co/km8npGlFg8
— Hays Carlyon (@HaysCarlyon) September 22, 2020
Örülök, hogy végre valaki leigazolta. Remek arc. És szerintem QB-nek sem rossz. Biztos Halloran adta a tippet Elwaynek.
több mint 5 éve
Nem kell ebbe túl sokat látni, nem Driskel nyakára hoztuk, hanem nem akarjuk hogy letolt gatyával álljunk ha ő is lesérül. Hogy Bortles mennyivel jobb a semminél arról persze megoszlanak a vélemények, de akartak valakit, aki volt már pályán NFLben, ennyi.Az biztos, hogy ha eddig bíztak Driskelben, akkor a pittsburhi teljesítménye után az a bizalom nem veszett el.
Az igazából mindegy hogy jobb-e mint Lock. Lockot nem azért becsüljük, amit most tud, hanem azért amit a jövőből villantott, Driskelnek és Bortlesnek nincs jövője, Locknak remélhetőleg igen.
HA meg pont hogy olyan szarul játszik majd Driskel hogy felmerül hogy Bortles kezdjen, akkor az lesz a legkisebb problémánk, hogy ki az aktuális kezdő QB.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Driskelt ha jól rémlik már a -1. napján az FA-nak befoglaltuk, tehát ő volt az első opciónk QB2-nek. Emiatt, a fizetése miatt, illetve a beugróként mutatott játéka miatt sem gondolom, hogy ki fog szorulni... ahhoz valami 2+ intes kilátástalan meccs kell minimum. És bár néha fogtam a fejem a Steelers ellen, összességében azt kell mondanom, hogy Driskel abszolút a jobb cserék között van a ligában.
több mint 5 éve
én továbbra is Chad Kelly-t akarom!!!!az se zavarna ha az ellenfél huddlejébe felmenne egy playig 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Amúgy én arra is kíváncsi lennék, hogy mire adtunk márciusban 2,5 milliót Driskel-nek, ha most a nyakára hozunk vkit. Mert nekem van most egy olyan érzésem, hogy nem olyan fix ez a Driskel kezdő - Bortles backup leosztás Lock visszatéréséig.Jó lesz ez, pár napja még a Browns jövőt vízionáltam, de úgy tűnik Jags lesz az.... 😊 Csak nem a védelemben lesznek a talentek hanem a támadósorban.
Jajj de jó lenne megint egy szezon, ahol újra 3an is kezdenének irányítóként....
roberto23
Szóval jövőre gondolom jön a Rams és elviszi Suttont
több mint 5 éve
Amúgy én arra is kíváncsi lennék, hogy mire adtunk márciusban 2,5 milliót Driskel-nek, ha most a nyakára hozunk vkit. Mert nekem van most egy olyan érzésem, hogy nem olyan fix ez a Driskel kezdő - Bortles backup leosztás Lock visszatéréséig. Jajj de jó lenne megint egy szezon, ahol újra 3an is kezdenének irányítóként....
több mint 5 éve
Bortles szerintem nem akkora hulladék. Nem is jó, de minimál pénzért talán tűnhet majd úgy, hogy nem pénzkidobás
több mint 5 éve
annyi előnye lenne Rypiennek hogy róla még nem tudjuk hogy szar, Bortlesről már igen
több mint 5 éve
Ő 6láb 5, Rypien csak 6-2.Bortles mitől jobb? Max iktriad többet posztol ide. de ennyiBortles jöhet Driskel cseréjének 🤦♂️Csak hozunk akkor valakit.
Úgy néz ki Rypien tényleg csak azért van a csapatnál, mert jó öltözőember.
Cruyffista
Amúgy amilyen OL volt a Vasas ellen meg amilyen szerencsések vagyunk a sérülésékkel lehet jobb is, ha nem Rypien ül Driskel mögött. Sose lehet tudni.
roberto23
Zalán
komolyan gondolkodtam, hogy rákontrázzak-e lynchre egy bortlesszel, de aztán úgy gondoltam enélkül is éri elég negatív kisugárzás a topicot....
több mint 5 éve
Annyival biztos, hogy legalább van valamennyi tapasztalata.Bortles mitől jobb? Max iktriad többet posztol ide. de ennyiBortles jöhet Driskel cseréjének 🤦♂️Csak hozunk akkor valakit.
Cruyffista
Amúgy amilyen OL volt a Vasas ellen meg amilyen szerencsések vagyunk a sérülésékkel lehet jobb is, ha nem Rypien ül Driskel mögött. Sose lehet tudni.
roberto23
Zalán
Rypien azért már itt van egy ideje, ha meg a backup posztot sem merik rábízni gondolom annak azert van oka.
több mint 5 éve
Bortles mitől jobb? Max iktriad többet posztol ide. de ennyiBortles jöhet Driskel cseréjének 🤦♂️Csak hozunk akkor valakit.
Cruyffista
roberto23
több mint 5 éve
Bortles jöhet Driskel cseréjének 🤦♂️Csak hozunk akkor valakit.
Cruyffista
több mint 5 éve
Tebow-t nem hívja fel valaki hogy hátha mégis?
több mint 5 éve
Jogos. De nem tudtam kihagyni szegényt a felsorolásból. 😕 😀Paxton Lynch említése ebben a topikban 10 nap fórumkarantént ér... Szóltam... 😋😋😋Majd jön rypien 😊Azért azt se felejtsük el, hogy Paxton Lynch is csapat nélkül van éppen.
Sőt hozzuk Chad kelllyt a colts psbol 😊
Negritis
roberto23
Zalán
több mint 5 éve
Bortles jöhet Driskel cseréjének 🤦♂️Úgy néz ki Rypien tényleg csak azért van a csapatnál, mert jó öltözőember.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Sokkal több nyerhető meccsünk van. A két Kansas és a Saints elleni ami nyerhetetlen, iksz persze ott is lehet.. 😊 De komolyan, a többi még Driskellel és a hiányzókkal is nyerhető. Pont a Stellers elleni második félidő mutatta ezt meg...