Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
A maradékból Weddle kéne még,
Black_Adder
Eric Weddlere gondolsz? Mert ő már rég aláírt a Ramsbe.
iktriad
rá gondoltam volna. erről lemaradtam. ezek szerint a Broncos is.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Majd visszajön DT, Stewart és Marshall apróért és mindenki örömködve és reménykedve indul neki a 4-12-es szezonnak 😊

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 753 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A maradékból Weddle kéne még,
Black_Adder
Eric Weddlere gondolsz? Mert ő már rég aláírt a Ramsbe.
több mint 6 éve
Hát, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én most nagyon csalódott vagyok. Többet vártam ettől az FA piactól... Persze még egy "nagy" dobásnak elvileg lenne hely, de úgy tűnik már csak a morzsából akarunk szemezgetni. Ez pedig a csapat jelenlegi helyzetében erthetetlen.
Cruyffista
"inkább több solid starterre / prove it dealre számítok mint 1-2 nagy névre"

Nálam James és Jackson is rendben van, de ha nem is nagyobb névre, többre azért számítottam.

Akiket elszalaszott lehetőségnek látok
- Paradis 9M/év simán megérte volna nálam
- Amos vagy Honey Badger. Utóbbi 3 év 42 az 14/év, 3-mal több mint Kareem Jackson, biztosabb játékosnak nem tartom, de ha minden rendben van akkor jobbnak jobb. Amos a kettő között. Kíváncsi vagyok hogy hogyan választottunk a 3 névből, ami nem tetszik hogy Jackson a legidősebb, ennyi pénzért ennyi erővel akár maradhatott volna inkább Talib... Azért nem temetem még a döntést, Matyi sem tegnap játszott All Pro formában...
- Hicks vagy TD. előbbi alig 10 fölött annual. CJ Mosley más dimenzióban kelt el, de Hicks ennyivel nálam simán belefért volna. Davis nem tudom mennyiért írt alá.

A maradékból Weddle kéne még, ha jól látom nem írt még alá sehova. ILB-ből nem is tudom hirtelen ki elérhető még, akivel előrébb lennénk.
Gondolatban barátkozok egy nem túl acélos Tod Davis - Jewell LB tandemmel és egy Simmons - Parks - Cravens safety trióval. Legalább az egyik posztra érkezdhet drafton segítség, de szerintem hiba ilyen kérdéseket a draftra hagyni.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
"Ellenben számítani inkább másodvonalas játékosokra számítok." Én ezt vártam így nem kellett csalódnom hálisten. Jamesnek még örülök is így utolag. Paradis miatt dühös vagyok. Ez ennyi. Legyen egy jó draft, jövőre meg megint huzunk a 10. hely körül.
Leonidasz007
Tavaly azért egy hasonló kerettel, elég sok szorosan bebukott meccsel, és egy egyértelműen szintekkel gyengébb edzői stábbal végeztünk úgy, ahogy. Tudom, hogy jelenleg nem túl fényes a helyzet, de én a realitást semmiképp nem húznám 8-8 alá. Persze, ilyenkor mindent fényesebben látunk, mint ami, de én spec Flaccót jó fallal (Munchakban azért lehet bízni) legalább egy szinttel jobbnak mondanám, mint Keenumot. Most kellett volna maxig pörgetni a csapatot, mert nem vagyunk rebuild közelben. Egy Paradis, Hicks, Earl Thomas, Nelson etc féle játékos még sokat dobhatott volna. Már csak azt remélem, hogy jól halászunk a masodik-harmadik vonalból, és jön egy tavalyihoz hasonló draft. Akkor harcolhatunk a wild cardért.
több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
"Ellenben számítani inkább másodvonalas játékosokra számítok." Én ezt vártam így nem kellett csalódnom hálisten. Jamesnek még örülök is így utolag. Paradis miatt dühös vagyok. Ez ennyi. Legyen egy jó draft, jövőre meg megint huzunk a 10. hely körül.

Abba is bele kell torodni h már nem vagyunk vonzó celpont. Ki tudja hány jatekosnal volt donto

Szerkesztette: Patrik007
több mint 6 éve
Hát, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én most nagyon csalódott vagyok. Többet vártam ettől az FA piactól... Persze még egy "nagy" dobásnak elvileg lenne hely, de úgy tűnik már csak a morzsából akarunk szemezgetni. Ez pedig a csapat jelenlegi helyzetében erthetetlen.
több mint 6 éve
Tight end a következő nagy célpont... ó baszki. Nelson meg 25 milliót kap 3 évre a Steelerstől.
több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
A James dealt kicsit világosabbnak látom így átgondolva. Nem volt sok jó RT a piacon, nekünk meg 5-6 éve nem volt már megközelítőleg se ilyen jó megoldásunk.

Paradis elengedésével sajnos helyette középen lett lyuk, pedig 9 milliót megért volna.

CB se ártana bár ha ott képzeljuk el Jacksont akkor legalább egy megvan. Legalább egy közepes szintű játékos kène, az még nem lehetetlen. Nem látom olyan jónak a classt h ezt draftról akarjuk orvosolni.

Szerencsére John Brown nem ide írt alá de az làtszik h olcson nem lehet megúszni úgyh lehet hagynàm a draftra m a WR class mèly. Tudom tavaly is húztunk de Suttonon kivul nem valt be senki, így lehet próbálkozni

És akkor kellene egy S meg ILB. Utobbi lehet első kör ha ugy alakulnak a dolgok.

Szerkesztette: Patrik007
több mint 6 éve
Barrett-ben talán egy 4. kör benne lehet majd. Feltéve, ha mi leállunk.
peterk2005
Igazad van, benéztem. Remélem nem állunk le. Egy S, CB, ILB, DT, C még elférne. 2-3 posztot még innen foltoznék, nem a draftról.
több mint 6 éve
Na épp hogy leírtam, már jött is a hír... Paradis 3 év 27m, Panthers...ezt tarthattuk volna.
Cruyffista
Ez nudli pénz, ennyiért illett volna megtartani

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Szépen jönnek majd a komp pickek. Paradis is lehet még legjobban fizetett center.
Cruyffista
Jackson és James leszerződtetése után? Aligha.
peterk2005
éppen akartam írni, Turnert üti James, Robyt Jackson, Paradis után talán jön valami
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szépen jönnek majd a komp pickek. Paradis is lehet még legjobban fizetett center.
Cruyffista
Jackson és James leszerződtetése után? Aligha. Eddig egy Turner utáni talán 4. kör kinéz, de fogunk még vagy LB-t vagy safety-t igazolni szerintem, az ki is üti őt is.

Barrett-ben talán egy 4. kör benne lehet majd. Feltéve, ha mi leállunk.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Na épp hogy leírtam, már jött is a hír... Paradis 3 év 27m, Panthers...ezt tarthattuk volna.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 659 — Whoops, looks like something went wrong.
Roby -> Texans

Cruyffista
Paradis alair a Panthershez, evi 9 millio, ha jol lattam. Ugyhogy nem lesz az.

több mint 6 éve
Roby -> Texans

több mint 6 éve
Hof meccs a Falcons ellen!
több mint 6 éve
John Brown-t viszont érzésem szerint túlfizette a Bills, őt jobb, hogy elengedtük. Én egy nagyobb nevet még várok.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
No közben Turner menni Packers

Billy Turner signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Green Bay Packers, including an average annual salary of $7,000,000. In 2019, Turner will earn, while carrying a cap hit of .
flzoli
LOL. Azért ennek fényében nem olyan rossz az a Ja'Wuan deal...

Amos 37-ért nálam belefért volna, ahogy Matyi is 42-ért, egyrészt Jackson mellett is el tudnám őket képzelni a csapatban másrészt ha válogatni kell, mindkettő fiatalabb nála, érdekes döntés, szerintem arról lehet szó, hogy CB-t kerestünk safety-t meg nem, vagy legalábbis nem 10 millió körül/fölött. Ha leül a piac és kezdenek kétségbeesni az FA-k hogy lesz-e csapatuk jövőre, jöhet valaki veterán, de az olyan is lesz. Simmons-Parks-Cravens trió pont elég lehet ebbe a divízióba Antonio Brown, Kelce, Hill, Allen ellen. Ja nem.

több mint 6 éve
No közben Turner menni Packers

Billy Turner signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Green Bay Packers, including an average annual salary of $7,000,000. In 2019, Turner will earn, while carrying a cap hit of .

több mint 6 éve
Már Amos 4 éves 37 milliós szerződése is fájt, de Hicks 4 év-36 millióját miért nem szerettük volna túllicitálni?

Most már kíváncsi leszek, hogy mire megy el a maradék cap.
több mint 6 éve
Ahogy leírtam, buktuk is. 😀
Már csak HaHa és Earl Thomas van.
Vagy azt se bánom, ha Jackson lesz a safety, csak akkor húzzuk be Nelsont.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Sheldon Richardson 36 milliót kapott 3 évre... egyértelműen túlfizettük Jacksont. Már csak abban bízom, hogy CB-nek jött, és nem safety-nek. Amost be kellene még húzni.
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 089 — LIGHTS OUT!
Kareem Jackson egy EKG. Egy nagyon jó szezon után jön egy katasztrófális. Ezt sikerült 10 szezonon keresztül tartania ami nem kis teljesítmény. A rossz hír, hogy tavaly kiváló szezonja volt.

több mint 6 éve
Alapvetően nem a pénzekkev van próbléma (bár az elfogyott szinte így), hanem hogy nem az elérhető top1-2 jött hanem az utánnuk következők. Se james, se Jackson nem rossz, de ilyen tessék-lássék megoldás nálam. Én inkább adtam volna Mathieu-nek pl anynit mint a Chiefs mint Jackson. Az is kockázatos de azért lehetett volna lelkesedni. Na mindegy, akkor bizakodom hogy Paradis marad, jön vmi olcsó WR, megvalami meglepi még.
Leonidasz007
Egy komoly védőre, és John Brownra szerintem még lesz pénz.