Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Tudom hogy mindig nyavalygok, de szarrá fizettünk egy közepesnèl kicsit jobb right tackle-t, akinek a sérüléseivel is gondok voltak mostanság. Kicsit jobb Veldheer lehet belőle és aranylag megoldja az RT gondokat de azert nem ujjongok.

Aztán egy 31 éves cornert hoztunk aki safetykent funkcionalgat az utobbik időben. Nem tudom hogy mi melyik posztra képzeltuk el de ha ebben a sűrű S felhozatalbol egy oreg atkepzett CBt hoztunk Snek akkor taps.

Legalabb Paradissal ujrakezdodtek a targyalasok
Leonidasz007
Naa, Kareem Jackson egy évvel fiatalabb nálam szóval ne bántsuk a kora miatt

Ilyenkor bizakodni kell, keseregni ráérünk szeptembertől januárig. Matyi talán sexybb pick eggyel keletebbre, de szereztünk egy jó DB-t, aki több helyen is bevethető és tud szerelni. Tavaly láttam elég missed tackle-t idénre is...
Az RT-t meg szerintem inkább bízzuk rá Munchakra. Ezért hoztuk.

Jövőre ezek nem fognak nagy pénznek tűnni.
Black_Adder
Alapvetően nem a pénzekkev van próbléma (bár az elfogyott szinte így), hanem hogy nem az elérhető top1-2 jött hanem az utánnuk következők. Se james, se Jackson nem rossz, de ilyen tessék-lássék megoldás nálam. Én inkább adtam volna Mathieu-nek pl anynit mint a Chiefs mint Jackson. Az is kockázatos de azért lehetett volna lelkesedni. Na mindegy, akkor bizakodom hogy Paradis marad, jön vmi olcsó WR, megvalami meglepi még.
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Nekem a James igazolással semmi bajom, szerintem jó döntés, és a mai piacon még viszonylag normálisnak is mondanám.

Jackson volt a második CB a listámon Nelson után, szóval maga az igazolás tetszik, de az anyagi része nem. 33 millió, 3 évre sok. Bár a CB poszt értékesebb, mint a safety, de én Jacksonért ennyit nem költöttem volna. Akkor már tényleg Nelsonnak kellett volna kb 48-at ajánlani 4 évre.
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Tudom hogy mindig nyavalygok, de szarrá fizettünk egy közepesnèl kicsit jobb right tackle-t, akinek a sérüléseivel is gondok voltak mostanság. Kicsit jobb Veldheer lehet belőle és aranylag megoldja az RT gondokat de azert nem ujjongok.

Aztán egy 31 éves cornert hoztunk aki safetykent funkcionalgat az utobbik időben. Nem tudom hogy mi melyik posztra képzeltuk el de ha ebben a sűrű S felhozatalbol egy oreg atkepzett CBt hoztunk Snek akkor taps.

Leonidasz007
Naa, Kareem Jackson egy évvel fiatalabb nálam szóval ne bántsuk a kora miatt

Ilyenkor bizakodni kell, keseregni ráérünk szeptembertől januárig. Matyi talán sexybb pick eggyel keletebbre, de szereztünk egy jó DB-t, aki több helyen is bevethető és tud szerelni. Tavaly láttam elég missed tackle-t idénre is...
Az RT-t meg szerintem inkább bízzuk rá Munchakra. Ezért hoztuk.

Jövőre ezek nem fognak nagy pénznek tűnni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Leonidasz007
A safety fizetések elszálltak, szóval nem volt esélye egy top játékosnak ide jönni. Jackson penge volt Texasban, szóval neki örülök, még ennyi idősen is kategóriákkal jobb mint Roby vagy Stewart.

Paradis szerintem bukó, valaki agyonfizeti majd.

RT meg kellett, a liga legjobb o# fal edzője ha őt kérte akkor legyen. Biztos lát benne fantáziát

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Akiknek örülnék:
Jordan Hicks/Mosley
Adrian Amos/Earl Thomas/Mathieu
Paradis 😛
Steven Nelson
John Brown
Ja'Wuan James

(+1:Justin Houston)
Cruyffista
Még senki sem kelt el közülük, szóval mire Elway felébred a negédes magas QB fétises álmából talán lehet szotyizni közülük valakit.

Ennyi jó safety közül illene elhozni valakit azért.

Szerintem egy Ja'Wuan + rutinos safety lesz az idei FA bizsergés

több mint 6 éve
Akiknek örülnék:
Jordan Hicks/Mosley
Adrian Amos/Earl Thomas/Mathieu
Paradis 😛
Steven Nelson
John Brown
Ja'Wuan James

(+1:Justin Houston)
több mint 6 éve
Collins bukó :/
Cruyffista
Ennyi pénzért esélytelen volt. Earl Thomasnak örülnék
Vagy egy HaHa féle arc is jó lehet

több mint 6 éve
Collins bukó :/
több mint 6 éve
 twitter.com/MikeKlis/status/1105125994841595904?s=19
Cruyffista
Amennyiért aláírt, nem sajnálom hogy nem jött össze.
Leonidasz007
Majd jön Suh olcsóért 😀

több mint 6 éve
Tippeim FAra
Megy: Paradis, Ray, Barrett, Roby. Mind magukhoz mérten szép nagy összegért. Szóval érdemes lesz kevesebb FA-t hozni, mint amennyi aláír máshova, hogy legyen comp pick.
Amúgy szerintem Marshall és Peko se jön vissza, az csak a szurkolói érzelmek simogatása, hogy ha úgy alakulnak a dolgok visszahozzuk őket, valójában nem tudom minek kéne történnie. Amúgy helyes is hogy fiatalítani akarunk...
Paradis hiányozna a többi nem, de attól hogy Roby megy még nem leszünk erősebbek CB poszton, és nem túl vastag a felhozatal.

4 nevet kaptam el eddig a tempering időszakban vagy előtte
Ja'Wuan és Amos, ők szerintem jönnek is. Náluk is elől vagyunk mi is érdeklődünk utánuk, ha szerdáig nem hosszabbítanak mi lehetünk a favoritok. Ez nem jelent akciós árt, de ami elsőre soknak tűnik majd, az második nézésre az inláció lesz.
CJ Mosley-t szeretnénk, viszont őt valaki túl fogja fizetni. vagy mi vagy más, cap helyzetből kiindulva inkább más.
John Brown, Ravens WR, amikor jött Flacco mondta hogy vele akar játszani a továbbiakban is. Nem nagy név, Lamar Jacksontól kb elkapása nem volt, nem lesz nagy piaca, mi most hívtuk le Sanders opcióját, szóval minden kártya a mi kezünkben.

CB poszotn síri csend és hullaszag. Attól hogy elmegy Roby még nem leszünk jobbak hátul, de elég gyenge a felhozatal. Egyfelől így Roby simán hozhat egy 4. körös kompenzációt másfelől ilyen Brockokból meg hasonlókból kell vállogatni megint.
Attól tartok megint jön egy 2. napos CB pick, ilyen Yiadom, Webster vagy Langley minőségben. btw nem tudom itt volt-e már, de Landley-t most épp WR-nek próbáljuk meg átképezni karriermentésként. Nos akkor van 2db CB, a harmadikból meg WR-t próbálunk csinálni Sanders, Sutton, Hamilton és Patrick. Biztató...

Ha Mosleyról is lemaradunk és backup QB-t húzunk 1/10-ben, akkor nem sok jóval kecsegtet 2019, de ha jön is White vagy Greedy 2 ekkora needdel menni a draftra már régen rossz, a feltrade-et megúszhatjuk, de akkor is marad lyuk vagy itt vagy ott és akkor az irányító kérdést meg még egy évvel elodáznánk... Ez a gondolat pont annyira nem tetszik, mint az ide QB felhozatal...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Broncos picked up Chris Harris Jr $1 mil option today per source. He has another $7.9 mil coming in final year of his contract. #9sports
több mint 6 éve
 twitter.com/MikeKlis/status/1105142435699539969?s=19
több mint 6 éve
Egyébként amilyen mély lesz most a safety FA, úgy akár szerezhetünk is egy egész jó veteránt emészthető összegért, nem?
Gerichill
Benne van a pakliban, de az is, hogy az első pár aláíró felnyomja az árat és akkor a többiek se akarják alább adni. Én a top3-4 safety közül az egyiknek ilyen 8-9 milliért örülnék.

Szerkesztette: Patrik007
több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Egyébként amilyen mély lesz most a safety FA, úgy akár szerezhetünk is egy egész jó veteránt emészthető összegért, nem?
több mint 6 éve
Cruyffista
Amennyiért aláírt, nem sajnálom hogy nem jött össze.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Ti kiket szeretnétek, illetve kikre számítotok? 😊
Cruyffista
Én Collinst szeretném meg persze Paradist, de inkább több solid starterre / prove it dealre számítok mint 1-2 nagy névre.

Amos vmikor nyilatkozott olyat, hogy továbbra is játszana Fangio alatt, mondjuk Fangio meg azt, hogy a korábbi kapcsolatok nem számítanak, OTAk után úgyis minenkire elmondahtja hogy már dolgozott együtt vele. Persze azért Donatellt hozta magával a "családba".

Így hogy Leary és Sanders maradt kevesebb a költőpénzt mint amikor egy hónapja tervezgettem, lehet ki kéne maradni az első hétből, és amikor csökken a maradék játékosok piaca, akkor válogatni...

Amúgy ILB, CB, S ami nagyon kell, egyik jobban mint a másik...
Black_Adder
A posztokkal egyetértek, ahogy lentebb látszik is. Ellenben ha kimaradunk az első hétből, akkor ILB és CB poszton senki nem marad értékelhező. Nem tudom mi lenne a jó. Túl sok a lyuk, túl kevés a pénz és Flacco az irányítónk. Asszem idén már az első meccset is whiskyvel fogom várni.
Leonidasz007
Hát igen, a maradékból nehezebb lesz foltozni, de ha a prémium FAkra hajtunk nem marad budget minden lyukra... Egyensúlyozni kell most nagyon.

Egyébként állítólag Ja'Wuan James lesz az első nagy célpontunk. Őszintén fogalmam sincs hogy milyen játékos vagy mennyibe fájhat, ha Munchak kéri, akkor OK, de így még kevesebb pénz jut majd a védelembe.
 twitter.com/NealDriscoll/status/1104934933783547904
Black_Adder
Egy ilyen igazolásra mondanák, hogy nem túl szexi, de hasznos?
több mint 6 éve
Cruyffista
Én Collinst szeretném meg persze Paradist, de inkább több solid starterre / prove it dealre számítok mint 1-2 nagy névre.

Amos vmikor nyilatkozott olyat, hogy továbbra is játszana Fangio alatt, mondjuk Fangio meg azt, hogy a korábbi kapcsolatok nem számítanak, OTAk után úgyis minenkire elmondahtja hogy már dolgozott együtt vele. Persze azért Donatellt hozta magával a "családba".

Így hogy Leary és Sanders maradt kevesebb a költőpénzt mint amikor egy hónapja tervezgettem, lehet ki kéne maradni az első hétből, és amikor csökken a maradék játékosok piaca, akkor válogatni...

Black_Adder
A posztokkal egyetértek, ahogy lentebb látszik is. Ellenben ha kimaradunk az első hétből, akkor ILB és CB poszton senki nem marad értékelhező. Nem tudom mi lenne a jó. Túl sok a lyuk, túl kevés a pénz és Flacco az irányítónk. Asszem idén már az első meccset is whiskyvel fogom várni.
Leonidasz007
Hát igen, a maradékból nehezebb lesz foltozni, de ha a prémium FAkra hajtunk nem marad budget minden lyukra... Egyensúlyozni kell most nagyon.

Egyébként állítólag Ja'Wuan James lesz az első nagy célpontunk. Őszintén fogalmam sincs hogy milyen játékos vagy mennyibe fájhat, ha Munchak kéri, akkor OK, de így még kevesebb pénz jut majd a védelembe.
 twitter.com/NealDriscoll/status/1104934933783547904

több mint 6 éve
Cruyffista

Black_Adder
több mint 6 éve
Cruyffista

több mint 6 éve
Cruyffista
Daryl Williamsnek vagy Jordan Hicksnek örülnék például. Ronald Darbynak is talán. Nyilván ea klasszis safetykk küzül is valakinek, egy Earl Thomasnak ki ne örülne. Ellenben számítani inkább másodvonalas játékosokra számítok.

De így hogy Paradist hagyjuk menni vszinuleg, így centernek is, Morse például. A támadófalunk ahogy kinéz, el is ment a kedvem most 😀

Szerkesztette: Patrik007
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Van szűk 22-23 elköltendő pénzünk, nincs #2 és #3 corner, nincs safety, a linebacker(ek) nem igazán séma fittek, kéne Wolfe mellé egy stabil 0-1 tech belső falember. No, meg elkapó, tight end, kéne vagy Paradis, vagy ha ő nem akkor egy center (plusz még falember), stb. És akkor te Houstonra költenéd a milliókat amikor van egy Von Miller és egy Bradley Chubb a csapatban, akiktől bűn elvenni a snapet, ha nem éppen pihennek? 😊

Le'veon Bell-t ne hozzuk el Lindsay és Freeney mellé? 😀 😀 (Jó, csak viccelek.)
peterk2005
Ha belefér, akkor simán. 😀 Mondjuk nekem Houston személyes kedvencem, ha mondani kéne 5 nevet, akit a csapatom védelmében akarok tudni egy SB-n, valószínűleg ő lenne az egyik. Szóval ez egy ilyen személyes szimpátiából fakadó dolog, mintsem szakmai-anyagi megfontolásból 😀

Egyébként tartok attól, hogy a nagy neveket hamar elkapkodják, és maximum egy fasza safety-t sikerül berántani. Elway nem igazán szeret belemenni mostanában a licitháborúkba. Én fontosnak tartanám, hogy a védőfalat is erősítsük. Vannak kimagasló játékosaink, de ha már van egy közel teljesen elit egységünk, azzal már nagyobb eséllyel megyünk neki a PO-ba kerülésnek. Ezért nem sajnálnám akár azt se, ha az 1/10 ide menne el.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Van szűk 22-23 elköltendő pénzünk, nincs #2 és #3 corner, nincs safety, a linebacker(ek) nem igazán séma fittek, kéne Wolfe mellé egy stabil 0-1 tech belső falember. No, meg elkapó, tight end, kéne vagy Paradis, vagy ha ő nem akkor egy center (plusz még falember), stb. És akkor te Houstonra költenéd a milliókat amikor van egy Von Miller és egy Bradley Chubb a csapatban, akiktől bűn elvenni a snapet, ha nem éppen pihennek? 😊

Le'veon Bell-t ne hozzuk el Lindsay és Freeney mellé? 😀 😀 (Jó, csak viccelek.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)