Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Siemian 3rd downoknál jobb mint Rodgers, Prescott vagy Carr. Legalábbis a ratingje. 1st down %-ban már hátrébb lenne, de mondjuk Carrt abban is veritwitter.com/PFF_Steve/status/803815336248279041
(Pats topicból lopva)
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Nekem igazán az volt a fura/meglepő, hogy a második óriási hibája (fejjel levett punt) után is őt küldtük fel PR-ben, még ha csak fair catch is lett mindegyik azt hiszem. Nincs más a keretben, aki alkalmas lenne rá? És ha lesérül?Majd Sanderst összetöretjük az ST-ben. Amúgy Bibbs és Latimer a KR-ek, utóbbi inaktív, előbbit meg jobb is ha nem kap labdát ST-ben
StormST
Amúgy én elve Boldent tartottam volna meg Norwood helyett, de mindegy, most kivágni nicns értelme. Főleg hogy általában megfogja a labdát, csak visszahordásai nem veszélyesek (kivéve a szemfüles fogásai mint a SB-on, vagy mint a Steelers ellen lett volna, ha nem csapja be vele az Offense-t is)
Majd offseasonben lehet próbálkozni mással, de sajnos Kubes felfogása, hogy nincs kitüntetett returner, hanem a csere skill playák próbálkoznak, úgyh a következő Hollidayre még sokat kell várni, addig meg csak a muffed puntok fognak emlékeztetni rá.
Ja, ha már szóba hoztam, a Latimer projekt magabiztosan tart a kuka felé. ST-ben mutatott életjelet, de most zsinórban 2 meccs óta oda se fér be, elkapónak meg Sunshine és Fowler is (joggal) előtte...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
szerintem az hogy egyből visszaküldtük egyszerre volt teszt és büntetés neki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nekem igazán az volt a fura/meglepő, hogy a második óriási hibája (fejjel levett punt) után is őt küldtük fel PR-ben, még ha csak fair catch is lett mindegyik azt hiszem. Nincs más a keretben, aki alkalmas lenne rá? És ha lesérül?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Ezektől nekem is kihullik a hajam, de nincs mit tenni, időnként van 1-1 ilyen. Az se jobb, ha Talib nyúl bele az ellenfél szemébe, és kap be 15 yard büntit harmadik és sokra. Vagy, ha ketten is leüthetnék a passzt a meccs utolsó pillanatában, de mindkettő INT-et akar, és emiatt elcseszik és TD (Saints meccs vége).Ha 1-1 ilyen eset van, nincs mit tenni. Ha rendszeresen csinálja, az már baj.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
azok után h TY megdolgozott a helyéért nem csodálom h Norwood maradtmindig kell egy ilyen retardált a csapatunkba asszem
még mindig jobb mint Lance
több mint 9 éve
Sajnos a longsnapper fontosabb volt és nem nagyon van olyan játékos a keretben, akiért kevésbé lett volna kár...A meccsen Talib is hasonlóan érzett, mint te:
Viszont akkor úgy tűnik, hogy Norwood eleget csinált eddig az edzői stáb szemében, hogy nem rúgjuk ki a tragikus meccse után, én első felindulásban simán kidobta volna...
StormST
cdn0.vox-cdn.com/thumbor/kYRuPvOHVcqF2p5gDxdybCOkuog=/0x0:533x300/920x613/filters:focal(159x81:243x165):no_upscale()/cdn2.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/52030925/norwood.0.0.gif
/Azt olvastam, hogy még a lefújás előtt elnézést kért/
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Sajnos a longsnapper fontosabb volt és nem nagyon van olyan játékos a keretben, akiért kevésbé lett volna kár...Viszont akkor úgy tűnik, hogy Norwood eleget csinált eddig az edzői stáb szemében, hogy nem rúgjuk ki a tragikus meccse után, én első felindulásban simán kidobta volna...

több mint 9 éve
Kilgo-t közben vitte a Pats.Ezt a waive időpontjában éreztem... Megy a playbook + egy tavaly ígéretesnek tűnő játékos is...
De semmi baj, cserébe nekünk 2× annyi long snapperünk van, mint nekik...
Black_Adder
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Kilgo-t közben vitte a Pats. De semmi baj, cserébe nekünk 2× annyi long snapperünk van, mint nekik...
több mint 9 éve
Azt nem tudom eldönteni, hogy vajon Sambrailo rossz-e ennyire, vagy a fal működik ennyire diszfunkcionálisan? Tavaly Paradis a pff szerint tök utolsó lett a centerek között, idén meg a legjobb center a ligában (szerintük). Ilyen mértékű fejlődés normálisan nincs, ebben biztos, hogy nagy szerepe van annak is, hogy tavaly nem találta az összhangot a mellette játszókkal, idén pedig igen. Mindegy, akármi is a gond, ezt az offseasonban orvosolni kell, mert akár Siemian, akár Lynch, akár Romo lesz, addig itt megbízható offense nem lesz amíg a falat és a futást Kubiak nem rendezi.Tavaly is a fal 2 széle volt rossz, Sombrero, Harris, Schofield. A fal belseje elfogadható volt. Vasquez alul teljesített, de elsősorban ahhoz képest, amit pár éve láttunk tőle.
peterk2005
De egyébként nekem úgy rémlik, hogy Vasquez, Paradis, Garcia below avarage értékekeket kaptak, nem a kifejeztten rosszat PFFtől se, Mathis meg náluk egyenesen jó volt. Egyébként én meg úgy emlékszem, hogy Paradis és Garcia kifejezetten bizalomkeltő volt tavaly. Lehet az idő szépítette az emlékeket.
De annyira a PFF nekem most nem számít, egyértelműen a fal szélével vannak, ha valakit sorozatosan megvernek 1v1-ben ott a szélén, az nem a mellette lévők miatt van. Sambrailo egyszerűen rossz játékos. Nem kell ehhez PFF grade. Folyamatosan bohócot csinálnak belőle.
Megint más kérdés, hogy miért hagyjuk 1v1-ben, Macknél lehetett azt mondani, hogy így verjük fel az árát, hogy mindig 5 sacket "engedünk" neki, anélkül hogy megpróbálnánk duplázni mondjuk, de Houston már megkapta a nagy lóvét, abból meg semmi profit, hogy Beasleyből is hőst csináltunk.
Persze most a szarkazmus beszél belőlem, de lassan tényleg elgondolkodok, hogy tényleg valami érdeke fűződik Kubesnek ahhoz, hogy RT posztról meccsenként 5-6 sack érkezzen... Ha nagyon gáz, akkor kicseréli a szarabb és mégszarabb RT egymással, és ennyi. Tényleg elhiszi magának, hogy Sambrailo jó munkát végez?
Jó, az OT hibája általában feltűnőbb mint a centeré, de én ettől még szemre is megmondom, hogy tavaly a Harris-Schofield páros volt a kerékkötő, idén meg Sambrailo, Stephenson vagy aki épp RT-t játszik, mert szélen Schofield is hozta a tavalyi formát a limitált lehetőségek alatt.
btw, Nem tudom mondjuk a többi center milyen és nincs bajom Paradis teljesítményével, de azért azt se egészen értem, hogy most miért Ő a legjobb center. Ha megy a futás, az általában az ő jó játéka miatt van, de azért annyira konzisztensen jól nem megy a a futás. Cserébe azért be-be néz egy-két delayed blitzet.
több mint 9 éve
amúgy, lehet hogy ezt sűrűbben kéne játszani hogy 1 negyedig felengedjük TY-t aztán berakjuk Stephensont és a védelem meg van zavarodva hogy egy full kretén helyett egy rossz falember áll velük szemben és egyből nem tudnak mit csinálni 😀
több mint 9 éve
Azt nem tudom eldönteni, hogy vajon Sambrailo rossz-e ennyire, vagy a fal működik ennyire diszfunkcionálisan? Tavaly Paradis a pff szerint tök utolsó lett a centerek között, idén meg a legjobb center a ligában (szerintük). Ilyen mértékű fejlődés normálisan nincs, ebben biztos, hogy nagy szerepe van annak is, hogy tavaly nem találta az összhangot a mellette játszókkal, idén pedig igen. Mindegy, akármi is a gond, ezt az offseasonban orvosolni kell, mert akár Siemian, akár Lynch, akár Romo lesz, addig itt megbízható offense nem lesz amíg a falat és a futást Kubiak nem rendezi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Na ki képvisel minket a 10 worst player of sundayben a pffnél?www.profootballfocus.com/pro-10-worst-players-from-sundays-week-12-nfl-action/
Szerintem eddig valahányszor játszott, ott volt a 10 legrosszabb játékos között a ligában. Nem mindennapi bravúr, ha igaz.
Szóval 4GS a neve mellett, és 4 bottom 10
3: www.profootballfocus.com/pro-10-worst-individual-performances-from-sundays-week-3-action/
5: www.profootballfocus.com/pro-10-worst-performances-from-sundays-week-5-nfl-action/
10: www.profootballfocus.com/pro-10-worst-players-from-sundays-week-10-nfl-action/
12: www.profootballfocus.com/pro-10-worst-players-from-sundays-week-12-nfl-action/
Ezt csináld utána bmeg... "Did a good job" meg "deserves to play more". Anyád.
ez übereli a besztcsensz dumát.....
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Szerintetek Simeien jó nekem tetszik a mutattot játéka ahoz képest ,hogy 250.-ik pick volt? Hosszú távon láthatjuk a Denverben vagy neki ez csak egy egyszezonos álom?Jövőre TC alatt nem ahhoz fogják viszonyítani a játékát, hogy hol húzták, hanem Lynchez, esetleg Romohoz.
Én szurkolok neki ,hogy legyen újra legyen egy ilyen QB ligában? Véleményetek?
Szomi
Megbízható backup, kétségbeesett csapatnál kezdő is lehet. Akár mi is lehetünk a kétségbeesett csapat. Amit eddig mutatott az alapján nem fr.QB, potenciálra se. Van még sok javítható hibája, hiányossága, szóval van hely fejlődésre, de egyrészt hiányzik a konzisztencia (Alex Smith level gamemanagerhez) másrészt eddig 10 meccsen talán most először, a Sunshinenak adott TD az, amire jövőre is emlékezni fogok play szinten. (és miatta, nem az elkapó miatt). Tehát az a valami, amire azt mondod, ha többször látod tőle, mekkora király lenne. Tehát jószívvel 1 playre mondom azt eddig, hogy Siemian-varázslat. btw, hasból Oszitól is pontosan 1-et tudok felidézni, a Pats elleni fordító TD-t az alapszakaszban. Azt se feltétlen azért, mert rajta kívül csak kevesen oldották volna meg, inkább azért mert az volt az ő pillanata, egy nagyszerű comebacknek (amit amúgy egy ST labdaszerzés indított útjának, de a lényeg, hogy az az övé volt és emlékszem rá)
De vissza a macskához, mondjuk Hoyer szinten simán megragadhat a ligában, én azt mondom nála még akár jobb is, de ez már nem objektív értékelés, hanem szubjektív vélemény.
Nem teljesen kizárt, h jövőre is ő legyen a legjobb, de ezt még korai találgatni. Állandósítsa a hajnali formáját, és akkor nehezebb (vagy épp könnyebb) lesz a kérdés
több mint 9 éve
a hajnali meccsről annyit, hogy kurva mérges vagyokfőleg az ST-re
az OL szánalmasan kezdett aztán a passzhoz kb összekapták magukat, a TY projectet remélem elfelejtjük most már teljesen
a D# sztem fejben fogyott el a meccs végére az egyenlítő drive során 3 v 4 kritikus büntis is benyaltunk amiken múlt a tovább haladás
több mint 9 éve
Siemian néha nagyon jól mutat, néha nagyon rookiemax még 1,5 szezonja van
kétlem hogy jelentősen halasztanánk Lynch bedobását
a kérdés az lesz hogy van-e akit érdekel egy trade keretén belül el akarjuk-e boltolni
hosszútávon nem hiszem hogy rá építenénk bár hajnalba tényleg jól mutatott
több mint 9 éve
Szerintetek Simeien jó nekem tetszik a mutattot játéka ahoz képest ,hogy 250.-ik pick volt? Hosszú távon láthatjuk a Denverben vagy neki ez csak egy egyszezonos álom? Én szurkolok neki ,hogy legyen újra legyen egy ilyen QB ligában? Véleményetek?
Törtelyi Dévid
több mint 9 éve
Azért arra kevésbé van esély, hogy Alex végiggyalogol a pályán pláne a Broncos D ellen ami még mindig nem gyenge, mint mondjuk Brady. Meg is lepődtem, hogy sikerült, mikor láttam az eredménykövetőt.
több mint 9 éve
Végül is, azon kívül, hogy nem volt értelmes futójátékunk, kaptunk egy safety-t és kb. egy valag sack-et, a D a WR nélküli Chiefs-től szopott 3 fontos drive-ban egyhuzamban, a ST meg egy totális katasztrófa volt, minden fasza volt. Egyedül a passzjáték tetszett, de futás nélkül az is besült párszor, ahogy az törvényszerű...nem tudom miről beszélsz, apróbb hibák voltak (azok is inkább edzői döntések), a mutatott játékotok meg top 5-ös, megkockáztatom, hogy jobb, mint tavaly ilyenkor.Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
empty taxi
StormST
gedam
Ahogy azt Black is írta, a nagy különbség, hogy tavaly az ilyeneket nyertük, idén meg nem, ez egy hatalmas különbség...

több mint 9 éve
Caroll két hete úgy gondolta, hogy nagyon hasonló helyzetben nekimegy a 2 pontosnak a Pats ellen. Nem sikerült, de megúszták, mert a végén a Pats elszerencsétlenkedte a dolgot az 1 yardosuknál.Sose lehet tudni hogy a végrehajtás hogy alakul, mindegyik választás bizonyos mértékig lutri. A nyers valószínűségek alapján (NFL átlagokkal számolva) a nem bevállalásnak jobbak az esélyei, de nem annyival, hogy az adott meccs szituáció, a védelmek, támadó sorok minősége, stb. ne tudna átfordítani.
Kubiak tegnap máshogy döntött, mint Caroll három hete. Nem jött be, kikaptunk. Ezek szerint Carrollnak volt igaza? Nem hiszem, hogy ez eldönthető lenne. A végrehajtásba bekerülhetnek kiszámíthatatlan esetek. Brady talán életében nem ejtett el QB sneaknél labdát, de akkor éppen megtörtént. Ezzel nem lehet kalkulálni.
Én is Black véleménye felé hajlok, én se vállaltam volna be a 2 pontost, de ez habitus kérdése is, szóval végeredményben mindegy, azzal se lett volna problémám, ha bevállaljuk. Ha bejön, ha nem jön be, ez nem olyan hiba, mint egy elmenedzselt óra, elhibázott felesleges időkérés, kihagyott challenge esély, stb. Azok miatt ideges lennék, emiatt nem.
Ami viszont szintén idegesít, az az, hogy az elit defense-ünk már a második meccsen egymás után bukik el a last minute drive-ban. Ez bosszantó. Ennek a defense-nek éppen az adott eddig identity-t, attól lett az ami, hogy az ilyen helyzetekben lépett elő, ilyenkor húzott nagyot. Nem egyszer-egyszer, hanem másfél éve folyamatosan, számtalanszor. Most ez az identity sérült meg. Remélem, csak átmeneti formaingadozásról van szó, nem tartós visszaesésről.

több mint 9 éve
A zárójeles kérdésedre válaszolva: hosszabbítás 😀Stormmal kell egyetértenem, egy extraesély lett volna a meccs lezárására a 2-pontos. Ha nincs is meg és megcsinálja a TD-t a Chiefs, Andy Reid akkor sem fog Jack Del Riot játszani és akk legrosszabb esetben is ugyanígy OT következik, mint a megtörtént esetnél.Ez így ebben a formájában igaz. Csak nem vizsgáljátok a nyolc pontos vezetés nyerési esélyeit, vagy alul becsülitek.
empty taxi
Kubiak kötésben fogadott arra, hogy a Chiefs Off. nem csinál TD-t három perc alatt két pontossal együtt a Broncos védelem ellen. (Nem mindegy szerintem, hogy az esélyeknél a ligaátlagot nézed, vagy a konkrét matchup-ot.)
Minden bizonnyal még jobb esélye van, hogy a Chiefs nem megy végig kétszer a pályán. De ez a kockáztatás mennyivel növeli a győzelmi esélyeket? Nyolc pontos előnynél 96% körüli volt. Kilenc pontnál nem lehet sokkal több.
Amit a ST egész meccsen elbaszott, azt a támadók (nehezen) helyre hozták a 2. félidőben. Kubiak - egyébként még a 62 yard-ról bevállalt FG-nál is! - a ligaelit védelmére tette a zsetonjait. Szerintem jól döntött. Más kérdés, hogy az elit nem tudott még csak nagyon jó sem lenni.
(Mi lenne itt, ha kimaradt két pontos után sima extra ponttal egyenlített volna a Chiefs?!)
tomi-tomi
A kötésre válaszolva meg származtatott valószínűségekről beszélünk, való igaz benne volt, hogy nem sikerül a 2 pontos, de ha igen, az 100%-ra növeli a győzelmi esélyt.
Ellenben az XP sikeres végrehajtása után alacsonyabb a győzelmi esély, mint a 2 pontos után.
Szóval volt egy döntési helyzet a 9 pont vs. 7 pont és a 8 pont vs. 7 pont között azzal a körülménnyel 8 megvalósulására nagyobb, mint a 9-re. Innentől fogva meg tényleg edzői felfogás kérdése h kinek mi a szimpatikusabb. Elfogadom h Kubes a védelemben bízott, de én nem hagytam volna ki az esélyt arra, hogy lezárjam a mérkőzést egy csoportellenfél ellen úgy, hogy worst case scenario esetén is ott a hosszabbítás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gedam
6 487
nem tudom miről beszélsz, apróbb hibák voltak (azok is inkább edzői döntések), a mutatott játékotok meg top 5-ös, megkockáztatom, hogy jobb, mint tavaly ilyenkor.Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
empty taxi
StormST
több mint 9 éve
Stormmal kell egyetértenem, egy extraesély lett volna a meccs lezárására a 2-pontos. Ha nincs is meg és megcsinálja a TD-t a Chiefs, Andy Reid akkor sem fog Jack Del Riot játszani és akk legrosszabb esetben is ugyanígy OT következik, mint a megtörtént esetnél.Ez így ebben a formájában igaz. Csak nem vizsgáljátok a nyolc pontos vezetés nyerési esélyeit, vagy alul becsülitek.
empty taxi
Kubiak kötésben fogadott arra, hogy a Chiefs Off. nem csinál TD-t három perc alatt két pontossal együtt a Broncos védelem ellen. (Nem mindegy szerintem, hogy az esélyeknél a ligaátlagot nézed, vagy a konkrét matchup-ot.)
Minden bizonnyal még jobb esélye van, hogy a Chiefs nem megy végig kétszer a pályán. De ez a kockáztatás mennyivel növeli a győzelmi esélyeket? Nyolc pontos előnynél 96% körüli volt. Kilenc pontnál nem lehet sokkal több.
Amit a ST egész meccsen elbaszott, azt a támadók (nehezen) helyre hozták a 2. félidőben. Kubiak - egyébként még a 62 yard-ról bevállalt FG-nál is! - a ligaelit védelmére tette a zsetonjait. Szerintem jól döntött. Más kérdés, hogy az elit nem tudott még csak nagyon jó sem lenni.
(Mi lenne itt, ha kimaradt két pontos után sima extra ponttal egyenlített volna a Chiefs?!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
És ha kivédekezzük a 2 pontost, mint tavaly a Pats ellen a PO-ban vagy a Bears ellen az alapszakaszban, akkor W.Az én fejemben ez arról szól, hogy az O-ban bízok-e jobban vagy a D-ben. Jelenleg a D-ben. Akkor is, ha most nem sikerült. Imho, ennek a csapatnak könnyebb kivédekezni, mint megoldani a 2 pontosakat. Az igaz, hogy 8 és 9 pont között nagyobb különbség van, mint 7 és 8 között, tehát többet lehet nyerni mint veszteni, nem is ez alapján gondolom máshogy, hanem, az alapján amennyi esélyt látok a 2 pontos megoldására és a pálya másik végén annak kivédekezésére.
Egyébként ha megpróbálja Kubes, akkor azt se rovom fel neki hibának, akár sikerül akár nem. De ebben a szituációban ezzel a csapattal én is a védelem kezébe adtam volna a meccset. 2013-ban az offense érezte volna bizalmamat.