Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
És ha kivédekezzük a 2 pontost, mint tavaly a Pats ellen a PO-ban vagy a Bears ellen az alapszakaszban, akkor W.

Az én fejemben ez arról szól, hogy az O-ban bízok-e jobban vagy a D-ben. Jelenleg a D-ben. Akkor is, ha most nem sikerült. Imho, ennek a csapatnak könnyebb kivédekezni, mint megoldani a 2 pontosakat. Az igaz, hogy 8 és 9 pont között nagyobb különbség van, mint 7 és 8 között, tehát többet lehet nyerni mint veszteni, nem is ez alapján gondolom máshogy, hanem, az alapján amennyi esélyt látok a 2 pontos megoldására és a pálya másik végén annak kivédekezésére.

Egyébként ha megpróbálja Kubes, akkor azt se rovom fel neki hibának, akár sikerül akár nem. De ebben a szituációban ezzel a csapattal én is a védelem kezébe adtam volna a meccset. 2013-ban az offense érezte volna bizalmamat.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Stormmal kell egyetértenem, egy extraesély lett volna a meccs lezárására a 2-pontos. Ha nincs is meg és megcsinálja a TD-t a Chiefs, Andy Reid akkor sem fog Jack Del Riot játszani és akk legrosszabb esetben is ugyanígy OT következik, mint a megtörtént esetnél.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Azt sose fogom megérteni, hogy miért nem mentünk rá a 2-pointra az utolsó TD-nál, ha megvan, akkor vége a meccsnek, ha nincs a Chiefs akkor se ment volna 2-pointra és szintén OT. Nem tudom Kubes hol volt fejben, de biztos nem jó helyen...
StormST
Én több esélyt láttam a 2point kivédekezésére, mint megcsinálására. Valszeg Kubiak is. Csak pont a végére fogyott el a védelem, ami azért lássuk az elmúlt másfél évben nem nagyon volt jellemző...
Black_Adder
De semmit nem vesztettünk volna a 2-pointtal, csak nyerhettünk volna rajta. Sose értettem, hogy miért jó 8 pontra kihozni a végén, ha lehet 9-re is, ha az ellenfél végig tud menni a pályán 6-ért, akkor elég nagy az esély arra, hogy a 2-t is meg tudja csinálni...
StormST
Nem értünk egyet.
A 2013-mas Broncos menjen rá a 2 pontosra, az elit O-val és sérülsektől tizedelt D#vel, a 2015-ös, 2016-os Broncos rúgjon csak, a védelem úgy is megoldja. Kivéve, hogy most nem oldotta meg. Szerintem jó döntés volt. A 2 pontos azért nem sikerül olyan nagy százalékban, Santosszal viszont kb garantált lett volna a sikeres 1 pontos...

Egy ilyen meccsen számtalan pont van mindkét csapatnak amikor és ahol megnyerhette volna. Egy sikeres 2 pontos is ilyen, mondok egy meredekebbet, ha Fowler húz egy Stokleyt a végén, lehet meg van a meccs. De kár ezeket a pontokat keresgetni. Nyertünk sok szoros meccset, most elbuktunk egyet.
Egyébként Siemiannek talán az eddigi legjobb meccse volt. Ami akár biztató is lehet a hátralévő meccsekre. Más kérdés, hogy Ty "deserves to play more ... he did a good job" Sambrailonak nem...
Black_Adder
Valóban, nem értünk egyet. Mindegy, milyen a D, ha 9 pontot tudsz 2 perccel a vége előtt közé rakni, akkor azt szerintem meg kell próbálni. Ha a végén nekimentünk a FG-nak, hogy nyerjünk, úgy a 2-pointnak is neki kellett volna, mert azzal nyertünk volna és nem lett volna kisebb esélye, mint egy 62 yard-os FG-nak. Azt mondod, hogy Santos berúgja simán az XP-t, ez igaz, de ahogy írtam is, ha a Chiefs át tud menni 60-70 yard-ot a D-n egy TD-ért 2 perc alatt, akkor a 2-point egyből nem 20-30, hanem 80-90%-os valószínűségűvé ugrik, hiszen addigra már fáradt a D, szar lelkiállapotban és dekoncentráltan...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Azt sose fogom megérteni, hogy miért nem mentünk rá a 2-pointra az utolsó TD-nál, ha megvan, akkor vége a meccsnek, ha nincs a Chiefs akkor se ment volna 2-pointra és szintén OT. Nem tudom Kubes hol volt fejben, de biztos nem jó helyen...
StormST
Én több esélyt láttam a 2point kivédekezésére, mint megcsinálására. Valszeg Kubiak is. Csak pont a végére fogyott el a védelem, ami azért lássuk az elmúlt másfél évben nem nagyon volt jellemző...
Black_Adder
De semmit nem vesztettünk volna a 2-pointtal, csak nyerhettünk volna rajta. Sose értettem, hogy miért jó 8 pontra kihozni a végén, ha lehet 9-re is, ha az ellenfél végig tud menni a pályán 6-ért, akkor elég nagy az esély arra, hogy a 2-t is meg tudja csinálni...
StormST
Nem értünk egyet.
A 2013-mas Broncos menjen rá a 2 pontosra, az elit O-val és sérülsektől tizedelt D#vel, a 2015-ös, 2016-os Broncos rúgjon csak, a védelem úgy is megoldja. Kivéve, hogy most nem oldotta meg. Szerintem jó döntés volt. A 2 pontos azért nem sikerül olyan nagy százalékban, Santosszal viszont kb garantált lett volna a sikeres 1 pontos...

Egy ilyen meccsen számtalan pont van mindkét csapatnak amikor és ahol megnyerhette volna. Egy sikeres 2 pontos is ilyen, mondok egy meredekebbet, ha Fowler húz egy Stokleyt a végén, lehet meg van a meccs. De kár ezeket a pontokat keresgetni. Nyertünk sok szoros meccset, most elbuktunk egyet.
Egyébként Siemiannek talán az eddigi legjobb meccse volt. Ami akár biztató is lehet a hátralévő meccsekre. Más kérdés, hogy Ty "deserves to play more ... he did a good job" Sambrailonak nem...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
Jags kötelező (bár ezek a legnehezebbek), de a TEN-t hogy fogja meg a D?
sirarcheer
úgy fogják meg mint a Colts

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Jags kötelező (bár ezek a legnehezebbek), de a TEN-t hogy fogja meg a D?
Most jön a korábban mondott Wade Phillips első évben zúz, de ha kiismerték akkor nem tud változtatni?

Szerkesztette: sirarcheer

I wanna' that ring again!

több mint 9 éve
StormST
Black_Adder

több mint 9 éve
StormST

több mint 9 éve
Most ez zsinórban a 2. meccs, ahol a végén nem tudta megtartani az előnyt a védelem. Ez a baj. Tavaly az ilyen meccseket behúztuk, eddig idén is, de ahhoz kellett kihagyott FG az első fordulóban, blokkolt és visszahordott PAT a Saints ellen, most még a kapufa se mentett meg minket.

Lehetett volna döntetlen, de én örülök, hogy megpróbáltuk megnyerni, még ha nem is sikerült.

A 2 déli meccs ezek után kötelező, utána meg lehet számolgatni mennyit kell nyerni a NE,OAK,KC hármasból. PO tekintetében bizakodó vagyok, jelenleg egy WC hétre is úgy ülnék le, hogy győzelemben reménykedek, de azon túl már minden bravúr. Nem baj ez, néha le kell szállni a földre is, hogy ne vesszen ki az élvezet a szárnyalásból.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az ST jó nagyot betlizett az éjjel. Úgy látszik a sors visszavette amit múlt héten odaadott, akkor megcsinálták a majdnem lehetetlent, most meg elrontották az elvárhatót is.

Az OL továbbra is szenved, a futás inkább csak megyeget, de minden, csak nem erősség. A pass protection Sombreroval nem létezett, de Stephenson beállása után elfogadható lett. Ha menne a futás, az sokat segítene, kevésbé lenne agresszív az ellen védelem.

Mindezzel együtt a meccset nálam a defense vesztette el. Igaz, a ST ajándékozott pontokat, de még ezzel együtt is megnyerhettük volna többször is a meccset. De egy ilyen elit defense számára, amelyikben lassan minden poszton 8-10 milliókat (vagy többet) kereső sztárok játszanak, nekik kellett volna hozni a meccset. Ennek a csapatnak a defense a nyerő kártyája. Szóval fáradtság ide vagy oda, utolsó drive-ban bekapni egy TD-t, majd 2 pontost, utána pedig kétszer is RZ-ig engedni overtime-ban ezt a Chiefs offense-et, az gyenge teljesítmény. Mondanám, hogy most a meccs végén jött be a szokásos 1 bealudt drive per meccs, de ez sem igaz, mert az a gyenge drive megvolt 16-10 után, amikor Alexék 2 perc alatt visszavették a vezetést,

Ez van, ezt elszúrta a csapat, ez egy nyerhető meccs volt. Most el kell meni pihenni, aztán megverni a 2 southos csapatot, és utána meglátjuk. Nem tartom lehetetlennek, hogy majd az Arrowheadből mi csenjük el a W-t, mert ez a Chiefs kb. ezt tudja, három hét múlva is ezt fogja tudni. Nem leszünk esélytelenek ellenük akkor sem. (A Raiders-t meg verni kell itthon .... valahogy 😀 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.
empty taxi
Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
StormST
Persze.
Ugyanakkor most van két hét, ami alatt rendezni lehet a sorokat h az alapszakasz végén lévő 3 nehéz meccsre már rendben legyen a csapat, ha pedig ott kap egy pozitív lökést a gárda, az a PO-ban segíthet.
empty taxi
Igen, bár a Titans futójátéka és Mariota utóbbi időben mutatott formája okozhat még komoly gondokat...

több mint 9 éve
Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.
empty taxi
Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
StormST
Persze.
Ugyanakkor most van két hét, ami alatt rendezni lehet a sorokat h az alapszakasz végén lévő 3 nehéz meccsre már rendben legyen a csapat, ha pedig ott kap egy pozitív lökést a gárda, az a PO-ban segíthet.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
empty taxi

több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Fáj ez a vereség, főleg úgy, hogy 16-10-ről fordítottunk 24-16-ra. Szvsz a PO még nem ment el, viszont értelmét nem nagyon látom. Picit elfáradt a csapat..
Meg kellett volna nyerni ezt a meccset.
több mint 9 éve
Szembe kell nézni vele, hogy az idei PO elmegy szép lassan, de ennyi hibával nem is csoda...

Most először éreztem, hogy a D elfogy, mármint az ötlet, kiismernek minket és nem nagyon változtatunk, amikor kéne. Az utolsó 3 drive-jában a short-field részig azt csinált a Chiefs, amit akart, még ha az OT-ban először sikerült is FG-ra megfogni őket, az is kevés lett...

Sambrailo hígfos, Stephenson csak szar, de futásra az egész OL nagyon gyenge. Siemian nagyot játszott, Sanders is, DT-nek és Derby-nek is voltak villanásai, de ez is kevés lett, átaludtunk egy negyedet és az vissza is ütött..

A ST-re meg nem tudok eléggé negatív jelzőt találni, rossz elkapások, gyenge coverage a free kick-nél, hülye szabálytalansággal adott 1st down, amiből megint TD lett. A kihagyott FG-t nem verném rájuk egyedül, 62-ről nem egyszerű berúgni, benne van, hogy kimarad...

több mint 9 éve
Undorító OL, fos ST, végére elfáradó D, megérdemeltük a vereséget...

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 667 — The Mathematician
mondjuk sajnos BoB alatt nem csak Oz nem képes mutatni valamit
viszont annak örülhetünk hogy nem mi adtunk neki nagy lóvét

ejj, 5 perc még jó h holnap szabi 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdekes, én nem neheztelek Oswira. Sőt, inkább drukkolok neki, hogy összejöjjön neki a sikeres karrier. (A Texansnak nem, ők ellenfél, de egyénileg Oswinak igen. Nekem, tök mindegy a válás körülményei, "saját kutyánk kölyke" maradt, az ilyenekre meg nem haragszik az ember 😊 )

Egyébként valóban borzasztó idénye van. Viszont érdemes hozzátenni, hogy Houstonban egy teljesen más szisztémába kell beilleszkednie, megtanulnia, megérezni azt. Van akinek ez könnyen megy, van akinek nehezen. Tavaly, amikor a Giants koordinatort cserélt, Eli Manning-re se lehetett ráismerni. Kellett neki 1 év, hogy beleszokjon, ráérezzen, eredményes tudjon lenni az új rendszerben. Lehet, hogy Oswinak is kell 1 év. (Nem hiszem, szerintem inkább ő a Kubiak rendszerben mutatott csak jól, mert tavaly már az első pillanatoktól, az előszezon meccseken is jól festett, míg előtte, Gase rendszerében is teljesen reménytelennek látszott, és most BoB keze alatt is szenved.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 914 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nyilván megbecsüljük, és értem amit írsz. Ez egy józan fórum, nem lehet azt mondani, hogy beteges méreteket öltene a volt játékos veresége felett érzett öröm. A lelátó azonban mindig pontosan érzi és érti, ami a gyepen történik, a szurkolót becsapni nem lehet. Nem véletlen, hogy 75 ezer ember boo-zott, amikor visszatért, és nem véletlen, ahogy ezt mással nem teszi az Broncos Country, sőt, ellenkezőleg. Ebben a sportban nagyon sok a távozás, az új színekért való küzdés, de távozni úgy nem illendő, ahogy ő tette. Tiszteletlen volt a franchize-zal szemben. És persze elismerjük amit tavaly tett a csapatért - eközben a csapat is tett ő érte -, de az offseason történései ezt a szurkolókban felülírhatják. Én személy szerint most nyilvánultam meg ebben az ügyben, annyit feltétlen hozzátennék, hogy szinte majd minden egykor nálunk járt játékosnak szurkolok új csapatában is, kiemelt figyelemmel követem. Előbb pl. kifejezetten örültem Brandon Marshall td-jének a Pats ellen, és első reakcióm, hogy ő ex Bronco. De ugyanúgy szurkolok Cutlerért, sőt még Ortonnak is ment mikor Romo cseréjeként passzolta a 300+-okat, általában győzelem nélkül. És nem örülök, hogy Travathen ma megsérült. JMD-nek azonban szintén nem megy a szurkolás, és nem azért mert a Pats edzője a jelenben. A csapatunk nem játszik, várakozunk. De természetesen az örömeinkkel is foglalkozunk. Én most épp jól érzem magam Stew 4 éves szerződésétől. És várom, hogy Sly-jal is aláírjanak még december folyamán. Ha meg akarják tartani, őt sem kéne kiengedni a piacra.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Egyébként pont nem játszott szarul az SD ellen, egyik INT se az ő hibája volt. Nem mintha ez lett volna a lényeg. Nélküle nem lett volna SB, de tán PO se, szóval igazából akár egy kis hála is mehetne felé.
Az offseasonben nem volt túl szimpi, valóban, de ha minden rossz szereplése után itt ujjongunk, az minket minősít, nem őt...

Egy 7-3-mas csapatnál csak lehet szurkolni valaminek előbb mint egy már nem itt játszó játékos kudarcáért.
Volt itt is 5 szűk esztendő, szóval inkább becsüljük meg az 5+ bő esztendőt, amíg csak tudjuk

több mint 9 éve
Látom az időt ezúttal is megszépíti abba az irányba változtatja a dolgokat, amilyenbe szeretné az ember...

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 914 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Oswi milyen homályt dobott, egyenesen asszem Verrett kezébe
Heisman Trophy
Ezt szerintem inkább a Texans topikba írd, ott aktuálisabb...
StormST
csak azért hogy Siemiannál is van rosszabb
Heisman Trophy
Hiába na, legszebb öröm a káröröm, nincs benne irigység. De azt azért ne felejtsük el, hogy OZ tavaly 7-ből 5 meccsen játszott elég jól a győzelemhez. Ha ezt csak 4-en teszi, nincs SB

Ó, én is örülök, hogy nem ő játszik itt 18 millióért, de egy kicsit túl van már tolva ez a téma. Volt itt, megvertük, meg van az elég tétel, most már ki-ki a maga útján. Jelenleg épp Kovács Sanyinál legyen jobb TremorS, ne Oszinál...
Black_Adder
Szurkolók vagyunk, teljesen fair érzés, amit Oswival szemben érzünk. Nem alszom rosszul ha épp nyer, de nem közömbös, ha veszít. Egyetlen más játékossal sem vagyok, voltam így. Ennek indoka pedig annyi, hogy a csapattársainak sem vette fel a telefont heteken keresztül. Azért nem a csapattárs osztja a pénzt és a kezdő helyet. Az az öt meccs pedig csak négy számításaim szerint, és így is nyertünk az Ötvenediken. Az utolsó SD elleni mérközésen pocsékul játszott, két intet szort, és a csapat is maga alatt teljesített, talán további két lasztit adtunk Riverséknek. Aztán beállt a csereirenyítónk, egy P. Manning nevű csóka, talpraugrasztotta a lelátót, megtáltosodtak a gamerek, felrajzolt egy értelmes drive-ot és megfordította a mérkőzést, és ezzel megszereztük az első kiemelést. A játékosok is elmondták mit jelentett nekik Peyton pápa pályára lépése ott és akkor. OZ ezen nyilván besértődött, mert elhitte, hogy ő az aki kiszoríthatja a leszállóágba került, karerejét veszített Manninget, de ott még ma sem tart.

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Hiába na, legszebb öröm a káröröm, nincs benne irigység. De azt azért ne felejtsük el, hogy OZ tavaly 7-ből 5 meccsen játszott elég jól a győzelemhez. Ha ezt csak 4-en teszi, nincs SB

Ó, én is örülök, hogy nem ő játszik itt 18 millióért, de egy kicsit túl van már tolva ez a téma. Volt itt, megvertük, meg van az elég tétel, most már ki-ki a maga útján. Jelenleg épp Kovács Sanyinál legyen jobb TremorS, ne Oszinál...

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
Heisman Trophy
StormST

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz