Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Oswi milyen homályt dobott, egyenesen asszem Verrett kezébeEzt szerintem inkább a Texans topikba írd, ott aktuálisabb...
Heisman Trophy

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Oswi milyen homályt dobott, egyenesen asszem Verrett kezébe
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Szépen mennek fel a fizetések. Három éve Ward 5.4 millióért írt alá, aki azért Stewartnál magasabban értékelt játékos volt. És bár Stewart bizonyított, szerintem még most is fontosabb eleme a d-nek, mint DS.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jó hír, egyel kevesebb izgulni való tavaszra... 😊

több mint 9 éve
Hát ja. Én se szoktam figyelni, csak az tűnik fel, ha annyira elrontják, hogy a holder nem is tudja normálisan lerakni a labdát. De ki tudja hány FG vagy XP marad ki azért, mert a holdernek 1-2 tizeddel tovább tart, amíg a pontos helyére varázsolja?Néhány éve volt egy Steelers meccsen, hogy megsérült az LS, mint kiderült James Harrison volt a backup LS, ő meg utána egy alkalommal konkrétan átsnapelte a lasztit a punter fölött, azt így lett safety.
Gondolom ezért éri meg még egy Kilgo elvesztését is megkockáztatni. Ha olyan egyszerű lenne, beküldenék a csere centert, csak pár méterrel hosszabban kell dobni, mint a shotgunt, nem nagy ügy. És mégis.
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hát ja. Én se szoktam figyelni, csak az tűnik fel, ha annyira elrontják, hogy a holder nem is tudja normálisan lerakni a labdát. De ki tudja hány FG vagy XP marad ki azért, mert a holdernek 1-2 tizeddel tovább tart, amíg a pontos helyére varázsolja? Gondolom ezért éri meg még egy Kilgo elvesztését is megkockáztatni. Ha olyan egyszerű lenne, beküldenék a csere centert, csak pár méterrel hosszabban kell dobni, mint a shotgunt, nem nagy ügy. És mégis.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Pedig azert hibaznak. jo az ritka, hogy a feje folott elszall a labda, vagz foldbe dobja, de olyan is van. Viszont ha kicsit pontatlan, akkor a holdernek alig van ideje az idozitest helyrerakni. Mondjuk nalunk rutinos a holder is, kotelidegei vannak Colquittnak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Gafford kivalo LSnapper. Csak a cap miatt lett kirakva.amúgy sztem 1 kezemen meg tudom számolni hányszor láttam long snappert hibázni
ulpianus
de ezzel nem akarom devalválni a poszt fontosságát, csak hogy nem sűrűn látom őket hibázni vagy csak nekem nem tűnik fel
mondjuk ugyanez a holderek esetében is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Gafford kivalo LSnapper. Csak a cap miatt lett kirakva.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Kreiter (ő a jelenlegi LS, akinek nem ugrana be kapásból a névről) sérült, ezért kellett hozni vkit a helyére. Kilgo-t gondolom megpróbáljuk visszahozni előbb PS-be aztán rosterre is, ha már nem kell 2 LS ott.Azért nem sok jót jelent számára, hogy az ő elvesztését kockáztatják meg.
2 nap van végigjáratni a labdát párszor az LS->H->K útvonalon. Remélem ezen nem fog múlni semmi...
A jó hír viszont hogy mindenki más edzett.
Rossz, hír számomra legalábbis, hogy nem hogy szabit nem tudtam kivenni, hanem még meetingem is lesz hétfőn, amire be kell menni. Szóval nekem doubtful a meccsnézés.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Én vidéken leszek vasárnap és hétfőn, így sajnos én se tudok csatlakozni...

több mint 9 éve
The Broncos signed Thomas Gafford, a 10-year veteran long snapper, to the active roster on Friday. To make room, the Broncos waived second-year NT Darius Kilgo.Kilgo lapát, ez érdekes. Bár furcsa volt, hogy hosszú idő óta nem láttuk a pályán, pedig nem kezdett épp rosszul. Nem sokan maradnak Sly mögött. És hogy egy korábbi kérdésedre válaszoljak, én sajnos még nem éjszakázhatom, ha lesz közös meccsnézés, én nem tarthatok veletek. ;(
Negritis
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
The Broncos signed Thomas Gafford, a 10-year veteran long snapper, to the active roster on Friday. To make room, the Broncos waived second-year NT Darius Kilgo.
több mint 9 éve
PM élvezi, hogy nincs stressz, jöhet mehet tét nélkül, csak a buli kedvéért. Vasárnap a Colts meccsre látogatott ki, volt valami fogadás/ünnepség féle a 2006-os bajnokoknak.Aktív nyugdíjasévek, tele a hely spanomkal... hello-szia-szevasz apukám ... Itt egy pacsi, ott egy...
peterk2005
Te is ezt csinálnád
több mint 9 éve
nah kérdésnekem van már szabim hétfőre 😀
úgy hogy:
vasárnap este közös meccsnézés?
több mint 9 éve
PM élvezi, hogy nincs stressz, jöhet mehet tét nélkül, csak a buli kedvéért. Vasárnap a Colts meccsre látogatott ki, volt valami fogadás/ünnepség féle a 2006-os bajnokoknak.

több mint 9 éve
Egynek nem rossz, de nem újdonság, hogy nincs keretben a legjobb jelen lévő irányító. Ami különbség, hogy most 3-man is voltak ilyenek 😊PM kilátogatott az edzésünkre.S már ezzel jobb is volt minden keretben lévő irányítónál. 😛
Black_Adder
tomi-tomi
Egyébként igazából lenne alapja egy PM2015 <>= Siemain2016 reláció felállításának, de bye weekbe nem fért bele, szóval marad szezon utánra. Egyelőre mindketten 7-2-vel állnak kezdőként.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
PM kilátogatott az edzésünkre.S már ezzel jobb is volt minden keretben lévő irányítónál. 😛
Black_Adder
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
PM kilátogatott az edzésünkre.
több mint 9 éve
Ha decemberben nem tudunk a legjobb formánkhoz közel játszani, akkor a playoff úgyis csak plusz egy meccs lenne. Ha viszont közel játszunk hozzá, akkor nem tudom elképzelni, hogy a csapat ne hozzon legalább 3 W-t a hátralevő 6 meccsből. Az eddigi 10 meccsből 9-et az NFL jobb vagy legjobb offense-ei ellen játszottuk, a maradék hatból 2 lesz ilyen. (A Titanst nem tudom idevenni a most vasárnapi játékuk után, hiába szórták meg a Packers-t, és hiába futnak jól.) Ha átlagban húsz pont alatt/környékén tudtuk tartani a Saints, Falcons, Chargers, Raiders, Colts stb offense-eket, akkor a hátralevő hatot is ott kell tudnunk, és mivel a Chiefs kivételével a többiek védelme nem jobb, mint az eddigi csapatoké, szerzett pontokban sem kellene visszaesnünk.Hogy melyik lesz az a legalább 3 azt nem tudom, sok múlik azon, hogy a mi offense-ünk éppen milyen napot fog ki. Ezzel a stílussal majdnem minden meccs szoros, bármelyik lehet L vagy W is, de összességében legalább felét meg kellene tudnunk nyerni. Meglátjuk.

több mint 9 éve
mindenki ilyen azt mondja hogy nem lesz meg a PO, de én nem mondok semmit, nem fogok Jinxelni 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
ha nem hozunk 3-3at a csoportban akkor nem érdemlünk WC-t sede sztem a 3-3 a csoporton belül simán benne van
aztán majd kiderül
több mint 9 éve
Hú, de előreszaladtunk. Ezt a sormintát látva, a csapat nagyon sértve érezné magát. Ez a sport az önmagunkba vetett hitről szól. Örülök hogy ez így le lett írva, mert ezek nem szoktak bejönni. Mondtam, hogy jó lenne egy iksz a Dolphins-Chargersen. 😊 És a delfineknek könnyűnek tűnik a sorsolása. A bajnokság érdemi része most kezdődik. Igazán erre készült mindenki az elmúlt hónapokban; mi is szurkolók. Persze lesznek csapatok akik leolvadnak. De azért az utóbbi időkben akkor koncentráltunk a legjobban, amikor a leginkább kellett. És ez még mindig az a csapat, az a védelem, az az edzői stáb. Nyilván egyszer eljön az idő, amikor nem a miénk az AFC West. Félelemre a vereségektől azonban nincs okunk. Ha mégis legyőznek tisztességes játékban a csoportriválisok, akkor vihetik a play off-ot. Ez egy játék számunkra, amiben ugyanannyi az öröm és a bánat. Érzelmi hullámzás, ez az élvezet benne, ezért követjük. Ha vesztesként kerülünk ki belőle, akkor emelt fővel gratulálunk. Mind a Kansas, mind az Oakland, mind a Pats verhető erő, és pont ugyanannyira tarthatnak tőlünk, mint fordítva. Ha itthon győzünk a Chiefs ellen, versenyben maradunk a csoportgyőzelemért, most ez a tét. Utána két csak papíron könnyebb csapatok ellen akár 10-3-ra lehet javítani a mérleget. Mindeközben pedig a Chiefs és a Raiders könnyen megbotolhat, Panthers, Bills az utolsó esélyét akarja megragadni a wc helyekért, Atlanta a csoportért megy, és az első kiemelésért, és egymás ellen is játszanak a felek. Szerintem foglalkozzunk egyelőre a Kansas hazaival. Nem vagyunk esélytelenek. Talib, Wolfe jön vissza, nehéz lesz haladniuk ellenünk. Harc után okos a katona.
több mint 9 éve
A Tampa-tól kapott ki legutóbb a KC, Smith elég pocsék idényt fut, nehogy már ne sikerüljön őket legalább 1-szer elkapni....