Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Talib ma már újra edzett, reméljük a 2 hét elég lesz, hogy formába is lendüljön...
StormST
A lábonlövés miatt sem esett ki a formából, ettől nem félek, ha pályára lép. Wolfe-ban biztos vagyok, hogy pályára lép, az az ember fémből van. Ennél jobban izgat, hogy Siemilyen felépül-e. Amint hallani, injekciózva játszik a Tampa meccs óta, emiatt elnézőbb vagyok a teljesítménye miatt. De szeretném azt látni lassan, hogy vezérré válik. Nem csak sétál mélán, ez az "örülök neki, hogy itt lehetek, mert itt tervezik az Isteneket" mentalitással, hanem bebizonyítja, hogy érdemes arra, hogy ennek a frencsájznak ő is az arca legyen Ware, Miller, Talib után/mellett. Most már eltelt az alapszakasz fele, most már túl kellene azon lépni, hogy jéé tele a Mile High, meg engem mutat az óriáskivetítő... Mondjuk szívesen látnék egy game winning drive-ot tőle, hogy az igazi tétre menő időkben ő és az offense-e oldja meg. Szóval érteeed, hogy vannak tökei. Én nagy szurkolója vagyok, nem gondolom fr qb-nak, de több kell, és nem feltétlen yardban. Amúgy érdekes lesz az a Kansas meccs. Mintha a két csapat másolná egymást. Brutál défal, pontos vadász cb-k, s-k, röviden pontos, de limitált qb, cserefutók, ott jobb Te, itt jobb Wr, az O falról nem beszélek, a meccs végi momentum sokszor ott is, itt is szerencsével feléjük, felénk dől el. Ez a meccs megint arról szól, hogy benn maradunk-e a csoportért folyó versenyben. Ha viszik a meccset, akkor wild cardért megyünk tovább. A tavalyiért azonban nagyon vissza kellene vágni.

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
olvastam h Siemian nem dobó válla is rendesen fáj
de elvileg a bye alatt rendben lesz
Wolfe remélem visszatér
Negritis
Kapott abba a vállába egy injekciót hétfőn, nem tett jót neki a gyepálás, de elvileg rendben lesz. Kubes mondjuk ma fényezte Lynch-et egy kicsit, hogy sokat fejlődött, nem hiszem, hogy félne bevetni, ha azt kène... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 668 — The Mathematician
olvastam h Siemian nem dobó válla is rendesen fáj
de elvileg a bye alatt rendben lesz
Wolfe remélem visszatér

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Talib ma már újra edzett, reméljük a 2 hét elég lesz, hogy formába is lendüljön...

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/15039677_10209846786500734_2778736409916461951_o.jpg
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14991327_10209846819461558_7857920406002278568_o.jpg
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
off: A Broncos TV-nek saját felvételei vannak, feltétlezem engedéllyel. Telefonnal meg bárki csinál mozgót, nincs az az Isten aki kiszúrja.

Az, hogy a 21. században 2 elmosódott folt alapján kelljen dönteni az nonszensz. Így nehéz lenne bármi ítéletet utólag módosítani.
Ha soccerben van goalline camera, akkor itt miért nincs EZ kamera, meg oldalvonal kamera, és akkor nincs vita.

Bírózni meg nem tudom mikor bíróztam utoljára, biztos volt ilyen korábban, a jövőben nem tervezek és ehhez szerintem tudom is tartani magam. Max a konteo elméleteket fogom felemlegetni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem is volt semmi "rage" a hívás körül. Persze, a Saints fanok kiakadtak, de az mindig így van, a szorosan elvesztett meccsek után a vesztes csapatok szurkolói nagyon gyakran emlegetik a bírót - hiszen 1-1 kulcs playen múlt a meccs. De ha komoly baj van a bíráskodással, akkor az NFL.com, az NFL network, ESPN is arról szokott hétfőnként harsogni. (Mint pl. múlt héten a Sherman punt blokkos eset. 2 napig erről beszéltek az NFL.com-on), Most egy szó nem esett sehol róla.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Blandino azt mondta, hogy nekik is csak azok voltak, amiket mi is láttunk...

több mint 9 éve
amit nem osztanak meg az nincs 😀
amúgy sztem saját maguk hülyék hogy nem mutatják be azt ami alapján jött a döntés, főleg ilyen szituban

amik kijöttek az alapján szerintem a STANDS teljesen védhető és talán ez okozza a legkevesebb rage-t

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
A rendes minőségű felvétel hiányáról nem vagyok meggyőződve. New Yorkba mindig több kamera kép jut, mint ami a közvetítésben szerepel. Időnként szokták is mondani, hogy az adott stadionban 30-40 kamera van, ebből 15-20 kerül adásba. A többi gondolom rögzített helyzetű, és valamiért nem vágják be. De ezek is befutnak New Yorkba. (Az a belinkelt stream is gyanúsan profi felvétel. A svenkelés sebessége és pontossága is profi kézre utal, illetve a kamera helyzetéből következtetve, nem a nézőtéren, hanem a pálya szélén rögzíthették. Ott pedig csak fotósok vannak, videót nem lehet rögzíteni, az a közvetítő társaság exclusive joga.).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Alapvetően egyetértek Black ..... csak ilyen kijelentések után szokott jönni egy olyan meccs, ami után az ember legszívesebben a holdba lőné az összes zebrát. 😀

több mint 9 éve
@black a 3ashoz
emlékszem a Kemény féle vizilabda csapatra a világbajonki döntőre, és mikor ellenünk fújtak akkor nyertük meg
és ugye van az a mondás is, hogy:
"Játsz úgy, hogy ne egy véleményes döntésen múljon a végén a győzelem."
hétvégén egyik csapatnak sem sikerült.

Viszont:
1. gáz a fehér cipő a vonal miatt, még ha nekünk ez most mocskos mázli volt
2. az még gázabb hogy nincs róla rendes minőségű felvétel

több mint 9 éve
1.) Szerintem idén eddig semmi panaszunk nem lehet a bíráskodásra. Nem azt mondom, hogy minden esetben egyetértettem vagy fairnek találtam a vesztes ellenfél bírózását, de tény, hogy nekünk idén nagyon kevés alkalmunk volt azzal vádolni őket, hogy részrehajlóak ellenünk. Megkockáztatom, hogy egyáltalán nem volt ilyen. Alapvetően szar bíráskodás volt, de hogy észrevehetően rosszabbul jöjjünk ki belőle, mint az ellenfél, nem nagyon.

2.) Címvédőként nem is lenne elegáns a bíráskodásban keresni esetleges vereségek okait. 3 vereségünk van, mindhármon megérdemelte az ellenfél a győzelmet.
szerk.: És főleg nem lenne elegáns felemlegetni múltbeli eseményeket, amikor ellenünk fújtak. Most egy olyan szurkolót, aki meg van győződve, hogy kilépett (nem, ezzel nem volt szándékom a véleményt minősíteni), szerintetek érdekli, ha korábban meg ellenünk fújtak? Ha egy olyan csapatot fújnának meg ellenünk, akiket az előző fordulókban a tévedések győzelmektől fosztattak meg, akkor itt mindenki azt mondaná, milyen jó, hogy végre kompenzálták őket?

3.) Ez a gondolat nem saját szellemi termék, de nagyon egyetértek vele: Ha jó vagy, akkor bírói szembe szélben is nyersz.

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
egyébként ha már SNF lesz és leszünk páran szabin, akkor közös meccsnézés?

több mint 9 éve
 streamable.com/6rvp
Na és akkor erre mit mondunk? kinn vagy benn?
Zalán
Nem lépett ki.
Futás közben a jobb bokája ugyan pályáról "kifelé dől" és lehet "át is halad" a vonalon, de mivel nem telitalpon fut, hanem lábujjhegyen, így a lába egyáltalán nem hagyja el a festést, hiszen a lábujjhegyeken kívül minden más a levegőben van.
Nem tudom szebben leírni.

Mindenesetre tök mindegy, az egy kezemen meg tudom számolni hányszor tévedtek a javunkra az utóbbi években, viszont 5 kezem nem lenne elég megszámolni, hányszor a kárunkra..
JC6
Úgy látom te tényleg kiestél itt mostanában a dolgokból, tavaly óta mi vagyunk Goodell darling csapata a szurkolók szerint... 😛

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
 streamable.com/6rvp
Zalán
Nem lépett ki.
Futás közben a jobb bokája ugyan pályáról "kifelé dől" és lehet "át is halad" a vonalon, de mivel nem telitalpon fut, hanem lábujjhegyen, így a lába egyáltalán nem hagyja el a festést, hiszen a lábujjhegyeken kívül minden más a levegőben van.
Nem tudom szebben leírni.

Mindenesetre tök mindegy, az egy kezemen meg tudom számolni hányszor tévedtek a javunkra az utóbbi években, viszont 5 kezem nem lenne elég megszámolni, hányszor a kárunkra..
több mint 9 éve
egyébként az új drew litton képek hol érhetőek el?
kicsit off de mégse 😀

több mint 9 éve
face feldobta, a régi szép emlékek 😀

több mint 9 éve
Meg lettünk flexelve, a 12. héten a Chiefs elleni meccset SNF-ban nyomjuk, azaz 11.28. hajnali 2:30-kor. Én meg pont szabit vettem ki arra a napra... 😀
StormST
asszem én is intézem a szabit arra a napra 😀

több mint 9 éve
Meg lettünk flexelve, a 12. héten a Chiefs elleni meccset SNF-ban nyomjuk, azaz 11.28. hajnali 2:30-kor. Én meg pont szabit vettem ki arra a napra... 😀

több mint 9 éve
Passz. De ahogy sejtettem, messze nem olyan egyértelmű, mint ahogy a belinkelt innenső oldali képek sugallják.

Más. Kilenc meccs után, bye week előtt egy pár soros összefoglaló arról, hogy hogy teljesített eddig a defense. A következő QB-kal és offense-eikkel találkoztunk: Cam Newton, Andrew Luck, Matt Ryan, Philp Rivers 2x, Derek Carr, Drew Brees, Andy Dalton, Brock Osweiler. Oszin kívül a többinek mindnek remek éve van, sőt karrier év is akad. Ráadásul többjükkel akkor találkoztunk, amikor éppen jó sorozatban voltak. A Panthers az idény első 2-3 meccsén más csapat volt, mint manapság, az Atlanta éppen csúcson volt, Rivers / Bolts offense remekül játszott, az Oakland még most is hasít, és Brees/Saints is éppen kiváló mecsek után fogadott minket. Az eredmény összesítve:
- QB rating avg: 71 (1st)
- Yards/game allowed: 194.3 (1st)
- Completion percentage: 56.1 (1st)
- Sacks: 29 (2nd)
- Pass TD allowed: 9 (5th)
- Interceptions: 10 (tied 4th)
- 40+ yard passes allowed: 3 (tied 3rd)
- 20+ yard passes allowed: 23 (tied 3rd)

Mindezt úgy, hogy Ware közben 4-5 meccsről hiányzott, illetve Talib, Webster is kihagyott meccseket. Nem a pass def a csapat gyenge pontja, ezt nyugodtan kijelenthetjük. 😊

(A komplett def egyébként jelenleg tied 8. engedett pontokban, 18,9 engedett ponttal átlagban. Elég közeli a verseny, a #1 jelenleg a Vikings 16.9 ponttal. A gyengébb futás elleni def ellenére is amondó vagyok, látva, hogy milyen offense-ek ellen kellett ezt összehozni, összességében is kifejezetten jól állunk. Persze ezt is tudtuk. 😊 A sorsunk ugyanazon fog idén is eldőlni, amin tavaly: offense. Azon belül is elsősorban OL, aztán QB, aztán futás.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
 streamable.com/6rvp
Zalán
A lényeg hogy a stadionon belül volt. A többi történelem. 😉

I wanna' that ring again!

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 streamable.com/6rvp

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Dean Blandino elemezte a tegnapi nagy port kavart utolsó playt (itt meg lehet nézni is és hallgatni is ). Zömében azt mondja ami várható volt - nincs megdönthetetlen bizonyíték blablabla. De van egy érdekesség is. Azt mondja, a center fejének lenyomása legális play, csak akkor nem legális, ha megkapaszkodik benne/megfogja és lehúzza, lerántja. Hogy én nem tudtam erről az egy dolog, de úgy látszik a Saints ST edzőknek sem tűnt fel. Nagy piros pont a mi ST coaching stábunknak, hogy kiszúrta ezt a kiskaput.

Mondjuk sajnos ezt csak egyszer lehet ellőni, és most mi megtettük. Mást kell találni a későbbiekben. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
wow, ugyanarról a posztról 2 játékost is tudtunk nevezni a PFF 10. hét 10 legrosszabb játékosa közé!

Szerintem ki lehet találni a posztot és a neveket látatlanban is, de azért itt a cikk
 www.profootballfocus.com/pro-10-worst-players-from-sundays-week-10-nfl-action/