Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket az utóbbi években itt valamilyen módon megbántottam.
Szeretnék tiszta lappal indítani.
GO BRONCOS!
JC6
Kinek drukkoltál?
Heisman Trophy
Senkinek, csak belázadtam. Későn érő típus vagyok, de az apaság rettentő sok mindenre megtanított, ezért tértem vissza.
Egy Bronco mindig Bronco marad.

Amúgy Nate Jackson könyve kinek van meg? 2005-ben lettem vadló, pont arról az időszakról ír, eszeveszettül jó könyv, csak ajánlani tudom.
JC6
En nekem megvan a konyv! Ket hete en magam ajanlottam itt a topikban. Nem tudtam letenni, zsenialis.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Chiefs a legutóbbi 19 alapszakasz meccséből 17-et megnyert. 17-2 mérleg, brutális. Főleg úgy, hogy ahányszor látom őket, sose látok semmi extrát. Sőt, időnként olyan se íze, se bűze annak amit csinálnak. Mégis, ezzel a darálással is végül valahogy majdnem mindig győznek. Nagyon jó csapat, jól menedzselve. Reid határozottan új otthonra lelt. Nehéz lesz, nem kicsit, nagyon...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
Fura az Offense. 1-1 drivera nagyon össze tudnak állni, előtte-utána kilátástalanság.
Ha ennyit blitzelik Siemiant, akkor checkdown passzok kénének, vagy eleve gameplan szinten készülni erre és bepötyögtetni a blitz mögé a labdát. A szar OL és tanácstalan QB nagyon rossz párosítás. De reflektálva kicsit az eredménykövetőben írtakra, nem hinném, hogy Lynch pont ezekben jobb lenne jelenleg Siemiannél. OZ talán. Ő se fut egy nagy szezont, de most minden új neki, itt a 2. éve lenne a sémában. Mondjuk azt a 18 milliót továbbra is hasznosabban költöttük el, de 10 meccs távlatában, az O a tavalyi szinten van, a védelem kicsit visszaesett, és ez a kép tükröződik a tabellán is.

A mostani a labdaeladások nélkül elfogadható lett volna, de voltak a labdaeladások és a Saints védelem idén nem az erősebbek közé tartozik... Stephenson az első 2 meccs óta lejtőn, az alternatívája Sombrero, és akkor ezt kár is folytatni. Booker és Bibbs nem nagyon hoznak contact után yardokat (kivéve Bibbs múltheti elkapását), és a playcalling el-el hagyja a futásokat, amikor azok nem mennek. Kifejezetten nem tetszett az utolsó O drive-unk 2 kiszámítható futás, egy passz az EZ-be. Miért nem próbáltunk playactiont, abból a legjobb a macska. Mindenki futásra számít. Ez Fox szintű konzervatizmus volt, a 3rd down meg hülyeség. Nem a passz, hanem az olyan passz, aminél esélyes az incomplete. TE vagy RB screen. A múltheti 3 Incompletes kezdés is elgondolkoztató volt. Látni Kubiak kartonját, hogy jó sok playjel készülünk 1-1 meccsre, mégis néha teljesen beszűkülnek a hívások.

Phillipset amúgy imádom, de fél perccel a félidő vége előtt minek kell CB blitzet hívni Brees ellen az jó kérdés. viszont sokkal fegyelmezettebbek voltak szerelésnél, és zászlót se nagyon dobtak rájuk. A pickplay asszisztáltunk ugyan, de onnan megakadályozni a TD-t az hatalmas bravúr lett volna Brees ellen.
Crick viszont jól felszívta magát, az idei legjobb teljesítményével pótolta Wolfe-t. Kíváncsi leszek viszont a snapcountra majd, mert Gotsis és Winn elsőre elég észrevétlenek voltak. 1-1 assistot jegyeznek, cserébe látványos missed tackle sem rémlik tőlük.

Az ST volt néhány embernek a mid season csalódás. Azért eléggé bennük van a big play potenciál. Volt már pár labdaszerzésük, meg most ez a block. Visszahordásból inkább csak ártunk magunknak, de egyébként ha mi rúgunk, akkor nem nagyon tűnik fel Bruton hiánya, ami egy pozitív üzenet az egység felé. Praternek volt jobb éve, mint McManusnak, de rosszabb is. A mostani kihagyás mondjuk elég fájdalmas volt. Már nem emlékszem, hogy mire vitte a Saints a shortfielddel, de a végén nagyon nem volt mindegy, hogy 6 vagy 9 van közte...

Sok ilyen meccset nyertünk tavaly is, amikor sok minden nem volt az igazi, de a végén mi koncentráltunk jobban vagy mi voltunk a szerencsésebbek, aztán az ilyen nehéz, megharcolt győzelmek jól összehozták a csapatot a PO-ra.

2 hetünk van készülni a KC ellen. Könnyen lehet, hogy a div győzelemről is hivatott lesz dönteni. Mi játszunk otthon, mi vagyunk lépéshátrányban, nekünk van több veszteni valónk. Előzetesen nem egy pontparádénak ígérkezik.
Jelenleg mögöttünk van a szakadék a WC helyért, jó lenne ezt elmélyíteni az utolsó három forduló előtt, hogy csak előre kelljen figyelni. A 6. hellyel se lennék csalódott, de amilyen szoros az élmezőny addig ennél többen is lehet reménykedni, főleg hogy a hátralévő 6 meccsből 2×KC, NE, OAK. Jelen állás szerint e között a 4 csapat között dől el az 1-2, 5-6 hely sorsa...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Senkinek, csak belázadtam. Későn érő típus vagyok, de az apaság rettentő sok mindenre megtanított, ezért tértem vissza. Egy Bronco mindig Bronco marad.
JC6
SMS-t írtál már? "Megszületett a legújabb Bronco fan, vadló alakú anyajeggyel a combján". Vagy valami hasonló. 😉

Amúgy gratula az új jövevényhez. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
amúgy miért nincs több janovich futás?
Negritis
Mert be van kötve a jobb keze, az is csoda volt, hogy elkapta, amit Siemian neki dobott...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 668 — The Mathematician
amúgy miért nincs több janovich futás?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
No, kicsit kipihentebben...

O:
- A futást most egy hajszálnyival jobbnak éreztem, mint legutóbb, de sajnos nincs power back-ünk, 3&1-eket esélyünk sincs megfutni egyik futóval se, talán Juwan megoldotta volna azokat, ezt már sose tudjuk meg, Booker és Bibbs az ilyenekhez kevés...
- OL: trágya, mindegy ki a RT, akkor is trágya, de Stephenson most tényleg megérdemelte a lecserélést, még ha nem is rajta múltak az INT-k. Lehet meg kéne fontolni a 6 OL-es játékot, amivel a Raiders szétszopatott minket legutóbb...
- Siemian: remélem csak lassan tanul, mert még mindig ugyanazokat a hibákat látom, nem érzi a rush-ot, nem nézi meg rendesen dobás előtt a secondary-t és 1-2 kivételtől eltekintve nem néz az első opción túl, sőt bámulja az 1. célpontot, bevonzva a bajt. Tény, hogy a fal és a futók nem könnyítik meg a dolgát, de a két INT az övé volt és nem rajta múlott, hogy nem lett belőlük nagyobb baj...
- DT: talán ő az egyetlen, akit igazán kiemelnék a tegnapi után ezen az oldalon, a legszebb napjait idézte...
- Derby: két 3rd down-t megcsinált, utána nem is nézett felé Siemian, pedig használhatónak tűnik...

D:
- Stewart: egy szép INT, egy mákos és egy mákos FR, de mindenképp a nap embere, hát még ha nem esett volna hasra a második INT-nél... 😛
- Front 7: kevesebbet futott a Saints, mint vártam, Brees kapott nyomást is eleget, még ha csak egyszer értünk is oda, Crick FF-je meg egy komoly védőmunka volt, nem adta fel, hanem utánament a WR-nek, ilyenekre van szükség...
- Roby: felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban, a FF szép volt és pár védekezése is jó volt, de a végén a TD-nál nagyot hibázott szerintem, erre majdnem ráment a meccs, remélem Talib a BYE után visszatér és akkor Roby nem kell, hogy WR1-2-t fogjon kulcs szituációkban...

ST:
- McManus rontott egyet, de így se félek, amikor odaáll, jobb K nem nagyon kell...
- Simmons: zseniális mozdulatsor volt, ahogy összeszedte a blokkot, többet nem fogja tudni megcsinálni, de most nyert nekünk vele egy meccset... 😊
- Parks: ha még egyszer odafut a vonalhoz, eltöröm a lábát... 😛

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket az utóbbi években itt valamilyen módon megbántottam.
GO BRONCOS!
JC6
Kinek drukkoltál?
Heisman Trophy
Senkinek, csak belázadtam. Későn érő típus vagyok, de az apaság rettentő sok mindenre megtanított, ezért tértem vissza.
Egy Bronco mindig Bronco marad.

Amúgy Nate Jackson könyve kinek van meg? 2005-ben lettem vadló, pont arról az időszakról ír, eszeveszettül jó könyv, csak ajánlani tudom.
több mint 9 éve
Közben most tudatosul bennem, milyen pikáns meccs megy Chargers-ban. (Amikor még volt igazi) A két egykori igencsak tisztelt O kordinátorunk küzd egymással a wild cardért. Hirtelen nem is tudom kinek drukkoljak. Talán egy iksz igazságos lenne. 😉
Zalán
Én annak drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊
Black_Adder
Hát lehet, pár forduló múlva fontos lesz a Miami mérlege mondjuk egy wild card helyért küzdve, nem beszélve a Chargers-ről. Jó lenne az az iksz, a SD pedig hozza vissza a csoportellenfeleken pozitívra a mérlegét. 😉
Zalán
mondjuk ha fontos lesz a chargers mérlege az nekünk jó eséllyel + mert akkor lehet ütik a kc,or duót 😀

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Közben most tudatosul bennem, milyen pikáns meccs megy Chargers-ban. (Amikor még volt igazi) A két egykori igencsak tisztelt O kordinátorunk küzd egymással a wild cardért. Hirtelen nem is tudom kinek drukkoljak. Talán egy iksz igazságos lenne. 😉
Zalán
Én annak drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊
Black_Adder
Hát lehet, pár forduló múlva fontos lesz a Miami mérlege mondjuk egy wild card helyért küzdve, nem beszélve a Chargers-ről. Jó lenne az az iksz, a SD pedig hozza vissza a csoportellenfeleken pozitívra a mérlegét. 😉

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊
Black_Adder
Az meg hagyjan, hogy pozitiv. Mar ha jovoheten meglenne nekik, egyelore nullszaldosak maximum.
De jelenleg nincs 6 gyozelemmel allo csoportmasodik az egesz ligaban. (Beleertve a meg be nem fejezett meccseket is.)
A Honved+ Boyz meg lehet 8-1. Ellenben ha 7-2, akkor mar kulonosen vicces lesz.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést.
[/quote]Csudába veled. Főleg miután elfújták nektek a meccset vendégben.
[/quote]Hát, azért csak szereztünk négy labdát vendégbe', tettünk azért hogy Parks ki/belépjen az utolsó playnél. Amúgy nem az utolsó játékra szokták hagyni a korrupt játekvezetők a csalást, van benne rizikó. És ha mindenképpen minket szeretne az Nfl az Afc West élén látni, akkor igyekezniük kell, mert nagyon mennek a többiek, akkor a múlt hetet is nekünk kellett volna adniuk. Amúgy szerény magánvéleményem az, ha ilyen hosszú csend után, az élen állnék az egész liga legbrutálisabb csoportjában a táv felénél, szinte biztos play off résztvevőként, csodás játékot produkálva, telis tele isteni tehetségekkel a labda mindkét oldalán, köztük a legalább következő tíz év meghatározó irányítójával, egy tökös, ráadásul a legnagyobb ellentől elcsent edzőkkel eljutva, a legkirályabb tulajjal, aki terpeszben ül polóban a vipben mint a nép egyszerű gyermeke, a legeredetibb szurkolótáborral, és egy leendő Las Vegas-i csodastadionnal, félárat ajánló kuplerájüzemelő szponzorjelöltekkel, franc se foglalkozna holmi "szamarakkal", világméretű összeesküvéselmélettel, leszakadó vetélytársak elcsalt mérkőzéseivel... Egyszerűen csak szimplán pompásan érezném magam, és az ellenfeleimet, akik felemelnek is keblemre ölelném!! 😋

Szerkesztette: Zalán

több mint 9 éve
Zalán

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Most mit csináljunk ezzel a képpel? Nem mi nem fújtuk be a pályán, nem mi ítéltünk úgy hogy stands.
Amúgy ebből én pl nem tudom megmondani, hogy kint volt-e, mert nincs lent a teljes talpa és meg nem mondom, hogy hol emelkedik el a talajtól. Azt mondom valószínűleg kint volt...

Egyébként a 21. században ez a két leállított képkocka, minden ami rendelkezésre áll a döntéshez? Elég szomorú...

Ez most lehet hogy nagyon antipatikusan fog olvasódni egy vereség után, de nem rajtatok múlt a kilépés ténye. Ha valóban kilépett, az egy ajándék lett volna Parkstól, mert Saints védő közel nem volt hozzá, nyugodtan futhatott volna egy lépéssel beljebb. Ilyen esetben én nem szoktam bírózni, de ezt csak a saját nevemben mondom... Az ítélet milyenségén nem változtat, a meccs kimenetelén még úgy se, szóval az indulatokat meg megértem, de továbbra se tudok mit kezdeni vele.

Egyébként meg néztem volna, hogy mire viszi Siemian 23-23-ról 1:22 alatt időkéréssel. Akár kint volt Parks, akár bent, igazságosabb lett volna, ha az dönt. A meccs képe alapján vagy FG vagy INT/stripsack.

Remélem nem ezen fog múlni Nektek.

több mint 9 éve
1. Ez a kép sincs vonalban. Igen, simán lehet, hogy kilépett, de ez még mindig nem a megdönthetetlen bizonyíték kategória. A fehér cipő szemét dolog ebből a szempontból, ez tipikusan olyan play, hogy marad a pályán meghozott ítélet, mert erre nem tudsz ezekből a kamerákból biztos képet hozni.
2. Ha hozzáért, az egy másik kérdés, az mondjuk nem is visszanézhető, Simms-ék elég magabiztosan jelentették ki, hogy az jó volt, pedig őt azzal nehéz lenne megvádolni, hogy nekünk részrehajló... 😛

Igen, szemét dolog így kikapni és jobb lett volna nem így nyerni, a fene se akar így téma lenni hetekig. Mindkét csapat megdolgozott a győzelemért és a vereségért is alaposan...

több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Nyilván nem ti tehettek róla, de térdre lehet borulni NY előtt...sok volt még az órán, szép blokk jött, bármi lehetett volna, de ez így egy jó meccs elbaxott lezárása volt 😕
#a2cm-eslábfejamenő
 pbs.twimg.com/media/CxK-ByyVQAAmaCC.jpg
clbass
Nyilván nem ti tehettek róla, de térdre lehet borulni NY előtt...sok volt még az órán, szép blokk jött, bármi lehetett volna, de ez így egy jó meccs elbaxott lezárása volt 😕
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
New York előtt Stewart, Roby, Simmons és Wade bácsi előtt borulunk le. Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést. Nagyon sok volt még az órán, Manus 50-ről kétszer nem szokott hibázni. Az O azért tudott haladni ma annak ellenére, hogy a fal rémes állapotban, hogy Macska csak egy hetedikes, és korábban is ment ha kellett a two minutes driveokban. A blokkolásig egész biztosan minden szabályos volt, tehát max egy feltételes ot-t lehet számonkérni New Yorkon, és az sem garancia a győzelmetekre. Együttérzem veletek, mert igazi szurkolóként elviselhetetlen így vereséget szenvedni. Ha vigasztalni szeretnék, azt mondanám, a Panthers és az Atlanta is kikapott, a versenyetek folytatódik. Ha az egész meccset nézed, azért nem érdemtelen a Denver győzelem sem. Mint ahogy, ha berúgjátok az extrát, és megfogtok minket az 1.22-ben, akkor a ti győzelmetek is jogos. A szabály az szabály. Számomra döntő kép nincs még, ez oldalról nézve még más is lehet, mondom ezt fotográfiá al is behatóbban foglalkozó valakiként. De az van, hogy a rookie safetynk közelébe nem volt Saints játékos, ketten védték, bőven volt helye, banális tévesztés ha valósan kilépett. Kb. olyan, mint mikor a célvonal előtt eldobja a labdát Trindon Hollyday mert a lelátónak játszik. Nem egy Szent tolta ki a pályáról. Nem lesről indult Simmons, amit a bírok nem fújtak vissza. Vagy nem előbb a rúgó lábát érte el, ami befolyásolta az odáig történteket. Kényelmetlen ügy. Győzni is jobb úgy, ha lenne egy kamera vonalban, és az megdönthetetlenül megmutatná a sztorit. Így csak azt tudom írni, őrült nagy meccs volt, két kemény, magával is küzdő, korrekt csapattal. Sok sikert mindkét brigádnak a továbbiakban. Amit ma elvesznek, holnap visszakapod és fordítva.
Zalán
Köszönöm a kedves szavakat 😉 Én is sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!
Nem szoktam a meccs után az ellen fórumán siránkozni, de most egy kicsit elpattant valami...
Véleményem szerint ez nem egy kétes endzoneint jellegű ítélet volt, és nem számít mi volt a környezet, megfuthatta volna e normálisan is, és hogy mennyi volt az órán...a HA nem létezik a sportban! Ő pedig kilépett!

Simmons pedig nem lesről indult, de ha egy kicsit is hozzáért a centerhez (félve merem csak mondani, de úgy látszik)...akkor ott volt vége a játéknak 😕 Eggyel több ha, ami sok másikat eliminál...
További jó szezont és jó szurkolást!
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést.
Zalán
Csudába veled. Főleg miután elfújták nektek a meccset vendégben.
több mint 9 éve
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
innen úgy tűnik, de kéne egy kép amin lehet látni is a dolgokat nem csak az alapvetően felesleges szögből

és ahogy peterk is írta, ez a kép arra jó hogy üzemanyagot adjon a dühöngésnek

több mint 9 éve
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
New York előtt Stewart, Roby, Simmons és Wade bácsi előtt borulunk le. Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést. Nagyon sok volt még az órán, Manus 50-ről kétszer nem szokott hibázni. Az O azért tudott haladni ma annak ellenére, hogy a fal rémes állapotban, hogy Macska csak egy hetedikes, és korábban is ment ha kellett a two minutes driveokban. A blokkolásig egész biztosan minden szabályos volt, tehát max egy feltételes ot-t lehet számonkérni New Yorkon, és az sem garancia a győzelmetekre. Együttérzem veletek, mert igazi szurkolóként elviselhetetlen így vereséget szenvedni. Ha vigasztalni szeretnék, azt mondanám, a Panthers és az Atlanta is kikapott, a versenyetek folytatódik. Ha az egész meccset nézed, azért nem érdemtelen a Denver győzelem sem. Mint ahogy, ha berúgjátok az extrát, és megfogtok minket az 1.22-ben, akkor a ti győzelmetek is jogos. A szabály az szabály. Számomra döntő kép nincs még, ez oldalról nézve még más is lehet, mondom ezt fotográfiá al is behatóbban foglalkozó valakiként. De az van, hogy a rookie safetynk közelébe nem volt Saints játékos, ketten védték, bőven volt helye, banális tévesztés ha valósan kilépett. Kb. olyan, mint mikor a célvonal előtt eldobja a labdát Trindon Hollyday mert a lelátónak játszik. Nem egy Szent tolta ki a pályáról. Nem lesről indult Simmons, amit a bírok nem fújtak vissza. Vagy nem előbb a rúgó lábát érte el, ami befolyásolta az odáig történteket. Kényelmetlen ügy. Győzni is jobb úgy, ha lenne egy kamera vonalban, és az megdönthetetlenül megmutatná a sztorit. Így csak azt tudom írni, őrült nagy meccs volt, két kemény, magával is küzdő, korrekt csapattal. Sok sikert mindkét brigádnak a továbbiakban. Amit ma elvesznek, holnap visszakapod és fordítva.

több mint 9 éve
Elég őrült egy meccs volt, kár, hogy így ért véget. Parks 1 yarddal beljebb futva is végig ért volna, azzal mindenki jobban járt volna. Én nem merem mondani, hogy kilépett, mert ott futott a zebra pár yarddal mögötte, tisztán, pontosan sávban, és látszik a videón, hogy a lábát nézi. Nagy kilépést biztos nem nézett volna el, a kicsi meg megítélhetetlen így, hogy csak "innenső" oldali felvétel van. Számtalanszor fordult már elő, hogy ami egyik szögből egyértelmű, az a másik szögből teljesen más. Viszont sajnálom a Saints fanokat, mert az élő video-ból kivágott képi "evidence" pont arra jó, hogy az ember tépje a haját, ha a rossz oldalán van az ítéletnek. 😕 Na mindegy (illetve nem mindegy, de ez van).

Az offense-re nem tudom mit írjak, mert egyszerre téptem a hajam, és közben időnként örültem, hogy valahogy mégis megcsinálták a minimum minimumát amikor már elúszni látszott a remény. Persze csak azért, mert a defense megint megadta nekik az esélyt, különben semmi nem lett volna itt. Szóval gondok vannak, a fal is nagyon küszködik, a futás se megy, és sajna ahogy gyűlik Siemianról a video anyag, úgy derül ki, hogy bizony nem egy Brady veszett el benne. Hosszú távon Lynch-ben kell bíznunk, ez gyakorlatilag már nem kérdés. Addig meg nem tudom mi lesz, majd kiderül. 😀

(Mindenesetre Kubiakkal sem vagyok igazán elégedett. Nem tud úrrá lenni a futás problémán, pedig azért ezt 1 futó kiesésével és gyengébb fallal is meg kéne tudni legalább korrekt-elfogadhatóra oldani .... ha már play actiont akar játszani. A másik, hogy amikor nyolcan állnak fel a LOS-on, és konstansan blitzelnek, arra vannak könnyű, fiatal QB-k számára is megoldható playhívások, RB screen-ek, LOS mögé befutások, ezeket nagyon hiányoltam. Főleg TE működhetett volna ma, de semmi. Hívás se volt ilyen. Ha ennyire nem megy, akkor hosszabb távon lehet, hogy jobb lenne leadnia a playcallingot és keresni egy olyan OC-t, aki jobban hív... És csapjon akkor már hozzá még egy jó OL edzőt is 😀 )

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
GO BRONCOS!
JC6
Kinek drukkoltál?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
#a2cm-eslábfejamenő
több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Fontos gyozelem volt.
több mint 9 éve
GO BRONCOS!
JC6
Ganxta Zolee megmondta, csapatok közti ugrálás márpedig nincs. Majd hozzátette, Diego "Isten" miatt ő ugyan egyszer váltott a Boca Juniorsra, de az érthető és elnézhető. Ha egyenlőségjelet teszünk Maradona és a Broncos közé, akkor rendben vagyunk. Kiesett négy remek éved. 😉