Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Sajnos reálisnak érzem a 2 vereséget még a Div-ban.De te 3 vereséget írtál be, nem 2-t, 2 meg már megvan. Én nagyon remélem, hogy hazai pályán elkapjuk mindkettőt, különben tényleg nincs miről beszélni, mert akkor nem érdemeljük meg a PO-t.....
sirarcheer
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
A Dolphins igazából surranópályán egyetlen meccs hátrányban követ minket, szóval nem biztos, hogy AFCW-en belül lesznek lerendezve a WC helyezésekAzért csalódott lennék, ha 1-5-el zárnánk a divíziót és/vagy lemaradnánk a PO-ról, de ennél azért optimistábban látom.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Sajnos reálisnak érzem a 2 vereséget még a Div-ban.
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
Playoff "bad" picture.Current:
DEN 7:3
KC: L; JAG: W; TEN: W; NE:L; KC: L; OAK:L
Week17: 9:7
KC 7:3
DEN: W; ATL: L; OAK: L; TEN:W; DEN: W; SD:W
Week17: 11:5
OAK 8:2
CAR: L; BUF: W; KC:W; SD:W; IND:W; DEN:W
Week17: 13:3
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
Közben megpróbáltuk claimelni Hillmant, de a Chargers elhalászta előlünk.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
És az OL tulajdonképpen egy defense az offense-en belül. A liga szabályváltozásai (egyre könnyebben repülő sárga holdingra, chop/cut block, facemask-ok tiltása, stb.) őket éppenséggel negatívan érintik, ellentétben az offense többi részével. Ha egy OL manapság nem tökéletesen, mellen-vállon védekezik, hanem picit is elcsúszik, máris vagy megverik, vagy jön az 5-10 yard bünti. Emellé, mivel a játék elterelődött a futásról a passz felé, kevesebb a futás, a futók alkata is más, a defense-eknek se kell annyi 300 fontos gorillát felállítani a LOS-ra. Így a pass rusherek is kicsit kisebbek, fürgébbek lehetnek. Ja, és szerintem részben ezzel függ össze, hogy az utóbbi 1-2 évben észrevehetően megnőttek a QB sérülések, a sok QB védő szabály ellenére is. Hol komolyabb, hol kevésbé, de szinte mindennapos, hogy kiesik hol itt, hol ott a kezdő QB. Csak idén, kezdve Romoval, év elején a Patsnél Garoppolo, majd a cseréje is, pár hete Siemian, múlt héten Alex Smith, most Luck, a clevelandi helyzet, Wilson sérülése(i), Big Ben, Cam, stb. nem is sorolom. Egyre gyakrabban érnek oda a védők, és ha nem is sack, de az ütközések, lökések ott vannak, abban meg a lesérülés veszélye is.
A játék folyamatosan változik, jönnek újítások, új sémák, jönnek szabályváltozások, amik valahol gondokat okoznak. Most éppen a támadó fal (is) ilyen. Láthatóan keresik is rá a választ - gyorsabb passzjáték, 6. ember, stb. Lehet, hogy jönnek majd esetleg más felépítésű/képességü falemberek is, nem tudom, de előbb-utóbb erre is meglesz a válasz, ahogy mindenre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Annyit tennék hozzá Vipera sok igazságot tartalmazó hsz-ére, hogy az OT-k teljesítményének a romlásában szvsz vaskos szerepet játszik az, hogy az új CBA kevesebb teljes felszereléses edzést engedélyez a korábbiaknál, aminek az OL issza meg legjobban a levét. A special team coverage egységek mellett az OL az a csapatrész, amit leginkább egységként érdemes értékelni. Különösen sokat számít náluk az összeszokottság, amit a kevesebb edzés miatt nehezebb megvalósítani. Ráadásul szvsz a chemistry ZB-ben még ink fontos.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nagyon jó elemzés, annyit tennék még hozzá, hogy az se lenne rossz megoldás, ha lenne egy olyan TE-nk, aki jól blokkol és ha nem kell neki ott maradni, akkor mehet elkapni, de sajnos ilyet se látok most a keretben, Green úgy tűnt egy darabig, hogy ilyen lehet, de róla már beszéltünk, hogy annyira nem váltotta be a reményeket...

több mint 9 éve
Az RT poszt problémára egy rövid eszmefuttatásAz elmúlt években fokozatosan átalakult a liga, a támadófelfogás stb. Kb minden szabálymódosítás a passzjáték még inkább előtérbekerülését szolgálta, az egész játék eltolódott a levegőbe támadó oldalon.
Erre válaszul a védelmek ma már gyakrabban állnak fell subpackage-ben mint base-ben, és megváltozott egy-két poszt szerepköre is.
Most nézzünk rá Von Millerre. Jelenleg a liga legjobb passz siettetője, és szinte minden esetben az RT-vel szemben áll fell, az RT-t veri meg, hogy sackhez jusson. És nem ő az egyetlen. A régi modell, hogy a vakoldalról jön a passrush, az erős oldalon meg a futásra figyelnek a védelmek felborult. Ezzel párhuzamosan a nagyobb darab, futásblokkolásban erősebb, de egyébként lassabb RT-kből bohócot csinálnak Von Millerék. Nem csak mi, a KC-ben ott van Houston és Hali egyik a vakoldalról másik az erős oldalról, és Dee Forddal meg van az utánpótlás. Az se véletlen, hogy Schofield kb Sombrero szinten volt szélen eggyel beljebb meg egészen elfogadható és Sombrero-t se véletlen akartuk átképezni G-nek.
A mai védelmek ellen, nem RT kell. Hanem 2 LT. Mindkét oldalon az az elsődleges priortiás, hogy megfékezze a passrusht, egyébként Mack pl nem fog leállni 5 sackig.
Na most ezzel párhuzamosan rohamosan csökken az egyetemről jövő OT-k színvonala. Nem akarok bele menni, hogy most a spread térnyerése vagy más miatt, de míg régen top5-ben kihúzni a legjobb T-t, az egy biztonságos picknek számított, mára szerintem ez a poszt termeli a legtöbb bustot, vagy megmentik a picket úgy, hogy átképzik G-nek.
Valahol felírható Elwaynek, hogy képtelen jó játékost találni a fal szélére, elvégre ő a felelős a scout team eredményeiért is, és az ő f***át sz*pják a jó pickekért, akkior azt is az ő neve mellé írjuk ami nem jön be. Viszont úgy általában liga szinten egyre kevésebb potens OT-t látok, és aki a jobbak közé tartozik, az általában a vakoldalon játszik.
Erre a trendre a 6 OL-es felállások jelenthetik az egyik választ. Skill playert áldozol be, hogy játékba tudd hozni a labdát. Sombrero szerintem futáshoz is szar, de Stephenson itt vannak jó pillantai.
Másik megoldás az lenne, hogy az RB marad ott blokkolni, csak Anderson innen is hiányzik.
Harmadik megoldás, hogy gyorsabban játsszon az offense. Kevesebb iddőt hagyni az edge rushernek odaérni. Illetve Szimien fejlődhetne pocketben. Mostanra jobban érezhetné mikor kell fellépnie, mikor kell kimenekülnie, mikor kell inkább eldobnia.
Vagy ha már a pass protection a gyengéje a csapatnak, akkor fussunk többet. Ne kezdjük a meccset 3 incomplete passzal. Mondjuk ezen nem segít, hogy Booker és Bibbs a 2 futónk, de ha felépül Janovich az segíthet ezen.
Vannak alternatív megoldások. Míg pár csapat kivételével szenvedi a liga az OT-k minőség romlását, kevés csapat sínyli meg annyira, mint mi. Azért az már a legalja, amikor egy Clemson passrusher 3,5 sacket jegyez ellened...
Korai RT draftnak nem örülnék. Nem bíznék a rövid távú sikerében. Csak akkor húzzanak oda, ha nagyon biztosak a dolgukban, egyébként meg inkább a gameplannel kövessék le a hiányosságot. Ebben az a legjobb, hogy ezzel még csak a következő szezont se kell megvárni. Itt volt a bye week, hogy kifőzzenek valamit. Azon a hatalmas színes-szagos sheeten Kubiak kezében, kell lennie helynek olyan playre is, ami nem az, hogy megverik az RT-t és sack...
A PO-ra valaminek össze kell állnia, a védelem önmagában nem elég. Épp elég szerencse volt, hogy tavaly pont elég volt, hiba volna azzal kalkulálni, hogy idén is így lesz. Nem szeretnék még egy olyan meccset, ahol 20 percet sincs pályán az O.
több mint 9 éve
Abban nem vitatkoznék, hogy most a falunk elég gyenge, az már más kérdés, hogy ez mennyire Elway hibája...Sajnos azzal nem lehetett számolni, hogy Clady ennyire sérülékeny, ha tavaly lenyomja az egész évet, akkor még kevesebb gondunk lett volna valszeg, utána már csak kapkodás ment az OT posztokkal, de egy All-Pro pótlása mindig bajos, főleg egy ennyire fontos poszton. Most jött Okung, aki a szememben a fal 2 jó pontja közül az egyik idén, Paradis-al párban. Stephenson először jónak tűnt, most már kevésbé, az RT posztot érzem én a legnagyobb gondnak, erre kellett volna egy jobb megoldást találni, de azért jó ZBS OT-t találni nem a világ legegyszerűbb dolga, próbáltuk, nem jött be.
Vasquez nem illett Kubes rendszerébe igazán és sokat volt sérült, Mathis se volt perfect fit és már nem is fiatal, őket kellett volna pótolni idénre. Garcia nem rossz, de azért nem is liga-elit szint, Schofield so-so, de tény, hogy jelenleg ez így kevés, mind futás, mind passz ellen...
Sambrailo jött 2. körben tavaly, volt 3., 4. és 5.körös pick is az elmúlt években, igaz 1. körös Clady óta nem, de általában volt fontosabb need is. Nem mondom, hogy nem örülnék, ha most húznánk első körben egy OL-t, de csak ha tényleg illik is a falba, nem csak azért, mert OL...
Jó, azért abban reménykedni, hogy lesz egy Zimmerman-Schlereth-Nalen-Habib-Tony Jones szintű falunk újra eléggé az álom kategória, de reménykedni persze lehet... 😊

több mint 9 éve
A Meglátjuk, hogy kinek jön be a heti taktika. Nekünk akik pihentünk, a Chiefsnek, akik hátraléptek egyet, hogy lendületet vegyenek, vagy a Raidersnek akik gyűrik előre magukat egy szelettel kevesebbet hagyva a mázli tortából 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ha Brown Latimer helyére érkezik, akkor értem, egyébként nem. De nem is nekem kell értenem ezeket a periférián lévő mozgásokat. Én Latimerről leiratkoztam. Rom-o. Elway utolsó éveinek sikeressége és a Manning-story ilyettén való kifutása okán a sajtó a következő évtizedekben az utolsó éveiben járó, Super Bowl-győzelemre hitelesített, valahol feleslegessé váló összes legenda irányítót a Denverrel fogja összepárosítani. Persze lehet rajta elmélkedni a bye week mértani közepén, de azért nem az a recept, hogy idejönnek bizton grátisz SB-t nyerni a szépkorúak, akikre jobban kell vigyázni, mint egy időszámításunk előttről származó kínai agyaghadsereg katonájára. Romót amúgy bírom, tisztelem a pályafutásáért, a mentalitásáért, azonban ő nem Peyton Manning. Breest, Riverst vagy Eli Manninget inkább el tudnám képzelni a Broncosban egy ilyen szituációban. De én amondó vagyok, inkább falat építsünk a Romónak szánt pénzből. Volt itt egy eszmecsere pár hete, hogy mi volt Elway két legnagyobb hibája amióta ő vezeti a csapatot. Julius és Doom. Én nem tudtam véleményt formálni, mert egy agyműtét után feküdtem hosszú napokat az idegsebészeten. De köszönöm nektek, hogy pörgettétek a fórumot, mert jelentős mennyiségű időt lepörgettem a kórteremben az óráról nektek hála. 😊 Akkor én azt írtam volna, Elway egyik legnagyobb hibája, hogy sem a 39 éves élő legenda, már csak fél szezont bíró, nyakműtétek sokaságával játszó Manning, sem az utána 7. körös tejfeles szájú újonc elé nem épített falat két offseason alatt sem. Volt szó róla, hogy esetleg a Romot kiszorító lassan MVP Dak Prescott kerül hozzánk a drafton. Hát megnézném mire menne ebben a csoportban Schofieldék mögött, tőle lenne hangos a liga. Persze huzogatunk az OL-be pickeket letudósan, de Orlando Franklin óta nem emlékszem igazán bevált falemberre a draftról. Persze majd most kijavítotok. A másik hibája pedig, hogy nem sikerült a Denver footballra oly jellemző konzisztens futójátékot építeni. Gondolom nem Hillmann-ben látta meg az új Terrell Davis; aztán Montee Ball-ban talán igen, de gondolom ő már 140 kilósan egy Taco Bellben biztonsági őr valahol Kansas elővárosában; CJ pedig valahogy beesett, de ő félszezonos futó, vagy lassan melegszik bele, vagy belesérül féltávnál. Most Booker az aktuális igásló, de Black még nincs oda érte, márpedig Blacknek jó szeme van, ebben a fázisban többet lát mint a többiek. Szóval RB-re még magas pickeket is áldoztunk.
Nézetem szerint Julius egy középszerű, unott játékos, akiből Manning és a rendszer és az a csodacsapat csinált valakit. Akiről ti beszéltetek, az Gronkowski, de őt 31 csapat keresi jelenleg. Doomot pedig azért nem tartom oly nagy hibának, mert végül Elway átvitte akaratát szerződésmódosításról, csak a faxfiaskó meghiúsította az egyezséget, ami elképzelhetetlen blama ezen a szinten. Ezt aztán Ware-rel ráadásul kijavította, ő pedig nagyobb hatással volt/van a csapatra, akkor is ha csak az öltözőben van az idény nagyobb részén ma már. Bár szerintem a legfontosabb utolsó 5 fordulóra és az esetleges play offra előveszi azt a tudásást, amiért ő etalon.
Visszatérve Romóra, a lehetséges pénzéből én együttműködésre képes, folyósokat, ajtókat, ablakokat nyitó és irányítókat védelmező O falat szeretnék látni most már és vele kézben járó futást. Előbb hoznám el Steelersből Bell-t, ha mindenáron sztárjátékosra vágyunk az FA-n. Pont a Romo-Dak-OL-Zeke története a példa arra, mit jelentene a csapatnak egy potens fal az offense-ben. Akkor lehet Siemian számai is mást mutatnának vagy Lynch-től lenne hangos a kinti sportsajtó.
Megfejthetetlen feladvány ma éjszakára, hogyan szurkoljunk Oswinak Mexikóvárosban? 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Jött Marlon Brown WR (nálunk volt TCn) Taurean Nixon helyére.Gondolom ez azt jelenti, hogy Talib hivatalosan is játékra kész.
szerk.: Egyébként Wolfe is visszatért edzésbe. Egyedül Sanders hiányzott, de ő se sérülés miatt, hanem mert apai örömök elébe néz.
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
McManus sztem mindenképp meg kell tartani. Mem néztem utána de alig hibázik, emlékeim szerint playoffban a tavalyi szezonban mindent rúgást értékesített. Láthattuk hány csapat esett ki emiatt (vikings, vagy a patroits kihagyott extrája mennyit számított a végén)Először is üdv köztünk 😊
Romora sem hosszútávon sem rövidtávon nincs állásponton szerint semmi szükség, mert 1 lesérül, 2 nincs már benne 2 évnél több, es akkor ugyanígy "irányító keresőben" lennénk utána. Go Broncos!
OmahaST18
Másodszor Romoval kapcsolatban annyiban vitatkoznék, hogy
- megfelelő áron igenis jól járnánk vele, egészségesen sztem top 10 QB, ami ezzel a védelemmel bármire elég | de valóban 1+1 évnél több nem valószínű h benne van (ráadásul ő az elmúlt egy-két évben már mutatja a fizikai széthullás jeleit...) |
- 1-2 év után még mindig ott lenne Lynch.
Ugyanakkor én annak örülnék, ha Lynch kellő ütemben fejlődne és a kövi szezonnak már az ő vezetésével tudnánk nekimenni (ebben az esetben az FA piacon és aktívabbak lehetnénk, befoltozva pl.: az OL/DE posztokat).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
McManus sztem mindenképp meg kell tartani. Mem néztem utána de alig hibázik, emlékeim szerint playoffban a tavalyi szezonban mindent rúgást értékesített. Láthattuk hány csapat esett ki emiatt (vikings, vagy a patroits kihagyott extrája mennyit számított a végén) Romora sem hosszútávon sem rövidtávon nincs állásponton szerint semmi szükség, mert 1 lesérül, 2 nincs már benne 2 évnél több, es akkor ugyanígy "irányító keresőben" lennénk utána. Go Broncos!
több mint 9 éve
Igen, McManus valszeg olcsóbb lesz, mint a tender. Meg kéne tartani, mert elég megbízható, és 50 fölül is lehet próbálkozni vele. A lényegen nem változtat, jövőre a lejárókra nem kell annyit költeni, hogy ne férjen be elméleti síkon Romo szerződése.És valóban az 1+1 év az a táv amire tervezhetnénk vele. Ez egyébként szerintem pont az a táv, ameddig Romo tervezheti a karrierjét, szóval ezzel nem lenne baj, aztán contract yearben meg is kaphatná a kormányt Lynch.
Lehet akár nagy is a szerződés, csak a bonuszokat kell ügyesen definiálni viszonylag alacsony garantálthoz, hogy ha lesérül vagy nem játszik jól, akkor ne maradjunk letolt gatyával. Ehhez persze Romo ügynökének is lenne 1-2 szava és lehetnek nálunk kétségbeesettebb csapatok, akik nagyobb kockázatot hajlandók vállalni (átveszik mondjuk változatlanul a jelenlegi szerződését)
De szerintem várjuk meg, hogy lesz-e egyáltalán realitása. Szerintem van racionalitás a találgatásban, dollárra kiszámolni ráérünk márciusban...
Ami jelenleg jobban foglalkoztat, hogy ki fogja megállítani Dee Fordot, Houstont és Halit... Spoiler: | senki |
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Persze, McManus nem nagy pénz, ott inkább csak a rizikó lehet a gond esetleg, hogy mennyire akarjuk bevállalni...A tavasz nagy kérdése az lehet szerintem, a QB poszt mellett persze, hogy mennyire bízunk Walker visszatérésében és/vagy Gotsis-ban, mert ha kell hozni egy jó DE-t, az nem lesz olcsó és keresztülhúzhatja a számításokat...
Én nem hoznám ide Romo-t, sose éreztem igazán nyertes típusnak, de ha Elway inkább rá bízná a csapatot, mint a mostani 2 fiatalra, akkor hajrá...

több mint 9 éve
Ezek nem olyan nagy összegek, akár 2. körös tender, akár 2.5 millió. Például, ha tényleg jön valaki Romo féle, aki miatt nagyobb rést kéne csinálni a cap-ben, akkor mondjuk Okung 10 milliós roster bónuszát odaadhatjuk aláírásira konvertálva is, és máris megspóroltunk 7.5 milliót. Persze ezzel 5 milla dead capet is bevállaltunk, de az nem nagy kockázat, mert szerintem egy sérülés esetén rá is ugyanúgy várnánk 1-2 évet, mint Cladyre vártunk, hiszen ő sem öreg. Az alatt amíg rehabilitál és várunk rá, a dead capje fele neki is lepörög.Mindenesetre nálunk van egy elit WR fizetésű elit WR, Harris+Talib kitesz egy mai Sherman féle szerződést, Okunk pénze is veterán LT pénz, és van mellé egy QB fizetésű Von Miller. Ezek néhány évre is adottak még, hiszen egyik se öreg még. Ilyen játékosok mellett egy Romo féle 20 milla elég necces, az nem menne, ami PM-nél még működött, hogy őt is fizetjük évekig, és közben a lejáró szerződésűek közül is megtartjuk a fontosabbakat. Szóval a Romo projekt max 1, netán, esetleg 1+1 év lehetne, azt el lehetne sikálni a könyvelésben az évek között. Nem irreális, csak kérdés, hogy van-e értelme.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
McManus UDFA volt, ha rátesszük az alap tendert, az is lesz 1,7 körül, idén is annyi volt, de annyiért el is viszik szerintem, jelen pillanatban a liga egyik legerősebb lábú rúgója és elég pontos is, ha meg rátesszük a 2. köröst, az idén volt volt 2,55, az már több, mint amennyiért alá tudjuk íratni valszeg, szóval vele tárgyalni kéne, ha meg akarjuk tartani...

több mint 9 éve
Paradis szerintem ERFA, az kb ingyen vanMcManus RFA, ha jól számolom, az se sok
Barrett szintén RFA.
Marad Ware, Sly, Stewart.
- Ware-t nem biztos, hogy meg akarják tartani. Én örülnék neki, kell ő az öltözőbe, de a pályára Ray és Barrett mellett lassan luxussá válik a fájós hátával.
- Sly nem kapta meg az 5. éves opciót, ami egy felső becslés arra, hogy mennyit ér az FO szerint
- Stewart számíthat nagyobb emelésre.
Ez így nem sok.
Romo csak úgy jöhet szóba, ha új megállapodást köt velünk, ahogy Kaepernickkel is próbáltuk. Ott inkább az a kérdés, hogy mekkora garantálttal írna alá. Mert 15-20 millió nem sok ha úgy játszik mint pár éve, de egy 10 milliónyi garantált egy IR-en lévő irányítóért az már kevésbé jó üzlet. Egyébként jó kérdés, hogy bonuszokkal meddig mehet az ára...
több mint 9 éve
Ha minden igaz $38,353,274 lehet költeni majd a nyáron:Ebből ha Ware, Sly, Stewart, McManus, Paradis és Barrett is marad, akkor ha 35 alatt megússzuk már jól jártunk szerintem... 😛
overthecap.com/calculator/denver-broncos/
flzoli

több mint 9 éve
Jövőre ha jól látom lejár Ware, Okung, Stewart, Sly, Paradis, Shaquil Barrett, McManus, Webster szerződése is...Okungnak a végén még bejöhet a saját maga által kötött szerződés 😊 ha lehívjátok az opciót, akkor 17-18ra elv kapásból garantált lesz neki 21 miskó 😊
Ebből mondjuk az Okung, Paradis, Barrett, McManus négyest mindenképp itt kéne tartani
flzoli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ha minden igaz $38,353,274 lehet költeni majd a nyáron:overthecap.com/calculator/denver-broncos/