NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
212
25
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
hát, nekem a Colts mellett a Lions volt a szívem másik csücske, de a mai nap után kurva nehéz lesz őszintén szorítani nekik, Caldwell tragikus, nincs rá jobb szó
több mint 11 éve
Azért videózd le az elmúlt évek PO-jában milyen teljesítményt nyújtott Flacco😊 nem csak a tavalyit. Idén meg Caldwell nem kapott megfelelő anyagot a munkához, udfa rookie volt a második számú elkapónk a falunk meg totális katasztrófa ami nem Caldwell v Joe alkotása. Nem védeni akarom Caldwellt, mert nagyon nem vagyok szomorú, hogy elment, de azért szerintem kár lenne egyből temetni. A stábja tényleg gáz viszont.na ja, Flaccoval nehéz bármit is összerakni.Amadeus91Az idei Ravens offense-t sikerült az erős 29.helyre gardíroznia. Combos.Azért milyen volt már az idei Ravens offense? Nektek meg azért nem szar a keretetek...FearTomi
Úristen de gyenge választás...Bazzani
több mint 11 éve
Ez a csávó egy kibaszott nagy SENKI Manning nélkül. Lehet itt szépíteni, meg nyomni az adjunk esélyt dumát de engem nem érdekel.Ezt az új DC-t meg soha nem fogom megemészteni. Ki ez? KI EZ????????
több mint 11 éve
Clyde Christensen lehet az OC.nem, WR edző volt mielőtt átcsoportosították volna QB edzőnek Luckhoz.
Ő nevelte ki Paintert?Bazzani
Nem gondoltuk, hogy ennél többet érdemelne, plusz eleve egy WR coach munkáját nehéz megítélni ha Manning a QB.
több mint 11 éve
This guy was 26-63 in college as a HC and 2-14 without Peyton Manning.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
na ja, Flaccoval nehéz bármit is összerakni.Az idei Ravens offense-t sikerült az erős 29.helyre gardíroznia. Combos.Azért milyen volt már az idei Ravens offense? Nektek meg azért nem szar a keretetek...FearTomi
több mint 11 éve
Az idei Ravens offense-t sikerült az erős 29.helyre gardíroznia. Combos.Azért milyen volt már az idei Ravens offense? Nektek meg azért nem szar a keretetek...
több mint 11 éve
Az egy dolog, de nem is egy Sanchez...Stafford nem Peyton, Mettyú barátunknak pár atyai pofon kene, nem hiszem h Caldwelltől ezt megkapja.BleviEzt a vízilófejű idiótát hoztuk ide.Nem értem miért paráztok. Lehet, hogy 14-0-val kezdtek, mint ahogy anno azt a Colts-szal csinálta...14-2 lett a szezon vége, de csak azért mert a kezdő játékosok ültek az utcsó két meccsen...rosszabb nem lesz mint Schwartz az tuti...az rstnért nem adtok neki egy esélyt?FearTomi
Remélem elsőre odabasz egy 0-16-al.
Remélem elmegy Xanders és Mayhew draftolhat újra egy DT-t.
Ezt a DC-t meg még annyira sem értem.
Komolyan ez az egész jobban fáj mint a 0-16.
Clyde Christensen lehet az OC.
több mint 11 éve
Az idei Ravens offense-t sikerült az erős 29.helyre gardíroznia. Combos.Úristen de gyenge választás...
több mint 11 éve
Stafford nem Peyton, Mettyú barátunknak pár atyai pofon kene, nem hiszem h Caldwelltől ezt megkapja.Ezt a vízilófejű idiótát hoztuk ide.Nem értem miért paráztok. Lehet, hogy 14-0-val kezdtek, mint ahogy anno azt a Colts-szal csinálta...14-2 lett a szezon vége, de csak azért mert a kezdő játékosok ültek az utcsó két meccsen...rosszabb nem lesz mint Schwartz az tuti...az rstnért nem adtok neki egy esélyt?FearTomi
több mint 11 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Igen anélkül.Lecserélik Gun-t erre a nevtelen senkire, az év OL edzőjét, a liga egyik legjobb RB edzőjét.egy lejátszott play nélkül 😀braxa88
Na akkor innen amíg be nem teljesül:
Fire Mayhew, Fire Caldwell..
Már csak egy senkiházi OC kell.Bazzani
Leszarom ki mit gondol, ezt a puffadtfejűt meg az idehozott haverjait már is rühellem.
Rajtunk röhög megint az egész internet.
több mint 11 éve
En is túl reagáltam sorry. Csak ilyen Wisenhunt Horton meg Butler fele nevek után ez kurva nagy pofánbaszás.én már nem merek írni semmit.Seattlei páholyból könnyű osztani az észt....Lecserélik Gun-t erre a nevtelen senkire, az év OL edzőjét, a liga egyik legjobb RB edzőjét.egy lejátszott play nélkül 😀braxa88
No name pozíciós edzők a liga egyik legjobb rosterehez. Persze adjunk esélyt :/Blevi
ebben mi volt az észosztás?
jött egy uj HC, ok lehet nekik nem örülni, de rögtön h Fire Caldwell?!braxa88
több mint 11 éve
Hát srácok sok okosat nem lehet erre mondani.A folyamatos szívás érzését megéljük mi is Raiders falván, de ez a mostani offseason eddig nektek nagyon durva. Ezért kár volt elküldeni Schwartzot sztem...
Kitartás!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Ezt a vízilófejű idiótát hoztuk ide.Nem értem miért paráztok. Lehet, hogy 14-0-val kezdtek, mint ahogy anno azt a Colts-szal csinálta...14-2 lett a szezon vége, de csak azért mert a kezdő játékosok ültek az utcsó két meccsen...rosszabb nem lesz mint Schwartz az tuti...az rstnért nem adtok neki egy esélyt?
több mint 11 éve
én már nem merek írni semmit.Seattlei páholyból könnyű osztani az észt....Lecserélik Gun-t erre a nevtelen senkire, az év OL edzőjét, a liga egyik legjobb RB edzőjét.egy lejátszott play nélkül 😀braxa88
No name pozíciós edzők a liga egyik legjobb rosterehez. Persze adjunk esélyt :/Blevi
ebben mi volt az észosztás?
jött egy uj HC, ok lehet nekik nem örülni, de rögtön h Fire Caldwell?!
több mint 11 éve
azért ott sem volt mindig így, türelmesen kivárták. Emlékszem én még, mikor T-Jax irányított arrafelé.Seattlei páholyból könnyű osztani az észt....Lecserélik Gun-t erre a nevtelen senkire, az év OL edzőjét, a liga egyik legjobb RB edzőjét.egy lejátszott play nélkül 😀braxa88
több mint 11 éve
Seattlei páholyból könnyű osztani az észt....Lecserélik Gun-t erre a nevtelen senkire, az év OL edzőjét, a liga egyik legjobb RB edzőjét.egy lejátszott play nélkül 😀braxa88
No name pozíciós edzők a liga egyik legjobb rosterehez. Persze adjunk esélyt :/
több mint 11 éve
Lecserélik Gun-t erre a nevtelen senkire, az év OL edzőjét, a liga egyik legjobb RB edzőjét.egy lejátszott play nélkül 😀
több mint 11 éve
Hát .... B*d meg! 😕Mind1 adjuk meg nekik az esélyt, de nekem ez most nagyon nem tetszik....
Xanders maradjon könyörgöm...
több mint 11 éve
Ezt a vízilófejű idiótát hoztuk ide.Remélem elsőre odabasz egy 0-16-al.
Ő nevelte ki Paintert?
több mint 11 éve
Fogalmam sincs mit gondoljak.nyert SB-t a Ravens, biztosan emiatt döntöttünk mellette…
Gondolom a másik 3 NFC North csapat és a Ravens drukkerei éppen bontják a pezsgőt.
Ez egy elátkozott franchise.
(gondolom valami teljesen alkalmatlan OC és DC is jön vele)
szerk: a Ravens secondary edzője lesz a DC atyaszentisten...Bazzani
fck...
több mint 11 éve
Mit is mondhatnék..Nálunk ugye HC volt Caldwell, azt hiszem nem sok szomorú ember volt amikor elküldték.
több mint 11 éve
Lecserélik Gun-t erre a nevtelen senkire, az év OL edzőjét, a liga egyik legjobb RB edzőjét.Na akkor innen amíg be nem teljesül:
Már csak egy senkiházi OC kell.
több mint 11 éve
Among the candidates to go with Jim Caldwell: former Ravens RBs coach Wilbert Montgomery, OL coach Andy Moeller and DBs coach Teryl Austin.