NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
212
25
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
hát ez elég erős pofára esés, ennek tudatában meg pláneez a nyilatkozat Dungy-tól azért elég meredek róla:
"Lions have spent day in talks with Ravens HC Jim Caldwell and Detroit has been focusing on him."
újabb remek döntés, gratulálok az érintetteknek... :#kristof
"I know the Lions also want discipline and good character in the locker room. I'm not saying their other candidates can't achieve those things but those are Jim's strengths with his background, especially from his influence under Joe Paterno at Penn State and hopefully in our program in the NFL."
nehéz lesz lenyelni Detroitban a keserű pirulát, hogy Whisenhunt inkább választotta Lockert, mint Staffordot...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
hát ez elég erős pofára esés, ennek tudatában meg pláne"Lions have spent day in talks with Ravens HC Jim Caldwell and Detroit has been focusing on him."
újabb remek döntés, gratulálok az érintetteknek... :#
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 6 percKen Whisenhunt is going to become the #Titans new coach, per source
több mint 11 éve
Téves volt az info, Whisenhunt San Diego-ban van egy szezonvégi megbeszélésen a csapattal.Holnap utazik Detroitba ahol tárgyal a Ford család tagjaival. Ha minden igaz akkor holnap este új vezetőedzője lesz a csapatnak.
Elméletileg úgy működött a dolog, hogy a Mayhew-Lewand kettős három jelöltet választ ki amiből a Ford család tagjai döntik el a végső jelöltet. Az, hogy Whiz érkezik először második látogatásra mindent elárul a jelenlegi tényállásról.
több mint 11 éve
Állítólag Whisenhunt ma Detroitba érkezik (talán már ott is van), hogy tárgyaljon a csapat vezetőivel.
több mint 11 éve
Figyelem, január 16. délelőtt 10-től lehet jegyeket venni! Na jó, legyen 11 óra, mivel kicsit korábban kelünk 😊
több mint 11 éve
Na akkor egy gyors és fájdalommentes mozdulattal rántsuk be Whisenhuntot vezetőedzőnek amíg más szemet nem vet rá. Állítólag a Titans is sorban áll az aláírásért de mi vagyunk jobb pozícióban.Gyorsan, gyorsan, gyorsan.
több mint 11 éve
www.nfluk.com/tickets110£ és a 149£-os jegy kapható keddtől (01.14)topmodellazok hova szólnak? lökd már be a linket lécci, lusta vagyok 😊MacPhisto
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
A Vikings meg Zimmerhez, na annak nem örülök annyira...BazzaniAnnak én sem...MacPhisto
több mint 11 éve
A Vikings meg Zimmerhez, na annak nem örülök annyira...BazzaniAnnak én sem...
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
110£ és a 149£-os jegy kapható keddtől (01.14)topmodellazok hova szólnak? lökd már be a linket lécci, lusta vagyok 😊
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
110£ és a 149£-os jegy kapható keddtől (01.14)
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
valaki vagy nagy troll vagy a wikipédiánál tudnak valamit, ott már Wiznél azt irják hogy HC nálunkvalakisInkább az előbbi, de aligha lőtt vele nagy mellét.
Szerintem kb. 1,01 az oddsa, hogy ő lesz az új vezetőedzőnk.
több mint 11 éve
valaki vagy nagy troll vagy a wikipédiánál tudnak valamit, ott már Wiznél azt irják hogy HC nálunk
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Egyre közelebb Whisenhunt-hoz:mweb.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24406207/lions-still-expected-to-land-whisenhunt-vikingszimmer-progressing
A Vikings meg Zimmerhez, na annak nem örülök annyira...
több mint 11 éve
Don Carey 3 éves szerződést kapott. DB depthnek jó, remek ST játékos.Azt , hogy milyen OC, arról fogalmam sincs, mivel még az nem volt. 😊 De nem is lényeg, Whiz nem nagyon engedi ki a kezéből az O-t, amikor Cards-nál volt, hosszú ideig akkor is ő hívta a playeket, nem az OC, aztán később átadta ezt, de nyilván azért bele-bele szólt. Viszont Grimm, mint OL coach nagyon is jó. Ben 10 éves pályafutása alatt, csak akkor volt igazán normális fal előtte, amikor Grimm volt az OL coach. Csak persze erre már kevesen emlékeznek így 8-10 év távlatában. Szóval alapból nem járnátok vele rosszul, viszont, mint OC, megjósolhatatlan, hogy milyen lesz, hisz még nem csinálta ezt.
Állítólag ha érkezik Whiz akkor Horton lesz a DC és Russ Grimm ( en.m.wikipedia.org/wiki/Russ_Grimm ) az OC. Horton esetében hibrid 4-3 defenseről írnak. Grimm idehozatala nekem nem tetszik. Sem a Steelers sem a Cards OLnél nem végzett valami jó munkát. Mondjuk itt nem OL edző lenne (Washburn marad) és gondolom Whiz lenne felelős az offense-ért de akkor sem ugrálok örömömben. De reméljük jön Soldi és mond róla valami jót is.Bazzani
Horton az borítékolható volt előre és jól is jártok vele.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Sutianap!mindenki Grimmet várta befutóra Soldi is
Akkor ezek szerint nem lenne vészes választás?
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sutianap!Akkor ezek szerint nem lenne vészes választás?
OFF
Mingyár küldök egy PM-et.
ON
több mint 11 éve
Don Carey 3 éves szerződést kapott. DB depthnek jó, remek ST játékos.hát eddig csodálkoztam, hogy Grimm nem merült fel, mikor Cowher elment elsőszámú kandidáns volt nálunk HC posztra, aztán mégis Tomlin lett, inkább a Redskins-hez várták...
Állítólag ha érkezik Whiz akkor Horton lesz a DC és Russ Grimm ( en.m.wikipedia.org/wiki/Russ_Grimm ) az OC. Horton esetében hibrid 4-3 defenseről írnak. Grimm idehozatala nekem nem tetszik. Sem a Steelers sem a Cards OLnél nem végzett valami jó munkát. Mondjuk itt nem OL edző lenne (Washburn marad) és gondolom Whiz lenne felelős az offense-ért de akkor sem ugrálok örömömben. De reméljük jön Soldi és mond róla valami jót is.Bazzani
www.hogshaven.com/2013/12/14/5209646/redskins-next-head-coach-bracket-4-russ-grimm-vs-13-dean-pees
profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/28/arians-wanted-whisenhunt-grimm-if-he-got-bears-job/
HOF szószerint "Now a highly respected coach in the NF"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Don Carey 3 éves szerződést kapott. DB depthnek jó, remek ST játékos.Állítólag ha érkezik Whiz akkor Horton lesz a DC és Russ Grimm ( en.m.wikipedia.org/wiki/Russ_Grimm ) az OC. Horton esetében hibrid 4-3 defenseről írnak. Grimm idehozatala nekem nem tetszik. Sem a Steelers sem a Cards OLnél nem végzett valami jó munkát. Mondjuk itt nem OL edző lenne (Washburn marad) és gondolom Whiz lenne felelős az offense-ért de akkor sem ugrálok örömömben. De reméljük jön Soldi és mond róla valami jót is.
több mint 11 éve
Igaz, de azért, mert az említett fazonok jó része skill pozíciókban játszik. S mind jók voltak. Richardson mondjuk tényleg impact player volt, pedig DL falemberektől nem szokás első évben. Lotuleleiről nem tudok nyilatkozni, idén 1 Panthers meccset láttam csak.Egy olyan poszton tudott kiemelkedni, ami nem igazán szembetűnő. Én örülök, hogy egy "iparos" kapta meg ezt a címet, nem pedig egy kétségtelenül hasonlóan remekül játszó Keenan Allen. Annak azért örülök, hogy mi sem jártunk Longgal rosszul.tüsi91Abban azért biztos vagyok, hogy a hivatalos szavazáson nem lesz top3ban, de lehet top5ben sem. Allen, Richardson, Alonso, Bernard, Lacy, Reid, Lotulelei akik így hasraütésszerűen eszembe jutnak és tuti előtte lesznek.Bazzani
Ez még nem csökkenti Larry érdemeit.
több mint 11 éve
Egy olyan poszton tudott kiemelkedni, ami nem igazán szembetűnő. Én örülök, hogy egy "iparos" kapta meg ezt a címet, nem pedig egy kétségtelenül hasonlóan remekül játszó Keenan Allen. Annak azért örülök, hogy mi sem jártunk Longgal rosszul.tüsi91Abban azért biztos vagyok, hogy a hivatalos szavazáson nem lesz top3ban, de lehet top5ben sem. Allen, Richardson, Alonso, Bernard, Lacy, Reid, Lotulelei akik így hasraütésszerűen eszembe jutnak és tuti előtte lesznek.
több mint 11 éve
Egy olyan poszton tudott kiemelkedni, ami nem igazán szembetűnő. Én örülök, hogy egy "iparos" kapta meg ezt a címet, nem pedig egy kétségtelenül hasonlóan remekül játszó Keenan Allen. Annak azért örülök, hogy mi sem jártunk Longgal rosszul.
több mint 11 éve
A PFF-nál Warford az OROY cím után a Rookie of the Year cimet is bezsebelte. Ez erős túlzás, de jó látni milyen remek játékost találtunk.www.profootballfocus.com/blog/2014/01/08/2013-pff-rookie-of-the-year/