Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Ugye nem fogjuk elbaszni és egy ilyen Munchak féle HC-t igazolunk le??Hát az eddig interjúztatottak közül nálam Kubiak, Caldwell, Munchak a sorrend.
Jó lenne Whiz,de mi utána a legjobb második lehetőségünk? 😊Johnnyblaze
Ha én választhatnék akkor Zimmer, Bevell, Carmichael és Roman is előbb kapna lehetőséget.
Elutazott a stáb San Diegoba, reméljük jönnek még ma hírek. Elméletileg a héten a Browns és a Titans is beszél Whiz-el. Nem találok olyan indokot amiért inkább őket választaná. A Browns vezetése nevetséges és franchise QB sincs, a Titans QB helyzete szintén kérdéses és a védelmük is rosszabb mint a miénk.
több mint 11 éve
Ugye nem fogjuk elbaszni és egy ilyen Munchak féle HC-t igazolunk le??Jó lenne Whiz,de mi utána a legjobb második lehetőségünk? 😊
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 11 éve
Holnap lesz a Whisenhunt interjú San Diego-ban a hírek szerint.Végre, végre, végre. Ja és ha nem mondtam volna: végre.
több mint 11 éve
OROY tok lényegtelen cím. All-pro lett első évében, a számok magukért beszélnek. Nekem fontosabb az hogy egy jo fiatal centerrel a liga egyik legjobb O-Lineja lehet Detroitban.
több mint 11 éve
A PFF-nál Warford az OROY!www.profootballfocus.com/blog/2014/01/08/2013-pff-offensive-rookie-of-the-year/
Az "igazi" szavazásnál alighanem top3ban sem lesz sajnos.
több mint 11 éve
Szerintem van ahol 10-12 jelöltet is meghallgatnak.BazzaniNálunk 10-12 körül volt tavaly a meghallgatottak száma. Bár abban benne volt két ST edző a Rooney rule miatt, Dave Toub az akkori ST edzőnk, gondolom amiatt mert elég rosszul venné ki magát, hogy még a saját csapata se méltatja, meg Singletary, mert az öreglány kedvence volt. Szóval tényleges jelöltből olyan 7-8 volt.
Warford tényleg állatul tolta. De ezt már a draft idején stealnek vettük.
több mint 11 éve
Bedobták Kubiak nevét. Nálam ő teljesen egykutya Schwartzal. Egy remek kerettel nem jutott semmire, rájátszás első kör és annyi. Mivel lennénk vele jobbak mint a most kivágott Schwartzal?BazzaniRöviden és tömören...semmivel. OC-nak lenne kiváló. Ráadásul ha jól tudom itt több balhésabb játékos is van. Houston-ban ilyen nem volt. Csak az utolsó drafton próbálkoztunk Montgomery-vel, de be is sült a projekt a 3. héten.
több mint 11 éve
Bedobták Kubiak nevét. Nálam ő teljesen egykutya Schwartzal. Egy remek kerettel nem jutott semmire, rájátszás első kör és annyi. Mivel lennénk vele jobbak mint a most kivágott Schwartzal?Bazzanielméletileg az interjú is meg volt már vele
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Bedobták Kubiak nevét. Nálam ő teljesen egykutya Schwartzal. Egy remek kerettel nem jutott semmire, rájátszás első kör és annyi. Mivel lennénk vele jobbak mint a most kivágott Schwartzal?
több mint 11 éve
pont olyan, mint a Mennyei Bajnokság 😀Eddig Caldwell és Bowles vont interjún. Bár utóbbiban nem vagyok biztos. Most jön Munchak pénteken és Whiz még talán a héten. Ez alig valami.Akkor bocs, a pletykákból többnek tűnt. Én nagyon nem szeretem azt a belterjességet, ami az nfl-edzőkeringőben folyik (hogy Munchakot egyáltalán még interjúztatják valahol, az nevetséges), de ha valahol, akkor szerintem Whisenhunt itt bizonyíthat.baggio
Szerintem van ahol 10-12 jelöltet is meghallgatnak.Bazzani
több mint 11 éve
Larry Warford a csapat idei összes passzjátékánál a pályán volt (668 play) és nem engedélyezett egy (single) sacket sem. Azt hiszem, hogy a draft egyik legnagyobb steal-je a srác.
több mint 11 éve
Hibáztasd Succopot! 😊 Nekem dupla öröm lett volna. Mi PO-ba, Ti meg már rég bejelenthettétek volna a kerethez ideális edzőtöket.Már én sem tudom amúgy, hogy ki volt ki lesz és ki mégsem. Annyi a pletyka.Eddig Caldwell és Bowles vont interjún. Bár utóbbiban nem vagyok biztos. Most jön Munchak pénteken és Whiz még talán a héten. Ez alig valami.Akkor bocs, a pletykákból többnek tűnt. Én nagyon nem szeretem azt a belterjességet, ami az nfl-edzőkeringőben folyik (hogy Munchakot egyáltalán még interjúztatják valahol, az nevetséges), de ha valahol, akkor szerintem Whisenhunt itt bizonyíthat.baggio
Kieshetne a SD, hogy lezáruljon az ügy. Mondjuk éppen nekik drukkolok, de ennyi rossz még belefér.Bazzani

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Már én sem tudom amúgy, hogy ki volt ki lesz és ki mégsem. Annyi a pletyka.Eddig Caldwell és Bowles vont interjún. Bár utóbbiban nem vagyok biztos. Most jön Munchak pénteken és Whiz még talán a héten. Ez alig valami.Akkor bocs, a pletykákból többnek tűnt. Én nagyon nem szeretem azt a belterjességet, ami az nfl-edzőkeringőben folyik (hogy Munchakot egyáltalán még interjúztatják valahol, az nevetséges), de ha valahol, akkor szerintem Whisenhunt itt bizonyíthat.baggio
Kieshetne a SD, hogy lezáruljon az ügy. Mondjuk éppen nekik drukkolok, de ennyi rossz még belefér.
több mint 11 éve
Eddig Caldwell és Bowles vont interjún. Bár utóbbiban nem vagyok biztos. Most jön Munchak pénteken és Whiz még talán a héten. Ez alig valami.Akkor bocs, a pletykákból többnek tűnt. Én nagyon nem szeretem azt a belterjességet, ami az nfl-edzőkeringőben folyik (hogy Munchakot egyáltalán még interjúztatják valahol, az nevetséges), de ha valahol, akkor szerintem Whisenhunt itt bizonyíthat.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
még várjá bármi lehet megmég a fordítottya isNem hiszem el, hogy Mayhew tényleg Munchakban vagy kisGrudenben gondolkodna.Simán. És várják, hogy kiessen az SD. De addig amíg várják, lefutják a kötelező köröket, és ásítozva meghallgatnak más jelölteket.Szerinted előfordulhat, hogy a háttérben már van valamiféle szobeli egyesség Whiz-el? Mert Munchak összesen a harmadik jelölt aki ténylegesen megbeszélésre is jön. Túl nyugodtnak tűnnek nekem a vezetők.Munchak jön interjúavalakisJajj...Soldados
Nem mellesleg azóta 0 nyilatkozat volt a GM részéről.Bazzani
Annyira rossz a többi felmerülő név és interjúalany, hogy magam is efelé hajlok, hogy ők már tudják, ki kell nekik.Soldados
Szerintem Whiz az elsőszámú opció és Caldwell a tartalék jelölt. Ha egyik sem akkor még mindig tudunk a benntlévő csapatoknál nézelődni (Roman, Carmichael, Bevell stb).
Csak hülyén nézne ki ha senkit nem hívnánk amikor meg kiesik a SD aláíratnánk Whizt. Nyílván feltűnne a ligának, hogy ez már le volt dumálva.
Nézd meg a Redskinst. Ott tényleg fogalmuk nincs ki legyen a HC. Hívnak boldog boldogtalant mázsaszámra. Itt meg túl nagy a nyugalom.Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Eddig Caldwell és Bowles vont interjún. Bár utóbbiban nem vagyok biztos. Most jön Munchak pénteken és Whiz még talán a héten. Ez alig valami.Szerintem van ahol 10-12 jelöltet is meghallgatnak.
több mint 11 éve
Nem hiszem el, hogy Mayhew tényleg Munchakban vagy kisGrudenben gondolkodna.Simán. És várják, hogy kiessen az SD. De addig amíg várják, lefutják a kötelező köröket, és ásítozva meghallgatnak más jelölteket.Szerinted előfordulhat, hogy a háttérben már van valamiféle szobeli egyesség Whiz-el? Mert Munchak összesen a harmadik jelölt aki ténylegesen megbeszélésre is jön. Túl nyugodtnak tűnnek nekem a vezetők.Munchak jön interjúavalakisJajj...Soldados
Annyira rossz a többi felmerülő név és interjúalany, hogy magam is efelé hajlok, hogy ők már tudják, ki kell nekik.Soldados
Szerintem Whiz az elsőszámú opció és Caldwell a tartalék jelölt. Ha egyik sem akkor még mindig tudunk a benntlévő csapatoknál nézelődni (Roman, Carmichael, Bevell stb).
Csak hülyén nézne ki ha senkit nem hívnánk amikor meg kiesik a SD aláíratnánk Whizt. Nyílván feltűnne a ligának, hogy ez már le volt dumálva.
Nézd meg a Redskinst. Ott tényleg fogalmuk nincs ki legyen a HC. Hívnak boldog boldogtalant mázsaszámra. Itt meg túl nagy a nyugalom.
több mint 11 éve
Azért olyan sok név nincs Whiz óta. Én Caldwellre és most Munchakra emlékszem.Én azt a kérdést tenném fel, hogy egy NFL hc üresedésnél átlagosan hány embert szoktak meginterjúztatni? Van erre valami medián? Mert mondjuk ez nekem nagyon sok jelöltnek tűnik, pláne ha megvan már a befutó...baggioSzerinted előfordulhat, hogy a háttérben már van valamiféle szobeli egyesség Whiz-el? Mert Munchak összesen a harmadik jelölt aki ténylegesen megbeszélésre is jön. Túl nyugodtnak tűnnek nekem a vezetők.Munchak jön interjúavalakisJajj...Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Simán. És várják, hogy kiessen az SD. De addig amíg várják, lefutják a kötelező köröket, és ásítozva meghallgatnak más jelölteket.Szerinted előfordulhat, hogy a háttérben már van valamiféle szobeli egyesség Whiz-el? Mert Munchak összesen a harmadik jelölt aki ténylegesen megbeszélésre is jön. Túl nyugodtnak tűnnek nekem a vezetők.Munchak jön interjúavalakisJajj...Soldados
Annyira rossz a többi felmerülő név és interjúalany, hogy magam is efelé hajlok, hogy ők már tudják, ki kell nekik.

több mint 11 éve
Én azt a kérdést tenném fel, hogy egy NFL hc üresedésnél átlagosan hány embert szoktak meginterjúztatni? Van erre valami medián? Mert mondjuk ez nekem nagyon sok jelöltnek tűnik, pláne ha megvan már a befutó...Szerinted előfordulhat, hogy a háttérben már van valamiféle szobeli egyesség Whiz-el? Mert Munchak összesen a harmadik jelölt aki ténylegesen megbeszélésre is jön. Túl nyugodtnak tűnnek nekem a vezetők.Munchak jön interjúavalakisJajj...Soldados

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szerinted előfordulhat, hogy a háttérben már van valamiféle szobeli egyesség Whiz-el? Mert Munchak összesen a harmadik jelölt aki ténylegesen megbeszélésre is jön. Túl nyugodtnak tűnnek nekem a vezetők.Munchak jön interjúavalakisJajj...Soldados
Nem mellesleg azóta 0 nyilatkozat volt a GM részéről.
több mint 11 éve
Munchak rosszabb ötlet mint Caldwell volt.Vicces, hogy felsorolják az edzőkeresés szempontjait sztán ezeknek teljesen ellentétes jelöltek kerülnek szóba.
Az valamennyire megnyugtató, hogy továbbra is mindenhol Whisenhuntot jelölik meg mint frontrunnert.
több mint 11 éve
Ugyan.. Ez tök jo hir 😊A három csoport riválisnak.
több mint 11 éve
Munchak jön interjúavalakisJajj...