NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 327 — beers & Packers
"Davante Adamsnek több elkapott yardja volt az első fordulóban (141), mint az összes Packers elkapónak együttvéve (95)."
Jó ezt olvasni...
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hat nem biztos hogy ezt visszanezem. Nem most kell jol jatszani, de elo kell majd lepni embereknek.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 906
Nagyon nem élem meg tragédiaként a tegnapot, simán meccsben lehettünk volna ha Watson nem ejti el a Td-t vagy nem csesszük el a goal line szitut , ez egy extra motivált vikings volt zadaval az élen , az offens össze fog állni és nem zárom ki h oda határidőig nem jön még erősítés .
Védelem az jobban zavart főleg a secondary igazából csak Jeffersont kellett volna kicsit megfogni ,látványosan nem tudtunk mit kezdeni vele .

Pozitívum így elsőre spec team nem lett jo vagy extra , de ez a mostani esgység talán már nem bukta volna el az sf elleni Po meccsett .

Bearst verni kell így vagy úgy nincs mese.

Szerkesztette: nando89
több mint 2 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
Az offense dadogott, ez de azért betudható részben a hiányzóknak, meg ugye Watson is tehetett volna róla, hogy az elején elkapjuk a ritmust... lesz ez majd sokkal jobb is, biztos vagyok benne.
Ami jobban aggaszt, hogy a MIN rendesen beárazta a szépreményű védelmünket...remélem, összekapják magukat, mert nem erről volt szó! 😉
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 919
Kulcscsont nem törött, kb. ez az egyetlen pozitívum.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
én egy elég sima vereséget várok vasárnap
alatriste
Ez komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
nagylaza, főpohárnok
L-re számítok. Nem szokott épp a legélesebb lenni a csapat amikor sokat készülhetett 1 meccsre. Ritmusból jobban megy... 😀
alatriste
Sajnos, neked lett igazad.
több mint 2 éve
Peszinter Ferenc 774 — 中国加油
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Ex-Packereknek jól megy az első héten, már TD-t szereztek:

Jamaal Williams x2
Taysom Hill
Ty Montgomery
Equanimeous St. Brown

Szerkesztette: gamerkr

több mint 2 éve
Basszus, most nézem, megfordult a világ, a mixen már a Vikingeknek adják a meccset. Nem teccik.
több mint 2 éve
Bold prediction a szezonra:

Az ST több TD-t szerez mint amennyit benyel.
A 2. legtöbb elkapott yardja A. Jones-nak lesz.
Az ST TD-t szerez a Super Bowlon a Kansas ellen.
Legalább 2 OL tag IR-re kerül a szezonban.
A védelem 20 pont alatt átlagol.
III. Károly kilátogat a londoni meccsünkre, de mivel semmit sem ért a szabályokból félidőben hazaviszik.
Jordan Love majomhimlős lesz.
Tactful Cactus
Most azt hiszed, hogy viccelsz. Pedig az ST TD-t fog szerezni a Super Bowlon, csak az nem biztos, hogy a KC ellen.
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 919
Bold prediction a szezonra:

Az ST több TD-t szerez mint amennyit benyel.
A 2. legtöbb elkapott yardja A. Jones-nak lesz.
Az ST TD-t szerez a Super Bowlon a Kansas ellen.
Legalább 2 OL tag IR-re kerül a szezonban.
A védelem 20 pont alatt átlagol.
III. Károly kilátogat a londoni meccsünkre, de mivel semmit sem ért a szabályokból félidőben hazaviszik.
Jordan Love majomhimlős lesz.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
casaubon Green Bay Packers 2 441
Azt írják hogy Bakh-Jenkins-Lazard trió nélkül leszünk este.

Utóbbin persze nem lepődünk meg, de én Bakhtiari miatt kezdek aggódni. Ugye fogjuk még látni pályán? Ugye?
gamerkr
Persze. A jovo heten, vagy ket het mulva, kulonben IR-en lenne, vagy PUP-n, ha meg kesobbre lenne varhato.
(#optimizmus)
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Azt írják hogy Bakh-Jenkins-Lazard trió nélkül leszünk este.

Utóbbin persze nem lepődünk meg, de én Bakhtiari miatt kezdek aggódni. Ugye fogjuk még látni pályán? Ugye?

több mint 2 éve
 www.theplayerstribune.com/posts/marcedes-lewis-nfl-football-green-bay-packers
SGBP
Végtelenül szimpatikus játékos, végtelenül szimpatikus hozzáállás.
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
alatriste
Ez komoly? Értem, amit írsz, de akkor is... Én már teljesen ráhangoltam magam a W-re. Az oddsok alapján is inkább nekünk áll a zászló.
nagylaza, főpohárnok
L-re számítok. Nem szokott épp a legélesebb lenni a csapat amikor sokat készülhetett 1 meccsre. Ritmusból jobban megy... 😀
alatriste
Én jobban tartanék egy utolsó fordulókban kiengedős zacsitól a csoporton belül, mint addig bármilyentől

több mint 2 éve
SGBP 280
 www.theplayerstribune.com/posts/marcedes-lewis-nfl-football-green-bay-packers
több mint 2 éve
alatriste
nagylaza, főpohárnok
alatriste
Az, hogy "nem szokott", költői túlzás. Szezon közben - bye után és a PO-ban - tényleg nem nagyon használ a szabad hét (mindig félek is tőle rendesen), de a szezonnyitó meccsekre ez már jóval kevésbé igaz. Úgy látszik, túl mély nyomokat hagyott a tavalyi csúnya zakó a Saints ellen. Nehéz lenne elfelejteni azt a 3:38-at, kétségtelen. Előtte azonban a Packers hat éven keresztül zsinórban nyert az első fordulóban, két éve történetesen éppen idegenben a Vikingek ellen.
Számomra nem is annyira az a kérdés, hogy milyen formában kezdi a csapat a szezont, hanem az (amit gbol is írt), hogy mennyire képes jól működni a WR-garnitúra, főleg akkor, ha Lázár valóban nem tud pályára lépni. Másrészt: bármennyire is kedvelem, régen rossz, ha az ő játéka a meghatározó. Rajta kívül van még hat WR a rosteren. Nagyon kíváncsi leszek, mit sikerült összebarkácsolni Adams után.
nagylaza, főpohárnok
Ha megnyerjük, csodálkoznék, ha a főleg WR-ek miatt tennénk.
Látható volt a Rams meccsen is, hogy egy Kupp nem csinál nyarat, akármilyen jó elkapó is.
Szerintem akkor nyerhetünk, ha:
1. Az offense jó fal mellett kreatív játékokkal, a futókat és Tonyant is bevonva , kevés eladott labdával feltesz 2-3 TD-t.
2. A védelem teljesítve az elvárásokat megfogja a futást, nem enged nagy játékokat Jeffersonéknak, s talán 1-2 labdát is szerez.
3. A ST nem cseszi el, amit a védelem és a támadók összeraknak.
esz-ki-mo
Azt én sem állítottam, hogy a WR-eknek lesz köszönhető a győzelem (ha lesz győzelem). Javaslom, a 3. pontot felejtsük el.😊
több mint 2 éve
alatriste
nagylaza, főpohárnok
alatriste
Az, hogy "nem szokott", költői túlzás. Szezon közben - bye után és a PO-ban - tényleg nem nagyon használ a szabad hét (mindig félek is tőle rendesen), de a szezonnyitó meccsekre ez már jóval kevésbé igaz. Úgy látszik, túl mély nyomokat hagyott a tavalyi csúnya zakó a Saints ellen. Nehéz lenne elfelejteni azt a 3:38-at, kétségtelen. Előtte azonban a Packers hat éven keresztül zsinórban nyert az első fordulóban, két éve történetesen éppen idegenben a Vikingek ellen.
Számomra nem is annyira az a kérdés, hogy milyen formában kezdi a csapat a szezont, hanem az (amit gbol is írt), hogy mennyire képes jól működni a WR-garnitúra, főleg akkor, ha Lázár valóban nem tud pályára lépni. Másrészt: bármennyire is kedvelem, régen rossz, ha az ő játéka a meghatározó. Rajta kívül van még hat WR a rosteren. Nagyon kíváncsi leszek, mit sikerült összebarkácsolni Adams után.
nagylaza, főpohárnok
Ha megnyerjük, csodálkoznék, ha a főleg WR-ek miatt tennénk.
Látható volt a Rams meccsen is, hogy egy Kupp nem csinál nyarat, akármilyen jó elkapó is.
Szerintem akkor nyerhetünk, ha:
1. Az offense jó fal mellett kreatív játékokkal, a futókat és Tonyant is bevonva , kevés eladott labdával feltesz 2-3 TD-t.
2. A védelem teljesítve az elvárásokat megfogja a futást, nem enged nagy játékokat Jeffersonéknak, s talán 1-2 labdát is szerez.
3. A ST nem cseszi el, amit a védelem és a támadók összeraknak.
több mint 2 éve
alatriste
nagylaza, főpohárnok
alatriste
több mint 2 éve
gbol Green Bay Packers 383
alatriste
nagylaza, főpohárnok
Ha Lazard nem játszik, amire nagy az esély, akkor simán benne van a vereség. Még enélkül is rozsdás szokott lenni a támadás az első meccsen...talán a védelem meccsben tarthat.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
nagylaza, főpohárnok

Liverpool Fc
több mint 2 éve
alatriste
több mint 2 éve
Amúgy ajándék pénzre hajtók: 1,5-szeres pénz a csoportgyőzelem, 2,25-ért lehet kockáztatni egy csoporton belüli 4,5 w overrel is 😊

több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 859
Az első Injury report 2002-ben: 11 játékos..
Régi szép időket idéz..

Lazard DNP (boka)
Bakh, Jenkins, Savage és Tonyan limited,
A többiek legalább fullba nyomták.
James007
2002 végül is rég volt 😊
Wyatt
Oh, pardon.., korrigálva 😊

De szép is volt.. Még aktívan toltam a Mennyei Megyeiben, pont ilyenkor, szeptember környékén kezdtem el ráhajtani arra a luvnyára, akitől aztán a mai napig hidegrázásom, illetve idegrángásom van és még azt sem tudtam, hogy ki az a Brett Favre.
több mint 2 éve
Az első Injury report 2002-ben: 11 játékos..
Régi szép időket idéz..

Lazard DNP (boka)
Bakh, Jenkins, Savage és Tonyan limited,
A többiek legalább fullba nyomták.
James007
2002 végül is rég volt 😊