Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
közben GM bácsi és HC bácsi kapott hosszabbítást, részletek nem ismertek.
több mint 3 éve
Sziasztok! Engem is érdekelne 1 jegy. Üdv
több mint 3 éve
Az a tapasztalat hogy most várni kell és szeptember közepétől lesz fent a magyar oldalakon is sok jegy amikor kiderül hogy a barátnő-barát nem tud eljönni stb.Legtöbbször árában.
Utána érdemes a
Másodlagos piacokat szondázni.
Csapatoktól függetlenül így szokott lenni, csak figyelni kell és kis szerencse
több mint 3 éve
8 jegyet vettem, ebből 4-6 eladó lesz, mert gondoltam, hogy lesz igény rá😊Szia, egngem egy jegy érdekelne, saját részre, de az nagyon, megvan a repjegyem is , csak a jegyről maradtam le... köszi
vidimate
több mint 3 éve
Sikerült nekem is venni, de nem egymás mellettire, akinek esetleg van egymás mellett, azzal szívesen tárgyalok. Nem tudom mennyire kővé vésett az ülésrend.
több mint 3 éve
8 jegyet vettem, ebből 4-6 eladó lesz, mert gondoltam, hogy lesz igény rá😊Írtam pr. üzit
vidimate
több mint 3 éve
8 jegyet vettem, ebből 4-6 eladó lesz, mert gondoltam, hogy lesz igény rá😊Neked is jelezném, hogy ha nem sikerül, 2 jegyre igényt tartok mindenképpen. Örök hálám üldözne. 😀
vidimate
több mint 3 éve
8 jegyet vettem, ebből 4-6 eladó lesz, mert gondoltam, hogy lesz igény rá😊
több mint 3 éve
9 db jegyet lehetett venni am
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
nekem most ír 10 percet és 9760 várakozót 😊Időrendben én szóltam hamarabb. 😀ki nem? 😊Én fix 6ot veszekÉn még felárat is fizetek rá. 😀
Megkérdem majd mind itt, mind a Packers Hungary Clubba, kell-e valakinek
zacknorb
pecsi92
ozibozi
pecsi92
big sansz 😊
több mint 3 éve
Erre megoldás a licit😁
több mint 3 éve
Időrendben én szóltam hamarabb. 😀ki nem? 😊Én fix 6ot veszekÉn még felárat is fizetek rá. 😀
zacknorb
pecsi92
ozibozi
több mint 3 éve
ki nem? 😊Én fix 6ot veszekÉn még felárat is fizetek rá. 😀
zacknorb
pecsi92
több mint 3 éve
Én fix 6ot veszekÉn még felárat is fizetek rá. 😀
zacknorb
több mint 3 éve
Szintén 2db érdekelne.Én fix 6ot veszekha nem sikerül nekem , rám számíthatsz hogy 2re tuti vevő vagyok
zacknorb
ogreee
több mint 3 éve
Én fix 6ot veszekha nem sikerül nekem , rám számíthatsz hogy 2re tuti vevő vagyok
zacknorb
több mint 3 éve
Én fix 6ot veszekMegkérdem majd mind itt, mind a Packers Hungary Clubba, kell-e valakinek
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Na, elindult 11korvehetnél vagy hatot, biztos elkel
9089 ahead of you
zacknorb
több mint 3 éve
Na, elindult 11korSzerintem neked jut majd, irigyellek, nem tudom mikor kellett volna belépni.
9089 ahead of you
zacknorb
több mint 3 éve
Na, elindult 11kor9089 ahead of you
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
mondjuk ha a repcsik ilyen ütemben törlődnek, lehet autós buszos túrát kell szervezni, hogy kezdésre oda is érjen a ticket holder 😊
több mint 3 éve
Bizti kedvéért rápróbáltam magyar idő szerint is. 9:45-kor bent voltam, de obviously nem volt még jegy, mert 11-kor nyitják meg Budapest time.