Green Bay Packers
A jelenlegi NFL-ben egesz egyszeruen semmi ertelme sincsen egy elkaponak kifizetni 20-25-30 milliot evente. Az egyik legkonnyebben potolhato poszt, ami raadasul egyreszt ugy is a kubetol fugg, masreszt meg a rendszertol.A jets anno többet kapott Jamal Adamsért...Nekem is a safety Adams volt az első gondolatom. Le is dobtam a telefonom mérgemben. (Nyugi van rajta egy fasza tok.) De eszembe jutott az is hogy Hopkins meg egy második körért váltott csapatot.
Trade compensation, per league sources:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 18, 2022
Packers are getting back 2022 first- and second-round picks in return for Davante Adams.
Emlékképeimben van olyan QB aki lemondott a fizetése egy részéről.... Sokkal több rekordja van, ami ha már nem is él, de AR előtt fog maradni.... Ja, ráadásul pontosabb egy íjásznál... oké, a hideget nem bírta.És mindketten egy gyűrűvel fognak visszavonulni*, ami amúgy nem rossz, főleg, ha Szauronnak hívnak.
Kájzerszóze
*Tessék Packers fanok (főleg te Jodie Foster!) én mindent megtettem egy újabb bajnoki címért Minden Áronnal QB-ban.
iktriad
Mindkettő annak a remek példája, hogy vannak madár GM-ek, akiket nagyon le lehet húzni.
Ha meg tényleg ennyire menni akart, akkor menjen. Carr nem egy négyszeres MVP Rodgers, ezt talán még ő is tudja, meglátjuk a pénz tényleg ennyire boldogítja-e. De mivel nem én fizetem, ezért ez nekem vajmi keveset számít.
Remélem nem egy futót/blokkoló tight endet akarunk húzni. Vagy rögtön kettőt. Egymás utáni körökben. Figyelsz, Gute?
Azoknak a szurkolóknak pedig azt kívánom, akik idejöttek kárörvendeni, okoskodni, hogy a párna másik oldala is legyen meleg nyáron, amikor megfordítják. 😊
Fontos_Vidra
Davante dominans, top elkapo, de potolhato.
Az megint mas teszta, hogyha a kubed elviszi a caped jelentos szazalekat, akkor soha a budos eletben nem lesz konstansan kiemelkedo csapatod, ami a csucs kozeleben tud maradni, maximum, ha mellette jol draftolsz eveken at, meg a jo jatekosok olcsobban ala is irnak hozzad.
Ez az atka annak, ha igy kitomik az iranyitot hosszu eveken at. Nem veletlen, hogy mar a Chiefs sem igazan tud FA-n minosegi jatekosokat szerezni, nem nagyon fernek be. Meg hogy gyakrabban gondolkoznak csereben es olyanokat szerezgetnek, akik rookie fizetessel rohangalnak meg. Hamarosan megugrik a Billsnel is Allen penze, majd jon Burrown, Herbert es tarsai. Ezek is azert igazolgatnak most orult modjara, mert addig kell brutalra erositeni a rostert, amig meg zabalnak az iranyitoik evi 40+ milliot.
Adams 73 elkapott TD
Maradék WR-sereg 73 elkapott TD (ebből Cobb 46)
Jó lesz ez.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
Úgy hogy kiszivárgott, hogy mi többet adtunk volna, már annyira nem bánkódom. Persze rohadtul fog hiányozni, top3 elkapó.
Köszönjük az emlékeket Tae!
Én nem látom tragikusan ezt, menni akart, a GM megtett érte mindent hogy maradjon, ez van. És bízom abban hogy FArol tudunk hozni valakit, mellette pedig Rodgers zsenije is kompenzál majd.Én sem , sajnálom h elmegy de elmentünk a falig , van egy rahedli Pick és most meg piacról is lehet elkapót hozni , és itt van back to back mvp akiben lehet bízni … arról nem beszelve h Adams 30 lesz nem sokára biztosan elit lesz meg 1-2 évig de h 5 ?! Már így is tonkon vannak az Aaron utáni évek , nem olyan nagy gond h nem rugtuk magunkat meg tovább , az idei draft tőkét jól befektetve en ezt eltudom fogadni .
pecsi92
Ui : egy dolog baszna fel ahogy olvasom ha Mvs-re költenénk a felszabaduló lóvé nagy részét , rohadtul nem egy inkonzisztens rossz útvonal futó mélységi elkapora van mos szükség.
Szerkesztette: nando89
Emlékképeimben van olyan QB aki lemondott a fizetése egy részéről.... Sokkal több rekordja van, ami ha már nem is él, de AR előtt fog maradni.... Ja, ráadásul pontosabb egy íjásznál... oké, a hideget nem bírta.Az, hogy idejössz véleményt formálni, annak örülök (mint minden nem Packers fan véleménynek).
A pénz, a játékosok hisztije nagyon előretört. Sajnos...
Eszembe jut Shelley Marcone 😀 - a szabadúszók tönkrevágták a sportot.........
Kájzerszóze
Az, hogy közben beszólogatsz, annak szerintem nem itt van a helye (és téged minősít elsősorban).
Az irányító, akit hivatkoznak állandóan, ha ugyanarra gondolunk, bírja a hideget...de ami érdekesebb, cap arányosan kb. 1,5%-kal volt karrierje alatt alacsonyabb a fizuja, mint Rodersnek. Nem hiszem, hogy ezen múlna jelentősen bármi. Sokkal többet nyom a latba sok egyéb tényező.
Adamsnek a hírek szerint ugyanezt a pénzt meg akartuk adni, de menni akart, így el is ment. Ebben a szomorú az időzítés, hogy lemaradtunk pár jó FA lehetőségről. Persze egy Julio Jones, Landry + draft még jól jönne, de az tény, hogy most 2-3 jó képességű wr kell, hogy Adamset pótoljuk (volt már pár meccs, amit wr nélkül megoldottuk, de az az alapszakaszban volt)
Szerkesztette: gbol
A jets anno többet kapott Jamal Adamsért...Nekem is a safety Adams volt az első gondolatom. Le is dobtam a telefonom mérgemben. (Nyugi van rajta egy fasza tok.) De eszembe jutott az is hogy Hopkins meg egy második körért váltott csapatot.
Packers are getting back 2022 first- and second-round picks in return for Davante Adams.
Emlékképeimben van olyan QB aki lemondott a fizetése egy részéről.... Sokkal több rekordja van, ami ha már nem is él, de AR előtt fog maradni.... Ja, ráadásul pontosabb egy íjásznál... oké, a hideget nem bírta.És mindketten egy gyűrűvel fognak visszavonulni*, ami amúgy nem rossz, főleg, ha Szauronnak hívnak.
Kájzerszóze
*Tessék Packers fanok (főleg te Jodie Foster!) én mindent megtettem egy újabb bajnoki címért Minden Áronnal QB-ban.
iktriad
Mindkettő annak a remek példája, hogy vannak madár GM-ek, akiket nagyon le lehet húzni.
Ha meg tényleg ennyire menni akart, akkor menjen. Carr nem egy négyszeres MVP Rodgers, ezt talán még ő is tudja, meglátjuk a pénz tényleg ennyire boldogítja-e. De mivel nem én fizetem, ezért ez nekem vajmi keveset számít.
Remélem nem egy futót/blokkoló tight endet akarunk húzni. Vagy rögtön kettőt. Egymás utáni körökben. Figyelsz, Gute?
Azoknak a szurkolóknak pedig azt kívánom, akik idejöttek kárörvendeni, okoskodni, hogy a párna másik oldala is legyen meleg nyáron, amikor megfordítják. 😊
Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 18, 2022
Simply, it was his lifelong dream to be with the #Raiders.
Packers should take the J approach to replacing Adams: sign Jarvis, Julio and JuJu and then draft Jameson at No. 22
— Mark Long (@APMarkLong) March 18, 2022
iktriad
J-ordan Love WR már a keretben is van 😀

Packers should take the J approach to replacing Adams: sign Jarvis, Julio and JuJu and then draft Jameson at No. 22
— Mark Long (@APMarkLong) March 18, 2022
I’m told once the Adams trade becomes official, Green Bay is expected to sign Rasul Douglas, per source https://t.co/O8Bzxjuet6
— Dianna Russini (@diannaESPN) March 18, 2022
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
Kájzerszóze
A pénz, a játékosok hisztije nagyon előretört. Sajnos...
Eszembe jut Shelley Marcone 😀 - a szabadúszók tönkrevágták a sportot.........

Meglátjuk. Egy biztos, önmagában Adams-al eddig se mentünk sokra. Ha maradt volna, senki épkézláb WR-t nem tudtunk volna hozni mellé. Így marad ez a verzió, ebből kell kihozni a legtöbbet.ezt nem hiszed el Te sem. Ez bukta, a Primadonna a saját pénzéért (többet keresek mint Maho) hazavágta a csapatot.... Még St.Brown is hiányozni fog. Ő legalább bírta a hideget 😀Nyilván nem elég. De mint írtam, ha tudunk FA-ról és draftról hozni összesen 2-3 jó elkapót, akkor akár érhet is annyit, mint Adams önmagában.ez is apró..... mint nálunk volt tavaly...... Ez nagyon kevés lesz, még a draft után is.Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
esz-ki-mo
Kájzerszóze
esz-ki-mo
Kájzerszóze
Egyébként meg Rodgers idei cap hit-je 28.5 M , ez nem annyra sok, így ráfogni erre előre az idei sikertelenséget..hát lelked rajta.
Ez egy Saints szurkolótól különösen vicces 😀ezt nem hiszed el Te sem. Ez bukta, a Primadonna a saját pénzéért (többet keresek mint Maho) hazavágta a csapatot.... Még Equa MINUSZ St.Brown is hiányozni fog. Ő legalább bírta a hideget 😀Nyilván nem elég. De mint írtam, ha tudunk FA-ról és draftról hozni összesen 2-3 jó elkapót, akkor akár érhet is annyit, mint Adams önmagában.ez is apró..... mint nálunk volt tavaly...... Ez nagyon kevés lesz, még a draft után is.Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
esz-ki-mo
Kájzerszóze
esz-ki-mo
Kájzerszóze
ezt nem hiszed el Te sem. Ez bukta, a Primadonna a saját pénzéért (többet keresek mint Maho) hazavágta a csapatot.... Még Equa MINUSZ St.Brown is hiányozni fog. Ő legalább bírta a hideget 😀Nyilván nem elég. De mint írtam, ha tudunk FA-ról és draftról hozni összesen 2-3 jó elkapót, akkor akár érhet is annyit, mint Adams önmagában.ez is apró..... mint nálunk volt tavaly...... Ez nagyon kevés lesz, még a draft után is.Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
esz-ki-mo
Kájzerszóze
esz-ki-mo
Szerkesztette: Kájzerszóze

Nyilván nem elég. De mint írtam, ha tudunk FA-ról és draftról hozni összesen 2-3 jó elkapót, akkor akár érhet is annyit, mint Adams önmagában.ez is apró..... mint nálunk volt tavaly...... Ez nagyon kevés lesz, még a draft után is.Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
esz-ki-mo
Kájzerszóze
ez is apró..... mint nálunk volt tavaly...... Ez nagyon kevés lesz, még a draft után is.Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
esz-ki-mo

/Rams , sziti vagy Siófok???/ nem jön be mindenkinek.
Értelmetlenül soknak tűnik, lehet nem az.
Csak egy WR.
A Rams okosabbnaknézett ki, bár nem is egy év alatt csináltak amit…nagyon úgy néz ki,hogy idén vlsz sokan el fogják rúgni a pöttyöst az ő sikerük miatt.
Csak azt elfelejtik, hogy ők ezt évekig csináltak, nem csak úgy hirtelen felindulásból…
Szerkesztette: ozibozi
Rodgers lábon lőtte magát, ebből nem lesz MVP szezon 😀

Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
5 év - 141 M , ennyit nem adtunk volna neki, ő meg gondolom kevesebbel nem érte be.első és második kör idén, ennyit kaptok
Mondjuk ha az 1 kör mellé megkapnánk Renfrow-t is, akkor lehetne pótolni őt.
Free agency-ről már nincs extra elkapó, de pl. JuJu vagy Landry azért elszaladgálna nálunk.
S persze az első körös WR pick kötelező ebben az esetben, vagy inkább úgy mondom, a class legjobb elkapóját kell elhoznunk.
Egész őszintén, egy szupersztár WR helyett (aki ugye bármikor lesérülhet) én inkább 3-4 jó WR- rel futnék neki a SB run-nak...meg ugye tudjuk, hogy A-Rod úgyis sztárt csinál még a szertárosból is 😉
esz-ki-mo
Mondjuk ha az 1 kör mellé megkapnánk Renfrow-t is, akkor lehetne pótolni őt.
Free agency-ről már nincs extra elkapó, de pl. JuJu vagy Landry azért elszaladgálna nálunk.
S persze az első körös WR pick kötelező ebben az esetben, vagy inkább úgy mondom, a class legjobb elkapóját kell elhoznunk.
Egész őszintén, egy szupersztár WR helyett (aki ugye bármikor lesérülhet) én inkább 3-4 jó WR- rel futnék neki a SB run-nak...meg ugye tudjuk, hogy A-Rod úgyis sztárt csinál még a szertárosból is 😉