NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 048
42
1:00, Net4+, DAZN
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
Zada insta postja sztm egyértelműen elköszönés , nagyon sajnálom ...viszont ha valakit felkell áldozni a cap oltárán még mindig ő leglogikusabb mert nélküle is egész szezonban müködött a pass rush.
több mint 4 éve
Nem lehet.Nem akarok geci lenni, de nem lehet, hogy ARod szimplán ennyit tud?Ja, hogy aki azt szeretné, hogy legyen kihasználva ARod tehetsége és a GB nyerjen még pár SB-t az nem GB hanem ARod fan. OkéSztm meg pont a csak Aarod fanok fognak eltunni ahogy történt mondjuk Brady Tampába kerülese után ahova elég sokan követték .Nem látják meg. Az első negatív szezon után egy másik bandwagonon fognak ülni."Tartom , hogy nélküle ez a csapat 5-6 W vagy meg annál is kevesebbet tudna összehozni."Menni fog és igaza is van. Volt innen a fórumról is olyan szurkoló , aki a Vikings elleni meccs félidejében azt írta , hogy jöjjön helyette Love , mert ő jobb …😃😃
Egyetértek, szerintem imádkozzatok hogy maradjon valahogy. Ide a sima Szeretet (érted... 😉) már nem lesz elég.
davemayer
Majd meglátják milyen amikor sorra jönnek az int-ek a meccseken és folyamatosan minuszos a turnover mutató.
Pep71
MacPhisto
nando89
Pep71
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez a folyamatos AR ekézés ugyanolyan, mint nálunk a Russ ekézés.Aztán jövőre sírhatunk egymás vállán, amikor valami bohóc "szórja" a lasztikat. 😀
több mint 4 éve
Elengedni a back-to-back MVP franchise ikont, akivel meglett a #1 seed és egy utolsó másodperces field goallal estek ki a playoffban, hogy jöjjön egy csávó, aki nem top 30 NFL QB, valóban nem tűnik a legokosabb ötletnek.Papíron lehet, hogy az 😂😂😂Csak kerdes, van-e ertelme All-int tolni egy olyan csapattal, ami erre szemmel lathatoan, sok-sok eve nem alkalmas. Mert jo-jo, de... tulajdonkeppen ennyi, es ezt is Rodgers teszi. A Saintsnel azert az utolso eveit taposo Brees mellett elit jatekosok tomkelege rohangalt a tamadosorban es a vedelemben egyarant, plusz a liga tortenetenek egyik legnagyobb tamadokoponyaja rakta neked ossze gameplant es a playbookot, mig a Packersnel oke, felsorolunk 4-5 huzonevet, de azert az eddig is erezheto volt, hogy ezekkel a huzonevekkel is keves a csapat, es nincs meg a keretben az, hogy egy oriasi runt legyen kepes produkalni.Pénz mindig van, kérdés mennyire akarsz eladósodni. Alatriste kb. azt mondja ezzel, hogy továbbra is Saints-féle all-int kell tolni ebben az esetben és beletörődni, hogy 1-2 év múlva egy hosszabb, fájdalmas rebuild lesz.Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
Csak szerintem több dolog is rossz volt itt tegnap. A legnagyobb és legegyértelműbb mellett én foglalkoztam kicsit a másikkal is. Ha az lesz a narratíva, hogy csak a spec team a szar és csak ott kellenek változások akkor szerintem homokba dugott strucc fej a vezetőség. Mert kellene még WR, akiben bízik AR. Kellene TE (Tonyan tudom, ha marad, mert ő is FA lesz talán ok). A fal (ahogy írták is) rendben van csak egész szezonban sérültek voltak. Bosa most is hülyére verte Kellyt, aki ha egészséges Bakh nem játszik... Sajnos Daviddel nagy talány mi van, de a hiányában pakolták az embereket és 7-8 jó OL játékosa meg senkinek sincs.
A legjobban minden drukker annak örülne ha maradna AR, én is, de megértem ha elmegy. Meglátjuk. Ha megy csúnya szezonok jöjjen. Csak ha marad se csupán az legyen a terv, hogy új st coach és készen vagyunk. Ha tudjuk, hogy mostoha időben kell játszani januárban a lambeaun hozzunk még megbízható WR-t és hozzunk brutál run blocker falembert, hogy az ilyen brusztolós meccsen is tudjon haladni az offense.
alatriste
Pep71
Hulkeinstein
Ha en ranezek erre a Green Bayre, akkor oszinten, semmi ertelmet sem latom az All-innak a jelen helyzetben. Ki kell pucolni a rostert, el kell passzolni Rodgerst, megszedni pickkel magad, aztan felepiteni a fiatal iranyitod, aki papiron tehetsegesnek kellene, hogy legyen, hiszen elsokoros alumni.
Stez
Értelmes QB nélkül semmi esélyed nincs a mai NFL-ben, úgyhogy minek engedned el a back to back MVP-t? Sokkal előbb lesz vele esélyed egy gyengébb rosterrel, mint Love-al plusz egy jobb rosterrel.
És hogyan bízol ebben a GM-ben amikor az eddigi lépései igencsak kérdésesek, főleg a QB húzása...
Pep71
több mint 4 éve
A mit csinálnék részhaz sajnos én is tudom, hogy -44-ről indulunk. Sajnos a tegnap brutál domináns DL-ből lesznek komoly távozók 1 de inkább mindkét Smith. Nélkülük rögtön az egyik nagy erősség komolyan visszaesik. Persze, ha összegyüjti a FO a szart és odatolja 23-ra, 24re beleférhet mindneki. Ehhez a legtöbb ember szerződéséhez hozzá kell nyúlni és tolni a dolgokat, AR-el újraszerződni és szintén pakolni a lóvét a következő évekre. A capet lehet tolni, a phili és a saints is ezt tette. Utóbbi tavaly -100-ról jött sapka alá (eredmény, idén is -70-ról indulnak). De én sem látom, hogy ezt meglépné a csapat. Pedig "szinte" csak ekkor lenne igazán érdemes megtartani AR-t. Ha nem nyúlnak komolyan hozzá a szerződésekhez erősítés nem lesz sőt, ahogy írtátok is csak gyengülni fog a roster mert az idei amúgy tényleg jól nézett ki.
Z, Turner és Cobb + 1-1 kiegészítő ember cuttal máris csak -10 misin vagyunk. Innen egy jó AR újraigazolással már akár +10-15 is lehet. Davantenak is ha letesznek egy több évest nem kell idén tízen sok milliót foglaljon. A lehetőség megvan, a hajlandóság szerintem nem lesz meg rá sajnos Guték részéről. Azért persze várjuk ki, kíváncsi leszek.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ha win now modba kapcsolna az FO és nyerne 1-2 SB-t a csapat , akkor utána sztem nem sokakat zavarna egy rebuild, amire amúgy is sor kerülne idővel . Ha nem lenne SB win akkor nyilván jobban , de legalább megpróbálták.Hát ez az, ezért van a feszültség az FO és AR között, mert az FO a fenntartható csapatot preferálja, AR meg leszarja mi lesz itt utána. Kérdés fog-e engedni az FO, de nem hiszem. Meg én velük érték egyet, egy MVP sem ér többet, mint egy magától is sikeres csapat. Van bőven példa erre máshol, a Packersnek legalább van egy konzisztens identitása.Értem , csak ezt eddig egyszer sem akarta meglépni az FO, mert tudta , hogy amíg ARod itt van a PO úgy is meg lesz. A packers-nek nem kellett OBJ, Green, Sanders, Von Miller, Watt, lehetne sorolni. Most , hogy bejöttek volna-e azt nem tudni , de meg sem próbálták.Pénz mindig van, kérdés mennyire akarsz eladósodni. Alatriste kb. azt mondja ezzel, hogy továbbra is Saints-féle all-int kell tolni ebben az esetben és beletörődni, hogy 1-2 év múlva egy hosszabb, fájdalmas rebuild lesz.Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
Csak szerintem több dolog is rossz volt itt tegnap. A legnagyobb és legegyértelműbb mellett én foglalkoztam kicsit a másikkal is. Ha az lesz a narratíva, hogy csak a spec team a szar és csak ott kellenek változások akkor szerintem homokba dugott strucc fej a vezetőség. Mert kellene még WR, akiben bízik AR. Kellene TE (Tonyan tudom, ha marad, mert ő is FA lesz talán ok). A fal (ahogy írták is) rendben van csak egész szezonban sérültek voltak. Bosa most is hülyére verte Kellyt, aki ha egészséges Bakh nem játszik... Sajnos Daviddel nagy talány mi van, de a hiányában pakolták az embereket és 7-8 jó OL játékosa meg senkinek sincs.
A legjobban minden drukker annak örülne ha maradna AR, én is, de megértem ha elmegy. Meglátjuk. Ha megy csúnya szezonok jöjjen. Csak ha marad se csupán az legyen a terv, hogy új st coach és készen vagyunk. Ha tudjuk, hogy mostoha időben kell játszani januárban a lambeaun hozzunk még megbízható WR-t és hozzunk brutál run blocker falembert, hogy az ilyen brusztolós meccsen is tudjon haladni az offense.
alatriste
Pep71
Hulkeinstein
Pep71
Ha nem elég AR-nek ami idén volt win now szintjén, és az FO nem vesz 360 fokos fordulatot, akkor elmegy. Ha a kettő közül az egyik teljesül, akkor meg marad.
Hulkeinstein
több mint 4 éve
Papíron lehet, hogy az 😂😂😂Csak kerdes, van-e ertelme All-int tolni egy olyan csapattal, ami erre szemmel lathatoan, sok-sok eve nem alkalmas. Mert jo-jo, de... tulajdonkeppen ennyi, es ezt is Rodgers teszi. A Saintsnel azert az utolso eveit taposo Brees mellett elit jatekosok tomkelege rohangalt a tamadosorban es a vedelemben egyarant, plusz a liga tortenetenek egyik legnagyobb tamadokoponyaja rakta neked ossze gameplant es a playbookot, mig a Packersnel oke, felsorolunk 4-5 huzonevet, de azert az eddig is erezheto volt, hogy ezekkel a huzonevekkel is keves a csapat, es nincs meg a keretben az, hogy egy oriasi runt legyen kepes produkalni.Pénz mindig van, kérdés mennyire akarsz eladósodni. Alatriste kb. azt mondja ezzel, hogy továbbra is Saints-féle all-int kell tolni ebben az esetben és beletörődni, hogy 1-2 év múlva egy hosszabb, fájdalmas rebuild lesz.Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
alatriste
Pep71
Hulkeinstein
Ha en ranezek erre a Green Bayre, akkor oszinten, semmi ertelmet sem latom az All-innak a jelen helyzetben. Ki kell pucolni a rostert, el kell passzolni Rodgerst, megszedni pickkel magad, aztan felepiteni a fiatal iranyitod, aki papiron tehetsegesnek kellene, hogy legyen, hiszen elsokoros alumni.
Stez
Értelmes QB nélkül semmi esélyed nincs a mai NFL-ben, úgyhogy minek engedned el a back to back MVP-t? Sokkal előbb lesz vele esélyed egy gyengébb rosterrel, mint Love-al plusz egy jobb rosterrel.
És hogyan bízol ebben a GM-ben amikor az eddigi lépései igencsak kérdésesek, főleg a QB húzása...
több mint 4 éve
Benne volt , igen. Én csak azt mondom, hogy az ilyen ritka esetekben a GB mint CSAPAT egyszer sem tudta kisegíteni. Most a d# ott volt , de az ST teljesen leszivatta a csapatot.Playoff meccsek csak.Én utoljára megpróbálom aztán ha nem megy át mire gondoltunk akkor ez van , felsorolsz itt rengeteg meccset most , és igen bőven látszik h ezzel a qb teljesitménnyel vastagon lehetett volna és kellett is volna sb-t nyerni , de ezt soha senki nem vitatta , és az is tény h az esetek 90% ban semmi nem rajta múlt , miatta voltunk ott eleve ,mert általában D mindig véresre volt szopatva ...senki de tényleg senki nem tagadja ezt . De azért mert ez az esetek 90%ban igaz és igazad van ez a tegnapi meccsre nem igaz ,mert itt az a furcsa dolog történt h kb Aaron itteni regnálása alatt a második legjobb D állt össze ami egészséges volt minden kulcsembere visszatért és hozták a nagy playeket , én úgy gondolom h az éjszaka látott D elég lehetett volna egy Sb runhoz , (ezt már sose tudjuk meg ) , ezek után jött az h az O írd es mond 2-3 értelmes drivot tudott összerakni , ug yh számtalanszor ott volt az esély ...és ezek utána mondta egy pár ember h ebben most benne van Aaron is .Ennyi történt ..szerintem , de én végeztem mert lassan ott tartunk h olyan dolog miatt kell defenzivába menni amit az ember abszolut nem állít . Béke ,és Go PACK
Brady hasonló számokkal mint ARod tegnap kb. Nyílván jobbak is rosszabbak is vannak bent.
32/52 312 yard 1 INT 1 Rush TD OT-ban WIN 13 engedett pont
12/18 115 yard WIN 17 engedett pont
16/27 145 yard 1 TD SB WIN 17 engedett pont
21/41 201 yard 1 TD WIN 14 engedett pont
22/37 237 yard 1 TD WIN 14 engedett pont
14/21 207 yard 2 TD WIN 27 engedett pont
23/33 236 yard 2 TD SB WIN 21 engedett pont
15/27 201 yard 3TD WIN 3 engedett pont
22/34 212 yard 2 TD WIN 16 engedett pont
27/51 280 yard 2 TD/ 3 INT WIN 21 engedett pont
21/34 233 yard 1 TD / 1 INT LOSS 38 engedett pont
22/33 209 yard 2 TD WIN 12 engedett pont
29/48 266 yard 1 TD SB LOSS 17 engedett pont
23/42 154 yard 2 TD / 3 INT LOSS 33 engedett pont
22/36 239 yard 2 INT 1 Rush TD WIN 20 engedett pont
27/41 276 yard 2 TD / 1 INT SB LOSS 21 engedett pont
13/ 25 198 yard WIN 22 engedett pont
23/35 226 yard 3TD/ 1 INT WIN 7 engedett pont
Aaron
28/42 428 yard 4 TD 1 RUSH TD / 1 INT LOSS 51 engedett pont
26/46 264 yard 2TD / 1 INT LOSS 37 engedett pont
26/39 257 yard 2 TD / 1 INT LOSS 45 engedett pont
17/26 177 yard 1 TD LOSS 23 engedett pont
19/34 178 yard 1TD / 2 INT LOSS 28 engedett pont
24/44 261 yard 2 TD / 1 INT LOSS 26 engedett pont
27/41 287 yard 3TD / 1 INT LOSS 44 engedett pont
31/39 326 yard 2 TD/2 INT LOSS 37 engedett pont
33/48 346 yard 3TD/ 1 INT LOSS 31 engedett pont
Csak arra, hogy milyen QB teljesítmény elég a W-hez.
Pep71
nando89
Rodgers hányszor mentette meg a csapatot hiába volt szar a d# vagy az ST? Számtalanszor.
Mindenkinek lehet szar napja. Az offensenek az volt, de egy jó csapat ezen tovább tud jutni, ahogy a Pats szokott(nem is kevésszer húzta ki az ottani D# bradyéket a szarbol és ez úgy lenne normális) de a GB valahogy mindig elbukik, pedig most is, hiába volt szar a támadósor , ha a ST nem bohockodik akkor meg van a W. Ennyi
Remelem marad ARod és Adams is és rálép végre a vezetőség a win now gázpedálra, amiket alatriste irt oda kene erősítés és lehet ebben meg jó pár szép év.
Go Pack Go!
több mint 4 éve
A Packers FO kb. sosem tolt még all-int, szerintem sem most fogják elkezdeni.Csak kerdes, van-e ertelme All-int tolni egy olyan csapattal, ami erre szemmel lathatoan, sok-sok eve nem alkalmas. Mert jo-jo, de... tulajdonkeppen ennyi, es ezt is Rodgers teszi. A Saintsnel azert az utolso eveit taposo Brees mellett elit jatekosok tomkelege rohangalt a tamadosorban es a vedelemben egyarant, plusz a liga tortenetenek egyik legnagyobb tamadokoponyaja rakta neked ossze gameplant es a playbookot, mig a Packersnel oke, felsorolunk 4-5 huzonevet, de azert az eddig is erezheto volt, hogy ezekkel a huzonevekkel is keves a csapat, es nincs meg a keretben az, hogy egy oriasi runt legyen kepes produkalni.Pénz mindig van, kérdés mennyire akarsz eladósodni. Alatriste kb. azt mondja ezzel, hogy továbbra is Saints-féle all-int kell tolni ebben az esetben és beletörődni, hogy 1-2 év múlva egy hosszabb, fájdalmas rebuild lesz.Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
alatriste
Pep71
Hulkeinstein
Stez
több mint 4 éve
Hát ez az, ezért van a feszültség az FO és AR között, mert az FO a fenntartható csapatot preferálja, AR meg leszarja mi lesz itt utána. Kérdés fog-e engedni az FO, de nem hiszem. Meg én velük érték egyet, egy MVP sem ér többet, mint egy magától is sikeres csapat. Van bőven példa erre máshol, a Packersnek legalább van egy konzisztens identitása.Értem , csak ezt eddig egyszer sem akarta meglépni az FO, mert tudta , hogy amíg ARod itt van a PO úgy is meg lesz. A packers-nek nem kellett OBJ, Green, Sanders, Von Miller, Watt, lehetne sorolni. Most , hogy bejöttek volna-e azt nem tudni , de meg sem próbálták.Pénz mindig van, kérdés mennyire akarsz eladósodni. Alatriste kb. azt mondja ezzel, hogy továbbra is Saints-féle all-int kell tolni ebben az esetben és beletörődni, hogy 1-2 év múlva egy hosszabb, fájdalmas rebuild lesz.Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
alatriste
Pep71
Hulkeinstein
Pep71
Ha nem elég AR-nek ami idén volt win now szintjén, és az FO nem vesz 360 fokos fordulatot, akkor elmegy. Ha a kettő közül az egyik teljesül, akkor meg marad.
több mint 4 éve
Csak kerdes, van-e ertelme All-int tolni egy olyan csapattal, ami erre szemmel lathatoan, sok-sok eve nem alkalmas. Mert jo-jo, de... tulajdonkeppen ennyi, es ezt is Rodgers teszi. A Saintsnel azert az utolso eveit taposo Brees mellett elit jatekosok tomkelege rohangalt a tamadosorban es a vedelemben egyarant, plusz a liga tortenetenek egyik legnagyobb tamadokoponyaja rakta neked ossze gameplant es a playbookot, mig a Packersnel oke, felsorolunk 4-5 huzonevet, de azert az eddig is erezheto volt, hogy ezekkel a huzonevekkel is keves a csapat, es nincs meg a keretben az, hogy egy oriasi runt legyen kepes produkalni.Pénz mindig van, kérdés mennyire akarsz eladósodni. Alatriste kb. azt mondja ezzel, hogy továbbra is Saints-féle all-int kell tolni ebben az esetben és beletörődni, hogy 1-2 év múlva egy hosszabb, fájdalmas rebuild lesz.Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
alatriste
Pep71
Hulkeinstein
több mint 4 éve
Értem , csak ezt eddig egyszer sem akarta meglépni az FO, mert tudta , hogy amíg ARod itt van a PO úgy is meg lesz. A packers-nek nem kellett OBJ, Green, Sanders, Von Miller, Watt, lehetne sorolni. Most , hogy bejöttek volna-e azt nem tudni , de meg sem próbálták.Pénz mindig van, kérdés mennyire akarsz eladósodni. Alatriste kb. azt mondja ezzel, hogy továbbra is Saints-féle all-int kell tolni ebben az esetben és beletörődni, hogy 1-2 év múlva egy hosszabb, fájdalmas rebuild lesz.Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
alatriste
Pep71
Hulkeinstein
több mint 4 éve
Pénz mindig van, kérdés mennyire akarsz eladósodni. Alatriste kb. azt mondja ezzel, hogy továbbra is Saints-féle all-int kell tolni ebben az esetben és beletörődni, hogy 1-2 év múlva egy hosszabb, fájdalmas rebuild lesz.Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
alatriste
Pep71
több mint 4 éve
25 éve korszakos irányító van itt és 2 SB jött össze Favre apóval meg Rodgerssel, legendás volt ahogy megverte a Packers saját magát, szerintem fogjátok rá AR-re és húzzon el innen , ne bántsa a Bearst, nézzük meg halandó irányítóval mire megy a vezetés. Kibasszottul el voltatok kényeztetve, jöhet a közepes, öleljétek meg !
több mint 4 éve
Playoff meccsek csak.Én utoljára megpróbálom aztán ha nem megy át mire gondoltunk akkor ez van , felsorolsz itt rengeteg meccset most , és igen bőven látszik h ezzel a qb teljesitménnyel vastagon lehetett volna és kellett is volna sb-t nyerni , de ezt soha senki nem vitatta , és az is tény h az esetek 90% ban semmi nem rajta múlt , miatta voltunk ott eleve ,mert általában D mindig véresre volt szopatva ...senki de tényleg senki nem tagadja ezt . De azért mert ez az esetek 90%ban igaz és igazad van ez a tegnapi meccsre nem igaz ,mert itt az a furcsa dolog történt h kb Aaron itteni regnálása alatt a második legjobb D állt össze ami egészséges volt minden kulcsembere visszatért és hozták a nagy playeket , én úgy gondolom h az éjszaka látott D elég lehetett volna egy Sb runhoz , (ezt már sose tudjuk meg ) , ezek után jött az h az O írd es mond 2-3 értelmes drivot tudott összerakni , ug yh számtalanszor ott volt az esély ...és ezek utána mondta egy pár ember h ebben most benne van Aaron is .Ennyi történt ..szerintem , de én végeztem mert lassan ott tartunk h olyan dolog miatt kell defenzivába menni amit az ember abszolut nem állít . Béke ,és Go PACK
Brady hasonló számokkal mint ARod tegnap kb. Nyílván jobbak is rosszabbak is vannak bent.
Aaron
Pep71
több mint 4 éve
Utolsó bekezdésedre reagálnék. És ezt miből? 😀 mikor a mostani emberek megtartására sincs pénz. Ennél jobb rostert nem tudnak összerakni, sajnos, pedig most is vannak bőven hiányposztok , ahogy le lettek írva, ez a nagy baj. Még idén volt a legnagyobb sansz az SB-ra...Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra
alatriste
több mint 4 éve
Playoff meccsek csak.Brady hasonló számokkal mint ARod tegnap kb. Nyílván jobbak is rosszabbak is vannak bent.
Aaron
több mint 4 éve
Ezt nem egy pár perce elvesztett meccs után fogja eldönteni.Amugy korai még ez ,de nekem Aaron nyilatkozatából inkább az jön le h nem zárja ki a maradást de nem vesz részt rebuildben , ami azt jelenti ha a neki fontos emberek maradnak ( Adams ) stb.Számomra a meccs végi arcokból a beletörődés látszott, lépni fog.
Cap nehéz ügy de nem megoldhatatlan .
nando89
KeyG
több mint 4 éve
Amugy korai még ez ,de nekem Aaron nyilatkozatából inkább az jön le h nem zárja ki a maradást de nem vesz részt rebuildben , ami azt jelenti ha a neki fontos emberek maradnak ( Adams ) stb.Számomra a meccs végi arcokból a beletörődés látszott, lépni fog.
Cap nehéz ügy de nem megoldhatatlan .
nando89
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Amugy korai még ez ,de nekem Aaron nyilatkozatából inkább az jön le h nem zárja ki a maradást de nem vesz részt rebuildben , ami azt jelenti ha a neki fontos emberek maradnak ( Adams ) stb.Cap nehéz ügy de nem megoldhatatlan .
több mint 4 éve
Nagyon fura meccs volt ez az összefoglaló alapján. Én biztos voltam benne hogy simán nyertek és úgy is indult a meccs, de utána valahogy mindig a fontos first down nem jött. Ezt leszámítva nem volt olyan érzésem, hogy az offense szenvedne, azért tudtak haladni. A fő baj az volt, hogy a trenches csatát a 49ers nyerte - nem tudom ők voltak-e elitek vagy az OL bénázott, erre majd kíváncsi leszek.Defense oldalon megint csak nem volt probléma - se kollektíven, se egyénileg nem volt gyenge láncszem, működött a stratégia.
A special teams egy érdekes kérdéskör - úgy látom itt mindenki kollektíven ítéli meg, mint egy nagy entitás, de azért ez picit árnyaltabb. A végén a 10 man on the field szimbolikus, de gyakorlati jelentőségét nem igazán látom - jó volt az FG, 0.000001% esély volt rá hogy a plusz ember odaér, nem érdemes rugózni rajta.
A félidő végén az FG-nél szerintem szimplán valamelyik linemen hibázott, mert nagyon tisztán jött át valaki - mégsem látom sehol hogy pontosan ki volt az. Na, ő nagy kolompos, de mégsincs elővéve. Miért? És ami meg végképp egyéni hibának tűnik, az a meccs végi punt. Itt is volt egy borzalmas 1vs1 blokk, amit 100-ból 100-szor nyerni kéne, viszont ami teljes WTF nekem, az a punter. Megnéztem vagy ötször és egyértelműen van egy teljesen felesleges lépése előre - hogy gondolta hogy van ennyi ideje? Miért nem szarja le a +/-10 yardot ilyen állásnál, csak rúgja el blokk nélkül? Ő miért nincs név szerint hibáztatva?
Persze el kell küldeni az ST coachot egy ilyen után, de legalább ugyanennyire instacut a két elrontott ST block és a punter is. Ők kik voltak pontosan? Végül, de nem utolsó sorban Marcedes Lewis is hasonlóan hibás - vicc fumble amiről megint csak senki nem beszél és ha az nincs, szerintem 14-0 lett volna ott és vége a meccsnek. Brutális momentum-killer.
Összességében nem érzem azt, hogy Rodgers, a roster vagy a coaching volt a hibás. Ezerszer inkább az egyéni execution, ami sokszor bullshit, de pont most nem volt az. Magát verte meg a Packers a fringe roster játékosok egyéni hibái miatt. Ezzel nem nagyon lehet sokat kezdeni stratégiai szinten. Az egyetlen megoldás ilyenkor ha az offense hozza az elit szintet - egyedül itt lehet elővenni AR-t, de ugyanennyire az időjárást / fedett stadion hiányát is.
több mint 4 éve
Srácok, ez igazi retro PO foci volt, emelem kalapom a védelemtek előtt, nagyon felszívták magukat, nem hittem volna hogy meglesz. de ahogy nem szereztetek több TD-t már reménykedtem mert mi is rengeteg ilyen meccset buktunk. hihetetlen hogy van nálunk is rosszabb ST.
akkor majd valamikor tali megint...fel a fejjel.
több mint 4 éve
Nem értek egyet. Elég volt nagyon sokáig a 10 pont is. Ok, nem ment az O, ahogy elvártuk, de pont arra jók voltak, hogy meglegyen a meccs, ha az ST is hozza az elvárható minimumot. Azért nehéz arra felépíteni a gameplant, hogy az ST konkrétan az ellenfélre fogadott nagy összegben.Persze, hogy a ST-n ment el a meccs. Egyértelmű, hogy ők akikre rá kell húzni a vizes lepedőt. Csak az ő szinte sose látott bénázásuk mellett (nekem) az offense is csalódás volt. Ha valakinek nem és elég ennyi is oké, elég is lehetett volna a győzelemhez igen. Ha egy átlagos spec team van megyünk tovább.
Fontos_Vidra

Liverpool Fc
több mint 4 éve
10 (13) szerzett pont egy hazai PO meccsen a regnáló MVP-vel a soraidban?Csak igaza lett azoknak, akik szerint ez a csapat kevés egy SB runhoz.Én nem tudok olyan "finom" lenni veled Nando... Te továbbra is fájdalmasan hülye vagy, illetve kb hazudozol össze vissza... Nyilván rám célzol ebben a szánalmas hsz-ban, 16-3as Vikes vezetésnél ill. labdabirtoklásnál annyit mondtam, hogy ha ebből TD-t kapunk, akkor nézzük meg Love-ot, ahol Rodgers vmi bűnrosszul játszott, azt írtam ezt a szintet ő is hozza."Tartom , hogy nélküle ez a csapat 5-6 W vagy meg annál is kevesebbet tudna összehozni."Menni fog és igaza is van. Volt innen a fórumról is olyan szurkoló , aki a Vikings elleni meccs félidejében azt írta , hogy jöjjön helyette Love , mert ő jobb …😃😃
Egyetértek, szerintem imádkozzatok hogy maradjon valahogy. Ide a sima Szeretet (érted... 😉) már nem lesz elég.
davemayer
Majd meglátják milyen amikor sorra jönnek az int-ek a meccseken és folyamatosan minuszos a turnover mutató.
Pep71
Te jósok jósa... az első meccs után mit is jelentettél ki? Ez a bűnrossz csapat, ilyen szar védelemmel, Rodgersel is max 7-9 es csapat.... akkor most mit vergődsz itt? Bár speciel ez vagy te, kb a szezonban csak is a vereségek után "élvezhettük" a nagyívű hozzászólásaid....
Rubens
One and done, egy jimmy g vezette 49ers ellen...
Én vagyok hülye , amikor te folyamatosan AR-t hibáztatod és azt mondogatod, hogy Love jobb nála . Oké 😃
Igen rosszab alapszakasz eredményt josoltam és túl is szárnyalta a csapat , de rengeteg szerencsés win volt, a PO-ban ki is jött az igazság, sajnos.
Pep71
Szerintem Brady a hibás.,.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Persze, sose lesz fedett stadion és alapvetően nem is szeretném, csak ahogy írod is egy pass heavy offensenek ezek a körülmények csak hátrányok.3: Ne akarj MVP passzoló QB-t, amikor ilyen a hazai pálya "előnye". Lehet szeretni, nem szeretni nekünk is kellene egy fedett szép kis stadion mint Minnesotában. Vagy akkor nem kell top passz offensere építeni (EPA/dopback alapon a GB volt a legjobb passz O a ligában). Ugyan az a szitu mint a Billsnél. A haza csapat hátránya a hazai pálya amikor a fő profiljunk a passz. És nem Dillon és Jones remekül dolgoztak idén de amikor AR a QB-d te egy passz offense vagy.Nyilván sosem lesz fedett stadionunk, mert az egész liga legikonikusabb stadionjában játszunk, a frozen tundra image pedig még külön része is a klubkultúrának, de az nagyon igaz, és már a Giants elleni 2012-es bukta után is írta egy kinti Packers-blogger, hogy lényegében egy dome-ra optimalizált támadósorral megyünk neki mindig a playoffnak. A TB-BB Patriots valahogy mindig pragmatikusabbnak tűnt a foxborough-i playoff meccseken, nem volt az a cél, hogy Brady űrszámokkal üsse ki az ellenfeleket.
alatriste
Idén még talán viszonylag kevésbé volt ez igaz. Volt jól működő futás (pont ezen a meccsen az is besült persze), úgy általában az egész MLF korszak egyik látványos offense stratégiája, hogy egy balanszírozott egység legyen, ne csak passz szó szerint legyen 0 futással, mint a McCarthy éra legextrémebb éveiben.
De közben igen, egy ilyen irányítóval "muszáj" passz-heavy playcallingot csinálni. Nagyon látványos volt egy 3 and out drive még a 3. negyedből, amikor 3 passzal le is mentünk, miközben utána egy talán 6 perces drive volt szinte csak futással és utána FG-vel.
Kampman
Amúgy pont ezek miatt gondolom lassan tényleg életképesnek azt a Dillon picket. Szar időben csak 3-4 yard kelll kísérletenként. Ami amúgy az alapszakaszban jól is ment. És itt is amíg ki nem dőlt AJ. Erre a szerepre jó lett és piszok hasznos. Lehet, hogy Gute-ék igazán az ilyen kutya szar idős playoff meccsekre hozták, hogy ha nem lehet passzolni se legyen lábon lőve az egysége.
Persze ezek ellenére egy TE de még inkább 1 jó WR kellene mert Adamssel hóviharban is ment a passzjáték, csak kár hogy rajta és Joneson kívül senkibe se bízik AR (joggal teszem hozzá).
Örülnék ha AR maradna de lassan ott tartunk, hogy az lenne a legjobb a Packers számára, ha végig idegenben kéne játszani a nyugati parton vagy dome-ban. Az az 1 SB-ja is hogy jött össze? 1 darab hazai meccs se volt benne...

Liverpool Fc