NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
112
17
01:30 SMU @ Florida State [Disney+]
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Nektek mennyire jött be a 14 csapatos rájátszás? Azért kérdem, mert jó régóta az összes PO-meccset láttam: most viszont kettőt csak részben. A Tampa-Washington második félidejébe belealudtam, a ma hajnali CLE-PIT-et 14-0-ig bírtam követni. Ez a „Super Wild Card Weekend” (két napra hat meccs) nekem egyszerűen sok. Velem van a baj?Bár én sosem nézem meg az összes meccset, de így több közül lehet választani, és a 7 órás idősávba is került meccs, ami Európából nézve kényelmes. Tehát nekem tetszik.
(Jaj. Az NFL Csevegőbe akartam. Most már mindegy. Ettől még érdekel a véleményetek.)
nagylaza
több mint 5 éve
Nektek mennyire jött be a 14 csapatos rájátszás? Azért kérdem, mert jó régóta az összes PO-meccset láttam: most viszont kettőt csak részben. A Tampa-Washington második félidejébe belealudtam, a ma hajnali CLE-PIT-et 14-0-ig bírtam követni. Ez a „Super Wild Card Weekend” (két napra hat meccs) nekem egyszerűen sok. Velem van a baj?(Jaj. Az NFL Csevegőbe akartam. Most már mindegy. Ettől még érdekel a véleményetek.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Szombat 22:35 Packers - Rams
több mint 5 éve
Ahogyan arra számítottunk: Rams. Nincs miről beszélni, hozni kell!
több mint 5 éve
Én örülnék a Ramsnek. Ha egy töröttujjú QB-tól sikerül kikapni, akkor már csak kirakják Pettinet, másik oldalról meg a legjobb védelem ellen jó megmérettetés lehet.| De ez majd csak az NFC döntőben lesz, jövő héten a Bears jön 😀 |
több mint 5 éve
Srácok! Ne aggódjatok már ennyire! Jó a Rams D, de azért a Seahawks offense jócskán elmarad a tiétektől. Másrészt LaFleur némileg előnyben van hiszen ismeri McVay gondolkodását. És akkor a Rams offense-t ne is feledjük. Kizárt hogy több pontot felpakoljanak a táblára mint a Packers. Kemény meccsre számítok, de nálam egy pillanatig sem kétséges hogy ti mentek tovább. Szeretem a csapatom, de igyekszem reálisan nézni az erőviszonyokat. Jó meccs lesz! (Kivéve ha ma a Macik csodát tesznek)
több mint 5 éve
Nem vagyok babonás, „mert aki minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kavicsra, azt nem érheti megrontás.” (Rejtő)Szóval: nem vagyok babonás, de általában szívesen eltekintek attól, hogy esélyesnek nevezzem a GB-t. Most viszont nem tudok mást mondani. A kínálatot elnézve bárki jön is a Lembóra, a Packers az esélyes. (Igaz, a Tampa-meccs második félidejét már nem bírtam ki ébren.) Lehet elfogultsággal vádolni, de szerintem megérdemelten nyertük az NFC-t. Ez nem szerencse volt, hanem egy jól felkészített és motivált csapat tudása. És azt is gondolom, hogy az NFC-ben csak akkor győzhetnek ellenünk, ha mi nagyon elcsesszük. Babona ide+oda, én csalódott lennék, ha nem kerülnénk a SB-ba.
több mint 5 éve
Ha komoly terveink vannak akkor hazai pályán a ramst verni kell , komoly védelem de azért támadásban Goff nagyon limitálja őket , es azt se felejtsük el h a mi O falunk azért nem igen emíthető egy lapon seahawks falával még Bakh nélkül is sztm.Lehet készülni , Aaronnak gyorsan kell majd szabadulni a labdától , dominálni az órát , én bizakodó vagyok 😊
több mint 5 éve
Jogos a challenge, koran volt meg😅Rams vagy Bears johet jovoheten. Azert ez a defense eleg ilyeszto volt..Ahogy leírtad, na az az ijesztő. 😉
JéBé
Fontos_Vidra
több mint 5 éve
Rams vagy Bears johet jovoheten. Azert ez a defense eleg ilyeszto volt..Ahogy leírtad, na az az ijesztő. 😉
JéBé
több mint 5 éve
Ne felejtsük el, hogy a mi offensünk ugyanolyan félelmetes, mint a Rams D.Akármilyen védelem ellen felrakunk 25+ pontot, azt viszont nem látom, h a kórházból kitolt Rams nekünk 20 felett tudna elérni. A Seattle-i támadók két hónapja gödörben vannak, meg sem közelítették a szezon eleji formájukat.
I... don't care... John.
több mint 5 éve
Elozetesen nem gondoltam volna, h a Rams ijesztobb lehet, mint a Tampa, de ez, hogy serultekkel, a felkezu Goff-val lenyomtak RW-ékat.Mindent összevetve jobban örülnék a Rams-nek, mint örültem volna a Tampának...
Hát...na.
Ez a McVay vonal, es a LigaNo. 1 vedelem nemigen fekszik nekunk. Mult januarban is azert estunk ki, mert annyival jobb volt az edzoi terv a 49-nel.
Huuuu, de sokara jon a meccs.
Persze, Maciknak jobban orulnenk - fura lesz ma nekik szurkolni -, de eselyt erre nemigen latok.
jossbeaumont
A SEA off minden elképzelést alulmúlóan borzasztó volt.
A kreativitás teljes hiánya a playhívásoknál, nemlétező rövidpasszos játékok, droppoló WR-ek... ez szerintem legalább annyira közrejátszott a vereségükben, mint a Rams védelme.
Én úgy látom, ha tudjuk hozni a támadópotenciálunk 80 %-át, akkor jó esélyeink lehetnek a meccsen.
több mint 5 éve
Elozetesen nem gondoltam volna, h a Rams ijesztobb lehet, mint a Tampa, de ez, hogy serultekkel, a felkezu Goff-val lenyomtak RW-ékat.Hát...na.
Ez a McVay vonal, es a LigaNo. 1 vedelem nemigen fekszik nekunk. Mult januarban is azert estunk ki, mert annyival jobb volt az edzoi terv a 49-nel.
Huuuu, de sokara jon a meccs.
Persze, Maciknak jobban orulnenk - fura lesz ma nekik szurkolni -, de eselyt erre nemigen latok.
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 5 éve
Rams vagy Bears johet jovoheten. Azert ez a defense eleg ilyeszto volt..Én szinte biztos vagyok benne, hogy Rams. Goff, Kupp és Donald ki tudja, jövőhétig 100 %-os állapotba kerülnek-e.
JéBé
több mint 5 éve
Hat all-pro lettGyakorlatilag a 8 legmeghatározóbb játékosból (még Clarkot és Jonest tenném ide) 6-an.
Első csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley
Második csapatos
Z. Smith
Alexander
gamerkr
Nem rossz arány 😉
több mint 5 éve
Hat all-pro lettCsak?!😊
Első csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley
Második csapatos
Z. Smith
Alexander
gamerkr
több mint 5 éve
Hat all-pro lettElső csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley
Második csapatos
Z. Smith
Alexander
több mint 5 éve
Igaz, de ha kiütnék a Tampát, akkor azért kicsit megijednék tőlük...A WSH tán még náluk is jobb lenne.Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?Szerintem a Bearsszel, legjobban nyilván mindenki a tampától fél.
AaronRoberts
pecsi92
gbol
több mint 5 éve
A WSH tán még náluk is jobb lenne.Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?Szerintem a Bearsszel, legjobban nyilván mindenki a tampától fél.
AaronRoberts
pecsi92
több mint 5 éve
Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?Szerintem a Bearsszel, legjobban nyilván mindenki a tampától fél.
AaronRoberts
több mint 5 éve
Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?
több mint 5 éve
6000 szurkolót beengednek elvileg a jövő heti meccsre !
több mint 5 éve
Na bumm 😀Packers OC Nathaniel Hackett will interview for Falcons head coach jobRemélem Telesco elviszi tőletek az OC-t 😁 Kell!Szerintem MLF-nek nagyobb erdeme van az offense szarnyalasaban, mint Hackettnek. O inkabb a futasok minosegenek javitasaban jeleskedhet (irom ezt ugy, hogy fogalmam sincs mi a pontos munkaleosztas kozottuk).
Chargers LT
En inkabb Stenavichet feltem, nemhogy valaki lenyulja a kezunkrol 😀
gremi
jossbeaumont