NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 721
48
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 7 éve
Green Bay McLoosersSajnos nem vagyunk elég lazák. Oda a szezon, szerintem már
KeyG
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
egyértelmű, AR is sok rossz döntést hozott,.. Korrekten elszokta ismerni a sajtótájékoztatón.@NFL_MemesA Packerforumon osztják AR-t is rendesen.
4 minutes to go. Arguably the best QB in history. One timeout and the 2-minute warning in your pocket. Need 2 yards for a first down...
Mike McCarthy: “Let’s punt this thing away”
NFL MEMES bazdmeg, nflmemes 😀
gamerkr
Akkor most ki hívja 3. és rövidre a hosszú passzokat? Rodgers benyelt néhány sacket, Jonest nem játszotta meg, és az utolsó 3. kísérletnél szarul dobott.
Sok minden hozzájárult a vereséghez. De leginkább MM. Őt még repülés közben kéne kirúgni.
Tactful Cactus
DE annyira érezhető volt (vagy csak sok meccsünket láttam idén), hogy a védelem ki fog fáradni, az offense nem töltött elég időt a pályán. Egy ilyen szituban megmagyarázhatatlan hívás volt ez a végén - 1 időkéréssel.
Persze, nem segített a sporik egy-két ítélete sem, de ez már nem az első, és gyakorlatilag nem is az utolsó, hogy outcoacholva van - szépen magyarul mondva - a Mesterünk.
több mint 7 éve
Green Bay McLoosers
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
@NFL_MemesA Packerforumon osztják AR-t is rendesen.
4 minutes to go. Arguably the best QB in history. One timeout and the 2-minute warning in your pocket. Need 2 yards for a first down...
gamerkr
Akkor most ki hívja 3. és rövidre a hosszú passzokat? Rodgers benyelt néhány sacket, Jonest nem játszotta meg, és az utolsó 3. kísérletnél szarul dobott.
Sok minden hozzájárult a vereséghez. De leginkább MM. Őt még repülés közben kéne kirúgni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Szóval , Season Over.-Aaron Jones kap 6 labdát a második félidőben
-3. kisérletek ...Buday Zoli már nem tudja titkolni a döbbenetét h mi történik hívások terén
-Nem challenge-el
-Majd felteszi a koronát, 3:08nál ..Clark és Daniels nélkül ugy dönt megfogjuk az egész meccsen futó hawkst..
Azért ez mestermunka volt , ez csak ugy magától nem jön össze.
Köszi Mike .
Vége a szezonnak ,és ugy h 8-7-1 re ki is fogunk jönni kb h azért nehogy túl elöl húzzunk .
Grandiózus.
több mint 7 éve
Amatőrökként szerencsétlenkedünk a profi ligában. MM nak kurvára nem kéne rajta lenni a Wisconsinba tartó gépen.., de Crosby is nyugodt szívvel szögre akaszthatja a cipőjét. Az, hogy az idei év arról szól, h sorozatosan rúgjuk magunkat tökön, több mint dühítő. Ez minden, csak nem Po csapat szint.
több mint 7 éve
@NFL_Memes4 minutes to go. Arguably the best QB in history. One timeout and the 2-minute warning in your pocket. Need 2 yards for a first down...
több mint 7 éve
Csak McCarthy megint elbaszta a meccset.Régen ki kellett volna baszni, nem értem ezt az egészet.
Kérem haladjanak tovább, nincs itt semmi látnivaló.
alatriste
több mint 7 éve
Csak McCarthy megint elbaszta a meccset.Kérem haladjanak tovább, nincs itt semmi látnivaló.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Úgy emlékszem igen. De erről nem beszélünk! 😀Ugye a rosszemlékű Bostick-meccs volt ott az eddigi utolsó?Hox meccsel kapcsolatban sosincs jó előérzetem. Jó lenne egy Ryan Grantes rámcáfolás, vagy egy Hasselbeckes jövendölés. Bár inkább az előbbi. 😉5.2 a futásonkénti szerzett yard átlagunkEddig tartalékoltunk, szépen lassan lövi majd el a puskaport a mesteredző.
Ezek pedig vezetjük a ligát!
Expectation:
10nél kevesebb futást hív majd hajnalba MM
alatriste
Szerintem amúgy nyerünk, jó érzésem van a meccsel kapcsolatban.
pecsi92
Gergőbácsi
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Equanimeous St. Brownlegyen ESB.
fuuu ezt gyorsan kimondani... a második része még oké...
de az első...
ThundersNFL
Marques Valdes-Scantling pedig MVS 😀
több mint 7 éve
Ugye a rosszemlékű Bostick-meccs volt ott az eddigi utolsó?Hox meccsel kapcsolatban sosincs jó előérzetem. Jó lenne egy Ryan Grantes rámcáfolás, vagy egy Hasselbeckes jövendölés. Bár inkább az előbbi. 😉5.2 a futásonkénti szerzett yard átlagunkEddig tartalékoltunk, szépen lassan lövi majd el a puskaport a mesteredző.
Expectation:
alatriste
pecsi92
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Hox meccsel kapcsolatban sosincs jó előérzetem. Jó lenne egy Ryan Grantes rámcáfolás, vagy egy Hasselbeckes jövendölés. Bár inkább az előbbi. 😉5.2 a futásonkénti szerzett yard átlagunkEddig tartalékoltunk, szépen lassan lövi majd el a puskaport a mesteredző.
Expectation:
alatriste
pecsi92
több mint 7 éve
Equanimeous St. BrownPedig a közepe is szépre sikeredett: Tristan Imhotep J.
fuuu ezt gyorsan kimondani... a második része még oké...
de az első...
ThundersNFL
A tesói nevét meg ne is kérdezd.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Equanimeous St. Brownfuuu ezt gyorsan kimondani... a második része még oké...
de az első...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
5.2 a futásonkénti szerzett yard átlagunkEddig tartalékoltunk, szépen lassan lövi majd el a puskaport a mesteredző.
Expectation:
alatriste
több mint 7 éve
5.2 a futásonkénti szerzett yard átlagunkEzek pedig vezetjük a ligát!
Expectation:

Liverpool Fc
több mint 7 éve
1 jo Cobb, 1 jo Perry, 1 egeszseges King pedig hianyozhatna akar.Cobb, Perry, King, Brice nem utazott el Seattle-be.hát így négy inaktívunk már van 😊
Gergőbácsi
gamerkr
De igy azert nem tortem ossze...
több mint 7 éve
Cobb, Perry, King, Brice nem utazott el Seattle-be.hát így négy inaktívunk már van 😊
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Cobb, Perry, King, Brice nem utazott el Seattle-be.Fajó kimondani, de ebből az amúgy kezdő sorból egyedül King aki hiányzni fog.
Gergőbácsi

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Cobb, Perry, King, Brice nem utazott el Seattle-be.
több mint 7 éve
Jones 5'10 215lb prototipus futo alkat, nem kell ot felteni 🙂 Serulekenyeg az mas kerdes, egyetemen egy komolyabb bokaserulese volt, osszesegeben nem mondanam ra hogy injury prone (kopp kopp kopp)
több mint 7 éve
Aaron Jones atlaga 6.8 yard, a first downok eseten 8.1 yard. Ez a legmagasabb a ligaban.Ez kiboritoan jo, de aggodom, birni fogja-e a nagyobb terhelest. Kicsi test a tobbi meno, drabalis futohoz (ld. Gurley) kepest, es tavaly eleg serulekenynek is tunt.
Azert jo lenne, ha Williams se esne ki a pixisbol (es a gyakorlatbol)...