BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 7 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 199
Messze a legjobb meccsunk volt iden 2017 oktobere ota. McC-t most nem ekeznem, vegulis 2 perccel a vege elott az O "kezebe adta" a labdat, es FG eleg volt a gyozelemhez a ligaelso otthonaban. Ez abszolut Arod-nak kitalalt helyzet, es nincs ido visszatamadni.
A D remekul jatszott, volt nyomas kozeprol-szelrol, minimalizaltuk Gurley-t, es hatul leoltottuk a villanyt. Az O dadogott, de meccsben volt a csapat. Montyt nagyon sajnalom. Sokoldalu jatekos, de amit muveltek vele GB-ben, az sportszerutlen. Faragtak belole WR-t, aztan RB-t, aztan returnert. Nem az elso elejtett visszahordasa volt, ooooriasi hiba ilyen esetben betenni. Attol tartok, ezzel neki GB-ben vege(Bostic) raadasul Davis jon vissza IR-rol, nem Kumerow...
Az egyik szemem sir, a masik nevet... De az idenyunk rovid lesz.
több mint 7 éve
jabi Green Bay Packers 129
sokkal jobb meccs volt mint vártam, de ez monty hiba ...
mondjuk én MM-től is megkérdezném hogy miért állt a földbe a támadójátékunk jó másfél negyedre, illetve h miért limitálja a legjobb futónkat
több mint 7 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 105
#17 minden fillért megért, #23 pedig zseniális. Tovább előre!

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 364
Legbíztatóbb meccs az elmúlt 1 évben ..kár h így alakult .
nando89
Legbíztatóbb.., ugyan akkor kezdem elveszíteni a bizalmam a szezonnal kapcsolatban. Egyéni hibákkal lehetetlenítjük el a saját helyzetünk, immárom harmadszor. Hét meccs után negatív mérleggel állunk. Nem hiszem, hogy a Pats ellen idegenbe jobb esélyeink lesznek..Meglepne, ha ennui botlás beleférne a csoportunkban.
twitch(4thline)
Nem állunk negatív mérleggel , majd jövöhéten fogunk .
Igen nekem ez bíztató volt , főleg a védelem oldaláról , a fiatal cornerek nagyon ígéretesek főleg Alexander , Martinez extra , Kenny Clark probowler idényt fut .
Van 9 meccs még 7et kell hozni h meglegyen a Playoff , kurva nehéz lesz az biztos.

Szerkesztette: nando89
több mint 7 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 822 — twitch@citromail.hu
nando89
Legbíztatóbb.., ugyan akkor kezdem elveszíteni a bizalmam a szezonnal kapcsolatban. Egyéni hibákkal lehetetlenítjük el a saját helyzetünk, immárom harmadszor. Hét meccs után negatív mérleggel állunk. Nem hiszem, hogy a Pats ellen idegenbe jobb esélyeink lesznek..Meglepne, ha ennui botlás beleférne a csoportunkban.

Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 7 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 975 — pizsama@gmail.com
Iszonyat bosszantó lehet így kikapni srácok. Féltem ettől a meccstől, és minden félelmem beigazolódott. Sikerült meglepetést okoznotok ennek az eddig magabiztos Rams-nek. Ha nincs ez a pitiáner hiba, akkor Rodgers simán megnyeri nektek a meccset. Nagyon sajnálom őt!
De nem féltem a csapatot. Aki így megszorongatja a most már 8-0-ás Rams-et, annak PO-ban a helye!
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Danielsnek villannia kell ma, nem elég Clark jó teljesítménye.
Pass rush tőlünk? Huhh, nem lesz egyszerű.
Secondary: elvileg mindenki egészséges, mondjuk ez Brice-nál tök mindegy.

Talán Rodgers mozgékonyabb lesz, hogy lekerült a lábáról a cucc, szüksége is lesz rá.
Cobb, Allison játszthat. Aaron Jonest futtatni kell, nem úgy mint mostanában.

Mindegy egyébként, a végén úgyis Crosby nyeri meg.
Tactful Cactus
ez (is) majdnem bejött, egy Montgomery-re voltunk. Na jó ez erős kifejezés, de fájdalmas volt.
Simán nyerhető meccs lett volna, az offense is felébredt, a védelem meccsben tartott.

Ahogy Márk is mondta, felvettük a versenyt és szerintem tényleg a szezon(?) meglepetését okozhattuk volna.
Na mindegy, majd egy hét múlva Foxborough-ban...

több mint 7 éve
aDDam Green Bay Packers 13
Akkor ütni kell a Pats-et, meg Montgomeryt.
Tactful Cactus
Ha holnap ilyenkor még rosteren van, nincs igazság! Ez tényleg Bostick szint volt, istenem de dühös vagyok....
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 149
Akkor ütni kell a Pats-et, meg Montgomeryt.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 364
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 149
Danielsnek villannia kell ma, nem elég Clark jó teljesítménye.
Pass rush tőlünk? Huhh, nem lesz egyszerű.
Secondary: elvileg mindenki egészséges, mondjuk ez Brice-nál tök mindegy.

Talán Rodgers mozgékonyabb lesz, hogy lekerült a lábáról a cucc, szüksége is lesz rá.
Cobb, Allison játszthat. Aaron Jonest futtatni kell, nem úgy mint mostanában.

Mindegy egyébként, a végén úgyis Crosby nyeri meg.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 358 — Packers Suicide Squad
Egy-két hír (?, packershome fórumon olvastam őket):

Report: Packers looking for edge rusher, Ha Ha Clinton-Dix on trade block
Steelers looking for a 3rd round pick for Bell
Gergőbácsi
Ez a HHCD trade block nagyon remélem, hogy csak vicc!
SBL
A szagértő újságírók is írtak már róla. Fel kell készülni, hogy elengedjük, ő sem bízik abban, hogy Packer marad a következő szezonra. Akkor már kapjunk helyette valakit/valamit.
Gergőbácsi
Én azt is olvastam, miszerint a kijelentése, hogy el akar menni, lehet az új szerződése körüli játszma része is.
De jó, tegyük fel, hogy el akar menni a szezon végén, amikor lejár a szerződése. Ha most elcseréljük, akkor gyakrolatilag safety nélkül marad a csapat. Minden QB szét fogja szedni a védelmet, aki tud 20 yardnál messzebb dobni.
Egyébként ha csak hagyjuk elmenni és egy másik csapat add neki egy zsíros szerződést, akkor azután kapunk majd kompenzációs picket.
SBL
Amúgy a comp pickeknél az is számít, akit mi hoztunk, ugye? Viszont ma győzni kell! Akár HHCD pick six is jöhet.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
SBL Green Bay Packers 2 617

Gergőbácsi
SBL
A szagértő újságírók is írtak már róla. Fel kell készülni, hogy elengedjük, ő sem bízik abban, hogy Packer marad a következő szezonra. Akkor már kapjunk helyette valakit/valamit.
Gergőbácsi
Én azt is olvastam, miszerint a kijelentése, hogy el akar menni, lehet az új szerződése körüli játszma része is.
De jó, tegyük fel, hogy el akar menni a szezon végén, amikor lejár a szerződése. Ha most elcseréljük, akkor gyakrolatilag safety nélkül marad a csapat. Minden QB szét fogja szedni a védelmet, aki tud 20 yardnál messzebb dobni.
Egyébként ha csak hagyjuk elmenni és egy másik csapat add neki egy zsíros szerződést, akkor azután kapunk majd kompenzációs picket.
több mint 7 éve

Gergőbácsi
SBL

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
SBL Green Bay Packers 2 617

Gergőbácsi
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Jo lenne, ha most mar elkezdene jatszogatni is Breeland, unalmas ez az alibi. Kellene meccsenkent jo 30-40 snap, meg 1-2 pick. 8D

több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 493 — Undertaker of the Cleveland graveyard
AR meg a special snowflake

több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
már nem a hamstring a menő,
hanem: Green 'limited participation' Bay

több mint 7 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 140
A Dolpins nem hozta, csak a másik kettő ült :/
Wyatt
Rátok nem is lehet panaszom 😊. Közben Rodgers a legnagyobb underdog fellépésére készül.
Gergőbácsi
a 2012-es HOU elleni meccs ugrik be, én kiegyeznék egy hasonló végkimenetellel 😊
gamerkr
A próféta beszéljen belőled, és legyen olyan az alapszakasz is, mint akkor
több mint 7 éve
Wyatt
Rátok nem is lehet panaszom 😊. Közben Rodgers a legnagyobb underdog fellépésére készül.
Gergőbácsi
a 2012-es HOU elleni meccs ugrik be, én kiegyeznék egy hasonló végkimenetellel 😊

több mint 7 éve
Wyatt

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Dolphins nem hozta, csak a másik kettő ült :/

Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
A pihenőhéten mit is lehetne mást mondani, mint hajrá AFC East! Persze ilyenkor betlizni fognak 😊
Gergőbácsi
Szerintem a Jets kikap, de a Dolphins és mi nyerünk. Az jó? :d
Wyatt
Ez is jöhet!

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A pihenőhéten mit is lehetne mást mondani, mint hajrá AFC East! Persze ilyenkor betlizni fognak 😊
Gergőbácsi
Szerintem a Jets kikap, de a Dolphins és mi nyerünk. Az jó? :d